Styrite sitaili

Anonim

Styrite sitaili

Ua atili ai ona faateleina le vevesi i le aso nei i lo matou atunuu. O le faʻauma, o se foliga faʻataʻitaʻia, leai i le fale na fausia i totonu o lenei tekonolosi.

E tele taimi e mafai ai ona e feiloai i auala uma e mafai ai foi ona fuaina o nuu uma, ma o fale uma, pei o le tasi, e fai ma faʻafanua o le 'ie. E foliga mai o Europa malulu ma lanu.

O le tekonolosi o le fausiaina o le afa-sa gaosia fale ia matou mai lava tala faasolopito o tagata Siamani, Suetena ma isi atunuu o Europa. Lenei e masani ai, pei ona masani ai i o tatou nuʻu, fale laupapa mai luga ala laupapa.

Fale fale e fausia e tusa ai ma le faapitoa tekonolosi. O le faʻavae o le fausaga o le faʻavae o fafie poʻo uʻamea, o loʻo potopoto i se auala faʻapitoa.

O le faʻavaʻa o le afa-itula fale e aofia ai utupoto, fata ma magoto, o loʻo i luga o le faʻaupuga, faʻasolosolo ma le maʻi.

O le iloa o le faʻapolofesa o le fausiaina o le tau o le pulega e tuʻuina atu le vaega o le mamanu o le fausaga. E le taliaina e tapuni ma teuteu le malosiaga faʻamalosia ,. talu ona i ai nei, ua tatau ona vaʻaia tagata mataʻina. Latou te fausiaina se mamanu faʻapitoa e faigata ona fenumiai ma isi filifiliga mo le falemaʻi.

O avanoa i le va o le utupoto e masani ona faʻatumuina i piliki poʻo le maʻa, e masani ona maua fale laupapa. O loʻo iai foʻi foliga masani tutusa o sauniga faʻatasi ma fale ua tuanaʻi-taimi.

  • Fale o onapo nei i le tekonolosi o le faxer sili atu nai lo fitugafulu pasene. O lenei mea e avea ai latou ma lanu maualuga tele.
  • O le poloketi e faʻaogaina ai se taua tele o le taualuga o le taualuga, e faigofie ona puipuia e puipui ai le timu.
  • O puipui e mafai ona fausia i fafie, pilito, maa, muamua avanoa i le va o vaega maualuluga na tumu i Sasana.
  • O mea taua i le tele o tausaga talu ai, o le Tile.

Afai o loʻo e fuafua e fau se fale mo le afa-tekinolosi tekinolosi, mafaufau o le tele o pasene o glazing e le talafeagai i o tatou tulaga. E mafai ona tapē moni lava i le vevela o le vevela.

Mataupu i luga o le autu: Nati na goto

Tele sili atu le aoga e mafua ai o se fausaga fausaga i le sitaili o Fakhverk, ae le o le tausisia le tekonolosi. A o le a faia le avanoa i se faʻavae i se fale: o laʻau uma ma maʻa.

Mafaufau I se auiliiliga o foliga o le fuafuaina ma le faʻapipiʻiina o le fale o le fale i le sitaili o le taua, o le mea e mafai ona e faia ai oe lava.

Ua maeʻa le faʻauma i ou lava lima

Ae e te leʻi amataina, e taua le filifilia o mea o le a e faʻaogaina e mamanuina ai le faʻafou.

O le masani masani o le fausiaina o fale-afa-matapala e aofia ai le faaaogaina o fafie mo le faavaa. Peitai, i le a nei o lenei tu ma aga e le tatau. E tolu filifiliga pe faʻafefea ona faia se afa-taimi o le taimi:

  • Stud curting
  • Fale o le sima-chipport
  • Faaumaina ma polyarethane panels

O le filifiliga muamua - simpsterng - atonu o se tasi o le sili ona taimi o le aluga. O lenei auala e sili atu le faʻaaogaina pe a fai o lau piliki fale, aemaise pe a lava lona matua.

O le sima e faʻaaoga e se toniga o le toniga, o loʻo siʻosiʻole ma le maualuga o le laualuga. Faoa faamalosi, ae le o le mulimuli atu o le mago fasilaau e ufitia i le malamalama malamalama. Mo le pito i tua, o le pito i luma e masani ona faʻaaoga paʻepaʻe, Biee, malamalama lanu samasama.

Styrite sitaili

Ma le mea mulimuli, pe a uma le mago, o le palo ua faapipiiina e se pepelo pepelo. E mafai ona avea ma laupapa masani, vali i lanu pogisa, eseese talaaga. Latou te mafai ona ufiufi i se patina e fai ai.

E faigofie atu nai lo le faʻapipiʻiina, o le a faʻaaogaina se sima-chempboard. E matua mafiafia ma faʻatuatuaina mea e le fefe ai e le aʻafiaga o le faʻatosinaga ma le la.

Ile la lea tulaga, muamua faʻapipiʻi i totonu o puipui o le fale oti, ona faʻapipiʻi lea o le va i le va o latou e tumu i tipiina i fasi tino. E taua le matauina o se ituaiga fale o le a le gata o se mea teuteu, a o nisi foi o le tuufaatasia lelei mo le fale.

Mulimuli ane, ua faaaoga e le polyuaturu panels e faauma ai le faleoloa i le sitaili o le taua, e mafai ona iloiloina tonu se tasi o filifiliga faigofie ma sili ona gafava. E mafai ona faigofie ona e filifilia le vaega o le lanu manaʻo, aofia ai beige ma enaena.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona lelei le faʻamamaina o le uʻamea mai le eleelea?

O le faʻataʻitaʻiga o le sitepu i luga o le fale o le a foliga moni moni. I le taimi lava e tasi, o sea pupuni o le a le sili ona taugata.

Afai o loʻo faia le faʻapipiʻi i le tausisia o le au tekinolosi o loʻo i ai nei, e mafai ona e mautinoa e le o le tausaga e tasi. E le tatau ona fefe i kosani, chips po o le suia o mea.

Polyaputhane Ready Peace e sili atu le taugofie nai lo le taʻalo o se laupapa laupapa i luga o le fofaga. O mea ia o ia lava e faʻapipiʻi i se faʻailoga faʻapitoa.

Filifilia tasi poʻo se isi auala o le faʻauma, aua neʻi galo e saili ai ni mea e mafai ai ona sailia le mea. O nisi o le a faigofie mo le faʻamaeʻaina o se fale laupapa, ma nisi e fetaui lelei mo fale mama.

E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le afa-itula i luga o le http://www.pera.ru/

Faitau atili