Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

Anonim

Asthethetically deceated faamalama matala faʻailoa le pule o le fale, pei o se tagata ma se tofo lelei ma le soifua lelei. Mo le pule, o saito ma pupuni na masani ona faʻaaogaina, o loʻo latou faia se siosiomaga gaʻoa i le vanimonimo.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

Oloa mo le umukuka

  • Fou
  • Foliga

    O le tuʻufaʻatasiga o upu "ie pupuni mo pupuni" toe toso vave se ie malamalama i le mafaufau, o se vaega o le tusitusiga o le anoano. Ma le latou fesoasoani, e oʻo lava i le sili ona vaivai ma faʻaonapoina totonu ua suia.

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    Pupuni ie mo pupuni pupuni na fesoasoani i le toe faʻafou ai o le toe faaleleia tuai e aunoa ma le faiaina o suiga o suiga. O le potu e foliga mai e maua se manava lona lua, ma ni tamaitusi e le mafai ona le vaaia ni mea e iloa ai le leo e fai i se auala fou. E fesoasoani lenei mea mo pupuni ma pupuni i le ituaiga o piniko po o tamai mamoe.

    Filifili pupuni mo pupuni e manaʻomia ma mea nei

    1. O le sitaili lea ua teuteuina le potu.
    2. Le uiga, lanu ma le pito o pupuni o pupuni o le a fai ai se apamemea o le a faia se tasi-fasi vaega.
    3. Foliga faamalama.
    4. Faʻamoemoega Faʻamoemoega o le potu (umukuka, potumoe poʻo le potu malolo).

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    Filifilia lelei pupuni pupuni mo le fale faʻataga oe e sui le geometry o le faʻamalama matala ma vaʻaia o avanoa. Mo potu ma potu maualalo, e fautuaina e filifilia pupuni ma se ie puipui, tele i lanu pupula (beige, moli samasama, kofe ma susu). E masani ona talia lelei e le tama i le tulaga pe a sau le potu i le itu i matu, ma i totonu o le i ai o le la. I potu susulu ma le la, i se isi itu, e sili atu le teuteuina le faʻamalama i le amataga o le amataga ma le manifinifi o le malulu o paolo (efuefu, siliva, blue).

    Peitai, mo tagata pupuni ua leva ona puipuia - O le leo uma lava o faamalama, peitaʻi o le igoa o le igoa o Eaves, o loʻo talanoaina.

    O le galuega autu o sea oloa o se faʻatuatuaina o le tisu o le tisu e faʻatagaina ai oe e nana le potu mai mata mataina o le la.

    Mataupu i luga o le autu: kapeneta i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame, pvc, chipboard, isi mea (vitio)

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    Faatasi ai ma le latou fesoasoani, fetuunai le geometry o le potu, faʻaopopoina se maualuga pe faʻalauteleina le avanoa. E mafai ona faʻateleina le tele o le faʻamalama o le faʻaaogaina o se cornice ma se umi sili atu nai lo le lautele o le tatalaina. E aliali mai o se tuʻufaʻatasiga e tapunia ai le vaega o le puipui, o se taunuuga o le faʻamalama e foliga mai e lautele.

    Filifilia o pupuni i totonu o le umukuka, gauai atu i oloa e mafai ona tatalia auala ma le malamalama ma malamalama. E sili atu ia atoatoa le pupuni ma ie puipui a le au talimalo mai faʻaʻesepatia.

    Faavasegaina togalaau

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    Cornics cornitions

    A o le filifilia o pupuni mo le pupuni, ia amanaia le faʻatonuga o le potu, lona mafuaʻaga, lapoa, lapoa o le faʻamalama ma le potu, faʻapea foi ma le ituaiga o ie.

    Tuiluga ma puipui puipui

    E tusa ai ma le faʻapipiʻi metotia, o ituaiga nei o le eva ua iloga:

    • puipui;
    • Taualuga.

    O pupuni puipui mo pupuni o loʻo faʻaogaina i umukuka o soʻo se sikuea. I nofoaga teuteu i luga o nofoaga, e talafeagai le mata o ni ie, ma mo le faaupuga faaupuga, e masani ona faʻaogaina ni saito.

    Cardipe Eaves mo Cumeni-Ituaiga ie pupuni o se tasi, lua-ma tolu-laina ituaiga o faapipiiina. O lona uiga o loʻo latou taofia e se tasi auala, tuli ma le pupuni poʻo le tuʻufaʻatasia "tulle + o le porter + ormbonen" ammbonen ".

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    O faʻamafanafanaga e faʻapipiʻi i le tiute filifilia o faʻafitauli i le le o le tulaga maualuga, ma pe a fai o loʻo poloka pupuni i le pa, e mafai ona e saogalemu pe a maeʻa toe faʻaleleia.

    Tuʻuina atu o ie puipui na faʻaaogaina i le itu i matu o le aulotu e le gata mo se mea teuteu sini. Latou te faia le galuega a le Hormal Insulator, ae le o le faʻatagaina o le malulu ea e ulufale ai i totonu o le potu. I le taumafanafana, o le sulugatiti e na maua ai se lava potu potu mamanu.

    Fautuaga: Faamalosia o le Cornice i luga o le puipui po o le taualuga, e taua le mautinoa o le mamao i le va o le faʻapipiʻi manatu o 100-120 mm.

    E ala i mea o le gaosiga, o ituaiga nei o Eva e iloga.

    1. Ie puipui uamea mo pupuni.
    2. Mai fafie.
    3. Ie puipui puipui mo pupuni.

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    Karnisy mai se laau

    Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi le Initaneti Talet ma ou lava lima

    O ie maualuluga laupapa laupapa mo pupuni e manatu o le sili ona lauiloa. Latou te fesoʻotaʻi ma le fiafia i luga o le umukuka i le umukuka pe i totonu o potu redro O loʻo faʻaaogaina foi i totonu o le totonu o loʻo i totonu o le sitaili o le faʻamaonia poʻo le atunuʻu, i potu ma le masani ai o meaafale mai le laʻau.

    Talofa mo le potumoe, umukuka poʻo le potu malolo o loʻo faia o oak, beech poʻo papa papa. Afai e tele ni mea taugata i totonu o le totonu - faʻaaoga o fua mai le vine poʻo le mahogany.

    O oloa fafie e mafai ona faʻafetaia e oʻo lava i sili ona mamafa i luga o le sili ona mamafa, e lautele ma faʻamoemoeina ma faʻamoemoeina. E faigofie lava ona faagasologa o fafie, o le a le fua mai e mafai ai ona iai le ata sili ona mataina, o le a le filo.

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    Gaidin mo le umukuka ma isi potu faia o palasitika e manatu o le taugofie ma leai se tala faatatau filifiliga. O le feololo o le tau o le oloa e le aafia ai uiga masani. E le mafai ona faʻailoa o etari o le palasitika i le tele o sili ona manaia, ae o le paʻepaʻe, ma o lea, ma o le mea lea, vagana ai o fofo i mea uma.

    Sili atu tau taugofie i le tau, o le masani masani a me metallic Eaves mai i mea nei:

    • apamemea;
    • Aluminim;
    • apa siliva;
    • Steel.

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    EAves mai le uamea

    Oloa e iloga e le faʻatuatuaina ma le matagofie. E faʻaaoga e teuteu umukuka poʻo potu malolo, lea e talafeagai ai le uʻamea. Ae peitai, na latou mauaina lo latou nofoaga i totonu o mea faaonapo nei, uuina o aano mamafa tusa lava pe a ma vaaiga maualuluga.

    O le lelei faʻamatalaga o le umukuka uʻamea o le o le almininum oloa, e le afaina i le malaia, iloga e uiga maualuga ma malamalama mamafa. O ia pupuni e le i faia ni tagata faʻatau, a o faigofie e faʻaaoga ma tautua ai mo le tele o tausaga. Ma le isi, e lelei ona faigofie ia te aʻu i umonkula ona o le chrome coting, e pei o le tele o elemene.

    Faamau, Rail oloa

    Roul Consoles foliga pei o ata o uamea po o palasitika. Oloa e iloga e le auai i le i ai o rollers ma matau e fealuaʻi i fale faʻapitoa. Ina ia mafai ona le pa'ū le tele o elemene, latou te faʻamautuina, ua latou faʻatumauina ma le faʻatuatuaina o nila mai le lua pito.

    Mataupu i luga o le autu: embroiderry crosscapes o lapopoa tele lapoa: polokalame mo le saoloto, sami ma taumalulu, wastc, seti mo le tautoulu, taumafanafana

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    O ie puipui o atopau o se pepa laupapa mo le folasia o pupuni, tapunia fasi mea uma. O ia oloa e lelei tele mo le faʻaaogaina o le mauga natia. O le pa e teuteuina i elemene malosi ma se mamanu masani.

    Talaaga, manoa ninii

    Pepa faʻapipiʻi ma faʻamatalaga faʻapitoa. O le ea o loʻo iai se sao i le faigofie i Caisine o loʻo tautau i luga o le manoa. Latou faʻaaogaina pe a tatau ona fufulu le potu ma le malamalama, avanoa.

    O faʻamatalaga o loʻo avea o se oloa aoga e aofia ai tagata taufetuli, faʻafefeteina matau, pipiʻi. Auauna atu mo le tuʻuina o le tele o ituaiga o ie puipui. Lenei faʻamoemoe i le filifiliga o le ituaiga o taʻiala ma le numera o laina.

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    O se faʻailoga iloga o le tala fatu o loʻo taoto i le mafai ona punou i le 100 tikeri, o lea na latou mauaina ai le faʻaaogaina i umukuka ma puipui. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻamatalaga fetuʻutuʻutu, tagata sese, laʻei ma gau o le pa ma le palu, faʻapea foʻi ma ala ulufale.

    Vaʻai vitio ata

    Fou

    A oʻotia le faʻavae o mamanu, e faʻaaoga le fou lea e faʻatatau ai le ie faʻameaalofa. O tulaga lelei o sea mea e mafai ona faia ai mamafa pander, atathetim ma le aoga. O le mea sili ona taua o le mafai ona pulea le mamanu mamao, faʻaaoga se mamao. I le gasologa o taotoga, e le o faaleagaina le ie.

    Faʻafefea ona filifili pupuni mo pupuni umukuka

    Ia e faʻaaoga lelei le ie eletise eletise mo pupuni, lea e faʻatonutonuina e le "Smart im" System. O le eletise eletise e maua ai le fausiaina o le lamolemole, toniga fofō i luga o le tisu ma faʻataga oe e pulea le ie puipui e aunoa ma le sologa.

    E otometi lava ie pupuni mo pupuni o loʻo faʻaaogaina foi mo le Roma poʻo le Austrian uafu puipui. E maualuga, o le tele o le vale.

    O le tau o pupuni mo pupuni mo le umukuka mo le umukuka e eseese mai le 600 rubles mo le faigofie oloa i luga o le fiasefulu o le afe o le postas e mafai ona faia i le sefulu o le afe o le postas e mafai ona faia

    Faitau atili