Faʻafefea ona fai se moega o oe mai le sofa

Anonim

O le faʻafitauli o fale mautotogi ma se mea e le masani ai meafale ua foia pe a fai e te lavea lau oe lava manogi ma sina fatuga i lenei mataupu. I se faʻaopopoga, e mafai ona e maua se mea faʻapitoa - e faʻasino i le fesili, faʻafefea ona fai se moega mai le somoa. O le mea moni, o nisi taimi e matua le fiafia ai i ai e tali atu ia i latou, ma e masani e solomuli ai i le lua. O lea, i ai se moe lelei atoatoa ma ni mea faigaluega, e mafai ona e faia se mea. O le a matou auiliiliina le faigofie tele o le moega papa.

Faʻafefea ona fai se moega o oe mai le sofa

Laupapa laupapa laupapa ata tifaga.

O le a se mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina

Ai:
  1. Laupapa. E le mafiafia foi. E mafai ona folau le mafiafia o mea i totonu o le sofa lava ia. Afai ua ese le le mafai le faʻavaʻa, o laʻau na faʻatau mo ia.
  2. Fiberboard o isi mea mafiafia - i luga o talita mo vaelua ma matua manifinifi, luga o le paʻu paʻu.
  3. Mea e mo le teuteuina, e mafai ona e aveese le magamau le matua, pe a fai o le auala i le tagata e ona le manatua.
  4. Porolon. O le tele o le gaʻoa - 50 cm, ae a leai muamua e le mafua ai ona o le a faitau i luga o matafanua i luga o itu fou.
  5. Faitotoa hinges. Tele tele ma uamea, e mafai ona e filifilia le teuteuga pe a fai o se fuafuaga matala o le manatu.
  6. Filifiliga filifilia -k, Drill, sikulu.
  7. Fusiua
  8. Stapler.

E mafai ona e alu i le galuega: tulaga

Faʻafefea ona fai se moega o oe mai le sofa

Moega i tua sipela.

Muamua o mea uma, e tatau ona e iloiloina le fale tuai - O le a se mea e tatau ona e sui ai? E masani lava o pa o loʻo liua ai pa, ia, o lea, o loʻo tausia, ma le fasi mea faʻataʻalo. O lea, o le a manaʻomia atoatoa le faʻasaoloto meaaʻole mea mai totonu o tamaitusi - flellhystery, o manu felelei ma isi mea. O lo latou tulaga foi e filifili foi e tilotilo solo. Afai o mea uma e fetaui, o le tissue ua tolopoina, o le paʻu paʻu i totonu o lapisi - mai se galuega umi, e le mafai ona toe taliaina le pepa talafeagai. O le sofa stieves o loʻo faʻaseʻe ese mai le tasi ma le isi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu i lalo o le pepa puipui i lalo o Walpaper: Fautuaga ma Fautuaga

Alu i le laau. A faʻapea e matua manaʻomia pea pa, e mafai ona latou tuua. Ae talu ai e aoga le galuega o le faia o se moe malosi, o lagolago e tatau ona sili atu - aua e mautu moega. O le mea lea, le o le le o manaʻomia le umi, ae o loʻo manaʻomia e ia luga o laupapa ona paʻu ma fusifusi i le faʻavaʻa i le auala lava e tasi ma Bruccm. O a latou mea e tatau ona tutusa i le tulaga tutusa, a leai se mea e lagona ai le ivi o le ata pe a iai le pule e taoto i lalo.

E faia i vaega uma e lua. I le ala, e uiga i le faʻavaʻa, afai o se filifili e tuua lenei mamanu - pe a tatau ona ausia foliga matagofie. A leai, i luma o le faʻapotopotoga mulimuli o le (faʻavaʻa) e mama i le auala lava e tasi e pei o ni vae.

Faʻafefea ona fai se moega o oe mai le sofa

Moega le saoasaoa ata.

Le isi, e tatau ona e faia le fivapā, mo le moega e tatau ona e inuina se mafiafia - ae le itiiti ifo i le 10 mm. E tatau ona tumau pea le faʻailoga o ona vaega, pe afai o le tamaʻi moega, o se lisi o le fulafula i totonu o le pupuʻu. Ae o le faʻafitauli a se fale mautotogi mama, e tatau ona e tuua le taʻaloga gaga.

Galue ma fausaga auala. E masani ona i luga o faʻataʻitaʻiga tuai na latou o mai i le le mautonu ona o le paʻu o fao ma le faʻafanua o elemene. O lea, e tusa ai ma le faʻaaogaina o le latou tulaga, e manaʻomia na faʻatau ai le faʻailoaina o le mamanu - ua motusia ma toe fetuutuunai i se nofoaga fou. Peitaʻi, afai e le mafai ona atiaʻe le tulaga, ma o le SOEE e le atiaʻe, o lona uiga e aoga i le suia o mea uma i se tasi fou.

O le faia o lenei mea, ua feoti le Komiti i le faaiuga o le Faʻavae o le Luma o le moega, o le mea lava e tasi e manaʻomia e fai i le isi itu, ma pu fou o loʻo siomia ai. E faʻapipiʻi aumata i vaega e lua o le moega, ma o le mamanu e fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi.

Ia vave ona faia se faʻailoga - o le alamanuia o loʻo 'ai nei i le alualu i luma masani faʻataʻitaʻiga, o lea e tatau ona e filifili ma matagofie - pe a fai o le moega "o le a maua uma foliga. A uma ona siaki le setete o le tatalaina-tapunia ma faʻateʻaina, e mafai ona e alu i le vaega teuteu.

Mataupu i luga o le autu: Vaʻaiga lautele o le Caster Rutalog Ratalog

Ie, afai e faʻatau muamua atu, e tatau ona vali i se tulaga fou, ma ia e iloa ai le mafiafia o le paʻu o manu. Mo lenei, o le tulaga manaʻo o loʻo faʻapipiʻiina i le tipiina o laupepa o le alatalia ma le mafiafia o le leai se sili atu nai lo le 5 mm.

O le fomu i luga o le alarimiter lava e tatau ona 2-3 mm le itiiti.

Faʻafefea ona fai se moega o oe mai le sofa

Polokalame o le ulu ulu i le moega.

E manaʻomia ona latou sauniuni muamua atu. Faatasi ai ma le kulimi e tatau ona e neta - O nisi vailaʻau o loʻo mafai ona susunu le paʻu o le paʻu. E mafai ona e aoina.

Mo lenei, o vaega taʻitasi o le moega ua faʻapipiʻi faʻaaogaina ai le faʻaofuina o le faʻaʻaisa i laupapa fafie. O isi mea faʻapipiʻi e tatau ona o ese mai le paʻu paʻu ma tonu le faʻavaʻa. A maeʻa ona faapipiiina, e tatau ona e siaki le galuega o le faʻaʻofuga. Ona maliina lea o le moega le ie, ma e pipii i meaafale oloa. O se mea moni, o le mea moni.

Fausiaina o le malosi. E faigata tele ona atoatoa, ae masalo. A faʻapea e manaʻo le pule e susulu se fatufatu, ona uʻamea lea o le a atoatoa le uʻamea. Peitai, o le a tatau ona autasi ma le uʻamea - mo fusi o le a manaʻomia e faʻaaoga ai le grinder poʻo le manumalo i totonu o pu manaʻomia i totonu o pu.

O le laʻau i lenei tulaga e le faʻavaivaia ma maua ai vaalele mo le faifai pea - o le Electsoa eletise o le a tipiina se mea, ae o le togafitia o le oloa o loʻo sau i malo.

O le a faʻapea o le a maua ai le moega o loʻo maua ai se leo. Ma afai e faʻamalieina a latou ituaiga tuai o a latou ituaiga, e le tatau i le poto - e nonoa i pou fou, ma le tulaga i le iʻuga.

Taimi faaopoopo ma faaiu

O faʻataʻitaʻiga o moega mai Sofas e mafai ona ese - e mafai ona e faia se moega lapoʻa, i totonu e faʻaopopo ai se pusa mo le ie lino ma isi mea. O le sili ona lelei o le le fiafia o le a avea o se matagofie o le ulu o le ulu. I le lautele, o le manatunatuga e le faʻatapulaʻaina se mea. Nei e lauiloa ma Ottomans, o le mea e malu ai le tele o le mini. Mo a latou fale, o le mea maualalo o mea o le a manaomia.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Faia o se moega, maua se matua matua - O se fofo sili ona lelei ma tulaga o le sefe ma maua se mea e le o faatauina. O loʻo matauina uma tulafono ma metotia, faʻapea foi ma le kopiina o metotia, e mafai ona e faia le fono o se mea sili ona lelei, o le a le mafai ona mafaufau i ai isi i lenei auala. Tagata o le pule i se mea ma o latou lava lima, e tatau lava ona e manatua, e tatau ona e manatua pea e uiga i ai a o tautua ma le faʻamaoni i tausaga ma le faʻamaoni.

Faitau atili