Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Anonim

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Ina ia mafai ona o le mamafa o le kesi i le vai ma le lino, e leʻi vaeluaina le kesi atoa, na maua ai e le afi le inisinia se faiga oona. O lona mafuaʻaga o le faʻamamaina o le gatete aʻo tamoʻe le masini. O le faʻatiga e faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le tane. I le aluga o taimi, e mafai ona latou mauaina lo latou pupula ma le manaia. I Bosch, Lg, Samsung, Andestit, Ardo, Vectoepho, masini masini, o lea e faʻaalia e le amoina o le vai ma le le fiafia o le vai i le vaituloto ma oona.

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Togafiti

I fafo, o le teʻi o le shock e pei o se cylinder. O le cylinder ua i ai le tootoo. E aofia ai se toʻotoʻo (user) ma paketi kesi ma le faʻamalosia faʻapitoa o le faʻatupuina o le faʻatupuina o le vevesi. O le oscifiete e opoina e tupu ona o gaioiga a le Piston. Faatasi ai ma le maʻai o le tane, o le Piston ua faatofuina i totonu o le ogalaau, ona o le ua faʻateleina le gatete. E masani lava, e i ai foi le suplen i totonu o le maalo i totonu o le maaloi, lea e toe faafoi le piston i lona tulaga muamua (ua faaigoaina foi "toe faafoi").

Seʻia oʻo lava i se taimi lata mai, e tutusa uma a tagata faʻatau. O North tekonolosi e alualu i luma i luma: O le Springs System na o mai e sui ai le tautotogo, o loʻo faʻapipiʻi atu i le pito i luga o le tane ma maua ai i le "faʻamalolo" O tagata faʻasoeia o lenei ituaiga ua taʻua o le "Prupers", e sili atu lo latou faʻatuatuaina ma feʻelaʻuga e sili atu.

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Mafua ai ma faailoga o le leaga

E masani ona fai le piston step ma stock o lo o aliali mai. O nei elemene o loʻo maua ai se mea e faʻaalia ai e le fiafia. O nisi taimi o le cylinder e ofuina foi. E tupu, e malepe le pamu i luga o le itu pe aste. O lenei mea, o lenei e mafai ona faʻaalia o ia lava ma metotia masani pe masani ai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le flipper o le afi o le fufuluina masini fufulu.

I tulaga uma na faʻamatalaina i luga, o le teʻi o le teʻi e manaʻomia le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia poʻo le sui.

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

A faʻaleagaina le teʻa o le show-slocrated vaega, faʻaaoga metotia e le fautuaina, aua o lenei faʻafitauli laiti e mafai ona mafua ai le sili atu ogaoga faʻaleagaina.

Aveese ma siaki mo le talafeagai

Muamua, ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi le faʻafitauli i le faʻaititia o le tulaga.

Mataupu i luga o le autu: aulelei tagata mo pupuni e faia oe lava

Aveese ma aveese ni mea leaga mai le fale o le fufuluina masini. I ni faʻataʻitaʻiga ina ia faia ai lea mea, ua lava le faʻatulagaga o le masini; O le ulufale atu i le swick abserbers o le a tatalaina i lalo.

O le fufuluina o meafaigaluega o isi faʻataʻitaʻiga e mautinoa ai le mauaina o faʻamatalaga manaʻomia, o le pito i luma o le mataupu ua aveese. O lenei faiga e matua faigata.

  1. Muamua, e tatau ona e le taliaina le lokaina o le loka (o loʻo i luga o le puipui pito i tua) ma aveese le pito i luga o le masini. Ona aveese lea o le koneteina mo le efuefu ma le vaega o loʻo puipuia ai le faʻamamaina o le ''.
  2. Le isi, e tatau ona e faʻaoʻo atu le bolts ma aveese le fale faʻatonutonu o loʻo i luga o le vaega pito i luga o le Sturatus. Aua le faavaveina! I le faʻaopopo atu i le paʻu, o le vaega o loʻo fesoʻotaʻi ma le masini e tele uaea. O lo latou umi faʻatagaina e te faʻapipiʻiina le aitema i se mea lata ane, aunoa ma le solia atoa.
  3. Nei mai le pito i luma o le taʻavale e tatau ona e aveese le paʻu ma faʻatumuina i totonu o le tane.
  4. O le vaega mulimuli - i le pito i luga ma lalo o le masini, matou te leʻi suʻesuʻeina le fusi e faʻasaʻo ai lona puipui i luma. Aua neʻi galo e tatala le loka faitotoʻa, a leai o le uaea e le faʻatagaina oe e le faʻatagaina oe e aveese le faʻasologa atoa. (Isi filifiliga: Castlew e le masani ai, ma taumafai e toso lemu le fesoʻotaʻiga mai ia).
  5. Ina ua uma ona tusia uma ni togafiti, o le ulufale atu i le Shock Awayberbers o le a tatalaina.

Ina ia siaki le mea leaga, aveese mai le fale e ala i le le mautonu o le bolt o loo i ai i lona pito i lalo. Taumafai e oomi i totonu ma lou lima ina ia oso ai ma faʻateʻaina le auala. Afai e tau le talafeagai - o le teʻi o le shock amober o loʻo i le tulaga galue. Afai o le Piston e faʻagaioi e aunoa ma le tele o taumafaiga i lau vaega, o se mea na manaʻomia ai le sui.

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Faʻafefea ona toe faʻafouina

I talitonuga, ma se faaitiitia taua i le mafai ona faʻamalieina le gatete, o le a lava le suia i totonu o le teʻi o le teʻa e faʻaaoga ai mea. E masani lava, o le kesi i le va o Piston ma le ogaumu, ma le mafuaʻaga e iloa ai uma. Ioe, o le kesi e mafai ona suia e ala i le gaosia tutusa mai le le fiafia. E tatau ona manatua ai afai na e faia se mea sese, o iʻuga o le "toe faaleleia" e mafai ona afaina ai le faʻagaioiga o le masini atoa.

Mataupu i luga o le autu: Gate ma le Wicket o fale gaosi oloa: malaga i lalo o puipuiga

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Fesuiaiga o vaega mo le toe faʻaleleia o au masini e le gaosia, talu ai o le sui o se vaega faʻapitoa o le vaega e le mautinoa faʻalelei i le faʻagaioiga o le iunite. A fautua mai le faʻafitauli i le galuega o le faʻaititia o faʻafitauli, tomai faʻafoega e le mafai ona toe faʻasaʻo ai ona vaega, ae suia atoa i ai.

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Auala e Sui ai

Vaipuna

Ua faʻatagaina oe e ni vaipuna e teu le tane i luga o le mamafa ma ma maʻai mataʻutia o le galuega faʻafoʻi i lona tulaga muamua. I le iʻuga taʻitasi o ia o se tautotogo, e i ai le tamaʻi matau, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le uʻamea faʻapipiʻi i le baku ma le mataupu. Nofoaga o loʻo tuʻufaʻatasia i le malosi o loʻo aliali mai lava i se malosi malosi, o le mea lea e sau ai le tautotogo.

A o le i suia, e tatau ona e aveese le mea ua faaleagaina. E mafai ona e faia lea i auala e lua:

  • aveese le tautotogo mai le faapipiiina o le mataupu;
  • Mai le fesoʻotaʻiga node o loʻo i luga o le tane o le masini.

I le tulaga muamua, e tatau ona e muamua aveese le ato. Ona sii lea o le tane i le maualuga e mafai ai ma faʻalelei i lenei tulaga e ala i le tuʻuina o se mea i lalo o le mea. Liliu le tautotogo i le itu o le tane ma motusia i le faʻaaogaina o le fuaitau. E tumau pea le toso o le isi itu o le vaega mai le masini tino - ma e mafai ona e gaoioi e sui.

Afai e le lava se avanoa mo nei gaioiga, o le a tatau ona e aveese uma vaega faʻalavelave mai le tino.

I le tulaga lona lua, e manaʻomia foi le aveeseina o le Pa puipui i le pito i luga o le fale, aofaʻiga e mafai ai ma faʻapipiʻi le ulo o le masini fufulu. O le uuina o le tautotogo motusia ma le lima, manifinifi sikulukariver poʻo isi mea faigaluega. Patty ma tulei le matau e nafa ma le masini fale ma le masini. Ona ave lea o le tautotogo i le itu ma aveese mai lalo.

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Pala

E sui le mataga o le na sau i le le fiafia, muamua aveese mai le masini masini, pei ona faamatalaina i luga. I nisi faʻataʻitaʻiga, ae le o se fusi faʻapipiʻi i le pito i lalo o le pa manu, ei ai pine ma auti na faia o palasitika. Ina ia maua se pine, oe manaʻomia le paʻi atu i le numera ma oomi i totonu. Afai o le pine e faigata ona togafitia ai se mea itiiti ma le librictant.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona valivali moli i luga o faʻamalama i le fale mautotogi ma ou lima?

I le auala lava e tasi, na teʻa ai le Mauga o le Sounter o le Shock Smaoppiber ma le tane o le fufuluina masini. O le mea fou o loʻo faʻapipiʻiina i le tane i le faʻasologa o le faʻasologa.

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

Faafefe

E mafai ona tusia i luga o le mea e fai i le masini i le masini i ni auala e lua: sima pe i se tulimanu. O le tasi pito o lenei faʻamatalaga ua faʻatumauina le tino o le masini, o le lona lua o loʻo fesoʻotaʻi ma le tane. I le tulaga o le shock storriber o loʻo faʻapipiʻi i le faʻaaogaina o se toʻotoʻo, ina ia mafai ona sui, o le a e mafai ona vavaeeseina le tele o le masini fufulu ma maua ai foi le tane fufuluina ma e maua ai le tane fufulu.

Faʻateʻaina o le faʻatiga ma pamu mo masini fufulu

E uiga i le sui o le teʻi o le swockers i le electrolux fufulu masini, vaʻai i le vitio o Oleg Blokuro.

Gauai atu!

  • O masini faʻapitoa lava e faʻapitoa, o le a BOSCH, LG, Samsung, Andong, Ardo, Vekina's Aristson poʻo Beko, o lau ituaiga o le faʻaoʻo. Ua mafai, e tele faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le tutusa tolola, peitaʻi o le ono mafai ona maualalo lenei. O le mea lea, alu ese mai mo auiliiliga auiliili, puʻeina mai le fale "muamua" poʻo le faʻasino atu pe a uma ona faʻaogaina mo se fesoasoani agavaa.
  • Maimau pe a na o le tasi mea leaga ua faʻaleagaina, o loʻo tatau lava ona e suia mea uma. A leai, o le a tufatufa le avega, ma o le a latou toe toilalo.

O Bosch Fiack Shonkers, o se tulafono, e sili atu nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga. Lg. A o le auala e tuu ai le bosch shock aborberber i luga o le lg fufulu masini, o loʻo faʻamatala mai i le vitio lenei.

O fea e mafai ai ona faʻatau

Ina ia mafai ona faia se mea sese i le filifilia, faʻatau mai le suia e sili atu le faʻaoʻo i luga o le sauniga autu. I le avea ai o se tulafono, o na kamupani e le gata o loʻo auai i le lipea o meafaigaluega, ae o le ofoina atu foi o maualuga tulaga (muamua) avanoa vaega. Tau mo vaega o loʻo i ai lava avanoa, ma e matua lautele lava le laina. O le isi faʻaopoopo o sea faʻatauga o le tomai lea e feutagai ma se tagata faʻapitoa faapitoa o le a tuʻuina atu se fautuaga lelei ma fesoasoani e filifili tonu le aitema e te manaʻomia.

Faitau atili