Cirlit inferrobe ma ou lava lima: O le Credit Cirpee Meli Meli Meli

Anonim

O le pusaʻoloa e iloga i le puʻupuʻu ma le faigofie ona faʻaaoga. O sea ata o le a tumau lelei i soʻo se mea. E mafai ai ona sefe lelei le avanoa, o le fea e taua tele mo le fale mautotogi.

Cirlit inferrobe ma ou lava lima: O le Credit Cirpee Meli Meli Meli

O se faʻataʻitaʻiga o se ata ma le fuaina o le pusaaipoto.

Faʻapipiʻi le pepe o ou lava lima, e tatau ona e mulimuli i nei sitepu:

  1. Saunia le galuega, o le fea ituaiga eseese o le lumanaʻi o loʻo fuafua e tusa ai ma le nofoaga.
  2. Tusia se poloketi o se fuafuaga mo le lumanaʻi.
  3. Tusi se ata faapitoa, i luga o le faavae lea e fausia ai le 'aufaatasi.
  4. Filifilia o mea e manaomia manaomia i le taimi o le Fono Aoao.
  5. Fuafuaina o mea, a latou sauniuniga, tipi i elemene talafeagai ma le ata.
  6. Faapipiiina o le mamanu ua faia e tusa ai ma le Fono Aoao pueina.
  7. Faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa o le kapeneta.

Ata ata ma tusia

Fuafuaina o se tulaga nafa. O loʻo naunau le nofoaga e faʻapipiʻi ai le meaafale o meaafale, o loʻo faia avanoa avanoa. O le foliga e amanaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi i le nichh, e manaʻomia le manatuaina o le lautele i itu uma e manaʻomia e fai ai le 5-10 cm.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aufaʻasoa e manaʻomia i le ogatotonu o le puipui ma faʻailoga taua:

Cirlit inferrobe ma ou lava lima: O le Credit Cirpee Meli Meli Meli

Cirmeti Forchoward Storeference.

  • Maualuga - 2500 mm;
  • lautele - 1600 mm;
  • Aoga loloto - 500 mm ma le atoa loloto o 600 mm.

Mai le fola i le taualuga i totonugalemu, o le maualuga atoa o le a 26 m m, ma mai le puipui i le faitotoa tatalaina - 1650 mm. O le poloketi a le Kapeneta ma le Fono Aoao e mafai ona tuʻufaʻatasia i le faʻaaogaina o se Polokalama Faʻapitoa (pe a fai o le poto masani ma i latou). E mafai ona e faʻaaogaina ua uma ona saunia-faʻaavanoa fuafuaga poʻo le faʻatonuina i luga o meaafale mea faʻapitoa i le gaosiga o meaafale e oka ai. O lenei tulaga e taua tele, talu mai le aunoa ma le faʻatagaina se polokalame e faʻatalia ai le mataupu. O le tele lava e masani ona faʻaaogaina polokalame sauniuni, e mafai ona e toe faʻafoi atu i ai. O se faataitaiga ata tusia ua tuuina atu.

Mataupu oi luga o le autu: fufulu le powder mai le atigilima solo, o fea le mea leaga i le fale, o le mea e tupu ai 1000 taimi sili atu!

E manaʻomia mea e pei ona taua i lalo:

  • ofuvae e mafai ona tutuli pe le mafai foi;
  • Paopafi mo lavalava;
  • seevae;
  • o le lalaga mo tauau;
  • Foliga mai o tagata eseese
  • 'au mo' auvae;
  • Taiala;
  • Faʻavae faʻapitoa i ata, ato;
  • E umiaina mo fusi, fusi;
  • Umiaina mo se ie puipui o feoaso, uʻamea;
  • umia mo fata;
  • Meafale faavae (Fetuunai);
  • Koneseti.

Fuafuaina fuafuaina

Ia faia se ufiufi i ou lava lima, e manaʻomia le faʻatinoina o le mulimuli numera, faʻatagaina e vavae ese mea o le manaʻoga sili. E sili atu le talafeagai le faʻaaogaina o le tagata sauni-faia fuafuaga o fetuunaiga i lalo o tuutuuga o gaosi mo se nofoaga faʻapitoa..

Faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina:

Cirlit inferrobe ma ou lava lima: O le Credit Cirpee Meli Meli Meli

Ituaiga o faitioga mo le kapeneta coupe.

  1. Faamaoti uma le mamanuina uma ma fua, faʻailoga e uiga i mea ma lanu. O le a faʻatagaina oe e fausia vave ma faʻaaogaina.
  2. Faapiaga avanoa, i totonu o le o le a faamamaluina pe a potopoto. O avanoa nei mo le pito, o le loloto o fata, faʻapipiʻi o fatu o le pusa, faʻataʻalo o le kapeneta i le kapeneta, o le maualuga o le iunite pito i lalo.
  3. Asiega mo le mataupu, o le a aofia ai, o fusi, e umia e le aumea mo fata ma isi mea.
  4. O le tipiina o pepa o se tasi o vaega sili ona taua, e faigata ona fai ai se ofu puipui ma o latou lava lima. Vaega o le a faʻaaogaina mo lenei polokalame:
  • Vaega o Pea i le 2600X600 MM;
  • Pa puipui i le 2100x500 mm, 4 pa i le 500x500 mm;
  • Auiliiliga mo fata ma fola (2 pcs. 190x490 mm, 4 pcs. I le 40x150 mm, 4 pms150 mm).

O mea uma e tatau ona maitauina e fuainumera, ina ua maeʻa le tipiina o laupapa, sa matauina foʻi, o le Fono Aoao o loʻo faia vave.

Fausia Fausiaina

Le fausiaina o se pusaaitu, e tatau ona e saunia ia elemene ma ou lava lima:

Cirlit inferrobe ma ou lava lima: O le Credit Cirpee Meli Meli Meli

Elemene o masani kapeneta cupet.

FAITAU MO LE CLERETET:

  • Faamaonia mo 6.4x50 - 100 PCs.;
  • Pulou mo le faʻamaonia - 50 PCS.;
  • PASMOR CORDERS - 20 PCs.;
  • Fiversal Srews: 3.5x30 - 50 PCS., 3x16 - 100 PCs.;
  • Torr fao 1.2x25 - 1000 PC.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapopoleina ai se masini fufulu?

O le sliding system e faʻatonuina ese e tusa ma le ata faʻamaumauga.

Meafaigaluega mo le Fono Aoao:

  • Tioata fata 500x200 - 4 pcs.;
  • o Miti pai 2x750, 1.5 Bums;
  • Flanges mo le toʻotoʻo - 4 pcs.;
  • Taiala Telescopic elemene i le 450 MM - 4 PCs.;
  • Motsise Knobs 128 MM - 4 PCS.;
  • Spersers mo tioata tioata - 12 pcs.;
  • Fetuunai vae - 6 PCs.

Ua potopoto le ofu o le fale i le auala i lenei auala:

  1. Muamua, o le faʻavae o loʻo aoina ma vae faʻapitoa fetu. O le pito i lalo ua toe amata ma le le aoga, o tagata ese e pipii i ai i le tulaga o le tino ma uma 6 vae i totonu.
  2. Mo le pito i lalo o le faʻavae, e manaʻomia le faʻamalosia ma le faʻatagaina ma le palasitika sili ona faʻapitoa tulimanu poʻo le faʻamaonia, o loʻo faʻaaogaina mo vae.
  3. O le isi mea, o pa tuʻuga o le fale e faʻapipiʻi, o le tutotonu vaega, e faʻapipiʻi le kapeneta ma le kapeneta. O le Fono Aoao e sili ona leai se manaia e le o le tulaga tu i le tulaga, ae o le taʻoto i luma o le lumanaʻi Kapeleni. Muaʻi i luga o vaega e tusa ai ma le polokalame o loʻo faia, o le faʻailoga o loʻo faia i lalo o faʻapipiʻi, pu (e ala i totonu) e le ofi ai).
  4. Ina ua maeʻa, le puipui pito i tua o loʻo pupuʻu. E tatau ona siaki ina ia faʻamuamua uma le itu tuʻusaʻo, e leʻi faʻataʻamilo le mamanu. O le kapeneta o loʻo tulaʻi atu i lona tulaga muamua, e mafai ona e amata faʻapipiʻi i luga o fata, tootoo mo lavalava.
  5. Mo tagata lafo e faʻapipiʻiina taʻitaʻi, o loʻo aoina mai pusa o loʻo latou aoina, faʻapipiʻi i le nofoaga.

I le tulaga lea, o le faʻavasegaina o le mava o le matusi o le faʻavasegaina ua maeʻa, e naʻo le naʻo le koleni mautu o le mauaina fale, o le faʻatuatuaina o isi mea uma omea. A maeʻa le faʻapipiʻi, e manaʻomia le amata ona tau taunumia o faitotoʻa faitotoʻa.

Faapipiiina o ata lafoia

O le gaosiga o le kapeneta o le kapeneta e gata i le faʻapipiʻiina o faitotoʻa. O le tele o le tatalaina, o loʻo totoe mo faitotoʻa, o 2318 mm i le maualuga ma 1320 mm lautele. Afai e laititi le fefiloi o loʻo maitauina mo se ulugalii sitaili ma se tusi, ona leai lea o se isi mea mataʻutia.

O le tapunia o faiga e faʻatonu e faʻavae i luga o le tulaga o loʻo iai. O lenei mafai ona faia i soʻo se falefale gaosia e faia i le gaosiga o kapeneta e okaina. E le gata i le a sefe ai le taimi, ae o loʻo e maua foi ni faitotoʻa o loʻo sauni e te faʻaaogaina. E i ai se faʻavae tutusa ma i le tulaga pe a le lava le nofoaga o le tele o fale mo le tele o galuega tele, ma o faitotoʻa mo le ufiufi e manaʻomia ai le tele o avanoa fua. O le iʻuga, tatala-ituaiga faʻaseʻe faitotoʻa ma se faʻata.

Mataupu i luga o le autu: Muamua palasitika fagu ie puipui

O le galuega e amata i le faʻapipiʻiina o taiala i le pito i luga ma lalo ifo o le vaega, o latou tulaga mo lenei mataupu o le 1318 mm. Muamua o le taiala mo le pito i luga, e faʻapipiʻi ma tagata taʻitoʻatasi. A maeʻa lena, e tatau ona e faia se faʻailoga tusi tapine lalo. A o faagasolo le fuafuaga, e tatau ona totogi i le mea moni o se itupa o loʻo manaʻomia mai le pito. O le a le mea e tatau ona i ai? E tatau ona e faataʻitaʻi i le faitotoʻa ma pule, tuʻu le faʻailoga i se auala e le faʻafefe ai le faitotoʻa, savali saoloto.

O faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻi muamua i le pito i luga o le taʻiala, ona oʻo lea i le pito i lalo.

Mo lenei, e foliga mai e manaʻomia 2 tagata, o le mamafa o le tasi faitotoʻa e lelei.

Mo Kriota, potumoe, potu malolo e talafeagai lelei mo taimi puʻupuʻu ma matagofie o ata o le moega pepe o le moega pepe, latou te le faigata foʻi ona latou faia i o latou lava lima. Tupe manaʻomia muamua e fuafua lelei, saunia mea mo galuega. A maeʻa, se fonotaga faʻapitoa faʻapotopotoga faʻapitoa o loʻo tusia i luga, lea na faʻapipiʻi ai le mamanu. O faitotoa mo kapeneta e masani ona okaina eseese e tusa ai ma le aofaiga na saunia. O lenei sefe taimi ma o lona uiga.

Faitau atili