E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Anonim

Filifilia o le Oraina mo se gaui o pupuni, o le tagata e ona ie mautotogi, o se tulafono, manaʻo e faʻaalia le matagofie o le malaias i latou lava, latou te toto ai i e umia. E sese, ona tatau loa ona lelei mea uma i totonu. Mo le manuia atoatoa, nila o loʻo faia ai le ie puipui o loʻo faia - manaia ni taimi e nana ai pito i luga o le tipiina. Vaaia le taualuga o igoa o Oaves, o le tele o le Uelu moli ina ia mauaina latou. Ae mo totonu o le teuteuina i totonu, o se filifiliga talafeagai e manaomia - o le a talanoaina.

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Eaves Basett

O le a le pito i luga o ato mo pupuni

O le tele naua o le tele, manogi i le va o le puipui ma le taualuga i le tasi. O lenei ua latou mauaina le lauiloa tele atu nai lo se isi mea, e pei o ni misionare fou tekinolosi - Faʻao pe faʻamalieina o loʻo manaʻomia se mafutaga faʻapitoa. O le pito i luga o le potu o le a le lelei o ie puipui o le a le mafai i lalo o le pa, ae le o le tuua o le fua i totonu o mea i totonu.

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Tulaga lelei o Barnis Bugs

O le faʻaaogaina o sea ituaiga o loʻo taʻuamiotonuina e le tele o mea lelei. Faatasi ai ma i latou:

  1. O se vaʻaiga vaʻaia i le avanoa ona o le paʻu i le fola ma sologa lelei i le taualuga e aunoa ma se puipui puipui. O lea, o tagata e ana se mau lapopoa e mafai ona faigofie ona suia le laulau a le potu. Lenei e taua tele mo le masani ai "khrushchechv", "afa-tasi" ma isi fausaga fausaga i le vaitaimi o le komisismis.
  2. O le faʻaaogaina o le bakugtte mo pupuni ua taʻuamiotonuina pe a naʻo le puipui o le puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, aga faʻaoele faʻamalama e maualuga, o ese mai le taualuga. E faigata ona teuteu i latou i le masani masani, o se mea ofoofogia e ono felelei ai mai lona tulaga. O mea uma a, o le tulafono, o le tapoleni e ogaoga i le maualuga - o le puʻupuʻu i le faamalama maualuga e le aoga.

    E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

  3. Mo le lautele o faʻamalama matala, o le ato o ato mo pupuni i le ogatotonu o le a lelei tele, talu ai e leai ni faʻasao o le lava umi. Afai e te faʻaogaina ni manoa - E mafai ona sefe le ie puipui, e le talafeagai le au laʻei mo ni meaʻai. O ato ato na faia i laupapa, uamea po o polymer o le a le ogatasi i lalo o le mamafa o le uafu.
  4. Afai o le potumoe e i ai le manaʻo e maua se naunautaiga e faʻatulaga le afu i luga o le moega, ona e faʻafefe lea o le ie puipui - alu ese mai le tulaga o le baldakhini o le baldakhini I lea tulaga, e taua le amanaia o tusi o vaega o totoe o avanoa - o le faʻaaogaina o isi vaʻaiga o le eaves e le talafeagai.
  5. O le faʻaaogaina o le Punel Samoa Samoa e mafai ona talafeagai ma le ato tupe - o le discreves o loʻo faʻafaigofieina ma le pito i luga o le tapoleni e le mafaitau pe afai o loʻo i ai le faʻapipiʻi. Ae o le mea lea, o e matata, e le gata o ni ie faʻamalama, ma le latou fesoasoani latou te tuʻuina atu vaega i potumoe.

Tusi i luga o le autu: E mafai ona vali le vinyl phorpaper ma pe faʻafefea ona fai

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Panel Iapani Pisinisi

E i ai le isi taua taua o se sini aoga - Bagututtes ma ie puipui mo pupuni ia mafanafana. E tupu lenei mea i le aluga o le asusu i le va o faamalama ma le ie. A e iloa o le sili sili ona lelei o le vaomatua o le ea, ma o le tatalaina o le faʻamalama o ona tagata faʻatau tele. O le mea lea, o le paleni e matauina.

Ituaiga o ato ma mea gaosiga

E filifilia ni ato ato taumatau mo pupuni, e taua le mafaufau i o latou manatu. Ae e eseese le uiga, o galuega uma a 'oa uma. Ma:

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

O le aga masani, o soʻo se pa mo pupuni ua faia i uʻamea, fafie poʻo palasitika. O lapisi lapisi uma e i ai le lelei ma le le lelei. Faataitaiga:

  1. Uamea. Stainless Steel, Aluminim - o se filifiliga paketi. Faamanuiaga tele - malosi, le malosi, le faʻaalia i le 'ivi. Uamea ato mo pupuni o se filifiliga o se filifiliga - auala, ae matua faamaonia ai lona nofoaga.
  2. Fafie. Mafanafana ma mea suamalie. Ma le isi, siosiomaga faauo. Ae o le taimi aʻo leʻi tautau le ato ato mo pupuni o totonu o le potu, e taua le manatu susu o le potu. O ulugaliʻi e mafai ona faʻaosofia fafie - o le a amata le saito o le cornice, ona o le mamafa. Ma, a masani ai ona faʻalauaʻitele le susu, o le a avea ma oti, taofi le umi atoa. E manino o lea filifiliga e le mo faletaele ma umukuka.

    E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

  3. Palasitika. Tuufaatasia paʻu mo pupuni mai ia e le tumau tumau. Peitai, e iai lona eseese aia tatau - o e na o latoutele e ona o le faʻalamuia o vaega o le taualuga, i le mea e manaʻomia e le au pupuni - E na e matitiva. Ua fuafuaina Blotit Baumuttes mo moli moli - Tulle, Silk, Taffes.
  4. O loʻo i ai le teuteuga baguettes - gypsum, tele polyarethane o le ufiufi. Na o le pau lava le latou ofuina o le mamanu ma mo faʻataʻitaʻiga, latou te le faʻaaogaina - Gyptum Basemutts o Franthetic - ua faoa ma samasama.

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Talosaga o se Gypsium filifiliga

O le filifiliga o Cornice i luga o le mea o le gaosiga o loʻo faia i luga o le faʻavae o se potu faʻapitoa ma ie i faʻasoa. Ae ia mauaina ni tuufaatasiga o ato, vave - o loʻo iai pea le tele o tulaga.

Le auala o le faʻasaʻoina o pupuni

I lalo o le tapuni tapunia, o lapisi lapisi o loo i ai. O i latou o ituaiga nei:

  • Tootoo. I le avea ai ma tulafono, o oloa ua fuafuaina mo soʻo se tofo - malamalama lelei, mamafa. Filifiliga lautele mo se fale mautotogi - potu malolo, umukuka, potumoe.
  • Manoa. Naʻo le fana na tautau i latou, o le a oʻo mai foʻi i le taimi atoa. Le lava o le faʻamau - faifai pea le faʻatonutonuina ma le tosoina. O le atoatoa tali e faʻaaoga ai lenei filifiliga mo le umukuka ma pupuni tulimanu.
  • Nofoaafi. Natia matau i le urou. E tele faleoloa e faʻatagaina ai tatou ina ia tuʻuina atu le tele o faʻailoga o le tele o meafaitino - e mafai e le masani ai, paolo, pahyne. E tatau ona mafaufau muamua i le tele o aano ma mea o le a faʻavae i luga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faia se tapuni mai le filifili o le clin grid mo le foaʻi ma ou lava lima

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

E tatau ona e filifilia se filifiliga faʻaaogaina le faʻapipiʻi metotia o loʻo i lalo o le uʻu-faʻaaogaina - foliga, lanu. E taua le vave iloiloina le numera o matau, kiliva poʻo isi faʻamau ina ia aua neʻi maua se pa pupuni.

Aofai o pupuni

I luga o lenei faavae, o ituaiga ato ato ua vaevaeina vaevaeina i tasi, ma le tolu laina laina. Faʻamoemoe e malamalama - e mulimuli mai mai le parakalafa muamua - le numera o ie. O le pito i lalo o pupuni mamafa, ie puipui - Tulle, Teuteuga - Skyrequins, Swigi, fusi.

Aua lava mo ia lava o uiga manaʻomia, mauaina le manaʻo tele o le sili atu o le taualuga. E taua le fuafuaina o le sitaili o le potu i luma o le potu i luma - o ato e le talafeagai mo isi nai lo masani masani, aso nei po o retro.

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Faapipiiina o le taualuga karnis-baguette

Homemide Braftmen faia ato mo pupuni ma o latou lava lima. Pei o se tulafono, e mai fafie. O a mea o le a manaʻomia mo le faʻagasologa:

  1. O le Fuafuaga mai fafo o le Get Boatutte. Fai se tagavai mo le pupuni e le faigata - e tatau ona lamolemole ma polesi mai itu uma. Umi ma le lautele filifilia filifilia taitoatasi.
  2. O puipui mo le faapipiiina o ato ma tagata e umiaina mo pupuni o loʻo fuafua i le pa i le itu i tua. O le filifiliga o loo faamatalaina i luga.
  3. Faʻamaumauga - Tao-Taamilosaga Srews, PASP Aloaia i pu i luga o le puipui sima.
  4. Vanini.

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Varnish mo galuega

O le faʻagasologa e le faigata ma faʻatino pe afai o le tau o ato o ato mo pupuni mai se laʻau e le fetaui i tagata e ona. I le averesi, o le 2500 rubles mo mea faʻalenatura, mai le 1500 - i le Alumini ma mai le 500 i filifiliga palasitika.

Sauniuniga o Basueta

E le manaʻomia e le laupapa le fale laupapa - o loʻo 'oloina ma le paʻu ma le vai-solo. Ina ua maeʻa faʻamago, mai totonu lava, e faʻapipiʻiina le au e umia mo pupuni, o le toʻotoʻo i luga o puipui. Fai ni togato mo le lalagaina ma le tausaa malosi, o lea o le a tatou taofi i luga o le faʻamatala.

Soʻo se mafutaga e manaʻomia ai itu o itu o le ato pito i lalo - e tatau ona latou tapunia le mamanu, atoa tuaoi e tuaoi i le puipui. Ua latou saeia i kelu poʻo faʻapipiʻi. O le filifiliga mulimuli e sili atu le faʻatuatuaina, ae manaʻomia se mea faʻapitoa e sili atu le saoasaoa - o le faʻaaogaina o le tagata lava ia ma faʻaseʻe ma natia ulu, fao e aunoa ma pulou. E taua le faʻailoaina lelei o le tele o itu vaega. Le aufaalauiloa laupapa ua ufitia i Vani.

Mataupu i luga o le autu: O le a se mea e te filifilia ai se avetaavale i luga o le kafel?

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Faapipiiina

Ina ia faʻasaʻoina lelei le ato mo pupuni, muamua manaʻomia e tuʻu ai le taualuga. Ioe, e leai ni saienitia i luga, peitaʻi o le laina o le a muaʻi folau i se taimi mulimuli ane ae le o le avanoa i le faʻamalama ua faʻatafunaina. Mo le tulaga saʻo, 10 cm + o le mafiafia o le laupapa ua solomuli mai le pito o le faʻamalama. O le tele o loʻo tolopoina e ala i le tuʻufaʻatasia ma se itu o le basutte. O le uuina ma le tabled pu, tuua e aoina ni polotiga mo pupuni. Muamua seti vaega, ona o le ogatotonu.

O le tulaga saʻo e faʻamaonia e le tulaga. Ua faia muamua lenei mea, ae leʻi faamautu mai le saito i luga o laina faatau, ma ina ua mavae le ato ato i lalo. Afai o le tulaga maualuga e peimeni, ona le tatau lea ona avea sau suiga. Ina ia faʻasaʻoina nisi o mea sese, e mafai - mo lenei i pu i le tasi poʻo le isi, o papa ua liligi i kapeti ma faʻalelei le puipui.

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Faapipiiina o teuteuga teuteu

Afai e le fetaui le ituaiga masani o le fale mautotogi o le fale mautotogi, ona teuteuina ai lea o le laupapa laupapa Mo lenei, e filifilia muamua ia te ia. E na o le kelu e maua ai ni atofafa i lalo o pupuni. E taua tele le aua le faʻaaogaina mo lenei mafuaʻaga apili poʻo le ava malosi-o loʻo iai apu atu, a leai e latou te lafoina le laualuga o panthetics.

E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

Filifilia Filifilia

Lanu ma sitaili

O le ato atopau o se mea taua o le aufai tupe ma o loʻo faʻaaogaina i sitaili talafeagai - scric, o aso nei, atunuʻu. E mafai ona faʻaaoga i totonu o le risttic inceri i totonu e faʻaaogaina ai ituaiga o laupapa mautu poʻo le faʻamamaina o le pa ma se ie tiga. O lanu o ie e pei ona taua i lalo:

  • Pogisa - lanumoana, uliuli, lanu uliuli lanumeamata mo potu moe faatasi ma se manogi, o ufiufi i se ie o se tasi o faigata. Afai e te filifilia le malamalama tuli mo lenei mafuaʻaga, ona taʻalo lelei lea o le a taʻalo lelei.
  • Samasama, kulimi, salati - mo le umukuka. Ona pogisa ai lea o le Eavester o le Brown Terracotta, Herbal. O ata e mumu i totonu o le umukuka, pei o soʻo se isi potu e le manaʻomia, pei o lenei lanu o osofaʻiga, o le lagona ma le le fiafia i ai. E naʻo ni faʻaopopoga - Bidy Lolomi, i le tala.

    E te leʻi filifilia ni laupapa laupapa mo pupuni, ona matou o lea ia te oe

  • O le potu malolo e lelei ma pogisa, kofe kofe bornisas boutittes ma le kulimi manifinifi po o potoli pupuni. I le auala, e le manaʻomia le faia o le natura faʻavae - asymmetry i le tulaga o swarms poʻo le tulimanu o pupuni foliga matagofie i luga o le ato.

O lea, faʻafefea ona faʻatonutonuina, o tulafono faʻavae mo le filifilia o le ato ato, fai se faʻaiuga e maua ai lenei poʻo le filifiliga.

Vaʻai vitio ata

Peitai o le tulafono - o le oti e fitu taimi, e talafeagai le tasi tasi i taua: Pule sili ona faamaoni, vaivai.

Faitau atili