Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

Anonim

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

E leai se mea e sili ona leaga nai lo le tuua o le pakete sket vai, ona o le tafe faʻafuaseʻi na le toe tausia faailoga o le olaga. Afai e le o oe mai i latou o loʻo amata ona oʻo i le ogatotonu o le nofoaga lata ane, e ono aoga lenei tusitusiga ia te oe.

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

E amata i le, o le a matou malamalama puʻupuʻu i le masini alavai. I le maeʻa ai o le fufuluina o faʻagasologa, o le vai faʻavave atu i se pu puʻupuʻu, sau mai le alavai i le puimanava faʻapipiʻi. E mafai e le eletise ona maua se faʻailoga - ma le pamu amata ona faʻapaʻiina le vai i totonu o le paipa i luga o le paʻu e oso ai i le pusa. Ina ua uma le vai i le tane ua tuua, ua tape le pamu. O le System "NOZE - Pamu - O le 'auvai o le faʻapipiʻi" ua faʻapipiʻi i le tufatufa, i le foliga foliga o le snal. I le faamamaluina oa o ia, o le mea moni ia, ua faaigoa.

I le taimi atoa o lea faiga, aemaise lava pe a fetuʻutuʻu, o le pamu e u fanafana ma se avega o loʻo iai le kopi.

I le auala mai le tane, o le auala o le vai e poloka ai le '' '' '' 'O le ata e puipuia ai le pamu mai le lavea o tupe, faʻapipiʻi ma isi tamaʻi lapisi. Afai o le taumafa o mea ese o mea i totonu o le nofoaga i totonu e le mafai ona 'alofia, o le ono o le pamu pamu ma ua le manuia. Ona tatau lea ona toe faʻaleleia, pe suia foi i se tasi fou.

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

Mafuaaga o le malepelepe, o latou faʻailoga ma faʻalumaina filifiliga

I totonu o mea masani tele e faʻatupu ai faʻafitauli i le alavai o otaota lapisi, o tagata mataitu e taʻua o paipa o paipa, faʻavaivaia o le eletise eletise ma, e le lava o le eletise eletise.

O le sili ona taatele o le pamu faafitauli - poloka . I lea tulaga, e manaʻomia le faʻamamaina o le va i totonu o le pamu, snail ma le plam faamama.

Muamua o le fefe tele i le masini. I le pito i lalo o le fale o loʻo iai se laʻau lapotopoto; Sui se koneteina lelei i lalo o le tuʻufaʻatasia o le vai o totoe i totonu o le taʻavale. Fuafua o le tele o le vai o le a le itiiti ifo 1 lita. Tatalaina le hatch, aveese le faamama ma faamama. Ona toe faafoi ai lea o le ata i le nofoaga na muamua, tapuni le hatch ma amata le masini fufulu.

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

E le aoga pea le oti? Mafuaʻaga ua faʻaleagaina e pamu faʻaleagaina. O faʻafitauli e mafai ona fesoʻotaʻi ma se eletise: O se tasi o le uaea e ono faʻaleagaina, o se faʻaiuga o le ala fua i le pamu ua motusia. I lea tulaga, e tatau ona e aveesea le puipui pito i tua o le masini ma siaki le tuʻutuʻuga o soʻo se fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma le faʻatuatuaina o la latou soʻotaga. Ina ia maua le Wil Will Dreaks, faʻaaoga le tagata tiʻetiʻe poʻo isi mea faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Taiala mo le fausiaina o le mamanu o le faʻavaʻa ma o latou lava lima

Afai o le faʻagaioiga o le pamu e o faʻatasi ma le gatete, o le mafuaʻaga o le sese o loʻo fesoʻotaʻi ma faʻafitauli i le faʻagaioiga o le vaega o le pamu - ua taua o le impeller. E tatau ona e faʻafesuiaʻi le masini ma sui le pamu ua faʻaleagaina elemene.

Faapipiiina vai e o mai ma se mama? Masalo, o le impeller fatafata. E masani lava, o le mafuaʻaga mo ia faʻafitauli ua uma ona gagau aitema. Ina ia mafai ona aveese le lapisi, e tatau ona e muamua aveese le paluga faamama mai le masini masini, ma le snail.

Afai na e talitonu e leai se ie i le falepuipui, ae o loʻo totoe o le vai i le sasa e matua tuai lava, o le mafuaʻaga o le faʻafitauli e taoto i le le aoga o le mana.

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

I luga o le sui o le pamu e aoga le tala pe a fai o le "faʻailoga nei o loʻo faʻaalia i le taimi o le taotoga o le fufuluina meafaigaluega:

  • Ua ulufale le masini e aunoa ma le faʻauʻuina mai le faʻatinoina o se polokalame tuʻuina atu;
  • Metotia galue, ae o le tafe vai e le tupu;
  • O le suavai o le vai e masani ona o faatasi ma leo sili ona tutusa - tala malie, pisa ma faapena.

Fautuaga mo le filifilia o se pamu fou mo le sui

I mataupu taʻitasi, o le filifiliga o pamu o loʻo fuafuaina e le lelei o vaega o lenei iunite.

Fuafua i luga o le metotia o le faapipiiina o le pamu e faʻatatau i le Stoili, o loʻo faʻapipiʻiina masini

  • ma fao (masani ona faʻaaoga 3 fao mo lenei);
  • E ala i le tele (o la latou fuainumera e mafai ona maua mai le 3 i le 8 fasi);
  • ua tuʻufaʻatasia faʻapipiʻi.

E fesoʻotaʻi i le mana grid, pamus mafai ona faʻauʻuina i luga o ni chips po o le tui. Mana o loʻo faʻailoa mai i le pamu i le 19 i le 20 W. E taua ma le nofoaga o le faʻapipiʻi o fesoʻotaʻiga - uaea e mafai ona faʻapipiʻi uma i luma ma tua.

Manatua i nisi o nai eseesega laiti, o pamu o tagata gaosi eseese e fetuunai.

E mafai ona e faʻatauina se pamu fou pamu e le gata i totonu o fale taʻavale, ae o loʻo i luga ole Initaneti.

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

Lipea

Ae le i toe suia le tuʻufaʻatasiga o le faʻapotopotoga, e tatau ona le mautonu.

O taʻavale uma e faʻavasega eseʻese. O le mea lea, e leai se lautele algorithm mo le suia o le pamu. O le aluga o galuega e faʻalagolago i manatu o loʻo i luga o lau masini fufulu.

I le tulaga o le tagata lava ia suia o le palu palu, o le tau o le a laʻititi laʻititi, talu ai latou te tatau ona totogi naʻo le pamu fou.

Ae le i aveeseina le mea sese, faʻailoga le nofoaga o lona faʻapipiʻi i luga o le Lotoa. Ma sili atu - ave se ata. E le mafai ona sese ma matua le saʻo lava le faʻapipiʻi o se pamu fou. O le ala lea, e mafai ona e mauaina uma laasaga o galuega toe faaleleia, ia e sili atu lou mautinoa.

Faapipiiina i le pito i lalo (Samsung, o le Andong, Beko, Ardo, Worppool, Candol, lg, Arisson)

I masini o ia ata o nei aso, pei o Samsune, Bedto, Ardo, Aleerpoel, Capheng, na suia e tagata mai le lalolagi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e sili atu le talafeagai ma vave e faʻaliliu ai le kulimi?

O le sui o le pamu i le Washing Masha lg e mafai ona faia i luga o le vitio "mea lilo o le tagata faatau o mea faigaluega aiga".

Ina ia alu i le pamu, e te le tau 'alo ese ai le tino o le storatatus. Galuega o le a teuina i lalo. O lenei metotia o le sui e manatu e sili ona faigofie.

  • Aveese le masini fufulu mai le mana grid.
  • Fanaina le vai sapalai i ai.
  • Faʻatulaga le masini i le itu ina ia iai se pamu e faʻatatau i ai oe i le pito i luga. Muai fola e mafai ona faʻaalia i le faʻalavelaveina o le sili atu o le tulaga o le mataupu.
  • Aveese le vaega o loʻo i lalo. Afai o le pito i lalo foi e puipuia foi e le potu, aveese e le le mautonu o le lokaina elemene.
  • Tatala le pamu alavai. Manatua o le uuina o ana feʻe o loʻo i fafo; E tatau ona sailia i le eria o le alatoto alatoto.
  • Ina ia aveese le pamu, tulei mai mai fafo.
  • Tuu le pamu i luga o se tulaga ua fuafuaina - o le vai o totoe o le a tafe i totonu.
  • O lenei o loʻo faʻamamafaina le faʻamaligi o le faʻamamaina o le paipa ma le plum hose.
  • Aveese ma le faaeteete le hose ma le 'auvai, lafo i lalo toega o le suavai i totonu o le tane seleselega tane.

O luga o Algorithm o loʻo fuafua i mataupu i le mea e faʻatasi ai, e manaʻomia le sui o le suʻi.

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

Ae e tupu le mea e le manaʻomia e fesuiaʻi ai le suavai. Ona e le tatau ona e faʻataua na o le pamu, lea ua faʻasaʻoina e ni faʻailoga faʻapitoa poʻo ni mea faʻapitoa. Aveese le fao e fesoʻotaʻi ai le pamu ma le sosolo ma sui le manaʻoga o le vaega o le alavai. Ua uma ona faʻaeteeteina i le tulaga o le uaina, fufulu ma le faʻaeteete i le ala ma le osofaʻiga laititi.

Faʻafoʻi uma faʻamatalaga ma aitema i nofoaga, toe fai le alualu i luma o galuega i le faʻasologa o le faʻasologa.

Vaʻai le faʻagasologa o le suia o le pamu i totonu o le fufuluina masini masini oe mafai ona vaʻai i le isi vitio.

Faatasi ai ma le aveesea o le puipui pito i luma (bosch, teemens, aeg)

I mea leaga a Siamani, o le pito i lalo o le le toe tapunia ma le le talitonuina, o lea e le mafai ona maua mai i lalo mai le pito i lalo. Lenei o le a tatau ona e alu i le pamu i le pito i luma o le masini.

O le faia lea o lenei mea, muamua e tatau ona ia faʻafesoʻotaʻia le paga o faʻapipiʻi o mea o loʻo iai i tua o le pa o le masini, ma aveese le maputi o le fale. Ona aveese lea o le vaega, o le ufiufi alatoto, lea e nafa ma le alavai. Ia e mautinoa e aveese toega o le vai mai le masini.

Alu i le sili ona tali atu - aveese le fale pule. Aveese le tagata tufatufaina mo le lepela ma encerwtw o le bolts faaleleia le potu. Action tausiga aua le faʻaleagaina le uaea e fesoʻotaʻi ai le laulau ma le mataupu. Tuu le masini i luga o le masini.

Le isi, matou te suiina le gauai i le cuff. Faʻaaoga se sikulukalaiva e faʻamafanafana ai i le patipati, ona aveese lea ma suauu i totonu o le tane.

Aveese le fusi e lokaina ai le pamu, ona aveese lea o le vaega o totoe o loʻo totoe o le pito i luma o le mataupu (e tatau ona sainia i le pito i luga).

Pe a aveʻesea le tapuni, ia manatua o le hatch loka o loʻo fesoʻotaʻi pea e uaea ma le masini. Peitai, afai e talafeagai, e mafai ona toso ese nei uaea.

Mataupu i luga o le autu: o le ituaiga autu o cranes ma palu i totonu o le faletaele

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

O lea, ua aveese le puipui o luma. Alu e sui le pamu alavai. O mea uma ua faia iinei, o loʻo faʻamatala auiliili i luga o faʻamatalaga i luga:

  1. Fai se pamu;
  2. Aveese le 'auʻa ma le faʻavaivaia i viʻiga e maua ai le faʻamaufaʻailoga o puipui;
  3. Aveese le pamu mai le susulu.

O nisi taʻavale e i ai se sui e faʻafaigofie ai: Ia vavaeeseina le pamu, e tatau ona e taumafai e liliu i le itu taumatau.

Faamama ma le faaeteete le tufatufa, malupuipuia le pamu fou i luga. Aoina le taʻavale ma tamoʻe i le suʻega faiga.

Ia mautinoa e matamata i le TV Channel "Texas TV" i le sui o le pamu i le bosk fufulu masini.

Faatasi ai ma tua puipui aveese (Electrolux, Zanassis ma le stating utaina masini)

I totonu o masini o lenei ituaiga, o le pione o le pato o loʻo faia i le pito i tua o le mataupu. I masini ma le tuʻuga o le faʻapipiʻi, o le pamu e faigofie ona faʻapipiʻi, aveese le itu o le fanua o le mataupu.

Aveese le puipui pito i tua:

  • Aveese toega o le vai, faʻaputuputuina e ala i le alatoto poʻo faʻalavelave faʻafuaseʻi;
  • Aveese le pito pito pito i luga o fale, pei ona faamatalaina i luga;
  • Saili ma aveese le fusi e faʻapipiʻi ai le puipui i tua o le masini;
  • Vavae ese mai le puipui pito i tua o le mea manogi i le mea leaga;
  • Aveese le puipui pito i tua mai le fufuluina o le masini fale.

Aveese le puipui i le itu:

  • Mai le pito i tua o le mea faigaluega, e le mafai ona faʻaogaina le fao o le puipui o le puipui.
  • Ona aveese lea o le sikulu mai le pito i lalo o le fale
  • Matou te suia le puipui puipui i tua ma lalo - ma aveese.

O le pamu sui e faia i se auala masani:

  1. Aveesea le uaea mai le pamu alavai.
  2. Ona aveese lea o le fusi ma / poʻo ni atches (o latou i ai e faʻalagolago i le faʻaleleia) ma vavae ese le tufatufa mai le pamu.
  3. Faʻamama ma le faaeteete le Suplul mai le faaputuga ma lapisi, matou te setiina se pamu fou i luga.
  4. Faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma aoina le taʻavale.

E mafai ona e mauaina nisi auiliiliga ma le pamu suia gaioiga i le ata lata mai:

Ma le le mautonu fuafuaga (Hansa)

Ina ia aveese le pamu mai masini o lenei ituaiga, ua lava ia e aveese le uamea pa tuu i le pito i lalo o le mataupu. O loʻo i totonu o lenei pa lea na fuafua ai se pamu mo le faʻateleina o vai. E ala i le toe fausia o le pamu, mulimuli i le masani algorithm, o loʻo faʻamatala auiliili i luga aʻe.

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

E uiga i le auala e mafai ai ona e vave suia le pamu i le masini fufulu, vaʻai le TV Changnel Vitio o le tauau Channel.

Puipuia o mea sese

O le averesi pamu ua mamanuina mo le 10 tausaga o le galuega. Ae o lenei o le tulaga o le a usitaia e le au faʻaaogaina tulafono o le fufuluina o masini fufulu. Ina ia puipuia faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le le lava o le pamu o alavai ae leʻi utaina ofuvae i le talipalau, asiasi mo ni vaega laiti. O mea leaga foi e matua tigaina lava pe tietie ai. Afai o loʻo i ai se faaputuga poʻo ni tamaʻi lavalava i lavalava - tuu i totonu o taga fufulu faʻapitoa.

Suia le pamu i totonu o le masini fufulu ma ou lava lima

Faitau atili