Tee mo le fesoʻotaʻi o le masini fufulu i le vai sapalai

Anonim

Tee mo le fesoʻotaʻi o le masini fufulu i le vai sapalai

A faʻatau se masini fufulu fou poʻo le alu, e te masani ai, e foliga mai o le faʻafesoʻotaʻi le masini i le suavai. Ona o lea o se sini, o le Crane na taʻua o le Tee e masani ona faʻaaogaina.

Tee mo le fesoʻotaʻi o le masini fufulu i le vai sapalai

Faamoemoega

O le manatu o le crane-tee mo le fufuluina masini e le taua tele, foliga mai i le tele o tagata. O tagata na o loʻo manaʻomia e le iloa e le manatu o hydrowod i le paipa paipa, ona o se faʻaiuga o le uamea, ma uafu o le pamu. Afai foi e fesioti tuusao le fale tuusaʻo i le suavai, e tele mea e motusia ai ona o sea fale o tausia i le fale mautotogi vai.

O le faʻaaogaina o se crane-tee o le a faʻaola oe mai le manaʻoga i le toe faʻaleleia ma i lou fale mautotogi, ma tuaoi mai le pito i lalo. Ma o se tee faapitoa, e mafai ai ona e tipiina le tele o mea faigaluega i totonu o le sapalai o suavai, pei o masini fufulu palapala ma le fufuluina o le ipu.

Tee mo le fesoʻotaʻi o le masini fufulu i le vai sapalai

Ituaiga o carnes

I le fesoʻotaʻiga o le fufuluina masini mafai ona faʻaaogaina:
  • Tee pe pasi cranes. Ua faʻaaogaina mo le pipi i le paipa.
  • Tulimanu curnes. E filifilia pe a e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le metotia i se isi lala.

Soʻo se ituaiga o nei cranes o le alatoto, polo poʻo le pasi. O eseesega o loʻo i totonu o le auala o le faʻaaogaina i totonu o lea o le vai counnes. E le gata i lea, atonu latou te eseese lava mea na faia mai ai (masani ona o le apamemea po o le siminin).

Puʻupuʻu vitio iloiloga o tee / cranes vaʻai i le ata lenei.

O le a le mea sili e faʻapipiʻi ai?

Filifili le talafeagai faʻailoga e tatau ona muamua o nonogatupe uma mo ou tomai ma manaʻoga faaletupe. O le filifiliga o le ituaiga faiga o Crane e tatau ona faʻavae i luga o le faʻatauina o paketi, ae le o le mea na tupu ai le masini fufulu.

Le mea sili ona taua ma faigofie o le auala crane, talu ai e le manaʻomia ni masini faʻapitoa mo lona faʻapipiʻiina. Faʻafesoʻotaʻi se faigamalaga o le sapalai o le vai o le hose, o le fufuluina masini mafai ona fesoʻotaʻi i le palufefe, hardwanin, o le paʻu o le vaipuna (lua pe a o le fagu ma i ai ). O le filifilia o se auala alatoto, e taua le faʻaeteete i le itu o lona faʻafala ma e le mafai ona malolo i totonu o le pa ma faigofie ai ona oʻo iai.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona teuteu pupuni mo pupuni ma ou lava lima i le 20 minute

E faʻafesoʻotaʻi se tee, e tatau ona e saunia se ki kesi ma se seti o ki. Faapea foi mo galuega o le ae manaʻomia se Fum-lipilia e tatau ona e liliu i luga o le filo. Faʻamalosi le fesoʻotaʻiga ma se ki kesi, e tatau ona e siakiina lona fufusi. Faʻapipiʻi le tee i luga o paipa tuai e le fautuaina.

Fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga vaʻai i le isi vitio.

Afai o le a e faʻapipiʻiina se feteʻenaʻiga a le feteʻenaʻiga, e tatau ona e faʻatauina se paipa faaopoopo. Oe manaʻomia foʻi se faʻapitoa e faʻapipiʻi i paipa. I se tulaga lautele, o le faʻapipiʻiina o le tuufaatasiga o le auvae e tutusa ma le fesoʻotaʻiga o le saʻua, o le mea lea, oe manaʻomia le faʻaaogaina o le Fum-libllow, manua i luga o le filo. Ona fao ai lea o le alatoto i le paipa, ma le vevela mai le masini e fesoʻotaʻi i ai. Le isi, o le fesoʻotaʻiga ua tuai mai e se ki kesi.

Tee mo le fesoʻotaʻi o le masini fufulu i le vai sapalai

Auala e fesoʻotaʻi ai i le sapalai vai

Uamea paipa

O le faigofie auala o le faʻafesoʻotaʻi lea o le masini i le nofoaga o loʻo i ai se tee mo le paleʻai, faleuila poʻo le fufulu. Aveese le masini le lelei, o leisi crane-tee e faʻapipiʻi i lona tulaga. O le au galuega e faʻaofi ma fesoʻotaʻi muamua le pamu muamua, ma le popo mo le masini fufulu.

O le ala lona lua o le a faʻaaogaina o se "vampire" - o se masini faʻapitoa e faʻapipiʻi i le paipa claumps. Vampire o loʻo iai ma se tee lala ma filo. Faapipii atunotusi i ata tifaga nei.

Afai e leʻi faʻapipiʻi le tee i luga o le paipa muamua ma e le mafai ona e faʻaaogaina le "vampire", e tatau ona e faʻatinoina. Oti o se vaega o le alatele, o le a e faia se filo, ona e faʻafesoʻotaʻi lea ole Tee.

Tee mo le fesoʻotaʻi o le masini fufulu i le vai sapalai

Paipa mai le uamea

O le faʻapipiʻi o le tee i luga o le palasitika pai, o se faʻapitoa meafaigaluega e manaʻomia ma le saʻo filifiliga o se tee ma faʻapipiʻi pine, auai ma uʻamea-palasitika paipa. Faʻaogaina seleulu, e tatau ona e faia ni faʻailoga sili ona lelei. Afai e leai sau seleulu ma i luma o le uʻamea-palasitika paipa e te le galue, e sili atu le valaʻauina e faʻafesoʻotaʻi ai se masini faʻapitoa.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: olo o puipui i luma o puipui i luma o pepa puipui: ou te manaʻomia le tele o mea malie susu ma pe faʻapefea ona faʻamaoni

Tee mo le fesoʻotaʻi o le masini fufulu i le vai sapalai

Iloiloga o le faaaogaina

O tagata e i ai le poto masani i le faʻaogaina o crane-kere e fesoʻotaʻi ma masini aluga e teu ai le sapalaiina o le vai, ma le polo polo e sili atu lona faʻatuatuaina nai lo le tele-liliu. A o le tagata gaosi oloa, tagata faʻatau e faamanatu ai le maualuga o le triple o alias o le Italia ma Croatian gaosiga.

Le isi filifiliga

Nai lo le tolopoina, atonu e te manaʻo i le faʻapipiʻiina o le talafeagai-tee. A uma ona motusia le paipa, ua iai lenei talafeagai ua setiina i le va o ona fasimea, ona faʻapipiʻi lea o le paipa i ona pu e leai se totogi, e alu i le masini fufulu. E faapena le tutusa o se auala faigofie ma taugofie, ae le mafai ona taʻua o le faʻatuatuaina. Fetaui faamau ma le taimi e ofuina i fafo, o le mea e tau ai i le foliga o le laakiage.

Faʻapea foʻi, o le crane-tee e mafai ona suia e le masani ai o le polo vatal alatoto. Lona talitonu e tutusa ma se crane faʻapitoa, ma o le tau e sili maualalo ifo.

Tee mo le fesoʻotaʻi o le masini fufulu i le vai sapalai

Faitau atili