Mamanu tauaso: penefiti, ituaiga, gaosi oloa faia

Anonim

Sui i le au puipui o le Kapeneta, Intercroone Tatala, Workroebe Stock, e tele ni pever ma le manuia e mafai ona gaosia e tauaso. I tausaga ua tuanaʻi, o ie puipui o loʻo i ai ie, na taia ai ie puipui, faʻapipiʻi ma gagau ma puipui o latou faafitauli. O meafaleʻau na maua ai pusa mamala poʻo le tauaso e le gata o le fausaga ma le lelei o mea, ae o loʻo aoga foʻi o le teuteuga o le potu, ma faʻatino ai le tele o isi galuega aoga. O a ni uiga ma ituaiga o lenei auiliili auiliiliga?

Mamanu tauaso: penefiti, ituaiga, gaosi oloa faia

Manuia

O tagata tauaso mo meaafale o fausaga mai Lamella Plals fesoʻotaʻi i le tasi. Ole eseʻesega o tagata masani o le a mafai ona tatala i latou i fafo poʻo luga ae le o fafo. Faafetai i lenei, na i ai i tagata le toʻatele o fale maupue tamaʻi fale laiti, tuʻu mea taua i se auala vaapiapi poʻo puipui i le taimi e tasi. E faigofie ona faʻapipiʻi auʻau i soo se tulaga, o loʻo iai ni avanoa talafeagai i le nofoaga o le Kapeneta. E mafai ona faʻatau se oloa maeʻa, faʻatonu i se galuega faʻapitoa pe faia oe lava.

O le le talafeagai lelei e le mafai ona i ai i le meaafale ituaiga o tauaso o loʻo i ai o le i ai o ni taʻiala fetuutuunai, faʻafetai pe o le a mafai e le tapoina o soʻo se auala. O le tele o lanu o mea e mafai ai ona e suia le faitotoʻa faitotoʻa i potu, teuteuina i se isi sitaili. Ole taua tele o nei tauaso o se tasi: pe a gagau, tasi le mamella o le a suia le atoa mamanu. E faigofie ona faia e ie puipui a le au ie puipui ma o latou lima mai laupapa laupapa ma ie.

O isi lava lelei o a tauaso o:

  • Puipuia o mea mai le la, e le fiafia i ai, pefu, le mafaufau lelei i tamaiti ma manu;
  • Puipuia o faʻatauga, pepa faʻailoa mai fafo atu;
  • tuuina atu se foliga o se foliga o le siosiomaga;
  • Ole avanoa e faʻaaoga e le gata i fale mautotogi ma ofisa, ae o lea foi i totonu o le taavale, o aso fanau;
  • Tausi faʻaeteete i ou lava lima pe a faʻaaogaina le faʻaititia o lona uiga;
  • O le tau o le faatemorati.

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi o monolithic forework of o fale: e aoga ma faaletonu

Mamanu tauaso: penefiti, ituaiga, gaosi oloa faia

Ituaiga autu

O meaafale o le tauaso e iloga i le nofoaga i le fale autu. O le taiala o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga i le pito i luga ma i le pito i lalo o le Kapeneta, ma lona maualuga e mafai ona oʻo atu i le 2 M E i ai ni tauaso ma ma se ala lelei.

Oloa eseese i le faʻapipiʻi metotia. Latou te ufiufi ma luga. Fausiaina-i totonu (Mortise) Taiala o loʻo faʻaaogaina i totonu o meafale gaosi oloa: I le taimi nei ua uma ona saunia-faia headsets tuu i latou faʻafitauli. O tagata tauaso e faigofie ona faia ma ou lava lima. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻatulagaina meafale fou pe faʻafou le mea tuai.

O ata o meafale (faʻapea foi ma isi) tauaso o loʻo faʻatinoina mai ni mea eseese. Mo le gaosiga o lenei faʻamatalaga o le totonu o le totonu, palasitika, polypropylelene, o le tamamininum, itiiti ifo - fafie, tioata. O le vaapiapi o loʻo salalau o pulupulu tauaso o loʻo faʻamatalaina e le faʻatapulaʻaina o le latou talosaga. O ni faʻataʻitaʻiga o nei faitotoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, e le talafeagai mo le faletaele, lea ua sili ai ona lelei le faʻamagaloga e masani ona manuia ai. I se faʻaopopoga, lamatiaga maualuga atu o faʻaleagaina ia mea. Peitaʻi, e mafai ona e filifilia se palasitika o mea, se pene tulu ma faʻamautuina ai le ata taua o le laʻau.

Mamanu tauaso: penefiti, ituaiga, gaosi oloa faia

Fautuaga mo le Filifilia

Tauaso e suia mea tau meafale fesoasoani e fausiaina le mafanafana ma le muamua tuuina atu i totonu o le potu. Faʻafefea ona faia se mea sese i le filifiliga o lenei faʻamatalaga taua o totonu?

  1. Oloa mea filifilia ma le sitaili o le potu o le a faapipiiina. O le tioata tauaso e fetaui lelei i totonu o le i totonu o nei aso o le cuisine. Ma le isi, e mafai ai ona latou tafiesea avega mamafa, e le tatau ona fai maosiosia. Alininim tauaso o le a vaʻai lelei i le maualuga o le potu aʻoga, laupapa i le potu tele.
  2. Afai e tatau ona faʻapipiʻi le au tauaso ma le auai o puipuiga puipuia mai le hacking, faʻataʻitaʻiga, i luga o le kapoti o loʻo teuina ai puipuiga, filifili se uʻamea faʻataʻitaʻiga.
  3. Pe a filifilia se oloa, ua ou mafaufau lelei i le lelei o taiala. Afai e faʻapipiʻi le lelei, o le a le mafai e le tapoleni ona feʻaveaʻi fua i latou. O lenei mea o le a faʻateleina ai le faʻasoa o le laei atoa ma o le a faʻaititia lona olaga.
  4. Afai ua maeʻa sau faʻamaumauga, ae matou te le mautinoa e mafai ona e faʻapaʻia tutoʻatasi i le meaafale, ma faʻasino i auaunaga a tagata faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Valivali mo le moega e fai ia te oe lava: o le gaosiga o se pato

Mamanu tauaso: penefiti, ituaiga, gaosi oloa faia

Tagata Tutoatasi

Ina ia faia le ie puipui, tali tutusa ma tauaso mo Kapepena, ia e faia oe lava, sauni:

  • o le tisu (e sili atu le filifilia o se sili le mafiafia e sefe ai le lamellae i le amataga vaʻai mo se taimi umi);
  • filo, nila;
  • Setinitimomerter Fosi;
  • seleulu;
  • 2 laupapa laupapa;
  • '' Braid i lalo o le lanu o mea taua ma le lautele o le 4 cm.

Fuaina le lautele ma le umi o le fale meafale e gaosia ai le ie puipui. Mai le ie, tipi le upega tafailagi mo le tele o le tele, alu i itu uma e lua e 2 cm lautele, i le umi - 5 cm. . 2 "taga" e tatau ona fausia: mai luga ma lalo. I nei pu, tuu i luga o kapoti na faia i fafie. Ina ia malupuipuia i totonu, sitepu i luga fuʻa i itu uma e lua.

Mai le ie o totoe, tipi le laulaau Garter, o le a e tatalaina ma tapuni le saoasaoa. O lona lautele e tatau ona 18 cm, o le umi o le 30 cm sili atu nai lo le pa o le tapoleni. Gagau le fasi i totonu o le afa i totonu ma tusi mai 3 itu. Aveese le ie i le pito i luma ma le mama atoatoa. Tuu le faitotoʻa sauni e ala i le pito i luga o pupuni o pupuni, ma i le pito i lalo taumatau i le ogatotonu saogalemu. O le pito i lalo o le Garter e saeia e lipine. Tauaso ua sauni. E mafai ona e faʻapipiʻiina i latou ma se lipine lipine poʻo le lua vae.

Manaʻo e sui le tulaga, aua le faanatinati e maua mea fou. O nisi taimi e lava le mea e toe faʻafou ai ona toe faʻamalosi e suia le foliga o le totonu o le totonu. O le a fesoasoani lea e matua tauaso tauaso e suia faitotoa mafanafana. E mafai ona faʻatauina i le maeʻa o le faʻatulagaina poʻo le toese ma o latou lava lima.

O tapuni o le a fesoasoani o le a fesoasoani e laveai le avanoa o le va o se tamai fale po o se ofisa. O le a latou toe suia ma le manuia le galuega tuai-faʻalutusi e le aoga lelei ma maualuga avega ma e masani ona gagau. O fuafuaga faaonapo nei e faʻatagaina ai oe e tatala pusa e aunoa ma le solia o le potu o le potu. I se faʻaopopoga, piki i luga le oloa talafeagai mo le lanu lanu, e mafai ona e faʻamamafaina lelei le ituaiga o totonu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻatulagaga i luga o le CRIB B.org gaosi tekonolosi

Faitau atili