Faamalama ma fausia-i tauaso: penefiti ma le le atoatoa

Anonim

Faamalama ma le fausia-i tauaso o se mea manaia o se mamanu lea e mafai ai ona e talitonuina le potu mai le la mai le la susulu ma i le taimi lava e tasi e tumau ai se foliga manaia. Afai e te lelava i palu masani panesi, e pisa mai le matagi, punou ma nofoia tele le avanoa i luga o le faamalama, tatou faalogo i lenei faʻataʻitaʻiga.

Faamalama ma fausia-i tauaso: penefiti ma le le atoatoa

O le a le ata?

Faamalama ma le fausia-i tauaso - e masani ona gaosia le faʻaaogaina o le Alumini Conels Coated ma lamepaina Shel ma pagota i totonu o le tioata afifi. E ui i le mea moni o le Windows Flome Starames e lautele - mai le 14 i le 27 o le 13 mm, o le mafiafia o le tioata tumau.

Atonu o 2 filifiliga:

  • O panels e tu i le va o le lua tioata o le matala poloka;
  • O latou o le talitonuina e tapunia i se poloka maaleale.

O le tapuni o le faʻatonutonuga o auala i totonu o pupuni o loʻo faʻaalia i fafo atu o le faamalama. Fetuunai le moli moli e matua faigofie lava: o labroltal lamellas mafai ona liua solo i le axis. E mafai ona siitia ma faia se moli moli, ma mafai ona e alu uma i le la o le tau.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e filifilia tusi lesona (faʻaaogaina se maea ma uaea) poʻo se eletise eletise eletise (faʻaaogaina le tuʻufua), ae o le filifiliga mulimuli e aofia ai le faʻafesoʻotaʻi le taʻavale i le faʻamalama. O faʻataʻitaʻiga ma se tulaga sili ona lelei e talafeagai i totonu o na potu o loʻo tapunia ai le faʻamalama i meaola tetele, e masani lava ona latou fiafia i tagata o loʻo alofa i le fale.

Faamalama ma fausia-i tauaso: penefiti ma le le atoatoa

Manuia

  1. I luga o le tauaso ma le taimi, paʻu fuainumera, o le palasitika ma alministic ma alminim lacels o loʻo fautuaina e sosoʻo masani ai, ma le fasi pepa. E le o se mea lilo e le o le tele o le galuega o lenei galuega e le alofagia. O le tauaso i totonu o le tioata afifi ua le maua ai lenei mea leaga: O le fufusi o le mamanu e le faʻatagaina le pefu ma le palapala e ulufale ai i totonu. O nei faʻataʻitaʻiga e manaʻomia i fale e ola ai aʻa. A uma, mata uila a au ie puipui ma puipui puipui o le po o le taimi, lea e mafai ona oʻo ai i le faʻateleina o le faʻamaʻi. Fausia-i tauaso mo i latou o le a sili ona saogalemu filifiliga.
  2. O le mamanu e tuʻuina atu ai se manatu o le faʻamalama ma faʻatagaina oe i le ea o le ea ma le paʻu o le potu ma le pamellas. Ia tulaga lelei e leai ni tauaso o loʻo i ai i le itu o le faʻamalama.
  3. Faalua-Glazed Windows ma faʻapipiʻi tauaso fesoasoani e fausia ai se leo matagofie o le microculite i totonu o le potu. O le mea moni o le Lamellas e latalata i le malamalama o le malamalama ma pe a oʻo atu i se tulaga maualalo e faʻatau atu le vevela vevela i le faʻaaogaina masani nai lo le faʻatapulaʻaina o tagata.
  4. O le faʻamalama ma faʻamalama o loʻo i ai o se ata tusi, o le averesi tautua tautua o le 80 tausaga.
  5. E tauaso tauaso i totonu o le tioata e le gata i le faamalama o le faʻavaomalo, ae o loʻo iai foʻi le faitotoʻa o le faapalaga, faʻaaogaina i le gatete o le taumalulu togalaau poo le teric i se fale.
  6. I le taimi nei, tagata gaosi o ofoina atu se vaega tutusa o lanu pesega ma mea eseese mo le gaosia o Lamellate. E mafai ona e pikiina ni tauaso mo le lanu o pepa puipui po o meaafale ina ia foliga fealofani le potu.

Ia o le Windows faʻamolemole ia te oe mo se taimi umi, e fautuaina e tagata atamamai e le filifilia le le palasitika, ma Wooden poʻo le Atuminum Boot.

O le mea lea, o le tele o aoga o faʻataʻitaʻiga o:

  • tumau;
  • fufusi;
  • Faigofie o le pulega;
  • avanoa saogalemu;
  • fiafia i le microclimte i lalo;
  • le manaʻomia se tausiga faʻapitoa;
  • Puipuiga meafale mai le burnout.

Mataupu i luga o le autu: tauaso tauaso: filifiliga ma faʻapipiʻi tulafono

Faamalama ma fausia-i tauaso: penefiti ma le le atoatoa

le atoatoa

O le mea leaga tele e mafai ona taʻua o le maualuga-tau faʻataʻitaʻiga. Mauaina le taugofie vitio vave e vave sau i le le mautonu, talu ai o le palasitika e le mafai ona vili mai mea atamamai. E le gata i lea, afai e tulaʻi mai le sitaili, o le a faigata ona faʻaleleia atili i le fale. O le a manaʻomia e sui le tioata atoa tioata, lea e faʻaosofia ai ni faigata ma mafai "lele i se pene".

Talu ai, o tauaso i totonu o le tioata afifi sa i ai se popo taua tele: O le tulaga lea o le failautusi o le Beadua sa faigata ona faamaufaailogaina atoatoa. Faaputuputu faaputuputuina i le le mautonu ma timuga o le tau. O tekinolosi faaonaponei e faatagaina e feagai ma lenei faafitauli. E mautinoa e le au gaosi oloa e le tau o le Windows i le timuga.

Faamalama ma fausia-i tauaso: penefiti ma le le atoatoa

Faaaoga Filifiliga

O tauaso i totonu o le tioata afifi e mafai ona sili atu filifiliga mo le faʻapipiʻiina o faʻalapotopotoga fomai, pe a faʻaaogaina le faʻaaogaina o puipuiga mama mo faamalama. O le le leleaina o lanu o le a tumau i le aʻoga a tamaiti, aua e le mafai e tamaiti ona oʻo ia i latou, gagau pe alu i le panels.

O le mamanu o le a matua talafeagai i le umukuka, lea e vave ona lafotuina ai le ie puipui ma palapala ma ua tatau ai ona fufulu i latou. O tagata e auai mai fale laiti e tatau ona latou maitauina foi i lenei faʻataʻitaʻiga. Male uma, o pupuni ma pupuni i le tele o avanoa, ma le fesoasoani a le ua fausia-infort e mafai ona maua ai le tele o le potu ma sefe le avanoa aoga.

I aso nei, e maua le fausia-mamanu i totonu o le ofisa avanoa, ma e tuʻuina i luga o faʻamalama, faʻapipiʻi i le ipu vai i totonu, faʻaiʻu i vaega.

Faamalama ma fausia-i tauaso: penefiti ma le le atoatoa

Matou te filifilia ni tauaso i lalo o le potu

Afai ua teuteuina le potu i le sitaili o le maualuga-tekonolosi ma le tele o tioata ma uʻamea, e mafai ona e faʻatauina se faʻataʻitaʻiga ma almininum panels. Latou te talafeagai foi mo nofoaga na faia i le ituaiga o sisina.

Aua le teena se mea lelei ma tagata e sili atu le mafanafana. Faleoloa Lamellas fausia se siosiomaga o se atunuʻu fale ma e mafai ona foliga faʻaaloalogia e uiga i le talaʻaga o le vasega poʻo le wickers meafale. Fafie Broughs i se faʻalua-glazing mafai foi ona faʻaaogaina mo le faʻamalama o loʻo faia i potu o loʻo faia i aso nei poʻo le atunuʻu.

Tusitusiga i luga o le autu: fausia se piliki pazebo, mai le boot po o fale poloka

O le mea lea, o le vaega o loʻo fausia i totonu o le tioata faʻamalama o se mea aoga. Latou te le manaʻomia le tausiga faapitoa, tumau, aua le faaleagaina i le amataga o le faʻamalama o loʻo vaʻavaʻaia. Ponels e le o faaletonu mai le vevela vevela, e faigata ona motusia. O lenei fuafuaga e talafeagai i aiga o loʻo nonofo tamaiti laiti e nonofo, fagafao poʻo tagata o loʻo mafatia mai tagata solitulafono.

Faitau atili