O le moe moe e fai ia te oe lava: gaosi oloa o le faasologa (vitio)

Anonim

I le mea na tupu, ona o le tele o mafuaaga, o le mauaina o se solo solo solo e sili atu ona lelei, masalo o le sili atu galuega mai le tulaga o le a avea ma au lima.

O le moe moe e fai ia te oe lava: gaosi oloa o le faasologa (vitio)

O le moega o le moega e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi ma le potumoe o le potumoe. Faʻafetai i lona faʻasolo i luga, e mafai foʻi ona faʻapitoa i soʻo se vaega o le potu.

Mea ma Meafaigaluega

Ina ia fausia se mea e sili atu ai lona gaosiga, o le mea lea e tatau ona saunia:

O le moe moe e fai ia te oe lava: gaosi oloa o le faasologa (vitio)

Moega le faia o meafaigaluega.

  • Aurocromivik;
  • sikulukalaiva;
  • lace (e oo i le 1000 mm umi);
  • rofautte;
  • meaafale vaa;
  • penitala;
  • o le samala;
  • Vreutum mama (mo le aoina o faatulagaga).

I le faʻaopopo i le lisi, e aoga le maitauina o le, talu ona faʻatonuina le fale o le tautotogo i le aiga, o lenei taua taua o le moega.

Aʻo le i amataina galuega, o se ata o le lumanaʻi foafoa e masani ona tulaʻi i luga. I le taimi fuafuaina, o se moega faataamilo i le lautele o le a avea ma mita mita.

Mo le galuega, faʻaopopo atu i le mea pito i luga, e talafeagai lava le faʻasoaina o mea nei:

  • Falau fusi (kolosi vaega 50x50 mm);
  • plywood (10 mm mafiafia) o lenei lapoa ina ia mafai ai ona tipiina se lio o 2 m o le lautele mai le lua vaega;
  • Oloa poʻo le vaʻalele;
  • Dematitone poʻo le faʻaputuga paʻu o le paʻu o le paʻu, luga o le ubrick.
  • uamea tulimanu (25x25), 64 pcs., i lalo o le fasi pepa
  • O le paʻu o Frum e le mafiafia le 40 mm;
  • o le tele o afifi o fao laupapa (4x35);
  • meafale tapuni (ma le teuteuga hactive hats).

O le moe moe o le gaosiga o le faasologa e fai ai oe lava

O lea, o le galuega e amata i le faʻailoga i luga o le liʻo o le PROWWOD ma le lapoa o 2 m pe pe lua nila. Mo lenei, ua faʻaaogaina le fasime, o loʻo tuʻufaʻatasia ile ogatotonu o Pitwood. Ma le isi, ae aoina le Plywood e tusa ma le otootoina o le vaega o le vateatea.

O le moe moe e fai ia te oe lava: gaosi oloa o le faasologa (vitio)

O tulaga o le moega faataamilo.

I le isi taimi, o le satauro e alu i le lio. O le galuega o loʻo faia i se auala e masani ai le masani o le lautele o le lautele o le lautele e pei o laina e lua. Sopoia o loʻo tuʻuina atu i le aofaʻi o 2 fasi: O le tasi e faʻapipiʻi i lalo o le moega, ma le lona lua i luga o le fola. O le faʻaputuputu o kolosi o loʻo faia i le fesoasoani a tulimanu, ma o le nonoa o le plywood base i le pito i luga o le crosset o loʻo faia i luga o le faʻaʻaisa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faitotoʻa o harmonica intersior ma o latou lava lima (vitio, ata)

O uumi o pa e fetaui lelei ma le tasi.

Mai le pa e tasi, vae o loʻo tipiina (i le aofaʻi o 9 fasi 300 mm umi), faʻafesoʻotaʻi satauro i latou lava. O vae e faʻapipiʻi ma le fesoasoani a tulimanu: O le tasi o loʻo tuʻuina atu i le ogatotonu, ma le isi - e le swinus.

Ona i ai lea o le isi 8 tamaʻi vae (400 mm le umi), e masani ona tufatufa atu i le tulaga lautele ma o loʻo tuʻuina atu ia te ia lava. Ua faʻamalosia i latou i le faʻamalosi ma faʻamalosi tino. Mo se sili atu mafiafia fetaui i vae lapoa, o le le atoatoa ivi i le tulimanu o 22.5 tikeri . E iloa ai lenei tulimanu, ua faaaoga le stib. Faʻapea foi mo le fuaina o le tulimanu e mafai ona faʻaaogaina se faigofie ma iloa mai le nofoa o le aʻoga o felauaiga.

Faauma le moe podium

O le moe moe e fai ia te oe lava: gaosi oloa o le faasologa (vitio)

Polokalame o le faapipiiina o vae ma le faasinomaga o ata i autafa.

I le amataga tulaga, o le podium e teuteu i le okeni. O le clut o loʻo faia i le tulaga o le tino ma le faʻamalosi e oʻo i le tolu sene. O le iʻuga, o se tamai itu ua fausia. Ua faapipiiina pa e nonoa i le fao aʻo leʻi faia se faʻailoga o le kamela.

Le isi, o le handved strepes o le fumm rum ua nonoa i le stapyr i plywow base. Aua le tumau e aunoa ma le tau ma vae.

I le isi taimi, o le ie puipui o le ie, o loʻo pupuni, e le tumau i le maualuga o vae. Ina ia nana ai faʻapipiʻi puipui, o lo o tuliesea i latou mai totonu o le mea i lana itumalo, o loʻo liliu i fafo. Faapipiiina le pito i luga o mea i le moega e faia tutusa i le saoasaoa taualumaga. O le mea e tumau i le pito i lalo o vae. O le Mauga o loʻo faia i vae taʻitasi ma le fesoasoani o faʻasaʻoga teuteu. Ile taimi lea, ua oʻo i le taimi e tuʻuina atu ai le finagalo o le manatunatu.

Ma i le laasaga mulimuli, ua maeʻa ona fausia le fale o le moega ma o latou lava lima, o se mea muamua na tuʻuina atu e faʻamalamalamaina le moega.

I le tulaga e tasi, e aoga mafaufau i le fausiaina o se moega talafeagai, o le a fesoasoani e teuteu ma o le isi moega o le vanimonimo i le tolu. E masani lava ona ufitia e se pu faʻapitoa na faia mai se mea e fai mai ai o le ata poʻo le uphelstery fbric. I le avea ai o le talafatu, e mafai foi ona faʻaaogaina ia mea o loʻo faʻaaogaina pea le ie o loʻo faʻaaogaina i le gaosia o le moega. O le mea o totoe o loʻo totoe i lenei mataupu o le na o se faʻapipiʻi ma le stapler.

Mataupu i luga o le autu: fatuina mea o aiga mai i totonu o sua

I le taimi o le faʻaʻeseʻese o le faiʻai o le potumoe, o nisi tagata atamamai e fautuaina oe e fatu ai le tele o tagata faʻatoa. Ma o taimi uma e te suia ai le ufiufi, o le a mafai ona suia le rufflele, piki i luga o le vaega fou o se tasi na ufitia le muamua filifiliga.

Mo le faigofie o le tele o faʻapipiʻi, o le fusuʻaga e sili ona lelei i le moega ma velcro.

O lea, e mafai ai ona suia ruffles, e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma le mamanu o le potumoe ma fai uma ata muamua ma sitaili uma o le potu.

Faitau atili