Faʻafefea ona fai se sofa faʻamalosi i ou lava lima

Anonim

O se sofa lelei sa masani lava ona tuʻufaʻatasia o se mea taua o le fale. O loʻo nofo pea o ia mo i latou i aso nei, e ui lava i le aotelega o vaega o loʻo iai nei, lea e le o se tamaʻitaʻi i luga o le masani mea tau masani.

Faʻafefea ona fai se sofa faʻamalosi i ou lava lima

Sofa masini ata.

Masalo mo lenei mafuaʻaga, e le faʻamalieina le galulue tagata faʻatau i oloa tau tupe faʻaalu, e sili atu ona e mafaufau i faʻataʻitaʻiga o faigata ma taugata. I le tulaga lea, o le mafai le mafai ona faia se faʻavaʻa soanau ma o latou lava lima e sili atu ona fetaui, e leai se mea e le mafai ai le faia o se sofa atoa.

Aua le faia ni togafiti lavelave, aemaise pe a fai o se tagata faʻatasi e faia se tagata amata. E manaʻomia lava le amata i se faigofie. Aemaise lava talu ona faigofie e masani ona avea e sili ona talitonuina.

Mea ma Meafaigaluega mo le Gaosiina o se Faasa Faapa

Faʻafefea ona fai se sofa faʻamalosi i ou lava lima

Sofa stare stagram mai pa.

Mo agavaʻa faʻamalosiʻau le faʻavaʻa, e fautuaina le tapena o mea nei ma masini:

  • Chipboard;
  • Meaaitia Plywood;
  • BOBOLEN BOOW;
  • Komiti o Limago;
  • Gumunt Kelue;
  • Aurocromivik;
  • vili;
  • eletise eletise;
  • o le samala;
  • sikulukalaiva;
  • moa;
  • Wood Hascksaw;
  • fao malai;
  • uamea tulimanu;
  • Elemene o fusi (fao, fao).

O le a le mea e gauai atu pe a sauni mo galuega

O le faʻavaʻa o le faʻavae o soʻo se meaafale, o lea e manaʻomia ai le vaʻaia lelei i lona tulaga. Ma e tatau ona faia i le taimi faʻatulagaina o le tulaga o le gaosiga o le sofa.

Faʻafefea ona fai se sofa faʻamalosi i ou lava lima

Polokalame o le pito i tua ma nofoa o le umukuka sofa.

Muamua lava, e tatau ona matua maua lelei lelei mea uma o lenei faiga. Oe mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga e le gata i tusitusiga faʻapitoa, ae ia faʻaogaina foi le poto masani o le tagata lava ia o loʻo mauaina i le asiasiga o ituaiga sofa, lea e tatau ona nofo ai le Matai.

E le gata i lea, e faʻaaogaina e amatalia ai le mafaufau o le faia o se mea e faʻaletonu ma le masani ai. Afai e te le faʻamalieina se sili atu pe le faigofie filifiliga, e sili atu le vave faʻafesoʻotaʻi le faleoloa, talitonuina e ala i le poto masani ma faʻatuatuaina i lenei vaega o meaafale oloa gaosi oloa.

Tusitusiga i luga o le autu: Primar mo pa i lalo o le vali ma ou lava lima, manuia o le faaaogaina o le mea

Faapipiiina faamatalaga ma matauga e tatau ona aofia ai i luga o pepa i le tulaga o le poloketi atiaʻe ona atiaʻe. E tatau ona atagia mai ai le manatu autu o le sofa, faʻapea foi ma le sili ona taua o tapulaʻa, e aofia ai le maualuga ma le mamanuina o vae, o le itu o le meafale i luga o le malosi o vae pe faia foi i rollers mo le feoai.

O le mea taua o le manatua o le sili atu o le ata e sili atu le manino, o faamatalaga sili ona taua, o loʻo atagia mai ai, o loʻo atagia mai ai le faapalepale.

Faʻafefea ona fai se sofa faʻamalosi i ou lava lima

Sofa sofa polokalame.

E masani lava, o le faʻamoemoe sili ona taua iinei o le faʻavae o le faʻavae atoa. Ma o loʻo faʻafaigofie ona filifili lenei i le potu i totonu o le potu, o le a tele tulimanu o le mafanafana nofo i le lumanaʻi. Ae maise lava, o le a matua le fiafia lava i ai, o se faʻaiuga o le faʻatamala i le mea na faʻatali mai, mafua ai le maeʻa o le vaega lautele o totonu.

Le isi mea e le faʻaiu i le sauniuni mo galuega o le filifiliga lea o mea taua o fale o fale gaosi mai le mea e faia ai le sofa. Mai le faʻatekinolosi uiga ma faʻagaioiga o mea uma o nei Jumpers uma o nei Jumpers o se taunuuga, o le lautele o galuega o le mea taua o le a ola.

Aemaise lava, afai e oʻo mai i se paʻu paʻu mai le faʻatulagaina o loʻo fausia, ona manaʻomia lea e suʻe i le laupapa malo. E ui lava o nei elemene o le a nanaina mai le mata o le tino i le loloto, e le mafai ona faʻapogai, le faʻaalia, e le mafai ona faʻatauaina nei faʻaletonu le leaga.

Sofa state faasologa

Faʻafefea ona fai se sofa faʻamalosi i ou lava lima

Faia se nofoa sili.

O loʻo faʻatagaina le faia o se mea faigofie laupapa o le sorfa o le sofa ma o latou lava lima i le tele o mea e fetaui lelei ma le faʻavae o loʻo: umi - o le maualuga o le pito i tua - 09 m, o le maualuga o nofoa (e aunoa ma le manatu i le tala malie i luga) - luga i le 0.3 m.

Mataupu i luga o le autu: capy mo mangala faia oe lava

O le tuʻusaʻo gaosiga o le sofa stad e amata i le inu o lona faavae. Lenei ua faia e tusa ai ma le ata (sauni-faia faʻataʻitaʻiga) mai le pslywood pepa. Mo lenei faamoemoe, e mafai foi ona e faʻaaogaina togitogigaloaiga faʻataʻitaʻi mai mea tau tupe ua iai.

E faigofie ona inu se faʻavae faʻavae o elemene ma se eletise. E le gata i lea, afai o le mamanu o se faʻaiuga o le alamanuia sili ona tele, o le faʻavae o le faʻavaʻa ua fautuaina e vaevae i ni vaega, o le a faʻagaioia faʻatasi. Ae ui i lea, o latou uma, e aunoa ma le tuusaunoaga, e tatau ona tipiina ma faʻagaioia i le ala e iloa ai le faʻapotopotoga, ua latou fesoʻotaʻi e aunoa ma sina vevesi.

O le mea na maeʻa ai ata tifaga o se fasi pepa o le mafiafia, ma le le faʻaeteete le polytive plywood. O lona umi ma le lautele o loʻo faʻamatalaina e se poloketi faʻapitoa. Afai o le tagata gaosi e iai le manaʻo e malu e le gata i le pito i luga, ae o le pito i lalo o le faʻavaʻa pusa, ona manaʻomia lea ona faia e le Pitlywood Chackales e lua mea.

O le isi tulaga i le faʻagasologa o le gaosiga o le faʻavaʻa - tipiina o itu tafao masani ma faʻaputuputu fata ma faʻaputuputu i latou i totonu o le faʻavae pusa. Oti le vaega faʻapitoa o loʻo mulimuli mai ai ni paʻu e tusa ai ma le o loʻo tusia i le ata ma le tonu o le vaega o le plywood basen ua saunia muamua. Mo se faʻaliliuina o fesoʻotaʻiga o le aufaʻatasiga o vaega, o le tiliva o loʻo tipi i latou pito, o le a avea ma spike-groove clutch stetch system.

Faʻafefea ona fai se sofa faʻamalosi i ou lava lima

Polokalame tele.

Ona palapala ai lea o pa ma ufiufi i se faanoanoa ma le vale, pe a tatau ai. Ina ua maeʻa faʻamamaina o le faʻamamaina o le valiina o le valiina, saunia-faia ni vaega ma fata e tusa ma le fuafuaga fuafuaina o fesoʻotaʻiga i le tasi ma le isi. Mo le tele o le malosi ma le mautu, o le tuʻufaʻatasiga o vaega o le faʻavaʻa ma le fesoasoani a se sikuludusveve ua nonoa i tulimanu tulimanu.

O le vaega vali faavae na saunia e lenei auala. E faʻapipiʻi lelei i se faʻatagata faʻavasegaina ma se fesoʻotaʻiga faʻapitoa o le faʻapipiʻi pe ala i le fao. O isi mea uma e tatau ona talia i le mafiafia o Plywood ina ia aloese mai i le lumanaʻi o le lumanaʻi ma le gatete o le malulu o le aluga.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o loka i le uamea faitotoa i auiliiliga

O le isi tulaga o le gaosi oloa o le pito i tua mo le sofa. E tatau ona maitauina o fuaitau o lenei vaega o lenei vaega e tatau ona tuʻufaʻatasia atoa ma le faʻavae o le sofa faʻavae. O le pito i tua o loʻo faʻaalu i le auala e tasi pei o le vaega o totoe o le faʻavaʻa, a, o le mea moni, e le manaʻomia le paola (gagau) meaafale. Aemaise lava, i le mataupu lea, o le pito i luga ma lalo ifo o vae o le auvae e fai ai le lautele o le 8-9 cm, o ni nai lo le maualuga 40-45 cm.

E tumau pea le faʻafesoʻotaʻi le toe foʻi i le pito i tua ma le vaega o le faʻavaʻa. E faia e faʻaaoga se tulimanu tulimanu, a o le tulimanu o loʻo i ai i le pito i tua i tua. A o le tulimanu o le tuufaatasiga o le tua, ua filifilia o ia i le pule a le pule lava ia.

Tele fautuaga aoga

O se tagata amata o loʻo faia ia filifili e faia se sofa mo le taimi muamua ma ona lava lima, e sili atu le filifilia o se faʻasologa o le faʻasologa o le faʻasologa. E mafai ona e auai i le tulimanu pe gagau faʻataʻitaʻiga, ua uma ona maua se poto masani i le faia Sofas.

Pe a Filifiliina mea i le fale mo galuega, e tatau foi ona matuaʻi mafaufau lelei i a latou siosiomaga saogalemu. I lenei lagona, mea na tosina i ni supamaketi faʻapitoa e maua ai se faʻamatalaga tele.

Afai o le tipiina ma le vaʻai o fafie mo le sofa tinoi i le fale e faʻaalia ai ni faigata, o lenei taotoga e mafai ona faʻatonuina i le tele o fale gaosi oloa.

O vaega uma i faʻavaʻa e fautuaina e fai mai le vao mago pa.

A o le faʻasaʻoina o vaega e le tagata lava ia e ala i le tusiata, latou te le manaʻomia e faʻaliliuina i le laina tasi. O se metotia o se mea ua tumu i le fausiaina o uumi uumi.

Afai o fautuaga uma ma lapataiga o loʻo faʻaalia, o le tagata aʻoaʻo o le a mafai ona talitonuina i se taunuuga sili - o se sili ma aulelei ma aulelei sili, o le a fia malolo i taimi uma e mafai ai.

Faitau atili