Faʻafefea ona toso mai le ivi mai le manogi o le manulele?

Anonim

Faʻafefea ona toso mai le ivi mai le manogi o le manulele?

Afai o se tamaʻi mea e pa'ū i totonu o le masini fufulu, e ono lamatia ai le galuega ma tulaga o le mea faigaluega. O mea ia e ono avea ma ponaivi na oso ese mai le bra.

Faʻafefea ona toso mai le ivi mai le manogi o le manulele?

O le a le mea e lamatia?

Ole lamatiaga o ponaivi na paʻu'ū i totonu o le paʻu masini mai le bom e muamua fuafuaina e le vaega o lona gaosiga. Afai o se palasitika vaega, o le a lava lea, o le a le mafai ona faʻaleagaina se isi mea i totonu o le mea faigaluega, ma ona o lona le-faʻavae masini ma o le a iloa i le taimi nei o le masini i se isi taimi.

O se mea lelei lea pe a fai o le ivi o le livi o le a faia i le uamea. O le inters o sea mea i totonu o le masini taufaafefe e le gata i le maosiosia o le lauʻeleʻele ma le faʻaleagaina o le faʻamafanafanaga, ae pei foʻi o tafega o le tane, e pei o le plam, o loʻo taoto i ai le kesi.

Faʻafefea ona toso mai le ivi mai le manogi o le manulele?

Faʻafefea ona toso mai le ivi mai le manogi o le manulele?

Tusa lava pe le mafai ona faʻalavelave le uamea le ponaivi i le siʻitia o vaega o le masini, o lona umi lava e nofo ai i totonu o le bystwriter o le a mafua ai le pa'ū. Aemaise pe a fai e le o iai le masani o le ea o le ea pe a uma ona faʻaaogaina, ma le le atuatuvale ua faʻateleina i totonu o le faletaele.

Afai na e faʻalogoina se malosi malosi ma le malosi e uiga i le uamea, o le muamua faʻailoga lea o se mataupu sili atu e lamatia mo le faʻagaioiga o le masini fufulu. I lea tulaga, e tatau ona e vave uma ona faʻalavelave i le mafiafia taamilosaga e puipuia ai le leaga i le tan po o isi vaega.

Faʻafefea ona fuafua le mea o loʻo iai le ponaivi?

O le ivi mai le pa na pa'ū i le crum e mafai ona maua i lena nofoaga:

  • I le pito i lalo o le talipalau.
  • I le pito i lalo o le tane.
  • I le va o le tane ma le talipalau.

I le sailiga o se mea laititi, o se moliuila ma sina onosaʻi o le a fesoasoani ia te oe. SOSEFT O LE TAʻITAʻI MA LE FAʻAIPOIPOGA I LE FILEMU I LE LOU LINI, I totonu ia i totonu, ma taumafai e mafaufau i le pito i lalo o le tane. Afai e te leʻi mauaina se ivi i le pito i lalo, sili atu, o le mea e tatau ai.

Mau i luga o le mataupu: matou te gaosia le sauniuniga o puipui i lalo o le puipui: Order Order

I lea tulaga, aveese le Puka i le toe faapipiiina o le puipuiga. Toe faafoi le fusi i le nofoaga, aua le mimilo seia oo i le iuga. Paʻi atu i le faʻavae ma se tamai samama, lea na ia tuʻuina atu i lalo o se tamaʻi sifi ma siitia ese mai le tane. Sosoo ai, lemu lemu le au talipalau, faʻatali seʻia paʻu le ponaivi i lalo.

Faʻafefea ona toso mai le ivi mai le manogi o le manulele?

Faʻafefea ona toso ese: auala taua

I se tulaga ma le ponaivi o le ivi na paʻu i totonu o le masini, o tagata e ona o mea faʻapipiʻi e sili ona laki, o loʻo i ai se faʻalavelave faʻapitoa. O se fofo na mafai ona tuʻuina atu mo le aveeseina o mea ese na paʻu i totonu o le tuufaatasiga.

O isi tagata uma e iai ni auala e maua ai le ivi mai le FRO:

  1. E ala i le fuaina o taavale. Ina ua uma ona motusia le vaega pito i luma, aveese le Gum mai le talipalau. Le isi, e ala i le faʻaaogaina o le paipa alatoto, atonu o le a e mauaina se ivi ma e mafai ona aveesea.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a se maneta (pe a fai o le ponaivi o loʻo faia i uʻamea) poʻo se fale o le fale o loʻo e manaʻomia ai se uaea manifinifi. O le tuleia o le kolose snuckle i se nofoaga talafeagai e aveese ai le nofoaga, ave le matau, tuu i totonu o le laulaau, ma tulei i totonu o le arllimeters, ona tulei ai lea i totonu o le Tweezers.
  3. E ala i le lafoaia o le vevela. Liliu ese le masini mai le fesoʻotaʻiga ma le tatalaina o le faavaa, saili le tan, vavaeeseina le uaea, tatala le nati, e le o le pito i totonu o le sefulu ma aveese mai le laulu . Faapipiiina le vevela i tua i le faasologa tutusa.

Vaʻai, o nisi auala, e mafai ona e vaʻai i le isi vitio.

Puipuiga

Ia o lena e te le o toe sau i le isi itu o le faʻafitauli o le ponaivi mai le masini fufulu tino, ma mulimulitaʻi i tulafono. I le tele o taimi, ua fautua ai tagata Advass Braes e aua le fufulu i se tausitusi i mea uma, o lea 100% puipuiga mai o ponaivi o le a tata ai le fusi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli (sima) i le fale

Afai e te fiafia lava i masini e fufulu, fufulu ofuvae i totonu o se ato mamanuina ato po o le koneteina. Ae ui i lea, e mafai ona e togiina atigi fagu i le aluga o le cotton. I se faʻaopopoga, o le utaina o ofuvae i totonu o le inisitituri, na asiasia le Bra ma ia mautinoa e leai se mea e vaʻaia i pito o ponaivi.

Faʻafefea ona toso mai le ivi mai le manogi o le manulele?

Faʻafefea ona toso mai le ivi mai le manogi o le manulele?

Faitau atili