Totonu o se talavou: auiliiliga, aoga aoga (35 ata)

Anonim

I le aluga o taimi, o tamaiti e tuputupu aʻe ma fiafia latou te alualu i luma le suiga. Afai o se tamaititi e fitu-tausaga ma le a le maua se sese i le mamanu o le potu, ona manaʻo ai lea o le tamaititi e suia le totonu o loʻo i lalo o lona tofo, ona o lona manatu.

E tatau ona amanaia e matua manaoga o le tamaititi, ae i le tutusa taimi faʻasino i le faʻafouga o le potu, o lea mulimuli ane, na mafai ai ile matua faʻamafanafana mo le tama.

O le potu talavou i totonu

E taua ona faʻailoa mai o mafaufauga ma manatu o le talavou o le a faʻaoʻo atu vave i le tele o faʻafitauli - e mafai ona sili atu i le faʻataluina o le fola i totonu o le fola ma le ie o Epikopo. O lea e tatau ona vave lapataʻia le tamaititi, e taua le fealofani i totonu, sitaili, ma e le naʻo le fatufatu.

O le potu talavou i totonu

O le mea e tatau ona e amanaia i le muamua tulaga

Faʻafitauli e aoga mo i latou o le a o le a amata le mamanu ma le faʻatulagaina o potu a le talavou:

  1. I le 14-15 tausaga, le a le toe manaʻomia le tamaititi i le mea tuai. Na matou masani ai e iai a latou fanau laiti. Ae o tamaiti e i ai le toeaina teddy bear po o se masini meata siliva e aunoa ma uili, le leiloa ai lea, ua latou paʻu ifo i le faʻanoanoa. O lea ia e tautala vave - o a mea e tatau ona aveese, ma e sili atu le o ese mo le potu o le tama.

O le potu talavou i totonu

  1. E masani lava o le puipui o le potu fanau i le potu o tamaiti e teuteuina ma ata laiti, lolomiina o tamaʻi tamaʻi mea ma faʻailoga muamua. E tatau ona e vaʻai i lenei ata e aunoa ma le faʻauiga - e mafai ona e taofia uma ata o le pepe ma le fesoasoani a se mea pueata, ae e aofia ai se faʻaiuga fou.

O le potu talavou i totonu

  1. O folasaga ma pop ningers, superhero ma tagata lubrictants tagata e tatau ona fai mai mautu "leai". O le faʻafitauli e faapea o se tama talavou i lenei tali e mafai ona fouvale. O le faʻaiuga e mafai ona tuʻu i luga o sitaili eseese, mai le maualuga-teto-tekonolosi i retro. O le a sili atu le saʻo latou te mananaʻo i totonu ma fiafia i le talavou. Filifili se ituaiga o le a fesoasoani i le eseese o foliga.

O le potu talavou i totonu

TAUA! Filifili mo le potumoe a tamaiti toe gaosia o ata lauiloa o ata o le lauiloa - e fiafia e tautau i le potu malolo o le urosa. Tele tamaiti e ese mai o tusiata, ae latou te le 'ai ai le alofa faapitoa. E faʻatino ai le manatu o se mea e mafai ai ona sui.

O le potu talavou i totonu

  1. Faigofie potu, kesi komepiuta ma nofoa, Sonoa ma lea e tatau ona filifili ma le tamaititi. 14-16 'Ou Tausaga I Sena Lelei, o se matua e faigofie le mumuina o le mea e le manaʻo ai. Uunaia le pepe tofo ma sitaili.

Tusitusiga i luga o le autu: stypela sitaili mamanu mo teine ​​o le tele o tausaga: Manatu fiafia ma taua taua

O le potu talavou i totonu

  1. E taua le malamalama lelei. Aemaise pe a fai o le tagata nofoia o le potu e fiafia e faitau pe nofo i tua o le laptop. Mo se tama, o le tele o faʻafitauli o loʻo manaʻomia ina ia mafai ona e faʻaogaina ni ata.

O mea nei o le a fesoasoani e filifili ai i le amataga vaega ma aveese mea faʻaopopo mai le potu. O le mea sili ona taua o le faʻalogo i le talavou, ae aua le fiu ia te ia i mea uma.

O le potu talavou i totonu

Faʻapefea Ona Filifilia ai se Fuafuaga mo Taʻi Tamaʻitaʻi Potu?

Muamua lava, e manaʻomia le faʻaseeseina o le fiafia ma feusuaiga a le tamaititi. O le a le mea e talafeagai mo le teine, o le tama e manino lava o le a le fiafia i ai.

I le tusi a le potu tama, na atili ai ona aʻafia le tama poo se aiga a le tama o le aiga, o le fea e avea ai lona "tama e foliga mai" pe a amata ona aveʻesea lona "tama i le atunuʻu.

O le potu talavou i totonu

E taua le malamalama o le a le manaʻomia le tausisi i se mea faʻapitoa. Lava, pe a fai o mea uma i totonu o le potu o le a foliga fealofani.

'Ae a fai o le faʻaiuga e faʻataunuʻuina ai le totonu i le tasi ituaiga ua uma ona talia, o lona uiga o se lisi o sili ona fetaui lelei mo le suʻega o le vasega pepe.

Retro faiga - E lautele ma e le afio mai i fafo o le leo. E tele talavou e pei o lenei sitaili, aemaise tama, ona o le mea moni o mea i lenei faatinoga foliga ma taugata. Fetaui mo tamaiti - Connosusseours o tamaiti manuia.

O le potu talavou i totonu

Maualuga tekonolosi - i totonu, ua fesiligia ai le au tekinolosi maualuluga. Ma le tusi o le mimitiina ma le monony. Mafaufau i tamaiti tagata lautele.

O le potu talavou i totonu

Atunuu - alofa, ie pupuni ma le ma le palu ma pakete Teine-miti o 14 tausaga le matua.

O le potu talavou i totonu

Avagage - I se upu, o lenei ituaiga e mafai ona faamatalaina o le "eseesega". O ata pupula, masani i mea masani i le le pule a le tulaga. Tama laiti - Buntisi faamaonia.

O le potu talavou i totonu

Ammir - poto, kofe ma kulimi paolo o ie pupuni ma matagofie tino puipui. Ia sailia matua o tamaʻitaʻi talavou ma faʻaalia le sitaili i le atoa o le manatu.

O le potu talavou i totonu

Pusi - auala o le tagata lava ia. Transtst ma fatufatu o loʻo fefiloi faʻatasi ma e masani ona kitsch. Tusiata ma tusi solo mo 14 tausaga o le a fiafia tele.

Totonu o se potu talavou i totonu mo se talavou

Faaalia ai - Faaalia o le fiafia i mea uma. Mo ni ave o le la.

O le potu talavou i totonu

Nana - Taula, lanumoana ma lanumoana lanu ma le opek laulau faia se potu-uta i le vasega pepe. Tama, e le talisapaia e tama le lumanaʻi.

O le potu talavou i totonu

E tofu le ma sitaili, e tatau ona e aʻoaʻoina auiliili aʻo leʻi faia i totonu o tamaiti. E i ai foi faʻatonuga e tatau ona 'aloese mai, tusa lava pe latou te fiafia i se tamaititi - o lenei oona, faʻalautele ma mea uma i lenei agaga.

Afai o mea i totonu o le potu e laititi pe o le a latou i ai i lanu pogisa, ina ua manatu le manatu faapito o le a iloa ai se olaga talavou, aemaise lava mafaufau i faigata nei o lenei tausaga.

O le potu talavou i totonu

Vavae ese faʻamatalaga e mafai ona faʻaopopo i totonu

Afai e foliga mai e le o vaʻaia le talavou e le talavou ni taumafaiga uma, ae o le ata o le potu e le faʻaaloalo, aua le lima. Atonu e te manaʻomia le faʻaopopo o faʻamatalaga malamalama. E mafai ona matagofie pupuni, tufaaga, glowing stackers po o se uluai kesi. E le manaʻomia le faʻatapulaʻaina o manatunatuga ma pipii i le tulaga faʻapitoa, pe a tatou talanoa e uiga i tamaiti.

O le potu talavou i totonu

O le a sili lea o le tuʻuina atu i le tamaititi e faʻaalu e tutoatasi le potu i le mea e manaʻomia ai. Mo le teine ​​tuputupu aʻe i totonu o le potu, e mafai ona faʻaauuina se potu mini-laei poʻo le faʻamama o le matagofie o le troll, sui le aoga i luga o ie puipui. Mo le lumanaʻi, alii talavou e lelei lava mo pres, pe a manaʻo o ia i taʻaloga poʻo se tusitusiga tusitusi.

O nisi mea e le masalosalo e tatala ou mata, pe a fai e atili ai ona malosi mo se tamaititi. O le fanau a tamaiti, e masani sili atu ona manaia matua matutua matutua fiafia.

O le potu talavou i totonu

O nisi faʻamatalaga o mea e mafai ona faʻaleagaina ai se tagata. E mafai ona avea ma teuteuga, ata matagofie ata mo se kolisi i luga o le puipui, fagu i atigifigota ma sili atu. Faatasi ai ma le teine ​​e mafai ona e suʻiina ni ie e le masani ai pe vali tioata. O le tama e mafai ona tosina mai ai le fausiaina o ie puipui po o le foafoaina o oe lava - faia fuainumera laupapa, lea o le a teuteu ai. I lea la, e le na o oe na te fiafia i le faʻagaeʻetia ia, ae tuʻu foi i le potu se faamafanafanaga faapitoa. E le gata i lea, o talavou talavou e alofa tele i mea moni.

Mataupu i luga o le autu: faʻamanatuga filifiliga: sitaili ma lanu lanu

O le potu talavou i totonu

Tagata mamanu: pu pe leai?

O nisi matua e o ese mai lo latou malosi, galue tele pe i ai isi mafuaʻaga e taofia ai latou mai se potu mo se tamaititi pe talavou na o oe. Ia, i ai manatu, mafaufau i ai i se sitai, o le mamanu e puipuia, i le tulaga lea e te manaʻomia e maua se fomaʻi faʻapitoa. E i ai le tele o tulaga lelei ma misses e tatau ona amanaia i le fesili o le tosina mai o se tagata mai fafo.

O le potu talavou i totonu

O mea lelei:

- O le tausitusi e iloa Lana galuega, o lea o mea uma i totonu o le potu o le a tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi. O le a ia manatu e tali atu ia manaʻo o se talavou mo le 14 tausaga ma ona matua, o le a maua se manatu o le a maua se atinae, ma o le a e maua se Polokalama. O faʻamalama o le a pupuni i luga o le foloa, o le kapeta ma faʻatumu le fealofani i fausaga ma galuega faʻatino;

- Le tele o faaiuga faʻamalieina e oʻo lava i se tamaʻi potu talavou, o lea la, o manatu o le faʻamalieina ai talosaga ma agavaʻa o tagata faʻatau;

- taimi sefe ma talafeagai sitaili;

- O se tagata faʻapitoa faʻapitoa o le a mautinoa e amanaia le mamanu o manaʻoga o le tagata faʻatau, o lona laʻitiiti, O totonu o le potu o le tamaititi o le a fuafuaina i le maualuga maualuga o le polofesa.

O le potu talavou i totonu

Eper i le tosina o se tagata mamanuina mo le filifilia o le potumoe:

- O le potumoe e masani ona teuteu ma le isi tagata e masani ona i ai se laiti tele;

- Tau;

Aua o le tama, 14 tausaga lona matua e taua le faigata i le faiga, o le fegalegaleaiga o le manatu i le mamanu o le potumoe:

• E foliga mai o le ata o le a avea ma 100% i se auala na faʻailoaina ai e tagata faʻatau - o pupuni e le o le lanu ma le faʻamoemoe o le potumoe o loʻo i mafatiaga;

- O nisi faʻamatalaga, tusa lava pe ono foliga sili atu, e le mafai ona aveese mai le ata atoa - o le ata o le ata o le a sili le leaga.

O le potu talavou i totonu

O lea e faafaigaluegaina se nofoaga faʻapitoa mo le faʻamaeʻaina o le tamaititi talavou potu pe leai - o le filifiliga lea a tagata uma. Ae e tatau ona manatua o le faʻagasologa o le filifilia o le mamanu o tamaiti o se mafuaʻaga faʻaopopo lea e faʻatuina ai le fesoʻotaʻiga ma le tamaititi o loʻo feagai ma tausaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Tamaiti i le sitaili faʻamaonia: O se fasi Farani mo se tamaititi

O le potu talavou i totonu

Auala e Filifili ai le Malamalama

O le faʻamamaina tele e pei o le pupula, faʻaleagaina mata. O se talavou na tele sona taimi mo Gadgets, o le a aumaia atili ai lava o afaina tele.

O le muamua ma le faavae tulafono - O le moli e tatau ona malu ma toniga i le potu atoa.

O le potu talavou i totonu

O se tali lelei o se chandelier ma se pule faatonutonu nai lo le masani ai ki o le a mafai ai ona e fetuunaia oe. Afai e fiafia le tamaititi e faitau i le po, e tatau ona e faʻatauina se moli o le po. Tausia o le moli, aua nei galo e uiga i le faamalama matala. I totonu o le potu o le tama, e le manaʻomia le tautau mamafa puipui - tauaso le filifiliga talafeagai.

O le potu talavou i totonu

O se mataupu faʻavae, e leai se mea faigata i le filifiliga o le agavaʻa moli mo le potu talavou e le. Toe - o soʻo se masini uila e tatau ona ofi i totonu o le faʻavae o le mamanu. Crystal Chandelier e mautinoa e le talafeagai mo se tamai potu talavou.

O le potu talavou i totonu

Fautuaga: Mo tamaiti e tele le taimi i se komepiuta, o le a aoga o le a faʻatauina le faʻaaogaina faʻapitoa tioata. O le a latou fesoasoani i lo latou mata. E tatau foi ona faʻamanatuina se tamaititi, ia faʻavaivai le mata ma malolo.

O le potu talavou i totonu

Faʻafefea ona tuʻu le lua talavou i le tasi potu?

Laititi fale mautotogi poʻo se tamai paketi e le mafai ona faʻatagaina e faia ni potu eseese se lua. Peitai o tamaiti o loʻo faaliliuina, aua le fealofani ma le tasi ma le isi - aemaise pe a o se tamaititi ma se teine. I lea tulaga, e aoga le faʻatulagaina o le aufaʻatasi ma tuʻu eseese o latou avanoa. E masani ona faʻaaogaina pupuni o ni vaega, e aliali mai sili atu le tamaoaiga, e sili atu foʻi le malulu. Ioe, ma mafuaʻaga mo misa ma faʻalupega o le a sili atu le itiiti ifo.

O le potu talavou i totonu

Ae i le taimi lava e faʻaleleia atili ai le tulaga, o loʻo manaʻomia lava le ulugaliʻi ona ola fiafia se lua i potu moe eseʻese. Mo se tama ma teine ​​o le tele o tausaga, uma o potu e lua e sili ona lua potu e sili atu le masani ai, e ui lava o se avanoa mamao.

O le potu talavou i totonu

Afai e fealofani ma le tasi i le isi - o le a leai se faʻafitauli faapitoa i totonu o le vasega pepe. E mafai ona e faʻaaogaina ni manatu muamua (mo se faʻataʻitaʻiga, lua vaega o le potu i lanu eseese) pe maua se moega lapoʻa. O le faiga o lenei mea o le a le mafatia ai, ma o le fuafuaga o le avanoa o le a avea muamua.

O le potu talavou i totonu

Ma mataupu o le potu faatauaso, o le tama o le sili sili ona taua meafaigaluega - ia avea moni ma amanaia ai le manaʻo o le tamaititi. Ona mafai lea ona e faia e aunoa ma feteenaiga le talafeagai ma maua ai mea fiafia ma le le masani ai.

Vitio vitio

Ata ata

Totonu o se potu talavou i totonu mo se talavou

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou: sitaili, aoga fesoasoani (+3 ata)

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou: sitaili, aoga fesoasoani (+3 ata)

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou: sitaili, aoga fesoasoani (+3 ata)

O le potu talavou i totonu

O le potu talavou i totonu

Faitau atili