Faia o le TV mo le TV ma ou lava lima: O le a le mea e te manaʻomia mo le gaosiga?

Anonim

E le aunoa ma taimi uma e faʻatauaina ma faʻaaloalogia o le uiga o le mafai ona faia se mea ma o latou lava lima. Pe o le gaosiga o sofa, mea o aiga, ma sa o le manaia ma se satauro. O le tele o oloa o oloa o meafale gaosi e tau atu i le mea moni o le fale gaosi tutusa oloa ua le o toe iai i le manaoga. Sili atu le manaia o kopi na faia e okaina.

Faia o le TV mo le TV ma ou lava lima: O le a le mea e te manaʻomia mo le gaosiga?

O le moega o le moega i lalo o le TV ma le faʻaaogaina o ou lava manatu ma o le a liliu le tele o mataupu o loʻo i totonu o le mea leaga ma le masani ai.

Ae talu mai le tusi lesona o loʻo gaosia e tusa ai ma le ata o le tagata faʻatau e taugata tele, ona faʻataʻitaʻi lea o le 'aʻai o le fale i le fale O mea taua o meaafale foliga mai e leai se mea e sili atu le leaga nai lo o latou fale fale gaosi. I se isi itu, fai i ou lava lima, mo se faataʻitaʻiga, Tape a le TV ma le faʻaaogaina o lau oe lava manatu ma le pule o le a liliu ai le vaega leaga o le.

I le avea ai o se tulafono, meafale tao e faaaoga ai vaega laupapa fou i lalo o le inu meainu. O lenei taumafaina mafai ona faʻaititia i togi le suʻesuʻeina o kapoti e le faʻamoemoeina, kapeneta, ma isi. Afai e leʻi leiloa ni laʻau o fafie ia latou uiga lelei, ma o loʻo tupu o le aitema laupapa ua le lava le mea na fai mai ituaiga laupapa faʻatauvaʻa?

Faia o moega i autafa ma ou lava lima

Muamua, o laʻau ua filifilia poʻo se mea talafeagai moʻofala, ua uma ona vaivai ai o le mea na tupu (tulia i luga o le venelation, e talafeagai lelei mo le lautele o le faʻavae i lalo o le faʻavae. Afai ua faia le manatu i le ulu, atoatoa. Afai o loʻo e faʻaleagaina e le malamalama masalosalo, e aoga le alu i totonu o le faleoloa meaa ma kopi le mea manaʻomia i luga o pepa.

O le a le mea e manaʻomia e galue ai i luga o le gaosi o se laupapa laupapa laupapa i lalo o le TV ma ou lava lima:

Mataupu i luga o le autu: atagia lelei le taualuga i le taavale

Faia o le TV mo le TV ma ou lava lima: O le a le mea e te manaʻomia mo le gaosiga?

Meafaigaluega mo le faia o laupapa laupapa laupapa.

  • Chipboard, Plywood po o le Selewwood po o le le malamalama lelei lauga mo le faaaogaina atili;
  • 'Au, sikulukalaiva, eletise eletise;
  • vai tulaga, caliper, rofautte;
  • Faʻamau, Masani, Fetagofie Vaʻa;
  • Meafale gluue, varnish, pulumu mo le apamauina;
  • oneone o fuainumera eseese;
  • Veneer ma le lipine, na galue mo le pito o le pito i lalo ma ua uma ona o ese ma isi elemene, afu teuteu ata.

O le isi tulaga o le aumai o meafale meafale i le tulaga talafeagai. O le ata tuai e matua vavaeeseina i luga o le tapoleni, saoloto mai le fetaui - fusiua ma lima. Ina ua maeʻa, o le elemene laupapa ua faʻamamaina, e aunoa ma vali vali ma olo.

E aoga le mafaufauina o le faʻavae o le kapeneta i lalo o meafaigaluega e tatau ona sili atu nai lo le TV ia mo le 15-20 cm, a leai o le aofaʻi o le a faʻateʻaina. A faʻapea o loʻo iai le faʻatusatusaga o mea e manaʻomia ai elemene, e manaʻomia le galue ai le jigsaw. Mo lenei, o le "Wurs" mamanu na faia ma ua mautu faʻamatalaga ma le eletise. O se mea masani - ma o le a tupu mea uma.

Uma Tekonolosi pu i lalo o faʻapipiʻi, fesoʻotaʻiga ma mea e fai i le taimi mulimuli i le maeʻa mulimuli. A o leʻi amataina le faʻapotopotoga, o le lumanaʻi e tatau ona sili atu "lelei": O vaega uma e aoina e faʻaaoga ai laupapa le tumau, faʻapitoa i le iʻuga manaʻomia. Ona filifilia lea o le tu, sauni mo le isi tulaga.

Faia o le TV mo le TV ma ou lava lima: O le a le mea e te manaʻomia mo le gaosiga?

Togafiti o le pili i lalo o le TV.

A maeʻa uma vaega, alu aʻe ... Leai, aua le faʻatosinaina, ae o le aumaia o elemene i le pito i lalo o le moega, lanu, o loʻo ufitia i le stoneter poʻo le ata. Tekinolosi o tekinolosi mo le faʻatamaia o le matua ma le tufatufaina o masani mamanu o fafie, lea e sili atu i lalo ifo o le ituaiga, faʻaaoga pe a maeʻa le mafutaga mulimuli o le oloa.

O le faapotopotoga o le tautau i luga o le faitotoʻa i luga o le matasele, fusifusi palasitika poʻo uamea vae, o loʻo siʻomia ai lima poʻo puipui. Voila! Na sauni pea le taimi!

Fausia se laulau moega i lalo o le TV mai le fafie mai elemene elemene e le o faigata tele, na o le aoga amata. Ae o loʻo iai isi mea e foliga mai ai ni oloa taugata ma manaia.

Tusitusiga i luga o le autu: Wire Spreadrit Sworter Ared Aron: Faʻafefea ona fai saʻo

Faia o kapeneta mo se ipu tioata

Afai o le tele-tulaga oloa oloa o le i ai, ona e manaʻomia ai ni nai laupepa o tioata ma le mafiafia o le 1 cm. A iai tamaiti e le talimalo i totonu o le fale, e le faʻateleina ai le mafiafia. E le gata i lea, o tioata le lelei e faʻalagolago i le itu o meafaigaluega ma lona mamafa.

Mea:

Faia o le TV mo le TV ma ou lava lima: O le a le mea e te manaʻomia mo le gaosiga?

Kapeneta a le Kapeneta i lalo ole tioata TV.

  1. Faaleleia mama o le a taofia le tioata i se maualuga maualuga.
  2. E tele uʻamea uʻamea faʻafesoʻotaʻi vaega. E mafai ona latou chrome, nickel-faapipii pe matte.
  3. O e maua ai le tele o emery, o le polesi o pito o tioata i le lamolemole.

Mea faigaluega:

  • Glass Custoppi ma se faʻapitoa nozzle singling faʻataʻamilomilo pu o se lapoa;
  • Cross scorwdurtor.

Faapipiiina faigata o loo taoto i le tioata tipi.

Snebering e manaʻomia pe a e manaʻo e maua se oloa e le gata i le sikuea pepa. Ae a mafai e le onosaʻi ona mafai. Ina ua uma ona tipiina "solo", o pu i lalo o le paipa ua tipiina i totonu. O le faigofie faigofie o le Fono Aoao: O le tubes e faʻapipiʻi i totonu o fata ma malupuipuia faʻalelei mama. Foi, o tagata uamea elemene mafai ona faatino le matafaioi o vae. Afai e le o manaʻomia lenei mea, ona faʻatau ai lea o latou e vavae ese, tuʻusaʻo le taofi poʻo le uili.

Uamea po o palasitika moega laulau

O le a le mea e te manaʻomia:

  • Uʻamea ie, ua le mafai ona punou, faʻapitoa foi (malo foʻi);
  • Faʻamaumauga, viliina, teuteu vaega lelei ma tioata.

Faia o le TV mo le TV ma ou lava lima: O le a le mea e te manaʻomia mo le gaosiga?

Polokalama faalautele le Kapeneta.

O le manatu lava ia o le: o ata o le tumbata e mafai ona avea ma se mea manaia poʻo se faigofie faigofie, i le sitaili o hi-tech. O nisi pisinisi ua tuu i totonu o le po o le tele o lamepa mo le taua. Lanterns mafai ona malulu le malamalama, o fea foliga foliga aulelei.

I lenei mataupu, o faitotoa o lo o manaomia le tioata: latou te tuʻufaʻatasia ma le uamea. Ua faʻapipiʻiina le uʻamea poʻo ni elemene palasitika ma mea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma o latou pulou ma le uʻamea o le afu o le nofoa pe i lalo o le palasitika.

A o le i faapotopotoina le nofoa, e taua le puipuia uma o uʻamea uma pe a latou tipiina i uʻamea seleulu. Ua mafai e le uʻamea paʻu i le paʻu, aemaise lava pe a iai tamaiti. Puipuiga e aofia ai ma le faʻapipiʻiina pe punou pito. O le aulotu pu e tatau foi ona mama foi.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina VITID mo Plasterboard: faatonuga

Tubes teuteuina ma le maa fatu

Mo lenei faamoemoe, o masani, ua masani ai, ua faanumera televi televise o televise. I lea tulaga, o le maa, e manaʻomia ai le fofoina o Epox. O mea faigaluega a le fale - o se spatila, o se koneteina mo ituaiga fefiloi, o se pupuu ma vai.

Faia o le TV mo le TV ma ou lava lima: O le a le mea e te manaʻomia mo le gaosiga?

O se paipa tuai e mafai ona toe faia ma le maa faaleaga. E le gata ile toe faʻafouina lenei Tu o TumbA, ae o le a aumaia foi le Llet Frataifi i totonu.

  1. Faʻavae i luga o le ata o le maa, e mafai ona foia ai, pe o le ufiufi o le meafale meafale ma eseʻese, vali po o isi tufuga. O le fuafuaina o le maa e tatau ona faʻauigaina aʻo leʻi faʻatau - e fia vaega o teuteuga o loʻo manaʻomia mo le aofaʻiga o vaega uma na aofia uma ai.
  2. O le laualuga o le paʻu tuai ua faʻamamaina, degrees ma mama ma le mama i le lamolemole lamolemole luga. E faia mo le sili atu o le vaega o le faatulagaga. Ona aofia ai lea o le kulimi poʻo se fofo o loʻo ufiufi i se vaega laititi o le kapeneta, e masani ai pe tusa o le 10 minute ma o loʻo fusi solo le maʻa i ai.

I le faaiuga o lenei autu, e mafai ona tatou manatu o ni atua e le mumu ma o le gaosiga o mea faʻapitoa i totonu e mafai ona avea ma galuega faʻafiafia. O le moega i lalo o le laulau i lalo o masini, o se tusi talaaga o faʻamaumauga, fasi sili atu i luga o meaafale - e le o se lisi atoa o mea e le o iai ma le lavelave.

E mafai e tagata uma ona liliu le latou fale i se tulimanu tulaga ese. Tuu atu le faamemeia i ana pele ma uo, na folasia o se meaalofa o se mea e le masani ai a latou lava galuega, e oo lava i le chice chamber e mafai. E matua moni lava lenei i le aso e pule ai i lenei aso.

Faitau atili