Fufulu masini "pepe"

Anonim

O hathash

O le masini fufulu ua leva ona liliu i totonu o se fesoasoani taua o soʻo se teine. O se tasi o ia ituaiga mea o le a faia ni masini e faʻavasega ai masini, o le sili ona taʻatele o le sui o le faʻatusa "pepe" o.

O hathash

faamoemoe

Masini "pepe" tosina tagata e ana:

  • Faigofie mamanuina.
  • Tamai lapoa.
  • Itiiti mamafa.
  • Galuega faaletonu.
  • Ata fufulu.

O hathash

Mo se tausitusi, e le o manaʻomia se sapalai vai (vai na tosoina e le boot beach i le pito sili atu), o le a avea o se filifiliga lelei tele). E le manaʻomia foʻi le fesoʻotaʻi ma se suʻisuʻi, a o tupu le alavai i le tusi lesona.

O le lapoʻa tele mo tagata e ona o le taimi atoa o le fufuluina o le taamilosaga i totonu o sea typewriter e tusa ma le 10 minute (1-6 minute i le tele o le fufuluina o le vai. E le gata i lea, i le "Pepe" e mafai ona e fufuluina se mea ma soo se ituaiga ie.

O se faʻataʻitaʻiga tutusa e masani ona faʻatau uma aiga mo se fale talimalo poʻo se fale e faʻamamaina, a o faigofie ona feoaʻi atu i se isi nofoaga. I se faʻaopopoga, i se tamaʻi mea tusitusi e mafai ona e fufuluina ai mea mo se tamaititi, e aunoa ma le faʻatali seʻia oʻo i le palu faʻapipiʻi masini.

O hathash

Miscuses

  • O le malosi "pepe" e laiti ma tele i le 2 kg o ie lino. Fufulu se mea mamafa poʻo se tele-tele mea ma se mea e faʻaaoga.
  • O le galuega e matua pisapisao.
  • I le tele o faʻataʻitaʻiga e leai se milo, o lea o le ua leiloa mamafa e tatau ona fetaomi malosi.

Foliga o le masini

Masini "Pele" o le a fuaina masini fufulu ma masini e sili ona faigofie mamanuina mamanuina e faia ai le tele o le fufuluina o le taamilosaga. O loʻo avea i latou ma tane o le tane, afi ma faʻatonutonu module. O le galuega o ni masini e aofia ai le toe tui e puipuia ai le mamafa a o fufulu. E mafai ona ofi i le "pepe" o se taimi inisinia taimi ua saunia.

Tusitusiga i luga o le autu: Booten Tuu: O le a se mea e filifili i luga o fafie, faʻapefea ona fesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laumua i lalo ma ou lava lima

O hathash

O mea uma o le mea o iai ma le milo?

I le tele o masini, "Pepe" e leai ni centriregugs, o lea ua tupu ai le laʻau i totonu o galuega.

Peitaʻi, o faʻataʻitaʻiga ua maua ma le ono mafai ona oʻo mai. I ia mea e le uma ai le musuaʻe, ua aveʻese mea, ma ua faʻamamaluina le vai, ona faʻapipiʻi lea o le toʻasā, ma le liligi o loʻo aofia ai ma le siʻusiʻu.

O hathash

E mafai foi ona e feiloaʻi ma semi-otometi "Babes" ma tane e toʻalua. I le tasi lingerie e tape ma pasi le taamilosaga atoa, ma i le lona lua, lea e tatau ona sioa ai ofu, ua i ai leitio malosi, ua i ai le leitio e, ua i ai leitio e,

O hathash

Tau

"Pepe" e mafai ona faʻaigoaina o se taimi o le paketi tupe, lea e totogi ai le averesi o le 1 i le 3 afe rotables. E mafai ona e faʻatauina se mea e mafai ai i faleoloa i faleoloa ma lugalaina. E mafai foi ona e vaʻaia faʻasalalauga i le sailiga o le "pepe", faʻaaoga, ona faʻaali ai lea o se vaega tele o lau fale mo le solomuli i le mumū.

Faʻafefea ona faʻaaogaina?

Toso i totonu o se "pepe" e matua faigofie, ma mo le taotoga o le masini, naʻo le fesoʻotaʻiga i le eletise e manaʻomia ma le vai.

E manaʻomia le sasaa o le vai i totonu o le masini o le vevela manaʻomia, faʻanoanoa le ofuvae i totonu ma liliu i luga o le masini. Afai e te manaʻo i ofu muamua, tuu i totonu o le tane, liligi ma le vai ma le paʻu ma alu ese mo sina taimi. Ina ia fufulu le ie lino e te manaʻomia e sasaa ai le vai mama i totonu o le tagata tusitusi.

Vaʻai se tamaʻi ata vitio.

Faapipiiina

Na maua fua le "pepe" pepe mai le afifiina ma asiasia e faailoa ai ni fale gaosi fale gaosi i le taimi. I tafatafa o le masini filifilia mo le masini, tuu le paʻu paʻu poʻo le grilled ina ia le gaoioi le masini i le taimi o faʻagaioiga. Ina ua mavae lena, seti le "pepe" fala ma e fesoʻotaʻi i le upega tafailagi.

O hathash

Iloiloga

Tagata faʻatau tali mai e uiga i masini fufulu "pepe" i se isi auala. O lenei metotia e tele naua o le le lelei manatu. Ua mautinoa e nisi o tagata i se ituaiga tausisoifua, o a latou meatotino na malepelepe, o isi e faitio, o isi e le fiafia i le fufuluina, o isi e le fiafia tele.

Peitaʻi, o tagata na faʻaaogaina le "pepe" e tusa ai ma le Tusi Lesona, ma Fuafuaina o tausaga aʻo leʻi faʻatauina, e tumau ma le faʻamalieina i nei mea mea.

Fautuaga ma Puipuiga

I le "Pepe" Auauna mo se taimi umi, tausiga taavale ma mafaufau:

  • Faʻatau mai le fufuluina o le paʻu ma fuafuaina lona sili ona lelei meaʻai mo le fufuluina, mafaufau i le malosi o le vai o le a e faʻaofi i totonu o le masini. Atonu e manaʻomia e oe le faʻaopopoina o le mea e faʻamamaina le vai.
  • Fafo, solo le masini ma se ie malu susu i le leai o se malosi e aunoa ma le ava malosi.
  • Ina ua uma ona fufulu, fufulu le mea faigaluega i totonu e solomuli e aloese mai le foliga mai o le ele o le elefatu, siama ma suia. Mo lenei faamoemoe, o le tapuni "pepe" sina taimi pe a uma ona e fufuluina oe e tatau ona alu matala.
  • E le galo foi ina ia aua neʻi galo e siaki taga uma o lavalava aʻo leʻi fufuluina, o lea na le mafai ai e mea sili ona leaga i totonu o le tane.
  • Pulu ma le "Zipper" i luga o lavalava ae le i fufuluina i le "pepe" fautuaina e nonoa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona sefe ma fausia se gazebo na o oe

O hathash

O hathash

Faitau atili