Taumatau pulou nofoa ma ou lava lima

Anonim

Soʻo se meaafale, ma na tele ni tausaga, faʻalogo. Ma e tusa lava pe o le a le faigata na e taumafai ai e tagofiapuʻeu i ai, o se taimi e oʻo mai i le taimi e nofo ai lona ola aʻe i le taʻi-ola. O le ai ai o le ai ai o le manatu e aveese le mea tuai.

Taumatau pulou nofoa ma au lava lima

Tapena avanoa mo le vepe.

Ae aua le faanatinati le togiina o meafale tuai, aemaise lava pe a fai na ia i totonu o le tofi ma o se aiga Relik. E mafai ona e taumafai e toe faʻalelei se mea pele. E manaʻomia le mafaufau i nofoa tea i o latou lava lima.

Le mautonu o le au talai

Ole tulaga autu mo le Toefuataiga o le: Ole faavasega o lou nofoa e tatau ona malosi ma ua lelei faʻasaaina. O isi mea uma ua matua i le mana o lou mafaufau ma le filiga. Afai o le laupapa laupapa e matua paʻu tele pe o le taotoga, na taia ai e le Bood Beetler, e toetoe lava a le mafai ona toe fausia se nofoa.

E tatau ona e amata i se siaki faʻaeteete o le nofoa e toe faʻaleleia. Aʻo le i amataina le galuega toe faʻaola, e tatau ona e aveese le mea tuai luga. Afai ua faʻaleagaina ni faʻamatalaga, e iai ni fatu poʻo ni fasi, ona e tatau ai lea ona e faʻaleleia nei elemene. O le Rocking ma Cracks Glue e faʻaaoga Pva Glue poʻo le Juinery Glue, ma faʻamalosi i le ogatasi (mea faigaluega mo le faʻasaʻoina o vaega pe a pipiʻi). Mo tamaʻi taʻamilosaga na alaga, e mafai ona e faʻaaogaina le pepa togi. O le tele o pu ma le le mautonu ua tumu i se paluga o le tamaʻi paʻu ma kulimi.

Taumatau pulou nofoa ma au lava lima

Meafaigaluega mo Taavale: Stapler, sikulukalaitu, Pliers, Drill, Jigsaw, Scorwdrr.

O le faʻataʻitaʻiga o mea faigaluega e mafai ona aoga pe a e filifili e toso le nofoa ma ou lava lima:

  • Sikulutika seti;
  • umiaina;
  • faamemelo;
  • ;
  • Carpethy Wooden Hammer (Cynicha);
  • seleulu.

Ona o le mea moni na o le suia o le fanua o le nofoa ua fuafuaina, o galuega uma o loʻo faia i lona tulaga ese e tatau ona faia ma le sili ona lelei e puipuia ai le pa o mea laupapa.

Ina ia aveese le tuai o le nofoa o le nofo ai, e tatau ona e muamua e aveese uma fao ma le fausiaina. E taua le faia atoa o le malosi na te faia ma le faaeteete. O loʻo feagai ma le feagai ai ma le faʻafeagaiga e tatau ona nonofo atoa, e mafai ona faʻaoga i le lumanaʻi o se ala sauni fou.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faʻapolopolo flek fola e faia oe lava

Aveesea atoatoa le tulaga o le tuʻili, e manaʻomia le faʻamamaluina o le filo, ma faʻapipiʻi ai le Burlap, ma le mea faʻaaloaloga i totonu o le nofoaga tufuga. Ina ia aveese le vaipuna, e tatau ona e tipiina le masaga e faamalosia ai i latou, ona toso ese lea o fao o fao.

O le 'au a leo mai le pito i tua o le nofoa o loʻo faia i le tulaga tutusa e faʻaaoga ai mea lava ia. E le gata i lea, o le ie puipui o loʻo aveʻesea muamua, ona seʻisia loa lea ma teu le faavae ole faavae ole pusa taulima. Ina ua uma ona aveese mea uma i luga o le nofoa, o le a avanoa lona vaega i totonu - laupapa laupapa. O maea uma laupapa laupapa o le nofoa e suʻesuʻe lelei, ma, pe a manaʻomia, e gaosia lo latou toe faʻaleleia. E masani lava ona aofia ai le faʻamalosia o le tusi, ma suia ai nisi o vaega laupapa ma le latou isi atavali.

Taulaga nofoa

Taumatau pulou nofoa ma au lava lima

Vasega o le fono ma le faasologa o nofoa.

Ae e te leʻi amata toe faʻaleleia le galuega galuega lava ia, e tatau ona e mafaufau i mea nei. Talu ai o nofoa o loʻo i ai ma o latou lava lima faʻapitoa ina ia mafai ona sefe le tupe, ona mafai lea ona suia mea tonu. Sauni mo le galue o le Toefuataiga, e tatau ona e mafaufau i nisi le tulaga o nei galuega.

Mo le toe faʻaleleia o se taifau faʻaigoaina ma luga o le falemaʻi e faʻamamaina, o se mea faigaluega faapitoa ua faʻaaogaina mo galuega faʻafoe e ono manaʻomia. E masani lava:

  • meaafale vaa;
  • pala;
  • hammer oona;
  • Meafale tino.

I se faʻaopopoga, e manaʻomia le faʻatau atu o se ie malosi ma le mafiafia o le ie puipui mo le Toefuataiga (ie puipui, Shonill, Jacquard) i le aofaʻi o le 1 mita. Faatasi ai ma le lautele o le ie i le 1.4 m o lenei aano, ua lava mo le 4 nofoa, o nisi o mea e ono manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu o paʻu.

I le taimi o le taimi uumi, vaega o le nofoa o le ai ai o se malu malu o sili ona ofuina ma filogia. Afai e ufitia atoa le ie ma le tua o le nofoa ma tua, e tatau ona e faʻafouina.

O talosaga uma e manaʻomia mo lenei galuega e mulimulitaʻi. I le amataga, na aveʻesea le ie manuʻavale ma le lapisi na faʻaputuputuina i lalo o le tele o tausaga ua aveʻesea. A o le tulaga o le springs e masani ai, e le mafai ona e 'ai ma le sui. I lenei tulaga, o le faʻavae o le fausaga e mafai lava ona faʻamalosia e ala i le faʻaaogaina o pepa malo fou mai lea mea fou. Ua faʻapipiʻiina e se stac stapler i le pito i tua o le nofoa.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le vinyl wallpaper i luga o le phlizelin

O le paʻepaʻe paʻepaʻe e tumau i le nofoa, faʻataga e nana ni mea mataga ma le gaosia o oloa na maeʻa vaʻaia. Ona faʻataʻitaʻi lea o le ofe fou i le tulaga o le tino ma le faʻatonuga o loʻo faʻapipiʻiina i se laupapa laupapa ina ia malosi ma tumau.

O ituaiga o le toe faaleleia

E tupu le faʻatulagaina o le nofoa e leai ni vaifi i totonu, ma e iʻu foi i le nofoa lona atoatoa se tulaga, ona lava lea e ofi atu i luga ole Blelap. Faatasi ai ma le fesoasoani a stapler, e faʻapipiʻi i se laupapa laupapa, punou le liliuina faataamilo i le tino. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi le mea, o le nofoa na asiasia, o le tele o le tele na faʻaalia i talaatu o pito o le pito o le nofoa o loʻo tipi ese ma seleulu.

Afai e i ai ni naipo e aofia ai faʻamatalaga vaivai o le faʻauma, e manaʻomia le manatua i le mafaufau e toetoe lava a le mafai ona ofuina ma e mafai ona faʻaaoga e le mafai ona faʻaaoga. Ina ia faia le nofoa o se toe faʻafou foliga, e tatau ona e faʻapipiʻiina ma teena le i ai o nei manogi i se auala fou, aʻo taumafai e tuu i luga o le pito i luga o le faavae.

E tupu nai lo le folo o le pito i tua o le nofoa ma lona nofoa faʻatumu i pepa faʻapitoa ma ni pepa faʻapitoa: From paʻu, tuai le sami. I ia tulaga, gaoi i luga o le itu pito i le itu o nofoa ma faaopoopo i totonu o le suluiva, From pamber, fualaau aina afi. Ona sui lea o le gaoi.

O lea e te masani ona atagia le nofoa, aumai lona lua olaga. I le taimi muamua, sa faʻasaʻosaʻo nofoa i se malosi malosi, o le togi lea o se fale fou fou, mafai ona e aʻea le olaga o nofoa mo se isi tausaga.

Faitau atili