Faʻafefea ona fai se moe faʻalua ma au lava laʻau mai le laʻau i le fale

Anonim

Tanci uma tamaʻitaʻi o loʻo feagai ma le galuega o le auala e fai ai le moega faʻalua ma ou lava lima, ina ia talafeagai, ma eco. Mo le tele o auala, ae o latou taʻitasi e fesoʻotaʻi ma se numera o faʻafitauli, o lea e tatau ai ona e filifilia le siata e tatau ona e filifilia le tagata e latalata atili i le agaga, ma faʻatino.

Faʻafefea ona fai se moe faʻalua ma au lava laʻau mai le laʻau i le fale

O le lua moega e mafai ona faia i ni ituaiga o mea: o se clabboard - o se tasi o le tau o le tamaoaiga, ltb o mea sili ona taatele ma mea taugata ma talitonuina.

O a mea e sili ona aoga?

E na o le 3 mea e faʻaaoga i le fale, i le gaosiga o se moega faʻalua ma o latou lava lima.

O le Komiti Faʻatonu o se aʻoga tamaoaiga. E faigofie ona e galue ma ia, ae mo se taimi umi. O le mulimuli mulimuli e faʻalagolago i le tele o mea, o le auala o le faʻamamaina o fafie, ona o le mea o loʻo tumau pea e faʻamoemoe mo le manuia. Afai ua maeʻa lelei mea o le galuega, o laasaga uma o le galuega, ona oʻo mai lea o lona tulaga, o le uiga lelei o le a matua lelei lava.

Faʻafefea ona fai se moe faʻalua ma au lava laʻau mai le laʻau i le fale

Lua o le ata o le ata ma fua.

Ltsss o se masani. Lapataiga o loʻo faʻaaogaina i laʻasaga taʻitasi, ona O lo latou tau e lava le maualalo, e talafeagai i latou i le galuega ma i le taimi lava e tasi o loʻo i ai i soʻo se mea o le lalolagi. O le mea lea e iai le tele o misses - oona (pe a fai e te le tapunia uma vaega tatala), o le le mafai ona faia manatu lavelave i le fale (o lanu uma e le mafaitaulia ) ma le maualalo le tetee pe a fai o le mafaufau loloto (e mafai ona e tauia, faʻaaogaina sili atu le aoga filifiliga). Peitaʻi, o le laititi o le tele o mea e lelei ai (tau, tumau, faigofie ma faigofie i galuega) o loʻo faia la latou galuega, o le mea lea o loʻo faia ai a latou faʻaupuga a le taʻitaʻi o U -ld.

Meafale talitane - taugata ma ita. O nei mea o loʻo avanoa patino ona o le tau, ae o le iʻuga o le galuega e masani lava i le mamalu, mo se lelei maualuga-lelei oloa mai le laʻau lava e faia ai le lelei o le malologa. Pros o mea i lona siosiomaga agalelei, faigofie o le galuega, faʻatuatuaina, mafai ona mafai ona gaosia (faʻatatau i laupapa) ma le saoasaoa saoasaoa. Faatasi ai ma le tele o matagaluega o se tau maualuga, ma e mafai ona e mamao mai aai uma i le lalolagi. O le moega e mai lea mea o le a iloiloina, ma lona mafiafia o le a 25 mm.

Tusitusiga i luga o le autu: manaia masini mo ESM. Tapuai vitio

Moega i luga

Meafaigaluega ma Mea:

Faʻafefea ona fai se moe faʻalua ma au lava laʻau mai le laʻau i le fale

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea e Faapipiʻi Atu i le Luga Lau Afio Mai Uiga.

  • Aurocromivik;
  • Sikulukalaiva (drill);
  • rofautte;
  • penitala;
  • moa;
  • meaafale talita;
  • Bar.

I le tulaga lea, e mafai ona e faʻaaoga ata saunia saunia, ma e mafai ona latou faia sau oe lava. O le masani o le moe moe e iai le lautele o le 1.4-1.7 m, ma lona lava gaosiga e sili atu e le salamo i mea ma fai le lautele lautele. Umi, i le taimi, 2-2.2 M, ma o lea e tatau ai e taia faʻapitoa i luga o le tuputupu aʻe o tagata tafafao mai fafo, ona Faatasi ai ma le siʻitia o le 1.6 M, o se umi o le moega e le manaʻomia, ae i le 2 M o le a manaʻomia le mamanuina o le 2.3 mita.

O lea ua mafai ona e amata ona fai se moega ma ou lava lima, ata o loo saunia ai. Mo le amataga, o papatusi ua tipi:

  • 1 PC. 1550 * 250 mm - nofoaga i vae;
  • 1 PC. 1600 * 700 mm - o loo i le laupapa laupapa;
  • 2 PCs. 2100 * 250 mm - itu o panels.

Ona tipiina lea o le 2 pa ma le koluse o le 40 * 40 mm mo le umi o le 200 mm - o le a o vae. O le lautele o vae e mafai ona faʻateleina le faʻatupuinaina, o le a sili atu le maualuga o le saogalemu, ae le mafai ona faʻaititia i soʻo se auala.

Ole vaega lea, e fai ma ulu o le laupapa, i le pito i lalo o le 200 MM o le 200 MM o le 200 MM o 200 mm ma faailogaina i se masalosalo faigofie e aveese ai). I le va o le 2-faʻailoga manatu, o le vaega a le ARC ua faia, e oʻo i le tumutumu o le 30-50 mm, faʻafetai i le mea e faʻaalia ai o loʻo aliali mai i luga O le a le "lisi atu" mai lea itu i lea itu).

I le va o le panels e fesoʻotaʻi e pei ona taua:

Faʻafefea ona fai se moe faʻalua ma au lava laʻau mai le laʻau i le fale

Lua moe lafi le matagaluega.

  1. I le va o le itu itu, o le vae (1550 * 250 mm) o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo faʻapipiʻiina ma meaafalefale. O le faia lea o lenei mea, o le pu e ala i le vaalele o itu o itu i tua. O le loloto e faalagolago i le umi o le fao o le fao e faʻaaoga, ma o le lautele e tatau ona laʻititi teisi e maua ai le sili-lelei tulaga. E fautuaina i le chizel e fai ai se loloto i lalo o le pulou pe faʻaoga faʻapitoa mea ma se faʻalelei faʻapena. O vaega taitasi e aofia ai 2 fao ina ia mautinoa o le a mautinoa le mautinoa.
  2. Mai totonu o tulimanu ua tumu 2 vae ma nonoa i se auala faʻapena, seʻi lava ina ua maeʻa. E ulufale i vae o le a i totonu o le moega na o le 50 mm. E ala i le vae o vae na fofoa ai 2 laina masani (i tulaga eseese). O le a latou o atu i laupapa laupapa na o le loloto o le 23 mai le aofai, ae leai se mataupu e mafai ona e faʻatagaina le taʻavale e alu ese ai i fafo. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le lipine e faʻavae ai se pili latalata i luga o le taʻavale.
  3. I le pito i le pito, o le ulu o le ulu ua tofia i le iʻuga o le mamanu ma o loʻo faʻaliliuina i se auala lauiloa, naʻo fao o loʻo feʻela atu i pito o le itu o le itu o le itu o le itu o le itu o le itu.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga ma tamai Lamrene: penefiti, ituaiga ma fautuaga i le filifiliga

O lenei tino ua maeʻa i luga o lenei mea, ae aʻo leʻi maeʻa le galuega lava ia o loʻo i ai pea le tele o le taimi.

Faamaloloina o le faiga ma le faia o se maneta

Meafaigaluega ma Mea:

Faʻafefea ona fai se moe faʻalua ma au lava laʻau mai le laʻau i le fale

Lua o le ata o le ata ma drawers.

  • Aurocromivik;
  • sikulukalaiva;
  • rofautte;
  • penitala;
  • aao;
  • Laupapa laupapa;
  • faiga le tulaga;
  • Vai vai.

Ina ia mafai ona faia se moega ma o latou lava lima e le gata i foliga manaia, ae lelei foi, e tatau foi ona faʻatino ni faʻaleleia atili:

  1. 3 pa (40 * 40 mm) ua tipi i lalo le lautele o le puipui i totonu (i lenei tulaga, 2075 MM). E le tatau ona fefefe atonu latou te le aofia ona o nei sao, aua e tatau ona e tuleia laʻu pule.
  2. Faatulaga 2 pa i luga o le pito i luga o itu. Mo le faʻasaʻoina, meafale fao na toe faʻaaogaina, naʻo le taimi lea o le sitepu e tatau ona lagolagoina i le 40 cm, talu ai o le avega mai luga o le a tele. O le faʻamamafa i le faʻamamafa o loʻo tuʻuina atu i luga o vae i tua o le fausaga, lea o lenei mataupu e avea o se tulaga sili ona lelei o le pito i lalo o le tuaoi. I vae, e tatau foi ona e felelei 1 fao, ma o pulou e lafi i se faasologa malosi. A faʻapipiʻiina, e tatau ona e faʻaogaina se fale e maua ai se sili atoatoa.
  3. Faatasi ai ma se vai o le vai (sporparent vai vevela), o le isi 1 pa i le va o 2 laina i a latou lava tulaga o lo o faapipiiina. E na o le vae o le vae ma le ulu, ma mo le faʻavae i lea tulaga, o le a manaʻomia e le auvae (2 i itu uma). O nisi taimi e tupu ai faigata, ona E le faigofie le mauaina o se fafaga meafale i le 10 mm, ina ia mafai ona tuu ni paluga puʻupuʻu, ma naʻo le faʻaaogaina o le tulimanu i itu ma faʻavae.

Ma le faalauteleina, e sili atu le faigofie mea uma:

Faʻafefea ona fai se moe faʻalua ma au lava laʻau mai le laʻau i le fale

Faatau atu le fonotaga.

  1. O le pa ua faataatia 50 * 50 mm i luga o le totonu o le moega i luga o le moega i luga o pa puipui. Ae e tatau ona e ave na o le 1 cm mai le umi ma le lautele e mautinoa ai le mafai ona faʻapipiʻi ma aveese le mamanu i le lumanaʻi. O le Pertimeter o loʻo fesoʻotaʻi e le fao.
  2. O le isi 1 pa o loʻo 'au o loʻo' au i le iʻuga o le tino, o le a sologa lelei e ala i le ogatotonu o le vaega i luga o le tumau.
  3. O se laupapa tipi ma se koluse vaega o le 15 * 100 mm ua mautu mai luga, ma o le umi e tutusa lava le lautele o le faavaa. O le sitepu i le va o laupapa o le 90-110 mm, ae e tatau ona e manatua o le mekasini e le tatau ona faigata tele, ae e le mafai foi ona taulaloina, ae na le mafai foi ona tele.

Mataupu i luga o le autu: pusa i le pamu i ou lava lima

O lenei e mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi le mamanu atoa. Afai e paʻu mea, o loʻo faʻafeiloaʻia le mekasini.

O le tala a sau i le galuega ma le aotelega

Meafaigaluega ma Mea:

Faʻafefea ona fai se moe faʻalua ma au lava laʻau mai le laʻau i le fale

Falatona laupapa meafale vali filifiliga.

  • pulumu;
  • Vanina ma motililka;
  • Meafale vela;
  • Pva ma le matata.

A maeʻa ona vavae ese le mekasini mai i le fale tele, e manaʻomia ona manino lelei i le oneone (zero) pe olo. O le a aveeseina ai le sili atu nai lo mea mai mea e mafai ona vaʻaia i le iʻuga. O le pefu o le pefu ua aveʻesea ma le susu (e le susu) span, pe a manaʻomia le tuʻuina atu o le taimi e faʻamago ai le taimi (2-3 itula ua lava mo mata).

O lenei o loʻo vaʻaia uma fao o fao e tapunia ma se lipine, ona E le tatau ona maua se ie puipui ma va eseese o le mea lea o le a ufitia i se laau. Mai i totonu o le moega e le tau mo le tele, ona O le a gaogao fua o mea. Ina ua maeʻa le galuega, o le laʻau ua tuu i totonu o le potu sipela i le 36 itula, ma naʻo le taimi e mafai ai ona faʻaaogaina (e le manaʻomia le faʻaaogaina o le lacquer o le a saogalemu, aua togi i le 3 itula le ea malulu mea).

I le iʻuga, o le lipine ua aveʻesea (poʻo le a le fao na ufiufi) ma ua tapunia i totonu o le vailaau mo meaaʻo. Afai e te manaʻo e ausia le maualuga o aʻafiaga, ona e tatau ai lea ona faʻafefiloi le pulupulu ma pv gie e palu ma salu ai fao mai luga. O sea mea e tu ai le laʻau e fau ai le iloa o le faʻamaoni o fausaga, ae i le lumanaʻi o le a mafai ai ona tosoina ma se manaʻoga faʻapitoa.

O le polokalame faʻapitoa e tutusa lava, tusa lava pe o le a tasi lava le moega, lua-ala pe o se sikuea.

E taua tele le faia o elemene taʻitasi ma le sili atu le saʻo e maua ai se faʻamoemoeina o se taunuuga e mafua mai i le iʻuga.

Faitau atili