Vaega o le toe faʻafouina o nofoa e te faia ia te oe lava

Anonim

Toetoe o fale uma, e mafai ona e mauaina ni nofoa tuai, o foliga mai o ia e sili atu lona manaʻo ai. Aua le faavaveina e lafo i fafo. Inofo i le olaga lona lua i le tuai, ae o le mea e sili ona fiafia iai e fesoasoani i le Toefuataiga.

Vaega o le toe faʻafouina o nofoa e te faia ia te oe lava

O le toefuataiga e tuuina atu se nofoa i le olaga lona lua ma fatuina meaafale uiga ese.

E fai lava o se taumafaiga o le nofoa, ma nofoa tuai o le a avea i galuega moni a ata ma o le a fiafia i ai a latou tagata e mafua ai ona tausaga.

Tuu se olaga lona lua

Faʻafoʻiga o nofoa ma o latou lava lima - O le faʻagasologa e le tele si kapoti e pei o valivali.

A o le i alu i le mataupu, e manaʻomia le siakiina ma le totoʻa e siaki ai le oloa. E tusa lava ma iʻuga o asiasiga, ua manino ona faʻaalia le mea e fai: Na o le tosoina o le nofoa o le nofoa, faʻafou le vali pe faʻafiafiaina ai le tele o mea.

Afai o le nofoa o loʻo faʻamalamalamaina, ona tatau lea ona sailia le mafuaʻaga i le mafiafia o fesoʻotaʻiga. I le aluga o taimi, ua amata ona tafafao mai le noataga o le faamalumaluga iā latou lava faamoega. Ina ia faʻaitiitia lea mea ma faʻamalosia le mamanu, e te manaʻomia le faʻateleina o le tele o le spike, faʻaaloalo i tupu ma suia le mana o tamaloloa.

Vaega o le toe faʻafouina o nofoa e te faia ia te oe lava

Vasega o le fono ma le faasologa o nofoa.

Laititi taumafaiga o le a manaʻomia le faʻamalologa o vali. O le valivali tuai o le a tatau ona aveese, filogia luga o vaega ma ufiufi i ai ma vali po o vaovavale. Mo faʻatinoga sili ona lelei, o le nofoa e tatau ona faʻaesea: Aveese le nofoa, tatala le pito i tua ma vae. Afai e faigata le mamanuina o le oloa ma e tele ni vaega laiti, ona i ai lea o le faʻalavelave, o le nofoaga tuʻutuʻuga o vaega taʻitasi e tatau ona tuʻufaʻatasia. O lenei mea o le a faafaifa ai le fono o le nofoa pe a uma le faaiuga o le Toefuataiga.

O le faigofie auala e faʻafou ai le nofoa tuai o le suia o le sili atu. Suia o le lauiloa ma le mama o ie e mafai ona suia le foliga o le meaafale ua leiloa. Afai e tatau ai, faafouga nofoa i ou lava lima e mafai ona faia i se tasi auala pe aofia uma ituaiga o galuega.

Sauniuniga mo le toe faaleleia

A o le i amataina le galuega, e tatau ona e saunia mea faigaluega ma mea faigaluega. Afai e manaʻomia le faʻaleleia o le faʻaleleia o le nofoa, ona e manaʻomia lea:

Mataupu i luga o le autu: Titanium Wallpaper Brands, faamatalaga lautele

Vaega o le toe faʻafouina o nofoa e te faia ia te oe lava

Ae le i toe tatalaina, e tatau ona viliina le nofoa tuai.

  1. Sikulukalaiva.
  2. Sikuluka.
  3. O le samala.
  4. Kiyanka.
  5. Claumps.
  6. Uamea ofu.
  7. O pepa e leai ni mea eseese.
  8. Fale faʻapipiʻi ma puipui.
  9. Acrylic vali ma pulumu.
  10. Vanini.
  11. Seleulu, peni le peni po o le atigi fagu peni, cardboard, supirging Captimeter.
  12. Porolon.
  13. Mafiafia o ie mo le sili atu.
  14. Pakete, mugaʻe ma le fufuluina o le vai.

O le sitepu muamua lava agai i le Toefuataiga o le nofoa o le faʻamamaina mai lea o le pefu ma le palapala. Ia fufulu lelei, e te manaʻomia le mafanafana o le vai, malu ie ma sina vai gaʻo vai. O lenei faʻamalieina o le a fesoasoani i le vave faʻamamaluina le toa e naʻo le palapala, pei foi o le vaega o le tuai o le vanimonimo. O le fufuluina agai i luga e tatau ona faia vave ina ia mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi le laupapa ma le vai, ma pe a uma ona faʻamamaina mea uma.

O le isi vaega o le toe faʻatulagaina o le faʻaleaogaina. Muamua e tatau ona e sui le pito i tua ma tua vae. Lenei o le mea autu o le tausisi i le tulafono: O le faapotopotoga o le nofoa e tatau ona faia i le faasologa itu. Naʻo mea uma o le a faʻailo uma le tasi. I se faʻaopopoga, o faʻamatalaga uma ma fusi faʻamau e tatau ona faʻailogaina. O lenei mea o le a faafaigofie ai le faapotopotoga.

Vaega o le toe faʻafouina o nofoa e te faia ia te oe lava

Meafaigaluega mo le Toefuataiga o nofoaliga: Vaai ma luga, Uphefoter FabIcs, SpaceTy, puipui, pamu, pusa.

Afai e tapunia fao i lalo o vaega, satia i lakapi ma le pulupulu ma o le laupapa laupapa ma le pulupulu laupapa, e mafai ona aveese le faaaogaina o le ata. Afai e le aoga, ona manaʻomia lea ona e faʻaaogaina le taʻavale, o le lapoa o le mea e tutusa ma le lapoa o le pulu, ma faʻaalu ai. O le tatalaina o le sikulu ua liua. O se mataua o le suauʻu faʻapitoa, faʻaaogaina i le fao, o le a faʻafaigofie galuega.

Afai o le nofoa sa faʻamaumau i le EPOXXY Restin, vai vevela o le a fesoasoani e aveese. Vai poo le solosolo susu ma tuu i luga o se nofoaga gau. Toe fai le taualumaga seia atoa le kelu. Ona manaʻomia lea e matea i le naifi ma mago aitema. O le faʻamaligiina o le gluue i le mafiafia o soʻotaga o le a fesoasoani i ai i ulugalii vevela. O le faia o lenei mea, o le paʻu o le paʻu o loʻo tuʻu i luga o le kettle spraut, o le Steam Jet e lafoina i le fesoʻotaʻiga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻamalosia Ventilation Cellar Cellar i le faletaavale

Gaosi ma le potopotoga o vaega

Ia toe faafouina le nofoa i le maualuga lelei, e tatau ona suʻesuʻeina ma le faʻaeteete. O mea uma e tatau ona gaosia e le oneone. Na mauaina le tele o taʻe lapoa keke ma fasi mea e faʻaaoga ai o sipi. Sa itiiti le asu ma le saogalemu ma le pepa Scotch. O le Shinene Holes ma Chips i luga o auiliiliga e tatau ona faʻatumuina i Callie mai Glue ma le laititi. E mafai ona e faaauau pea pe a uma ona matutu le kelu.

Ina ia faʻafaigofie galuega ma le oneone, e tatau ona tipiina i totonu o fasi fasipepa ma tuʻu i luga o laupapa laupapa lautele o le 20-40 mm ma le umi o le 300-350 mm. Pepa e manaʻomia ona faʻaaoga le eseʻesega. O le laualuga pe a uma ona gaosia e tatau ona amata ona lamolemole ma lamolemole. Faigofie galuega ma matua faʻaitiitia le taimi o le a fesoasoani i le masini olo.

Ia mautinoa e siaki uma nofoaga o fesoʻotaʻiga. A faʻaaoga e vae le nofoa i le nofoa ma na amata ona nofo i le faamoega, ona faʻamalosia ai lea o latou. I le pito o itu o laina e nofofua, o vae na e faasalaina ma o le Worge ua tulia i totonu. Ona o lenei talia o lenei mea, o le pasene o le a avea ma sili atu o le a avea atili ai ma faigata i le faamoega, lea e tatau ona aiaia i le kulimi.

E sili atu ona faigata ona tuua le Toefuataiga o nofoa ma kolosi i le va o vae ma tupu i lalo o le nofoa. I totonu o ia fausaga o vaega faʻasalalau, o le soʻoga soʻoga ma faʻaoga fesoʻotaʻiga ua faʻaaogaina. A vaivai le suavai, e tatau ona e aveina se avanoa i se tamai lapoa ma se syringe e tuu i nai mataua o kusi. Faatasi ai ma le faʻavaivaia o le spike o le spike, e tatau ona faʻaleleia atili e ni teuga manifinifi. Mo lenei faʻamoemoe, matata poʻo agasala faʻataʻatitia e talafeagai, lea ua taʻoto i le kulimi. Faʻailoga i le faamoega e tatau ona latou faʻatasi ma le suʻisuʻi.

Afai e malosi le taʻitaʻi, o le mea lea e ese mai le faʻatonutonuina, e manaʻomia le faʻamalosia o le mamanu ma pa laupapa laupapa. E tatau ona faʻapipiʻi i fao i mea mamao, o loʻo faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai tulimanu o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. E tatau ona fetuunai au ma tupu i le tasi ma le isi. E oo lava i le tele o le va i le va oi latou o le a mafua ai le skeong le atoa mamanuina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona avea ma le tutoʻatasi o le taʻele vevela?

O lea ua mafai ona e amata aoina le falesa faavaa. Mea uma e tatau ona faʻapipiʻiina i le nofoaga. Ina ia toso mai le kulimi, e alagatatau ai ona mautinoa ai le mamafa. Palu elemene e toso ma clamps ma maea. I luga o le nofoa e mafai ona sapalaiina ma le pakete vai. O le a maua ai le mea talafeagai. Faatasi ai ma sea sea, e tatau i le nofoa ona tu i le itiiti ifo ma le 24 itula. O loʻo vave ona aveese le paʻu o le faʻasusu

Suia o nofoa malu

A o leʻi maeʻa le nofoa, ona manaʻomia lea o le faʻatali mo le faʻamamaina atoa o le kulimi. Ma e mafai ona vali le oloa, ufiufi i varnish, fai se decaupage po o le decorate vali. O mea uma o le a faalagolago i le manaʻo ma le mafaufau o le e ona.

Afai o le nofoa o loʻo i ai se nofoa malu e manaʻomia le suia, o se taimi e alu ai i ai. Muamua, e manaʻomia le aveeseina o le ie tuai ma afifiina. Afai e iai ni faʻaletonu i luga o le laupapa, latou te manaʻomia e faʻateʻaina.

I luga o le folauga fou e tatau ona faailogaina. O le nofoa tuai e apalai i le paʻu paʻu ma o le a susunuina ma se faʻailoga. O le tipiina lelei, e tatau ona e ave se naifi manifinifi. Ona fai lea o le mamanu i luga o le ie, ia amanaia alauni mo le podgib ma le pulou fana. Sosoo ai, taofia le mamanu i luga o le mafolafola luga luga o foliga. O le mea e tu ai o le paʻu o Ford o le paʻu, ma lona nofoa. Aitema e tatau ona afifi i le itu sese, faʻaloaloa ma ogatasi ma le pito i luma. I tulimanu e faʻapipiʻi ai le faleta, fetuunai pito ma faʻapipiʻi mea e faʻaaoga ai le stapler. Afai e le o toe oʻo atu, e mafai ona e faʻaaogaina ni tamaitusi, e tele ona pulou. O le nofoa fou ua toe faʻaleleia o le faʻavaʻa o le uʻamea tulimanu ma le tusi. Afai o le tagata o le tagata o loʻo i tua, ona toe faʻafoʻi ai lea i le faʻatonuga tutusa e pei o le nofoa.

Na toe faʻatuina mai atoatoa ma faʻaliliuina le nofoa o le a tautua ai ona tagata e ona o le tele o tausaga.

Faitau atili