Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

Anonim

Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

O i latou e maua ni masini o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua - o nisi e fiafia e faʻapipiʻi le masini tutoʻatasi, ma o isi e ulufale i lenei galuega faʻapitoa poʻo le malamalama masani. Aʻo le i amataina galuega, e fautuaina ai le faitauina o le tagata faʻaaoga le tusi lesona ma faʻamasani i fautuaga a tagata faʻapitoa. Afai e te masani ona fai mea uma i ou lava lima, ia saunia mo le mea moni o se faigofie, i le taimi muamua o le faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi le masini fufulu mafai ona faafaigaluegaina ai le tele o le tino.

Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

O se tasi o nei faaupuga ia e le o sauni ai le Bispices Hauces o loʻo le o mafai ona feʻaveaʻiga. E uiga i le mea latou te fai mai ai ma mo le mea e manaʻomia, faitau i lalo.

O le a le mea ma o le a le mea latou te foliga ai?

O fusi femalagaiga o taʻavale e le tumau o loʻo faʻapipiʻi i masini fou ina ia mafai ai ona afaina le feuiaiga. I lea tulaga, matou te talanoa e uiga i taʻamilosaga o loʻo faʻatumuina ai le au talimalo o le masini fufulu, puipui mai mai le faʻafitauli ma le gagau e mafai ona tupu o se faʻaiuga i le taimi o felauaiga.

O le auala femalagaiga o se mea faapipii atu i se mea faapipii ma se filo ma hexagon head. O le aiao o loʻo faʻaautuina ma toʻalua, o le tasi o loʻo faia i le uʻamea, aʻo isi ua faia i palasitika. I se faʻaopopoga, o lenei mea e i ai se isi vaega o le elemene, igoa o le palasitika cylinder e manaʻomia ina ia mafai ai ona foia le talipalau i se tulaga.

Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

Aisea ua e manaʻomia?

Ua uma ona matou taʻuina mai o le felauaiga e manaʻomia ina ia mautinoa le saogalemu o felauaiga o le fufuluina masini. A tutu le iunite i luga o le nofoaga, o le drumb i totonu o loʻo tu i totonu o se auala e le manaʻomia ai le pa o le masini. Ae peitai, i le faʻagasologa o felauaiga, o le luluina le maasiasi na tulaʻi mai, o le iʻuga o le tane o loʻo taupega ma tiga i vaega o le masini. E mafai ona oʻo atu ai i mea sili ona le mafai ona maua i le tele o le taunuʻuga, o le mea e sili ona e le fiafia i ai o le leiloa o tagata faigaluega.

Tusitusiga i luga o le autu: A o le totoina o tamato, kuka ma pepa i le tatala eleele: Tuutuuga ma aiaiga

Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

O fea oe?

O loʻo i totonu o le pito i tua o le masini fufulu. E masani lava ona latou feoaʻi i le potu i tua, ina ia sili atu le aveʻesea o latou i luma o le iunite o le a faʻapipiʻiina i le nofoaga. O le numera o fusiua e mafai ona eseese, ae tele lava latou o le 3, 4 pe 5. Le isi itu o le pole o loʻo faʻapipiʻi atu i Paku, ae e te le manaʻomia ona tosina mai ai le masini, ae e le tatau ona ee o le masini faigofie ona toso ese.

Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

Faʻafefea ona aveʻese?

Ina ia le fiafia i le felauaiga bolts e le manaʻomia le tele o taimi, ma e manaʻomia le mea faigaluega. O nisi tagata gaosi faia ia faia se ki faʻapitoa i le masini fufulu mo nei faʻamoemoe, ae o le faʻasologa masani o le taua talafeagai e talafeagai foʻi.

Muamua, faʻalauteleina le iunite ina ia mafai ona e faigofie ona alu i le vaega o tua. Faʻaaogaina le ki, tatalaina le pauna, o loʻo feosofi ai i le itu i le itu. Aveese le fusi mai pu e mafai ona faigofie ona faigofie. Saili i mea na o iai ma le masini fufulu, o se seti o palasitika plugs - latou te manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi pu.

Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

E le tatau ona lafo eseʻesega o fusipaʻu, latou ono manaʻomia oe pe a e fealuaʻi.

Lalo o ata vitio vaʻaia o mea e fai mai ai bolts mai le masini.

O le a le mea o le a tupu pe a e le aveesea?

Ae le i amataina le faʻaaogaina o le masini fufulu, o le bolts e tatau ona aveʻesea, i isi itu o le masini o le a puʻupuʻu. Ina ia lelei le talipaʻu e faʻataʻamilomilo lemu, toe tufatufa le uta, e malolo i luga o le vaipuna, lea e sologa lelei ai, malu ai gaioiga. O le i ai o Bolits faalavelave i le masani ai o le le masani ai o le talipalau, o le mafuaʻaga lea e amata ai ona gatete le masini ma lolomiina le pisapisao.

Ae o nei mea uma na o ni faʻaaliga mai fafo. O le mea moni, i le taimi lea, o le feʻau o le masini fufulu e mafua mai i se ogaoga o le faʻaleagaina, o le faʻaiuga o le isi iunite e mafai ona avea ma le faʻamaoni. Afai o le fufuluina o le a malepe ona o le mea moni ua galo ia te oe e aveese le felauaiga pologa, o le a iai le aia tatau o le sauniga e puipuia ai oe

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le itu taumatau i le ata

I le ata o loʻo mulimuli mai, e mafai ona e maitauina le amio a le taʻavale pe a le maua le bolts.

Faapipiiina

Afai e tatau ona e toe faʻavae ni paʻu felauaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le faʻagaioioiga pe faʻatau atu se masini fufulu, e tatau ona e faia le faiga tutusa, ae i le faʻasologa tutusa. Muamua o mea uma, teuteu e tatau ona aveese. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le sasaa ia i latou ma se sikulukalaiva poʻo se tamaʻi pia naifi. Ona tuu lea o fusi i totonu o pu, faʻasolosolo teisi i totonu, ma, faaauupegaina i totonu o le sikulukalaisi, faʻamalamalamaina i le itu o le faʻasologa.

Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

Felauaiga o le fufuluina masini

E tatau ona e ave le masini fufulu i le auala lava e tasi e pei o isi metotia aiga, o lona uiga, i le maitauina o le maualuga faaeteete. Muamua lava, e tatau ona e tausia le i ai o le auai o felauaiga polts. O le pito sili ona taua taua o le tulaga o le tuufaatasiga. A e feʻaveaʻi e sili atu le tuʻu i luga pe o le itu, ina ia o le pamu o loʻo i le pito i lalo - i lenei tulaga e le paʻu i totonu e le paʻu i totonu o le eletise eletise.

Felauaiga Bolts i luga o le masini fufulu

Faitau atili