Faʻapefea ona Toe Faʻafoʻi Nofoia ma Lou Lava Lima?

Anonim

O soʻo se ofisa o loʻo mafai ona lavea, o le faʻafeiloaʻi solomuli i luga, pe a iai se satauro ma uili uili, ona mafai ai lea ona faʻatautaia i latou. E le tau le toe tigaina le toe faaleleia o le nofoa, e mafai ona iloiloina i le faʻataʻitaʻiga o se tamai nofoa i luga o uili, lea e manaʻomia ai le tuina o le afifi, suia le afifiina.

Faʻapefea ona Toe Faʻafoʻi Nofoia ma Lou Lava Lima?

TAGE TORTU POO TAʻITAʻI.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia se nofoa tuai?

Aʻo leʻi pasia le nofoa, e tatau ona e saunia vave mea uma ma mea faigaluega e manaʻomia e faʻatino ai ia galuega. Lisi o mulimuli mai:
  • Ie mo nofoa malosi (e mafai ona avea ma punafa, sueina, natura poʻo ni ituaiga paʻu ma isi ituaiga o meafale);
  • o se vaega o le natura poʻo ni ie paʻu mo sasaʻe mo le uunaiga ma mo le satauro;
  • Fombbone e sui le afifi (mo le nofoa e mafai ona e ave le polythylene). O le mafiafia o le le mafiafia e masani 20-40 mm;
  • Mo le ato, e mafai ona e faʻaaogaina le aʻoga.
  • filo ma nila;
  • seleulu;
  • Faamau e mafai ona ufiufi i ie;
  • meaafale vaa;
  • vili;
  • Spare scrosses ma uili, pe a manaʻomia e sui ai.

A o leʻi toe faaleleia se nofoa i o latou lima, e alagatatau ai le 'mataituina. O meaafale e masani lava ona faia i luga o le faʻavae o uʻamea pu o loʻo fusiina e Bolts, lea e le tatau ona leai ni faigata. E naʻo le manaʻomia le manatua tonu tonu ma lea nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai le vaega o tagata taʻitoʻatasi. E tatau ona tatou toesea ma tuʻulafoaʻi i tua, Aveese le nofoa, aveese le satauro ma uili.

Nofoa moe

Faʻapefea ona Toe Faʻafoʻi Nofoia ma Lou Lava Lima?

Ata 1. Ina ia suia le nofoa e sui ai, e toe togi lona nofoa ma tua.

O le nofoa e tatau ona sui e le gata i le ie, ae o le afifiina foi. O le faʻaogaina o mea i lenei tulaga e fuafua lava ile faʻataʻitaʻiga o le nofoa. Afai e manaʻomia se nofoa malu, ona mafai lea ona e ave le paʻu o manu feʻai, ae i nisi tulaga o se fasi vasa, e manaʻomia le mafiafia o le pa o le tino). O le mea e sili ona maasiasi, pe a uma ona faʻaaoga i le faʻavae. E sili le tipiina o se afifi ina ia alu teisi i luga o pito, mai le itu sese o mea na nonoa i se meaafale meaafale.

Mataupu i luga o le autu: Potu teuteuina ma polo

O le isi laasaga o le mamanu o se fasi ie mo le sili atu. E faia i le tulaga o le faavaa, o le fuʻa uma e sili atu ona lelei e sili atu ma le mimilo, pe a fai o le ie e mafiafia, ma o le pito e le manaʻomia faʻaopopo gaosi. O lenei filifiliga e sili mo le paʻu, suʻisuʻi, o nisi o Woollen mafiafia Tisus. Mo le isi mea, o se tagata masani e le masani ai, o loʻo liliu ma le nofo i le nofoa. O le ie e manaʻomia ona faʻamamaluina, suʻi sau. Afai o loʻo faʻaaogaina le pad mo le nofoa, ona mafai ai lea ona maua se taimi muamua, ae faigofie le siʻitia o le sikisi. O le lipine-velcro o loʻo suʻiina i luga o le nofoa i le taimi o suisui. O le vaega lona lua o le velcro e pipii i le ufiufi o le aluga.

Galue ma le tua

E fetaui lelei ma le tua, e tatau ona vaneina. Tele nofoa i aso nei e masani ona faia i luga o se uamea, mai le pito i tua e aveʻesea e pei o le nofoa. O le pito i tua e mafai ona mautu pe mai le 2-vaega. Toe faaleleia i le tulaga lona lua e faigofie. E le o se mea e manaʻomia ai se mea, o le a faia naʻo le sui o le teuina, toso se ie fou ma le faʻaopoopoina o faʻamau. O le iʻuga, o lau Afi lea e sili ona e fiafia iai e fesuiaʻi muamua i luma o ona mata. O se faʻataʻitaʻiga o galuega toe faʻaleleia o loʻo faʻaalia i le Ata.1.

Faʻapefea ona Toe Faʻafoʻi Nofoia ma Lou Lava Lima?

Ata 2. Uptholsters iebric e manaʻomia e filifili tutusa lava tamatamailima o isi meaafale i totonu o le fale.

O le a le mea sili e amata ai le toe faaleleia galuega? Muamua e tatau ona e saunia le laupapa laupapa o le pito i tua mo le mago. O se laina ma le faigofie penitala i luga o le pito i tua e faia o risolu. O manatu o tagata o le a avea ma manatu o le faʻapipiʻi o faʻamau. I nei togi o pu o lo o galulue ai. Le isi, e manaʻomia le kulimi ai se fasi fasi fulufulu manu i le pito i tua. A i ai se manaʻoga, o le lua o le pito o le fumm paʻu ua faia i le pito i lalo o le pito i tua. I le paʻu o manu manu, e tatau ona fai ma le faʻaeteete faia ni pu mo le lumanaʻi.

A maeʻa le vaega autu o le galuega, e manaʻomia le faʻagasolo o le faʻamalologa o vaega uma o le tua (luma ma tua). O le ie ua faʻaalia muamua, o le teuteuina o le taxi, e pei ona faʻaaogaina e tolotolo ai le faʻamau. E mafai ona e faʻaogaina se taʻavale taʻavale e faʻafeiloaʻi i le tisu o le tisu, ae e mafai ona e faʻasaʻo le ie i le meaafale pito. A o le tatau ona vaʻaia e tatau ona vaʻaia o loʻo leai se pa puipui. I le pito i luma o le tapoleni le aoga ma mea teuteu teuteu.

E mafai ona e faia ni ie eseese mo le ufiufi o le nofoa, ae e tatau ona tutulia.

I se faʻaopopoga, o le ie e le tatau ona mama faigofie, lelei pe faʻafailele paʻu, ona faʻaaogaina le galuega. Valivali e sili ona lelei e tutusa ma le isi vaega o le nofoa ma sofas i totonu o le potu ina ia tuʻufaʻatasia ma i luga o le leo. O le isi faʻataʻitaʻiga o le toe faʻafouina o le ampolud e mafai ona vaʻaia i le Ata. 2.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona togi le suka suka; foliga, faʻafefea ona faʻapipiʻi lau ata

Lipea o satauro

Afai o le vevesi i le nofoa na gagau pe mauaina se foliga le mautonu atoa, ona mafai lea ona suia. E sili atu le taugofie nai lo le suia o elemene o le a manaʻomia e faʻatau ai se mea. O le poloaʻi mo tau e laʻititi tele, e mafai ona e faʻatauina se somepa palasitika (e masani ona faʻaaogaina mo nofoa ofisa). Ae talu ai o ona foliga vaaia mo se nofo fale e le o talafeagai lelei, e mafai ona ufiufi palasitika i le natura poʻo le matagofie o paʻu paʻu. E le faigata ona fai, o se fasi ie, e tata i lalo lea e sulu ai i lalo vaega o le satauro ma le itu taumatau. E manaʻomia le suʻeina o se filo faʻapitoa, o le lanu e mafai ona filifilia i lalo o le lanu o le paʻu pe faʻaaoga le eseesega.

E faapena foi, e mafai ona tuusaunoa lima malolosi ina ia foliga matagofie ma mama le nofoa. Na o ia, o le paʻu e manaʻomia e faʻamalosia ai le popo masini. A iai le poto masani, e mafai ona teuteuina le paʻu i le vali faʻapitoa. Ina ua uma ona saunia uma vaega mo le nofoa, e mafai ona e agaʻi i le fono. E fai mai faʻamau mai le ie, o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻaaogaina o le scapler poʻo le tumau o le filo i luga o le itu. Mai lea, i tua o le nofoa ua faamalosia. Kolosi o loʻo faʻasusu. O lenei taumafaiga o le toe faaleleia ma o latou lava lima ua maeʻa.

Afai na taʻe luga o le alatoto i le luga o le nofoa pele, na latou matua leaga lava ma faʻatamaia ai, e le manaʻomia le togi i le taimi lava pe o ai. O ona lava lima, e mafai ona faigofie ona toe faʻaleleia meaaaga, ua suia atoa le foliga poʻo le na ona suia i le le lelei. E faigofie lenei galuega, ae naʻo oe oute manaʻomia ona filifili le mea e te manaʻo e fai, ma tapenaina mea.

Faitau atili