Lubriction mo fata o fufulu masini

Anonim

Lubriction mo fata o fufulu masini

O le masini fufulu e masani ona faʻatauina ma le fuafua lelei o le a mulimuli i le luasefulu tausaga, ae e le masani ona tupu. O le olaga tautua o le fufuluina masini e fuafua lava i le tele o mea: o le loto faʻaalu o le gaosi oloa, mafaufau loloto i le faʻaaogaina ma le usitaia o tulafono o faʻagaioiga.

O le faʻaeteete totoʻa e le gata i le filifiliga o le maualuga-lelei meafaigaluega mo le fufuluina, faʻafaigofie ma puipuia foi le tulaga o le masini fufulu.

Lubriction mo fata o fufulu masini

O se tasi o nei elemene o se gland. Pe uiga i le mea lea ae faʻapefea ona faʻaauau i le galue malosi, e mafai ona e mauaina e ala i le faitauina o lenei tusitusiga.

O le a le gland ma aisea manogi

O le gland (pe, e sili atu le saʻo o le valaʻau, o le GRACy Device) o se auiliiliga o le inisinia e auauna ai le faamaufaʻailoga i le va o ona vaega e lua, o le fea e aunoa. O silagi e masani ona faia mai paʻu, faʻapena foi e le gata faʻamatalaina, ae faʻamau foʻi le fesoʻotaʻiga.

Lubriction mo fata o fufulu masini

I le masini fufulu, e manaʻomia ai ni laugge ina ia puipuia ai fanafana mai vai mai le ulufale atu o le vai. O loʻo latou 'feagai ai ma luga o le' apamemea lima, lea, i le taimi, 'ua faʻamauina e le Semi-Axis. O laulagi e tatau ona suia faʻatasi ai ma faʻatomuaga na matua mafiafia ai le faʻavae ma faʻamau.

Lubriction mo fata o fufulu masini

O le semi-axis o se palu o le shaft lea o le tane ma le laumua o le fufuluina masini ua mautu. O le liu o le, o le shaft e faʻafesoʻotaʻi ma le pito i totonu o le gland. Faʻaalia i taimi uma i feteʻenaʻiga, o lenei faʻamatalaga e televave o vaʻa. Faʻamanatuolo i lenei faiga, o se vaʻa faapitoa mo faʻailoga ua faʻaaogaina lea, e maua ai faʻalilua, ma le faʻaititia ai le vevesi. Afai e le faʻafou le librictant i le taimi, o le suauu faʻamau o le a faʻasesea ma amata ona pasi vai, lea o le a oʻo atu ai i le sui o le masini fufulu.

Mataupu i luga o le autu: faletaele mamanu i Khrushchev: Tauvaga agavaa ma foliga

Lubriction mo fata o fufulu masini

Manaoga mo le Lbriction

E i ai le vaega o 'au o' olo mumū, lea, nai lo o loʻo faia faʻapitoa nofoaga e faia, e te taulimaina e faʻaoga ni vailaʻau poʻo le gaʻo. O sea filifiliga e mautinoa lava sili mo le tamaoaiga, peitaʻi i le tulaga o le inisinia e aʻafia ai le sili auala.

O lea, sa matou fautua mai ai ia te oe e faaaoga na oi latou tupe e ausia ai mea nei:

  • o le lausfare-tetee, o lena mea, latou te le maumau o a latou mea faigaluega a o fesoʻotaʻi pea ma le vai;
  • Aua neʻi i ai le malosi o vailaʻau, e le faʻaumatia ai le laufanua o le gland ma le uʻamea malu;
  • Tetee i le vevela vevela, aua le faʻaletonu ma le leiloa o latou uiga, faʻaalia i le faʻamafanafana;
  • Ua lava a latou laupepa ma vivii, faʻapena foi mo se taimi umi e le o le fufulu ma le vai.

Lubriction mo fata o fufulu masini

O le a le sili faʻaaogaina: o loʻo i luga o le filifilia

E masani ona faʻatau atu le liligi atu mo le faʻatauga i faleoloa i fefaʻatauaiga ma masini fufulu poʻo ni vaega eseese mo ituaiga o fale. O le tau o lenei mea e mafai ona le fiafia e faʻateʻia oe e te ofo ai: O lea e mafua mai i le mea moni o le lelei lea o le faʻatauga e faigata tele.

E masani lava, o tagata gaosi fale gaosi oloa o loʻo auai i le tatalaina o tagata mamas mo le faamaufaailoga, o loʻo faʻamoemoe tuusaʻo mo lenei ituaiga fufulu masini, ae o le mea moni e talafeagai mo faʻataʻitaʻiga uma. Tele o tagata tuʻufaʻatasia e faʻafaigofie, oe manaʻomia le faʻalogo i le vaega autu o le vaega. O le sili atu o le sipaniolo ma titanaum ma lauiloa ma lauiloa, o loʻo lelei le vai ma e mafai ona taʻele i le 200 tikeri.

Lubriction mo fata o fufulu masini

Faatonuga mo le faaaoga

Ina ia suia le Gland pe faʻafou le libricant, o le a e muamua maua toetoe a toetoe a faʻateleina le masini fufulu, toso ese le tane ma le tiaʻi. E faʻapefea ona faia lea o lea mea, sa taʻu auiliili ai ia i matou i le tusitusiga "Faʻafefea ona aveese le fanaʻu ma le DARMor Fund masini?"

Suia lavalava o laei ma glands e fou, e tatau ona e manatu o le a latou tautua pe a ma le mafai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona tatou faʻaaogaina faʻamaoni le malosi i le gland. I le taimi muamua, o le librictant e faʻaaoga i le pito i fafo o le gland ma se lamolemole ma le manifinifi vaega. Ona alu lea i le gaioiga o le i totonu o totonu. Lenei o le vaega e tatau ona i ai sina mafiafia. A uma lena, e mafai ona faʻapipiʻi le gland i le nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faʻasologa e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu

Vaʻai ma le tele ma i nisi auiliiliga, o lenei gaioiga atoa, vaʻai le isi vitio.

Faʻafefea ona ou suia le librictant?

O nisi taimi e le mafai ona maua se lubricant faapitoa mo le glands. I lea tulaga, o oloa fai pisinisi sui sui i se suauʻu-faʻavae oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavae poʻo le lita. O tagata atamamai lapataʻi i le faʻaaogaina o faʻamaumauga mai faʻamaumauga, a o latou sao i le tele o ofu o le glands. O tagata mama na faʻaaogaina i le pisinisi taʻavale, ae o latou mea e sili ona afaina ai o latou galuega nai lo le lelei. O le mea lea, e sili le faʻaalu o le taimi ma tupe mo le faʻatau o tupe faʻapitoa o loʻo i ai se aʻafia ma e saogalemu atoa mo masini fufulu.

Lubriction mo fata o fufulu masini

Faitau atili