Faʻafefea ona fai se moega e fai ai oe lava mai fafie: faʻataʻitaʻiina gaioiga

Anonim

O se moega o fafie ma a latou lava lima o se sili atu le taugofie i se tino taugata, lea e mafai ona faʻatauina i se faleoloa meaafale.

Faʻafefea ona fai se moega e fai ai oe lava mai fafie: faʻataʻitaʻiina gaioiga

Ae e te leʻi amataina galuega, e tatau ona e aveese le tele o le tele mai le fulufulu, tulei ese mai nei numera e mafai ona e tipiina laupapa.

O le moega e faigofie ona mamanuina ma gaosia, faʻaopopo, faʻaopopo, e mafai ona faʻataunuʻuina lona tofo, e fetaui ma le tele o foliga.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

O le tulaga maualuga o le moega e tatau ona tutusa ma le fulufulu, ina ia avea le faʻavae o le moega e maua ai le tele o le 2 × 1.5 m o le beech, Larch po o le pine.

O mea faigaluega nei ma mea o le a manaʻomia mo le fausiaina:

Faʻafefea ona fai se moega e fai ai oe lava mai fafie: faʻataʻitaʻiina gaioiga

Meafaigaluega mo le gaosiga o meafale tao.

  1. Electrolzik.
  2. Sikulukalaiva ma viliina. O le a talafeagai ai le faia o le galuega o le eseese o tikeri o faigata ma taunuʻuga, o lea e tatau ona e faʻaaogaina le tele o faʻafitauli o eseese ituaiga o eseese ituaiga o eseese lautele.
  3. Hammer ma chisel.
  4. Woodsen Hacksaw.
  5. E aveese le gaʻo o le mamafa, o fuafuaga e manaʻomia ma o loʻo i ai le ato.
  6. Ina ia mafai ona faʻailogaina auiliiliga moega, o le penitala, roulette ma tulimanu o le a manaʻomia.
  7. Uamea fusiua ma fafie fafie.
  8. Ava malosi po o se acrylic veneer, janery ma varnish.
  9. Matterboards i le aofaiga o 2 fasi ma itu o 250x30x2 cm.
  10. Laupapa i le aofaʻi o 3 fasi, o le a manaʻomia e fai ai le laupapa laupapa ma le itu i le itu o le moega. Fua o laupapa e tutusa ma 200x30x2 cm.
  11. Mo Carrier ma Lagolago vae, laupapa e manaʻomia i le aofaʻi o 5 fasi (4 o le a alu i carries, 1 Komiti Faʻafoe o le vae lagolago). Tele o pa - 200x4x4 cm.
  12. O loʻo manaʻomia fale teu oloa e ufiufi ma faʻamautu laupapa mai le ulu o le moega. O le mea lea, ma folau o le a manaʻomia, tetele o le 150x4x2 cm. 2 laupapa o le a alu e puipuia le ulu o le ulu, o le a faʻaaogaina e totoe mo le siʻitia o papatusi.
  13. Fufulu ma feoai.

Tusitusiga i luga o le autu: fausia se faapaologa i luga o le muamua fola: Faʻafefea ona faia saʻo

Faapotopotoina meafale

O le faʻavaʻa o le a aofia ai le iʻuga o le aʻoga. Amataina, e manaʻomia le faia o se manuʻa malulu o le a faʻaaogaina . E manaʻomia le saʻolotoga o le fulufulu, ae i le moega e le tatau ona vaʻai i le va o le laulu ma puipui o meaafale.

Faʻafefea ona fai se moega e fai ai oe lava mai fafie: faʻataʻitaʻiina gaioiga

Ata o le moega ma tele.

Le isi, e tatau ona e tipiina laupapa i le numera o lua fasi o le tutusa. O le a latou o mo le fausiaina o itu o itu. E tutusa lelei gaioiga e tatau ona faia e tipi ai ni ulutala helboards. Mai i laupapa na mauaina, faʻaopopo le saʻo o le fatu, o lona uiga, ma tulimanu au. Ina ia e le tumau pea le faʻavaʻa, e tatau ona faʻasaʻo ma le fesoasoani a le foliga ma spikes.

E tatau ona e faia ni masini mo fesoʻotaʻiga e 5 cm i le loloto ma mai le 2 i le 3 lautele. E tatau ona faʻatoa feʻau a le 'au ma le fono a le fono, ina ua maeʻa ona faʻapea la latou fesoʻotaʻiga. Ina ua maeʻa le gatasi, ua latou faʻatulagaina le faʻaaogaina o fono, pe a maeʻa le faʻatali seʻia gogo.

O le ata luga o loʻo i luga o se faʻataʻitaʻiga o le fesoʻotaʻiga masani o loʻo faʻaaogaina i le malaga a le Joneyers. Afai e faigata se filifiliga fesoʻotaʻiga, ona mafai lea ona tuʻufaʻatasia itu o le moega i le mafiafia o mea pupuʻu. Ile iuga, i le faʻaiuga o laupapa laupapa taʻitasi, e aofia ai le pito, e tatau ona e vili pu, o le lapoa o le spike. O spikes ma pu e tatau ona afifi i le tusi tusitusi, o le a avea le faʻavaʻa.

Faʻaopopo i le tino, o le moega o laʻau, pei o isi, tatau ona i ai ni vae. Manatua le ata faʻamatalaina muamua, e tatau ona e faia ni faʻailoga talafeagai pe tipi ese. O vae o loʻo totoe i fafo pe mai totonu o le faʻavaʻa ma e iai i tulimanu taʻitasi. I se faʻaopopoga, o vae e mafai ona faʻapipiʻi sao i le faʻavaʻa.

Ina ia tuʻu vae i le faʻavaʻa e faʻaaoga ai se faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. E sili atu ona talafeagai le faʻafesoʻotaʻiina o na meaafale, ma le faʻaleofi lenei mea, e le mafai ona oʻo atu lenei faʻavae mo le faʻamatuʻuina o le moega. Mo moega lautele ma se tulaga o tagata e toalua, e tatau ona faia se vae saogalemu i le mea o le a alu ese ai le vaega o le avega. I se faʻaopopoga, o le moega o se mea e te faʻafetai ai ia te oe lava. E le toʻilalo vae o le lima, a o le a tufatufa atu foi le uta. Mo le lona lima vae, o se laupapa umi o loʻo faʻapipiʻi i le ogatotonu o le lumanaʻi o le moega, o loʻo faʻapipiʻiina le vae i luga o lenei laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le Gelu Phlizelin Walpaper ma ou lava lima: Technology (ata ma Vitio)

O le vaega mulimuli o le galuega

O le fausiaina o se moega ma ou lava lima ma faʻatumu le galuega i luga, e tatau ona e faia se gralle ua taʻua o le Lamella mesh. O lana galuega autu o le taofia o le mofi, aua e te tuu o ia e pau i tua. I lenei pito, i totonu o le moega i luga o le moega i luga o le pito i luga laupapa ma autafa, o le loka nofoaafi o lo o tauva mo pepa oneone. O le faʻailoga i le maualuga e faia i le itiiti ifo i le 10 cm mai le pito i luga o le moega. Nai lo lenei auala, e mafai ona faʻapipiʻi se tulimanu tulimanu.

Faʻafefea ona fai se moega e fai ai oe lava mai fafie: faʻataʻitaʻiina gaioiga

Laupapa moega o le fonotaga.

Ina ua mavae lena, o le a ave le laupapa mo le gaosia o Lamellae, lea ua alu i totonu o le moega i totonu. O le faʻailoga o loʻo iai le 150x4x2 cm lapopoa o loʻo tuʻuina atu i luga o le iʻuga o le taimi o fai ai o lenei meaafale o le 5 cm.

Ina ua uma ona aoina le moega, e manaʻomia le faia o se auivi o le faʻavaʻa, pe a maeʻa ona ufiufi i va vanimonimo. O le lanu o meaafale e tatau ona filifilia muamua, e tatau ona manaia mo mata ma ogatasi i totonu o fafo atu. Mo potu moe, e sili le mafai ona ou filifilia le lanu vaivai ma le mafaamatalaina.

A maeʻa ona faʻatino le auivi, o le a masani ona fai se ie puipui i se veli, ua maeʻa ona ufiufi i le suauʻu, ona faʻaaoga lea o le suauʻu poʻo le pengeptholic. Ina ua uma ona mago, o le vali e alu i le faʻaaogaina o varnish, ae e tatau ona togafitia pea lenei mea i se pulumu ma le pulumu. A o le veli le veli, e le faaaogaina le varnish. Ina ia faia lenei, e le gata i le pulumu, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻaseʻe. E faʻaaoga lava Vall Vase, e fautuaina foi le faʻaaogaina o ni vaega se lua o le eseese o varnish. A maeʻa ona maeʻa nei galuega, o le laualuga e tatau ona faʻaaloalogia e faʻaaoga ai se lagona lagona pe lagona le mautonu.

Ina ia maua le moega i se vaaiga matagofie, mo le squatting ma le laupapa, e mafai ona faʻatau mai se vaega vaega i faleoloa faʻapitoa. E le gata i lea, o se fasimomo e mafai ona okaina i kapeta o kapeteni, saunia le matai o le tulaga talafeagai.

O lea, o le moe i o latou lava lima e faigofie ona mamanuina ma fausia. O lona fausiaina o le a tau maualalo tau nai lo le faʻatauina o le moega i se faleoloa, ma le faia lelei le taui o galuega uma o le a saunia ai mo se taimi umi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le taualuga o palasitika panels faia oe lava - faatonuga (ata ma vitio)

Faitau atili