Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Anonim

I aso o aso uma le olaga, o se tamai laulau e fetaui ma manaʻoga o se aiga o 3-4 tagata. O sea laulau ua faʻaaogaina lelei uma e pei o se umukuka, ma o le 'eseʻese. O le tulaga e tupu tele pe a aliali mai malo. E toʻatele tagata e manaʻomia le faia o se laulau faʻasoasoaina ma o latou lava lima.

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Sliding laulau laulau.

Soʻo se isi lauʻeleʻele e leʻo se ata faigofie tele, lea e tatau ona tatalia ai ni avega taua ma fefaʻatauaʻiga masani i le fale mautotogi. E ui i ni faigata, fai le laulau faasee io latou lava lima i lalo o le mana o soo se tasi ua masani i le malaga atu. Fausiaina o sliding ma gagau laulau seti. E naʻo le manaʻomia e talisapaia le tasi e mafai ona e faia.

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga: o le faʻavae o mamanu

Soʻo se laulau e aofia ai se laulau ma faʻapipiʻi. Sliding (Fishing) Secressing Smage Conquate o loʻo i ai ma le faʻatonutonuina o le aufaʻatasiga o le countertaps ma le puʻeina auala. I le ituaiga o le laulau e mafai ona lapotopoto (i le vaega o le setete - oval) pe sikuea (toefaatasi).

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Polokalame o le faʻapipiʻiina o le taiala faasolo ata.

O mea taua e tuʻuina atu i le mamanu o le malosi o le laulau pito i luga ma le faʻatuatuaina o vae o vae o vae, e tatau ona faʻatagaina oe e faʻapipiʻi i luga o le kuka) I se faʻaopopoga, o le laʻau e tatau ona faʻamalieina ma aoga.

O le tele o le laulau e fuafua tele i le potu o le potu ma le numera o malo e mafai ona nofo i le taimi e tasi. O le maualuga o le '' auala e masani ai le 73 cm. O fua i le vaega e mafai ona fuafuaina i luga o le faavae o le tulaga e sili ona lelei i le laulau e 60-70 cm.

Filifilia o Mea Taugata

Afai e filifili e fai le laulau ma ou lima, e tatau ona e filifili i luga o mea mo elemene autu. Asthetic lagona o le mamanu o le laulau e masani ona maua ai le counterpop. I le faʻaopopoga, le susu, gaʻo, gaʻo ma isi 'malosi mea e faʻaaoga i le taimi o kuka; Faateleina le vevela mai ipu mafanafana; Tele taua masini avega mafai ona faaaogaina. O tusitala o Woodtenip o loʻo faʻatuatuaina, siosiomaga faauo, aoga ma le lelei, ae i le tutusa auala ma lavelave i le gaosiga.

O le sili sili ona faʻaaogaina o le chantertips maua laʻau fafie, ok ma utu. A faʻaaoga le fafie, e tatau ona faʻamago lelei ma togafitia i le susu-faʻamaonia-faʻamaoniga. Afai o se laʻau masani o loʻo apalai i luga, ona e tatau lea ona poletili, faʻapea foi ma le pepa poʻo le wax.

Mataupu i luga o le autu: liliuina o se mafanafana mafanafana: sitepu-e-sitepu faatonuga

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Uiga o mea mo le gaosia o se laulau.

Faigofie, taugofie, ae o le le faʻatuatuaina o le poto masani o loʻo mauaina mai le lisiti maeʻa o le laupapa-chip ipu ma le mafiafia o le 20 mm. O pito o papatusi o loʻo fusia ma faʻamaufaʻailogaina i mea e puipuia ai, faʻataʻitaʻiga, siliva poʻo polyvanyl chlodide. Ia papatusi e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma palasitika. Le matua mativa o sea mea e fulafula pe a susu i le mafiafia o mea. Mo isi faʻailo, o lenei mea e mafai lava ona mafai ona agavaʻa ma fafie.

O vae o le laulau e mafai ona avea ma tutoatasi, ma e tatau ona e faatauina tapena. O le sili ona masani filifiliga o vae o le laupapa laupapa. O le pito sili ona maualalo o le pa o le 40x40 mm. Mo laulau tele, o le lapoa tele e tatau ona faaaogaina. O lea, mo le laulau umi (i le Standable State) e uiga i le 2 M e fautuaina mo le taimi o le 85x85 MM. O vae e mafai ona sikuea, lapotopoto pe faʻafefeteina e faʻalagolago i le manaʻo ma le agavaʻa o le gaosi oloa.

Faʻaopopo i vae vae, uamea ua faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatauina ni vae ua uma ona faia i le ituaiga paipa ma le lapoa o le 70-90 mm. E mafai ona e faia le uʻamea poʻo le alumini vae mai le paipa ma le tele o faʻamatalaga.

Sliding laulau mamanu

O se tasi o ata sili ona faigofie o le faʻapipiʻi laulau e faʻavae i luga o le siʻitia o le tele ona o le ituaiga o luga ma fola faʻaopopo vaega. O le autu autu e aofia ai ni vaega se lua e le nonoa i vae ma maua le avanoa o le sili atu o le sili atu o gaioiga i itu faafeagai.

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Ata o le umukuka sliding laulau.

O le fausaga fausaga e aofia ai vaega autu nei: o le faavae; O le autu autu e aofia ai ni vaega tutusa e lua; Taiala atoa; Faaopoopo fasi. O le faʻavae o loʻo faia i le ituaiga o le faʻavaʻa o le sifi o vae ma le tasi i le isi ma le fesoasoani a Jumpers (Colanga), ma le pito i luga o laulau, ae o le pito i luga o laulau.

O vaega taʻitasi o le autu autu o loʻo aofia ai tuʻusaʻo o loʻo aofia ai luga ma taofi i luga o le tolu itu. O le faʻalauteleina o le auala e fautuaina ai e faia mai le laina faʻailo a le Dial Dial mo le toe faʻaleleia o pusa. E manaʻomia le faʻatau o seti e lua o le taʻiala umi o le le itiiti ifo o le 30 cm. O isi vaega o le laulau pito i luga o loʻo faia i le lautele o le laulau ma le lautele o le lautele o le laulau umi o le faaopoopoga. O le numera o elemene e mafai ona maua mai le 1 i le 3 i le faitalia a le tagata gaosi oloa.

O le faʻavae o le fausiaina o le mamanu e matua faigofie lava: o itu uma e lua o loʻo palu i totonu o taiala faʻatulagaina i luga o le faavae o le laulau, seʻia taofi. I le taimi lava e tasi, o le laulau pito i luga o ata i luga o le pito i luga o le faavae. I le taunuʻuga o le va o vaega e lua, o vaega faaopoopo e faʻapipiʻiina, o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi ma vaega autu e fausia ai se ituaiga o le laulau.

Mataupu i luga o le autu: faʻaaoga i luga o le Loggidia ma Badcon Payuraomic Windows

Gaosiga o le faavae

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Laulau e ufiufi ai seti ata.

O le autu o le faʻavae o le pito i lalo o le laulau o se tuʻufaʻatasia o le laulau ma le faʻamautinoaina le lagolago mo le faʻapipiʻiina o le laulau. O le fusifu o vae o vae i se tasi itu o loʻo faia ma le fesoasoani a laupapa o laupapa - isg. Na faia le Cagggi o Plywood poʻo laupapa 10-12 cm lautele ma le mafiafia o le 18-20 mm. O le umi o le fonotone o loʻo fuafuaina lea e le laulau filifilia i le atunuʻu manumalo.

Ina ia malupuipuia le kolang, i le pito i luga o vae i luga o le lua itulagi o loʻo faia i le tele o le vaega e fetaui ma le kolosi vaega o le aoina, o le loloto o le 20 mm. I totonu o le fale e tumau i pito o le kolang. O le fesoʻotaʻiga nofoaga ua mamai ma faʻamalosia ma fao. Ina ia faʻamalosia le fesoʻotaʻiga o vae i le mamafa laulau, e fautuaina le faʻapipiʻi o laupapa laupapa i nofoaga o fesoʻotaʻiga.

Mai luga o le faʻavaʻa o loʻo tumau i se laupepa o Plywood ma le mafiafia o le 10-12 mm. O le tele o le laupepa ua fuafuaina e ala i le fua o le faavaa. Pepa e faʻasaʻoina ma fao. I le pepa mulimuli, o le faʻavae o se laulau ma se ata tusia. O le pito i luga o le laupepa stlywood e le o se elemene e le o le o le a faʻatautaia ma e aunoa ma ai.

Faia o le laulau autu i luga

Muamua, e alu ese mai le tipiina ma le tipiina o pito e lua o le laulau pito i luga o le filifilia ata. A manaʻomia, o le laualuga ma faʻamaufaʻailoga o pito ua faia. I totonu o le pito i totonu (lea ua tuʻufaʻatasia ma le iʻuga o le vaega lona lua) o vaega taʻitasi o le laulau e lua o loʻo tuli e ulufale atu i latou o elemene na teʻa atu ia i latou. O le lapoa o le tatalaina o le 8-10 mm.

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Faʻaputuputu ma faʻalavelave o loʻo faʻaseʻe ai laulau.

O le itu o le itu o le itu o le autafa, o se fasi pepa o le laupapa po o le $ 100-120 mm lautele ma le mafiafia o le 18-20 mm. O le auala umi e fetaui ma le tele o le faavae o le laulau, fuaina e vae. O tulimanu o le pusa ua faʻamalosia i se laʻau alumini mai totonu.

I totonu o itu i totonu o itu o fale, vaapiapi (toe fetuunai) vaega o taiala o loʻo tumau ina ia mafai e le pusa ona gaoioi i le vaega o le plywood i luga o le papala o le laulau o le laulau o le papala Mafai i le leai o se pepa).

O le laulau o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pusa ina ia o le taofi o le taofi o le kapeti o le pusa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le allimanim tulimanu, o le laulau ma le pusa e fesoʻotaʻi faʻatasi.

Gaosiga o isi vaega

I le ogatotonu i luga o le laufanua o le plywood o le faʻavae (poʻo le pito i luga o le parg), o le alminisum tulimanu o loʻo faʻapipiʻiina ma le itu o le 40 mm. O le umi o le tulimanu o le itiiti ifo i le 50 cm. O le tulimanu ua malupuipuia i le lautele (faʻavae) vaega o taiala, lua mo itu uma. O vaega uma o taiala (i luga o le pusa o le laulau pito i luga ma luga o le tulimanu o le faavae) o lo o teu ma vevela.

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Polokalame o le tipiina charteptops.

Mataupu i luga o le autu: cross-chroxidery coats: cuts Peretania, o le taualuga, redhead ma uliuli ata, ata o le lupe paie pusi

O vaega o le autu autu o loʻo i ai ma le maualuga ma o le tulaga o le sili atu o le faʻaopopoina o le sili atu faʻailoga o elemene e faamaoti. Oti ma le vaʻai atu i lalo o elemene, faʻapea foi ma le tapenaina o latou laualuga e ala i tala faatusa ma le laulau autu i luga.

I luga o le pito i totonu o le mea e aveʻesea ai elemene, o pu e 'oloina ma o le wrenches ua faʻapipiʻiina ma le lapoa o le 8-10 mm. O le wrenches e tumau ma kelu. O elemene e faʻamamaina e faʻapipiʻiina i le va o vaega autu o le laulau pito i luga ma ua faʻasaʻoina e le uafu.

Ina ua maeʻa le faʻatasiga, o le faʻagaioiga o elemene uma ua siakiina. Afai e tatau ai, o le valiina poʻo le faʻaopopoina o le puʻeina.

Nofoaga Fuafuaina Ata

O le mamanu o le laulau faʻasee faʻatagaina oe e faʻaaoga soʻo se ituaiga o le laulau pito i luga. O le a le o le a vaʻai i ai nei o le o le a vaʻavaʻaia le umi. I le faʻalauteleina o le, o le laulau e maua ai le ituaiga o oval. O le atoa gaosi oloa e tutusa ma le gaosiga o se filifiliga faʻataʻitaʻi. O le eseʻesega e aofia ai naʻo le tatalaina o le Countertaps.

E fautuaina e amata galulue talafeagai ma le ituaiga o le afa o le simi o le tele o le lapoʻa i luga o le watman ma le isi faʻaliliu o le ata i luga o le ata gaosi.

E leai ni mea e mafai ona tafia.

O le ata o le ata o le laulau e mafai ona faʻamalosia i se suiga i le numera o vae. O lea, aua e le tele ni laulau, e mafai ona e aʻoaʻoina naʻo le tasi vae lapoʻa ma se tulaga poʻo le sopoia pito i lalo. E mafai ona e faʻaaogaina ni vae se lua o le atunuʻu.

O le vaega o le a tumau le o le a tumau le gaosia o se faʻavae o le faʻavae o le pito i lalo o le laulau e faʻapipiʻi ai le laulau pito i luga.

Isi mamanu o laulau

Sili atu le faigofie ata o loʻo fai ai faʻataʻamilosaga laulau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fai se mamanu, lea i le faʻalapotopotoga a le Afa o loʻo iai se vaʻai i le nofoa umi. O sea laulau e i ai se tulaga autu i le tulaga o le lartop o le 40-50 cm. O le lautele e tasi o loʻo faia e le itu, o loʻo avea ma taimi autu e pei o vae tetele. O le maualuga o le itu o le fata e masani - 730 mm. O le feoai i le 700 mm umi ua faʻapipiʻi i se galuega tumau e ala i le hinge. O nei fonototops e tumau i itu uma e lua o le le mautonu. O isi vae e faia i le ituaiga o se faʻavaʻa ma e ala i le hinge ua faʻapipiʻi i autafa. E i ai foi vae e fa, ua i ai le avanoa e faʻamamaina ai i totonu. Faasalalaʻapeina o loʻo faatinoina i le faʻasologa o loʻo 'e faʻagaioi ai vaega o le laulau; E ala i le liliu i le hinge, vae ua siitia. O le iʻuga, o le umi o le aʻoga o le a tusa ma le 2 m.

Manaomia Meafaigaluega

Ina ia mafai ona faia se laulau faʻasesega ma o latou lava lima, o mea faigaluega nei ma mea faigaluega o le a manaʻomia:

Faʻafefea ona fai se faʻapipiʻi laulau ma ou lava lima

Meafaigaluega mo le gaosiga o le vali laulau.

  • vili;
  • sikulukalaiva;
  • Bulgarian;
  • hacksaw;
  • sikulukalaiva;
  • o le samala;
  • moa;
  • vaalele;
  • Paʻu paʻu;
  • faila;
  • atavali vali;
  • laina;
  • rofautte;
  • calipenpepers;
  • seleulu;
  • Aurocromivik;
  • Olaga.

O le ata o le laulau o se mea sili ona talafeagai ma aoga elemene o meaafale. O le a fesoasoani e foia nisi faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le puʻupuʻu vaega.

E mafai ona fai lenei laulau ma ou lava lima, pe a fai e te faia sina tamaʻi faga ma faʻamasani ai ma faʻavae faʻavae o le faʻasologa.

Faitau atili