Faʻafefea ona aveese le pito i luga o le masini fufulu?

Anonim

Faʻafefea ona aveese le pito i luga o le masini fufulu?

E le afaina pe o le Whitepool, lg, arsiston, o le arsitton, o le a lava le arsit poʻo isi ituaiga e aoga i lou fale, soʻo se metotia e mafai ona malepe. Ma talu mai lena taimi o le aofaʻiga o mea e iloa ai le mafuaʻaga o le tulaga, atonu e tatau ona aveese le pupuni o le masini, e tatau ona iloa e tagata faigaluega taʻitasi le auala e faʻatautaia ai se galuega.

Faʻafefea ona aveese le pito i luga o le masini fufulu?

E masani ona motusia le pito i luga o le pito i luga o le masini fufulu. O le lg, Ariston, Samsungpool, Whirlpool e faia le muamua vaega o le toe faaleleia o oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mautinoa lava e te ave e aveese le pupuni i le mea na tupu ai le faitotoʻa o le faitotoʻa.

O le mea lena e tatau ona iloa e tagata uma a tagata uma, o le a mou ese atu lona pito i luga:

  • A o le i amataina o soʻo se galuega, o le metotia e tatau ona avea ma faʻamalosi.
  • Mo le ulufale atu i le tagata tausisi, e tatau ona toso ese mai le puipui.
  • E galue, o le a e manaʻomia se koluse paʻu.
  • O gaioiga o le a eseese e faʻalagolago i le ituaiga masini utaina.

Faʻafefea ona aveese le pito i luga o le masini fufulu?

Faʻafefea ona aveʻesea le ufiufi i le tele o masini ma le isi itu avega

O le faʻatinoina o le masini e maua ai le avanoa e faʻaao ai le paʻu i tua atu o le masini, saili le nofoaga o le fao i luga o le puipui pito i tua. Tele faʻataʻitaʻiga o ia faʻasesega o ia fao o ia lua, ae ei ai masini ma e tolu lava. Faʻaaogaina se sikulukalaiva, liligi le fao seia oʻo i le atoa mimilo. Manatua o suluga pala e ono i lalo ifo o latou, e mautinoa ai o nei faʻamatalaga e le o leiloa.

Faʻafefea ona aveese le pito i luga o le masini fufulu?

O le taimi lava na ou tatalaina ai le faavaa, e tatau ona e faia se taumafaiga e motusia mai le masini, o se taunuuga o le faavaa e sau mai i aso muamua ma gaoioi laiti. I le mavae ai, e mafai ona aveese le tapuni i le itu. Faʻapipiʻi le afitusi i le tulaga, faʻatino gaioiga uma i le itu tau eseese, o lona uiga, na toso muamua i le faavaa i komiti, ona e momoina lea o le fao.

Tusi i luga o le autu: faapipiiina o faamalama malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima

Faʻafefea ona aveese le tapuni i luga o masini faʻapipiʻi

Muamua tatala le tapuni ma, faʻaaogaina se sikulukalaiva, lemu lemu le pine, mautinoa o latou te le paʻu i totonu o le masini. Mo le lua pe fa minute, o le loka loka e tatau ona le amanaiaina. Afai o faʻafitauli na tulaʻi mai ma lenei, e tatau ona e sailia ni faʻafitauli tau le lelei. Ia maua le maota, o le a tatau ona e aveesea le itu puipui. E ala i le le mautonu o le fao o le poloka masini, kiliki i luga o le moli, ona toe aveese lea o uaea.

Isi filifiliga

O masini, e pei o Ardo faʻataʻitaʻiga, e tatau ona aveesea teisi atu le LDD. Ina ua uma ona le maua le fao i tua o le masini, o le tuʻituʻi e tatau ona suia i le itu i tua, ae i luma (o ane ia te oe o tu i le hatch). I lea tulaga, o le ufiufi o le a naʻo se itu e ono tatau ona iai.

E mafai foi ona e faʻamalieina le filifiliga o le faʻapipiʻiina o le pito i luga pito i tua, ae i le puipui pito i luma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei fusiʻosi o loʻo i ai i le matua o teine ​​teine ​​tuai ma Bosp masini. Aveesea le plug, tatala le fao, ona faʻasolosolo ai lea o le ufiufi i le pito i luga ma le faʻaaloalo i le tagata tusitusi. A o le mataupu o masini a Iarto, o le a manaʻomia ona e mauaina se tulimanu o le a faigofie ona motusia ai le ufi.

Faʻafefea ona aveese le pito i luga o le masini fufulu?

Faitau atili