Maliu masini ma vai tane

Anonim

Maliu masini ma vai tane

Talu ai nei, e leai se mea e fai i le faʻatauga o se masini otometi i totonu o le fale e aunoa ma se suavai. O le taimi nei, o oloa na faʻaalia ai oloa fou i faleoloa - fale teu fua ma fausia i totonu o le tane vai, o loʻo sui ai le vai. I lea tulaga, o galuega masani e masani ai fana fana. Maualuga-tulaga le lelei o le faʻaaogaina, tamaoaiga le tamaoaiga o le taumafaina, faʻatau atu puipuiga ma se gaioiga faʻalelalolagi e taunuʻu ai i luga o se galuega fiafia ma le faʻaaogaina.

Maliu masini ma vai tane

Mataupu Faavae o Faagaioiga

Ina ua maeʻa ona fesoʻotaʻi le masini-lautele i le eletise eletise, ua faʻapipiʻi le tagamea i totonu ma o loʻo faaopoopo le lisiega. Ona tumu ai lea o le tane. O le masini o le a tumu le vai i le talipalau. A leai, o le faagaoioiga o le sololele masini o lenei ituaiga e toe fai ai le faagaoioia o masini laina.

faamoemoe

  • Masini ma le vai tane o le tamaoaiga moni: O lo latou malosi malosi le vasega o loʻo faʻamatalaina o le A ++.
  • O le lautele o filifiliga o le fufuluina o polokalame e le ofi atu i le auaunaga o masini e masani ia i matou: i le tele o faʻataʻitaʻiga, o le numera o avanoa e lua.
  • Fuafua i le tikeri o le filogia, o le maualuga maualuga ma le atoaga o le kesi backup, o le masini lava ia o loʻo fuafuaina mo se faʻapitoa o le vai.

Maliu masini ma vai tane

Miscuses

Tele taua le aoga o loʻo fai ma sui o vaega tele meafaigaluega, aemaise pe a fai o le tane tane e faʻapipiʻi i le itu. E le faʻamaoni ma o le mea moni e manaʻomia i le faifai pea i le vaega o le vai i totonu o le fukū ona faʻatumuina pe a manaʻomia. Saunia mo le mea moni e tusa lava pe oe resitaraina vai vai, faʻalelei se masini i le vai 'aveina ai le tane mai ai. Fufulu o le a amata lava i le vai tane tumu.

Fufulu masini ma vai vai mo le foai

Sili atu ma sili atu tagata e manaʻomia le faʻaaluina o latou taimi avanoa i fafo atu o le taulaga. Mo se aiga toatele, o vaiaso o nofo ai i totonu o le atunuʻu, se masini faʻamamago ma se tane tane o le a avea ma laveaʻi moni. O le a ia totogi mai le manaʻomia o le amoina o fulufulu o laʻau poto i totonu o le taulaga po o le omea ma o latou lima, fufulu ma uati i vai malulu. Pau a le mea e mafai ona momoli mai le le mautonu o le tele o le fufuluina o masini fufulu.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o chimneys mo le kesi ponaivi

Maliu masini ma vai tane

Fufuluina masini ma vai tane e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le sapalai vai

O le tane tane tane ua faʻatau atu atoa ma le masini. E faʻapipiʻi i lona itu poʻo tua o puipui. O le pito i tua o loʻo i ai le ituaiga o le koneteina e toe faʻamatala ai le ata o le mataupu o uiga faʻapitoa o le vaapiapi o faʻataʻitaʻiga. O le mea lea e avea ai se tane tetele e le mafai ona maitauina. O masini atoa atoa, o le tane e pipii i le itu.

O lenei ua faia i le palasitika poʻo stanless steel tane. Palasitika faʻafaigofie le mamafa o le mamanu ma faʻaesea ai le gatete, ma le uamea, e ui lava lava e taugata tele, ae o se faʻasologa o umi umi.

Maliu masini ma vai tane

O se tulafono, o le vai i le tane e viliina ma le malosi. O nisi faʻataʻitaʻiga o le fufuluina masini o loʻo tuʻuina atu i se pamu. I lea tulaga, o le vai i le masini o loʻo sapalai mai se vaieli poʻo se isi auala.

Manatu

O masini fufulu ma le tane tane ua tuuina mai uma vaapiapi ma tele-tele-tele faataitaiga.

E vaevaeina foi i:

  • O masini fufuluina masini ua tuu i ai ma se devler vato;
  • Fufulu masini e aunoa ma se alatoto o alatoto.

O le masini mulimuli e galue i luga o le mataupu faavae o le crane. Afai e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le masini-lautele i se punavai o le vai, o le mea e maua ai e alatoto o le a faʻatagaina oe e faʻatuina le suavai i le tane otometi.

Maliu masini ma vai tane

Faʻafefea ona faʻaaogaina?

Ae le i tamoʻe le taamilosaga o le fufuluina, e manaʻomia le faʻatumuina o tane mai le vai o le a sasaa i le kesi. Ina ua maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi le masini-lautele i le eletise eletise, uta ofuvae ma le toʻotoʻo i totonu. Filifili le polokalame e te manaʻo ai. O isi mea uma o se mataupu o tekonolosi. O le a na o le pau le mea o le a e maua ma mageso mama.

Fautuaga mo le Filifilia

O a ni faʻailoga e mafaufau ai pe a filifilia?

Filifilia o se Universal Full Stumy Study, ua ou gauai atu i uiga nei:

  • Fua. Fuafua i luga o le itu o lou faletaele, e mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai auala. O loʻo faʻamatuʻu uma i se vaapiapi ma le faʻavae atoa. Pe a filifilia, ia amanaia le voluma o le tane, lea i suiga eseese eseese mai le 50 i le 100 lita. O lenei aofaʻi o le vai e lava mo le averesi o 2-3 fufulu.
  • Lelei le fuafuaina o le vasega o le taumafaina o tekonolosi. O le sili aoga o le vasega vasega a le vasega a le vasega a le vasega a le Komiti Faʻatonu. Ma le tamaoaiga o le taumafaina, o lenei fuainumera o le a 9.2 - 9.3 afe lita.
  • Bay alatoto. O lenei mea e puipuia ai le tele o tane. O le alatoto e galue i le mamafa o le 0.1-10 pa e le i faia i totonu o masini fufulu uma o lenei ituaiga.
  • Utaina. Mafaufau i se faailoga e fuafua i luga o ou manaoga. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo atu i le 7 kg o ie lino.
  • Fetaomi saoasaoa. I le tele o faʻataʻitaʻiga, o lenei uiga e mafai ona fetuunai. O nisi svedid na te latalata mai i le 1000 suiga i le minute.
  • Ia uaʻi atu i le numera o polokalame ma le tomai e faia ai lau oe lava mamafa polokalame.

Mau i luga o le autu: o pupuni Roma i Leroy Merlin: Sauni-faia-faia faʻataʻitaʻiga ma tagata faatiga e okaina

Maliu masini ma vai tane

Maliu masini ma vai tane

Ituaiga

Masini e lauiloa i tagata faʻatau Rusia - Universals Bosch ma Gorenco Brand). Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le fefaʻatauaʻiga mulimuli, vaʻai le vitio lenei.

Iloiloga

O faʻamatalaga lelei lea e maua ai taʻavale ma le agavaʻa o le vai e le gata mai i le taumafanafana o le potu ma nuʻu, i totonu o ona fale e leai se suavai. O lenei gaoi masini na talisapaia e tagata fai faleoloa i fale o le au teu fale ma mafatia i se tamai punavai, e le lava le aoga mo se masini masani.

Sootaga e aunoa ma le suavai paipa

Na o le faʻafesoʻotaʻi o le fufuluina o mea faigaluega o lenei ituaiga e faigofie.

  • Faitau faatonuga. O iina o le a e mauaina ai se faʻamatalaga o le Fono Aoao ma faʻapipiʻiina o le alavai le alavai. O loʻo faʻamauina i luga o le tane mai fafo, ona tuʻufaʻatasia lea ma le paʻu o le paipa. I lea tulaga, o le faʻaiuga o le paipa e tu i lalo ifo o le pito i luga o le vai 'eseʻese. Afai e leai se softwage system i totonu o le fale, faʻafesoʻotaʻi le utu alavai ma se togalaʻau masani ma fafo atu o le tafe i le auala.
  • I luga o le pito i tua o le masini, suʻe le taliaina ma le fao fesilagaiga ma le fapiʻiga. Sui i latou ma taofiofi o loo aofia ai. I le mea e maua ai le saʻo o le paipa o loʻo faʻapipiʻi (e faʻapipiʻi i le baku) tuu le paipa o le paipa e ala i le faʻasaʻoina o le nofoaga o le alalaupapa. O lenei o loʻo faʻapipiʻi le tane vai i le masini fufulu e le loka.
  • O le Dummy alatoto (pe a fai o lau masini o loʻo tuʻuina atu) ua faʻapipiʻiina i luga o le tane i se tulaga saʻo. E faʻapipiʻi ia te ia se faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo feʻetia i le vai puna. Ona taulaʻi lea o le paipa, ua fuafuaina mo le alavai.
  • O le tulaga taua mo le faʻapipiʻi lelei o le masini-lautele o le i ai o le palu. I le faʻapipiʻiina o le masini mo se nofoaga talafeagai, siaki ma le fesoasoani o se fale, e le mafai ona vaʻaia i le mata o faʻafiafiaga. Fetuunai le tulaga o le masini fufulu, suia le umi o vae o vae. O lenei o loʻo pipii le maea o le masini i le vaitusi ma tamoʻe le 'afa o le sauniga (e aunoa ma le ie lino).

Maliu masini ma vai tane

TAUA!

  • Faatasi ai ma se faamasinoga na faalauiloa, siaki ma le faaeteete pe talafeagai le tane ma ua faamautu ai le pamu.
  • Faatumu le pusa i le maualuga maualuga. Afai e le lava le vai mo le fufuluina, o le masini o le a avatu se faailo.
  • Afai na maua o le tane na gaogao, faʻatumuina i totonu ma kiliki i luga o le "amataga". Manatua, o le tulaga o meafaigaluega o le motusia ona o le le maua o le vai e le maua.
Mau i luga o le autu: mafanafana o le Loggia faia oe lava. Faʻamaeʻa le Loggelia Plasterboard. Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu?

Analogue - o le mea e fai ai le masini fufulu

O le isi mea mo le fufuluina o le fale poʻo se fale tumaʻoti e aunoa ma le suavai - o le fufuluina o le masini o se tagata aʻoga.

Suavai sasaa i totonu o le masini. O le metotia o lenei ituaiga o loʻo faʻaaogaina i le taimi e te toe liliu ai i se taimi o loʻo i ai vaitaimi. O le tele o faʻataʻitaʻiga e maua ai se centirifig e mafai ai ona e oomi ma le faaeteete le ie lino.

Lingerie i le alavai o le utaina o le utaina agai i luga. I le pito i lalo o le fufuluina tank o lo oi ai se ituaiga o le 'ava. O lona tofiga o le fatuina o se vaitafe e faʻaoʻo ai le leaga ma le hobble i luga o le utaina ofuvae. I le faaiuga o le faʻagasologa, o le vaipuna o le vai o loʻo tafe mai i le vai o le vai, ona toe faʻatumuina ai lea o le tane e tamoe ai le 'eleʻele.

Maliu masini ma vai tane

O le matafaioi autu i le filifilia o se masini e faia ai le masini e taʻalo ai le tau maualalo o lenei tulaga faʻapitoa: O le 2-3 taimi taugofie nai lo otometi meafaigaluega. O le fufuluina agaʻi i se masini e faʻatonutonuina e le tagata faʻaaoga ma faʻaalu le tele o le taimi, ma le ie lino i le tane e faʻatagaina ona faʻaopopo tuusaʻo i le taimi o fufulu meafaigaluega.

Faitau atili