O le totoina i luga o le Windows: Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Anonim

O le solomuli i luga o le Windows o se ituaiga faʻapitoa o le fusia o tauaso e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le potu i totonu o le faʻamalama ina ia puipuia ai le potu mai le la susulu, faʻalavelave tulaga o fafo. O fuafuaga e mafai ona aofia ai ma le mafiafia o palasitika ma almoninum papatusi, ua pipiʻi uʻamea poʻo le tipitipi. I le faʻaopopoga i le faʻauigaina o aoga aoga o le faiga e faia se mea sili ona taua o le vaega.

O le totoina i luga o le Windows: Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Foliga o le ata ituaiga ma faavae galuega rollers

Tusa lava pe o le a le ituaiga mea na faʻaaogaina, o le mamanu e aofia ai se pusa puipui, tapota, faʻatonu ma faʻapitoa faʻapitoa starives shift i le itu taumatau. Ua faʻaitiitia le faʻavae o gaioiga o lagona o ia malosi o le taʻele i luga o le ato poʻo ona faʻafanua. O le tulaga faʻatatau o faiga o le pulega lea o le oloa e gata mai i le itu o le potu, fafo na mafai ona siitia naʻo le faʻaaogaina o le malosi o le tino.

Matafaioi i faamalama faia o galuega nei.

  1. Puipuia. O se isi papupuni na faia i le faamalama matala nofoaga. Fuafua i luga o le ituaiga mea faʻaaogaina, o le oloa e mafai ona puipuia faasaga i le la susulu, pisa, leaga tulaga o le tau ma e oʻo lava i le ogaoga o le tino (faʻataʻitaʻiga, mai le maa lafoai).
  2. Teuteuga. O faila o FBROR poʻo le Detese Rolls i luga o faʻamalama palasitika e mafai ona avea ma se sitaili, faʻaopopo i totonu o le potu. O le tele o lanu ma tusitusiga e mafai ai ona e filifilia le sili sili ona lelei lomiga o le pala e teuteu soo se potu.
  3. Vevela vevela. Tele o faiga, e aofia ai 'auʻaunaga mata, mafai ona faia i le va o le upega tafailagi ma le tioata ea, lea e le faʻatagaina le vevela i totonu o le potu i le tau i le tau i le tau i le tau.

Fono

O le ituaiga o mea sa faʻaaoga e ala i le mauaina o gaioiga o loʻo aʻafia, soʻo ai e te filifilia le vaega, e tatau ona e iloa o meatotino a le uluaʻi tulaga.

O le totoina i luga o le Windows: Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Eletise eletise

Tusitusiga i luga o le autu: liligi le leo o pa puipui i lalo o le puipui

Ituaiga o Aso Nei Sunscreen Faiga

I le faʻaopopoina o fausaga o fausaga o fausaga i totonu ma fafo, e tele lava isi mea e faʻafia ai mea o loʻo faʻasoasoa i luga o le faamalama.

I le ituaiga drive

  • Faiga i le puleaina o le tusi lesona. Fufulu le ie e tupu ai le faʻaaogaina o se maea. E le faʻatagaina e se tagata taofia se tagata nofo soʻotaga e malolo i le isi itu. O lea faiga e masani ona faapipiiina i luga o le tele o le papala tauaso ma lavalava vaega.
  • Tapuni ma eletise eletise. O le Upega Tafaʻilagi e tupu ma le tasi kiliki i luga o le faʻamau ma mafai ona faʻatinoina i se mamao mamao. E mafai ona e polokalame le polokalama mo le faaoso i se taimi. A faʻapea, e mafai ona faʻatonutonuina e le pule eletise, e mafai ai ona faʻatonutonuina e le tagata lava ia lamellas poʻo upega tafailagi. Ole filifiliga atoatoa lea mo fausaga fausaga e faigata ona ave faʻamalosi tino.

I le ituaiga o loka

  • Rollers ma le itu-ituaiga vasves.
  • Mamanu ma pito i luga loka i le vaega o le pusa.
  • Nofoaga o le loka masini i luga o le pito i lalo plartk.
  • Puipuiga ma le puipuia o le loka e mafai ona faʻagaioia faʻaaoga se ki faʻapitoa.

O le totoina i luga o le Windows: Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Fabric rollers i luga o le palasitika faamalama

I le mea ma le taunuuga o le tapoleni

  • Galuega faatinoga. Lelei filifiliga mo le teuteuga o le teuteuga. O ie e fai ma le faʻailoga faʻapitoa e puipuia mai le la ma aua le mou atu.
  • Puipuiga o le fale teu oloa. O le igoa o le igoa o le igoa autu lea o faiga o le puipuia o faiga faasaga i aafiaga mai fafo. Faʻaopopo i lenei mamanu, faʻafetaui uma manaʻoga mo le muamua ma aulelei mamanu.

I le ituaiga o 'upega tafaʻilagi, o ituaiga nei o fausaga e iloga:

  1. Mautu. Alumini, Steel Lamellas po o ie mai le sopproof palasitika. Saunia maualuga puipuiga.
  2. Faaleleia. O au tauaso o Kavala, Stealina ma avanoa o le talafeagai lelei, lea e mafai ai ona e ulufale i le potu i le la, puipui le tioata.

O loʻo lisi uma lava faʻavasega e iai a latou lava faʻamatalaga, e lelei ma le le lelei. Mo nofoaga e nofo ai fale nofomau, ie poʻo oloa faigata e masani ona faʻaaogaina.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le puipui i lalo o le Tile: Sauniuniga ma fesoʻotaʻi ma pe o le faʻapipiʻi o luga i le umukuka

O le totoina i luga o le Windows: Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Rollight - tulaga ese afu oloa

O FBIC Boullrs o loʻo fusu atu i luga o pupuni o loʻo faʻapipiʻi i le Windows Soush ma, e faʻalagolago i le Tassue faʻaaogaina, e mafai ona maua le malamalama o le malamalama poʻo le paʻu atoa. O vaega autu ma mea taua i lenei mataupu e faia mai le malamalama aoga.

Tauaso pei o Rollight foliga sili ona manaia tele ma moli moli, mamanu e le faalavelave le tasi i le isi ma o se isi mea lelei. O le pefu e le mafai ona leaga, o mea o loʻo avea ma mea e fai ma faʻatuatuaina. O le faigofie o faiga e mafai ai ona e ofaina i latou i luga o le palasitika, laupapa laupapa laupapa.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e faia ni mea lelei ma ou lima lima. O le faʻagasologa e sili atu ona faʻaalu ma aofia ai tele tulaga.

    1. Filifiliga o mea ma mea faigaluega.

Fono

O fausaga afi e masani lava ona saunia mai i le mea o lanu e lua. O le tasi itu o le a vaaia mai le auala, ma le lona lua - mai le itu o le potu.

  1. SAUNIUNIGA O Fabric, fausiaina mamanu mo itu uma e lua o le tapoleni. E manaʻomia le tatau ona amanaia o alauni uma mo le ie ma auala mo le faʻasaʻoina o pine.
  2. Lafo ma mulimuli ane feololo o le tapoleni.
  3. O le aoina o le fale e aofia ai ie, pine, puleaina masini, faʻalelei pou.

E oʻo lava i le fale, e mafai ona e faia fitafita mai le ie, e le gata i le malu i luga o le paʻu, ae faʻaputuputu foʻi ma le manaia matagofie matagofie. O le faʻagasologa o le taimi faʻaalu ma manaʻomia ai ni tomai.

O le totoina i luga o le Windows: Faʻafefea ona piki i luga ma faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Gaosiga

Talosaga matafaioi i le Poloaiga Windows e mafai ona faʻatagaina le sili ona teuteuina ma puipuia lo latou fale. E mafai foi e le tele o suiga fesuiaʻiga e mafai ai ona filifilia le oloa atoatoa mo le potu o soʻo se tele ma aoga mafuaʻaga.

E manaʻomia le faʻaalia o le filifiliga ma faʻapipiʻiina o tauaso ma le mafaufau ma le tiute. E sili atu le mafai ona fuaina atoa uma, mafaufau ma faatusatusaina nai lo le aveeseina o le tele o mamanu ma toe faia uma le galuega.

Faitau atili