Faʻafefea ona fai le laupapa mo le moega e faia oe lava

Anonim

Ua leva ona pasi tausaga o le taimi o le tino ese, ma o le aso, na ofo mai e Saitata Fundy ituaiga o ata tifaga, ma le tagata te tausia ma le tagata faatau ma le tagata faatau Peitaʻi, e matuai uma lava, i lenei tele se mea, o loʻo sosoʻo ai ma tagata taʻitasi o mataupu, ma e tusa lava pe o loʻo iai le tau tuʻufaʻatasia o tagata faʻatau) i totonu o faleoloa i totonu o le "toniga.

Faʻafefea ona fai le laupapa mo le moega e faia oe lava

O le fale na tupu mo le moega e mafai ona faʻamalosia, ma e mafai ona faia mai ia i luga, i le muaʻi tauloto i pepa eseese.

Ma miliona tagata o le lalolagi e suʻe le leiloa e le faatagaina ona mimio ona lima, po o le faiʻai ma tutuliʻesea le tele o mea - mai le pipi. I le laina, o mataitu e mafai ona faigofie ona fai le muamua o le ulu o le ulu o o latou lava lima na leiloa i le laina.

Faafetai ia i latou, o potumoe ua mauaina se fou foliga mai. Vaʻavaʻai i lenei potu, e mafai e le malo ona faʻamasino e uiga i le tofo o lona e ona, faʻailoa muamua manatu, ae o le a ia taʻu atu o le potumoe "manava, o le amio ma le mafaufau o le fafine. O le mea moni, e le mafai e tagata uma ona o mai ma le potu o le potu mai le maosia, ae o le tele o fautuaga pe faʻapefea ona fai se potu moe, fesoasoani i le potu e tasi, o loʻo iai i le tasi kopi o le potu.

Ma e le tatau ona e fefe i se poto masani fou, aua o le aso o le fausiaina o se ofu mafanafana mo le moega, paʻu ma le ie o le ie o le ie, o le faʻamafanafanaga, o le faʻamafanafanaga.

Leai, o le mea moni, o le a i ai le Plywood po o le fiberboard Headboard mo le moega, sina saofaʻiga, ae mafai ona e mauaina le sili ona faigata o le galuega e mafai ona taofia ai se gaioiga o se gaioiga o se gaioiga, starer pe a jigsaw.

Tusitusiga i luga o le autu: o se laulau mo se laptop i se moega e faia oe lava: vaega o galuega

Faigofie ae matagofie le ulu ulu mo le moega

Fai se pa puipui i totonu o le potumoe, o se ulu ulu mo le moega e matua faigofie lava. Vaʻai i le lisi puʻupuʻu o meafaigaluega tatau ma masini lelei mo lenei:

Faʻafefea ona fai le laupapa mo le moega e faia oe lava

Meafaigaluega mo le gaosi o le laau laupapa.

  • Aurocromivik;
  • meaafale vaa;
  • maualuga;
  • Tulafono, rouelette;
  • Viliina ma se uafu;
  • sikulukalaiva;
  • Swel tagata;
  • O mea faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o tagata i tua i le pito i tua ma tautau i luga o le puipui.

Ma fausia se laupapa laupapa mo le moega o le a alu:

  • Mafiafia o fom (manifinifi e mafai ona piilima i le tele o faaputuga);
  • Detese tisu, paʻu, ma isi.;
  • kelu;
  • Fiberboard poʻo le 10 mm plywod.

O le paʻu paʻu paʻu i le lapoʻa o leitio pepa ma faʻapipiʻi i ai. O le ie ua tipiina i se mea fuafua e mafai ona faʻapipiʻi i le pito i tua o le ulu o le moega. Faatasi ai ma le fesoasoani a scapler, faʻapipiʻi le pito tasi o le uunaiga i le plywood. O lea la ua nofoia le ie ma puipui i luga o le pito i tua o le ulu o le ulu o le ulu. Toe liusuavai ua toetoe lava sauni. E tumau pea le tautau ia te ia i luga o le puipui.

Matamata i luga o le Plywood (DVP, Chippoboard) nofoaga mo le faʻapipiʻiina o tagata. Puipuia kapoti ma tagata taʻitoʻatasi. Faʻaaogaina le tulaga ma le pule, faʻailogaina nofoaga faʻatauaina mo faʻamau i luga o le puipui. Aveese le pu, tuʻituʻi le plugs i totonu o i latou ma fao le liligi-fao poʻo fao, tuʻua se tamai va i le va o latou pulou ma luga o le puipui. O lenei ua mafai ona e tautau le ulu ulu ma valaʻaulia malo e fiafia ai. E leai? Vave? Ona piki lea i tua ma se maea mimilo.

Faʻafefea ona fai se laupapa mo le moega o le tele o faʻamatalaga?

Faʻafefea ona fai le laupapa mo le moega e faia oe lava

Moega le ata ma le laupapa.

Ole taimi lava, o le ala muamua lava e fausia ai se falelotu e masani lava o le masani ai, ae o leisi tekino ua tuua se fanua le gata mai mo fatufatuga. O le ulu o le ulu e mafai ona aoina mai le tele o vaega.

E mafai ona aofia ai le 4, 6, 12, 15,16, etc. "PADS". O le Uʻatusia alafaatoʻaga taʻitasi e mafai ona tofu ma lona ata, faia o mea eseese.

Mataupu i luga o le autu: fola popping - o le sili filifiliga mo taʻaloga taʻaloga

O foliga o potu taʻitasi e mafai ona faʻatafafa, sikuea, taʻamilosaga. Masalo e te manaʻo e fai se laupapa foliga tutusa i sela, ona e tatau ai lea ona e faia 6 coal "PDS".

E tatau ona maitauina o fua o lenei tama laupapa e faigofie tele ona osofaʻia i luga o le puipui, aua latou te le manaʻomia le tosoina i lona fanua. O vaega taʻitasi ua lava faigofie ma faʻamalosia atoatoa ma kelu.

Ma ina ia mafai ai ona faia le ulu o le ulu, pau lava le mea e manaomia:

  • leitio;
  • laei savali;
  • fulufulu;
  • Glue po o le 2-itu itu.

Saunia mai le DVP poʻo le Plywood Bases o le manaʻomia tele ma foliga. Sopoia-sopoia faʻapipiʻi i le Scotch Billets. Tumau i mea taʻitasi o le paʻu paʻu tipi mai lona lapoʻa. Ufiufi le paʻu paʻu i le ulagia ma puipui i luga o le itu pito i tua o le faʻavae i le vaega. Aua nei galo e fai le faailogaina i luga o le puipui, ona pipii foi lea i luga o le lalaga o le muamua o le laupapa laupapa.

Mamanu le auala "kareny fusi"

Faʻafefea ona fai le laupapa mo le moega e faia oe lava

Taaloga a le laupapa laupapa laupapa.

Tele e tofo o le a i ai le laupapa, o le a faʻamanatuina ai i le faʻamalosia o le tautupu. I luga o le puipui, e nonoa i le auala lava e tasi e pei ona faamatalaina i le auala muamua e fausia ai se taimi malu, ae o foliga mai ia te ia e faʻapipiʻi i le pito i tua o le pito o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito

Talitonu mai ia te aʻu lenei galuega e faigofie pei o le ua muamua, ae mo lona faʻatinoga, o le a alu teisi atu ma mea:

  • pepa o Plywood;
  • taele taele;
  • Agasala;
  • luga o le ie.
  • lapopoa lapopoa;
  • Plywood po o le Radiodorter pepa laupepa;
  • Mafiafia malosi filo.

E manaʻomia le faʻamamaina o le ie poʻo le paʻu. O le filo ua faapipii ia i latou, o le a faia le tagata o le a taofia. O le ata ua tipi i le faavae tele. I luga o le tautatala, ua matauina pe o le a maua tala i luga o le laupapa, ma o pu o lo o agai atu i luga o le faailoga. O le mea leaga o le otaota o loo pipiʻi i le faʻavae. E toe manaʻo foi e teu le auivi ma saini le faʻailoga faʻatau. Ina ua mavae lena, o loʻo faia o pu i totonu o le paʻu paʻu ma le faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu ma faʻagaioia se pale-uʻamea uʻamea

E faʻapena foi ona i ai foʻi ni tamaʻi foliga ina ua maeʻa se vaipuna e fesuiaʻi e le Sunaitepham. Faʻatoa ufiufi le galuega ma le ie poʻo mea e te filifilia.

'Ona toe foʻi lea, ma le fesoasoani a se mea na talosaga atu ai i le lumanaʻi, na ia tuʻuina nofoaga o mau mo le pu ma le taimi mulimuli e faʻaalu ai le tiaʻi. E ala i pu, faamisi le filo ma tosina faʻamau i le pito i lalo, faʻasaʻoina filo mai i le pito i tua ma puipui i le ata.

E le tatau ona suʻesuʻe i totonu o se pusa taʻavale mo se tafiaga ma ua faia e tutoʻatasi mai i fata o leitio. Lenei e mafai ona e aumaia le finagalo o manatunatuga, aua e le tau laulu a latou.

O le iʻuga o le taumafaiga faʻapipiʻi i lona taunuʻuga.

O lea na e uma le luluina o le ulu o le moega i ou lima. Ua e matauina le auala na suia ai le potu?

Ma na faʻafefea ona e talisapaia ou tomai i lau auala fou? Sauni e suia le potumoe nisi? Leai, ua lava mo aso nei.

O le alu i le moega i totonu o se potu faʻafou, ma o le mea na tupu ai le susulu o le mata o le mata e mafai ai ona faʻafiafiaina tagata faʻatau, o le a le valaʻau mai taeao ...

Faitau atili