Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

Anonim

O pupuni na teuteuina i le valivali foliga foliga sili atu le manaia nai lo le faʻasaʻolotoga tuʻusaʻo ie puipui, o se galuega moni o le faatufugaga, e matua le mautonu ai foi.

Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

Despery Cperton

Mai i lenei tusitusiga, o le a e aʻoaʻoina ni mea mo le faʻamalosiina o le ievā ua i ai ma o le mafuaʻaga na ia maua i le mamanu o le potu. O se faatonuga i luga o le apili o le pupuni o le a tuʻuina atu foi, faʻamatala uma vaega o teuteuga o le ie puipui ma o latou lava lima.

Le matafaioi o le ata i totonu

O le ie puipui o le ie puipui o se manatu lea o lona uiga o ituaiga uma o auala e teuteu ai faamalama faamalama ma fogafale e mafai ona maua ai se matagofie, taugata foliga.

Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

Faaputu pupuni i auala e lua:

  • Faʻatulagaina ie faʻamalositino o loʻo i luga o le pito i luga o le panels (pe o loʻo i ai, pei o le tulaga o le faʻataʻamilomilo o oloa (Roma ma Auvaʻa o Auselagi
  • Fausia Green i luga o pupuni i le fesoasoani o filifiliga le masani ai mo lo latou nofoaga i luga o le faamalama, lea e le naʻo le soʻoga e mafai ai ona paʻu i lalo le ie ma piopini. Mo lenei, o faiga faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina mo pupuni ma faʻailoga.

E masani ona maua uma pepa e maua ai le iʻuga e tasi - faia le mamanu o le faʻamalama amata faʻaali ma mamalu. O ia faiga e mafai ai ona e faʻailoaina atoatoa le ono mafai ona faʻailoaina o ituaiga taua, pei o le jacquar, sipela, satin.

Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

E masani ona avea o se talatala o se manatu o le mafaufau o le ata vaʻaia o le tasi faʻamalama pupuni faʻataʻitaʻiga mai isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ausetalia ma Vetureni Roma e tutusa lava ma le tasi faʻatasi ma le isi faʻailoga faʻalauiloaina o ie, lea e ese mai i le Ausetalia atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e filifili le saʻo eletise eletise eletise.

I le faaopoopo atu i le panels, o le drapery foi noatia i lembrekn, lea e teuteuina i arcuate po o teugatupe e foliga i cone (swags), malulu, sootaga pe zabo.

Overclocking pupuni

Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

Faaaogaina o Magnets

Le amata i ai, mafaufau pe faʻafefea ona toso pupuni e faʻaaoga ai le masani ai o le tafao mai ai o ao i luga o le faamalama - o se auala vave e mafai ai ona teuteu i le vaega o le suisui.

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia ni pinisu pisusu poʻo ni togafiti faʻapitoa, ma o le a matou tuʻuina atu le panela i le pepa manaʻomia. O le filifiliga mulimuli e sili ona lelei ona o le hook-screwed i totonu o le pa e manaʻomia e faʻamau ai le piki, aʻo le maneta mulimuli ane o loʻo taofia saʻo i luga o le ie puipui. O le mea moni, o le mea moni, o "le" lauulu lauulu "mo ata vali, faʻatagaina e aoina le mala a le pupuni e soʻo se auala e pei o oe.

Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

E tele filifiliga e fai ai le toso i luga o pupuni e faʻaaoga ai maneta, mafaufau i le autu o latou:

  1. Faʻavasegaina o Wavenic Wave - aoina lou lima o le pito i totonu o le ie puipui ma fausia se vaega o le ie (faʻamatala le taua o le teuga, e tatau ona vaʻavaʻaia ma faʻalelei faia i luga o le ie puipui. Le sili ona matagofie, o se fofo e foliga mai i le ogatotonu o le ie puipui;
  2. O loʻo faia le faʻaliliuga faʻalua i se auala faʻapena, ae ui i lea o le aofaʻi o galu e faʻateleina i le lua - o le faʻaititia foi o le tele o le faʻasaoina o le lapoʻa ua fausia, sili atu le talimalo;
  3. Maualalo ata - fetaui lelei mo le malamalama malamalama mai tulle po o le okeni. I le ogatotonu o le pito i lalo o le pito i lalo, o le ie o loʻo ufitia i le maneta ma oso i le tulaga e te manaʻo ai, o le maneta e masani ona faʻatumauina le lanu.

Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

Tali talitutusa auala e faʻapipiʻi ai ie pupuni o se seti tele seti, ia e faia le fanifofo ma o le a faia se tulaga ese e le o se tutusa ituaiga o lau puipui.

O Dripet e faia oe lava

O le ata o pupuni ma o latou lava lima, faatinoina i le taamilo o le lauolima i le tulaga o latou sulugaloa, faia ia tatou faaaoga se atigi fagu. O se mea faʻapitoa o se mea e sili ona maua ai le fetuunaiga o loʻo i totonu, suʻisuʻi i totonu o le pito i luga o le pito i luga o le tisu, e mafai ai ona faia se vaega o soʻo se mea.

Tusitusiga i luga o le autu: O le iloa o le uatia o le uatia e fetaui ma MS-158M

Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

O loʻo faʻataʻapeʻape i le tulaga o le suisui

I faleoloa o Pusa, o le a e mauaina se ie pupuni o ituaiga eseese, o loʻo fuafuaina e fausia ai se ituaiga ata - mai le faigofie o le tolu.

Taʻitasi ituaiga o ata ese e iai lona lavaʻoga faʻalelei, o loʻo faʻaalia ai le lautele o ie, lea o le a manaʻomia e fausia ai se ie puipui.

Faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le aofaʻi o loʻo i lalo 2.0, ona o le suisui o le ie puipui ma le lautele atoa o 3 mita o le ae manaʻomia se ie ma le lautele o le 6 m.

Fonotaga o le Fono Aoao O Mea Eseese O Play of Drapery:

  • Faigofie Vertical Gholds - 1.5;
  • Rysobi, buffers ma tao-waffles - 2.0;
  • Tuuina atu o laumata ma fao-fusi-aufana - 2.5;
  • O le laumei o le kuki - 3.0.

Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

E i ai ni kipe i totonu o loʻo i ai ni mama mea e fai ai ie puipui, ua mamanuina i latou e matuaʻi mo pupuni i luga o faʻamaumauga. O la latou Fono Aoao o le 16.

O metotia o le Soupwing Cutchans ma Darpery Eseese e faʻatatau i le ituaiga o lipine o loʻo faʻaaogaina - O nisi lipine o loʻo faʻapipiʻi, o isi o loʻo faʻaaoga le velcro. E sili atu ona faʻatuatuaina le faʻaaogaina o le lipine pope, e sili atu ma le faʻatauaina ma mautu e taofi foʻi le pupuni o aano o manu felelei.

Ina ia taumateina i luga o pupuni mulimuli mulimuli i faatonuga nei:

  1. Fuaina le lautele o le faʻamalama matala ma, ia faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o le tufatufaina o le ata e te pei, pe o le a le lautele o le ie e tatau ona e faʻaaogaina;
  2. A maeʻa ona faʻatau mea talafeagai, matou te agaʻi atu i le suisui. Togafitia vaega o le ie - liliu pito i le 2-3 centimita i le sese ma le laa i luga, o le pito i luga e tatau ona punou;

    Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

  3. TESTER MA LUA LUA LUʻITAU O LE O LE LELEI O LE FOLAFOLAGA O LE FRBICE I LE IGOA O LE 1 CM. Mai le itu i luga o le tapoleni;
  4. Faaluaina le pito o le pito o le ie ma tuu i totonu o le ie ma tuu i le pito, a o le galo e tatala le lipine fetuunaiga filo;

    Metotia ma Filifiliga mo le manaia o le auvae

  5. Tuu le ie ma alu i luga o lana mea puʻeina - i le pito i lalo o pupuni, e faʻafesoʻotaʻi filo o filo, o le pito tutusa itu i tua o le faitotoʻa o le faitotoʻa pe o le a tumau ai. Ave le maea o le fili mai le itu saoloto o le ie puipui ma amata le Framework e siitia le ie i le ogatotonu, faasaoloto le filo filo.

Tusitusiga i luga o le autu: vali fusi i totonu o le faletaele - Faʻafefea ma faʻafefea ona faia

Vaʻai vitio ata

O le pupuni uila e faaauau pea seia oʻo le lautele lautele (i le auala faʻapotopotoga, siaki le tele o le lipine o loʻo taofia poʻo le fetuutuunaʻi o le tasi E le o sao le ie i le taimi o taotoga.

Faitau atili