Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

Anonim

Pupuni o ituaiga eseese, faʻapipiʻi i luga o le faletalimalo faʻamalama poʻo totonu o le potu i le faletalimalo, e mafai ona sui le totonu o le potu - e faʻafouina ai, aumai ni ata fou ma leo fou. O ia fofo ua fofo ai, ona o le lavelave o lo latou faʻatinoina, e seasea ona iʻu ai i le taimi taua, tu i taimi uma na faʻaalu.

Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

Uluai eseese pupuni i luga o le tasi faamalama

Mai le tusiga lea o le a e aʻoaʻo ai poʻo fea ituaiga o ie puipui e mafai ona faʻaaoga e tuʻufaʻatasia ai o latou lanu ma mamanu. O le a matou vaʻavaʻai i auala sili ona lelei e faʻafetaui Windows ma ie puipui ma faʻamanuiaina ma penefiti ma le le manuia o latou taʻitasi.

Eseese pupuni i le tasi potu

Ae e te leʻi amataina le faʻamalama o le ata, e manaʻomia le suʻesuʻe ituaiga eseese o pupuni ma filifili po o le a le tuʻufaʻatasiga o fale mautotogi ma fale e sili.

Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

O ituaiga uma o pupuni i luga o faamalama e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: oloa o mea mautu ma malu. Flelemu - Matau Faʻatala lelei ie puipui, pupuni, Roma, Falani ma Ausetalia ie puipui. O ofutino atoa e aofia ai palasitika mimiti o palasitika ma paʻepaʻe ma vaevaega, o oloa Roma mai le BAMBOO ma pupuni

A tuʻufaʻatasia pupuni i luga o le faʻamalama i luga o le faʻamalama, e manaʻomia le faʻatasia o oloa mai mea eseese. O le faʻaaogaina o ituaiga e lua o ie puipui, tusa lava pe e eseese i le ituaiga ituaiga, o le a le faia se ata faʻaali. Ae ui i lea, pe a tuʻu i ai ni faʻamalama o loʻo i totonu o le potu e tasi, o le avanoa mo le maneouver e lautele lautele.

Muamua o mea uma, o loʻo taofia mai le galuega a le pupuni - i luga o le faʻamalama o loʻo i luga o le la o le la, e ono faʻaalia e faʻaaoga ai ie puipui pe pupuni mai ie puipui. O pupuni o le burlap i totonu foliga lelei i totonu, o lona lanu enaena enaena-begee lanu e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le matagofie o le potu, malu o tusitusiga.

Mataupu i luga o le autu: Greout mo se fusifusi afi i totonu o le faletaele: O le a le mea sili

Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

Afai e manaʻomia le faʻatumuina o le tausaga o le potu, e fautuaina i le faʻaaogaina o ie puipui mai le ie uliuli, o le mea lea o le afi tele o le moli o le alesifo.

O le mamanu o le faʻamalama ma pupuni i luga o le puipui o loʻo vaaia le itu paʻepaʻe e mafai ona faia e faʻaaoga ai pupuni Roma poʻo le 'aʻapa o le paʻu. E taua le tausia o le paleni i le va o le sili atu i le va o le sili atu ma le faigofie - lua matagofie, tele faʻamalosi tino pupuni, e mafai ona sili atu i totonu o le potu.

Eseese pupuni i luga o le tasi faamalama

E ese pupuni i totonu o le tasi faamalama e sili ona tuʻufaʻatasia e mea ma foliga. O sea auala na faʻatagaina e ausia ai se sili atu le puleaina o le moli o le potu ma e mafai ai ona fatuina se faʻasologa o le vaitusi, o le a le mafai ona tu i luga le fofo o le fofo.

Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se tuʻufaʻatasiga o pupuni o laʻau matagofie ma faʻataʻapelavale ai vaitafe o fafo:

  • O le a faʻaaogaina lau pupuni uma, ua e maua mai se pogisa atoa o le potu ma manaʻomia le pagatia tatau;
  • Ma pupuni matala ma se ufiufi ie puipui, o le a le faʻalavelave uma i le la, fausia se siosiomaga malie, a o le potu tumau mai fafo manatu;

    Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

  • Ua tatala le pupuni o pupuni o le potu ma le leai o se fua faatatau o mea o loʻo tupu i fafo atu o le fale.

O ia tuʻufaʻatasiga e matua mamao lava: O le faʻamamafaina i luga o le faʻamamafa o loʻo tuu i luga o le tuʻufaʻatasiga o ie puipui o le lisi o le lisi poʻo le faʻailo o le faʻamalama, ma le palau o le faʻamalama.

Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

Taumatau tuufaatasiga o tagata pupuni Roma ma pupuni

O lea e mafai ona e tuʻufaʻatasia chifton mo umukuka pupuni ma le ufiufi ie puipui. O le faʻaalia o le taumatau o lanu o lanu - o se eseesega poʻo le toneal tuufaatasiga o ata, o le a e maua vave ma matagofie, ae o le poto masani o le faʻamalama matala.

O a filifiliga i aso nei ofo tagata mamanuina?

E tusa ai ma tagata mamanuina o loʻo i totonu, o le mea sese tele pe a tuʻufaʻatasia o pupuni o loʻo i ai le sili atu le mafaufau o le faʻamalama matala, ma le tele, e masani ona le talafeagai, faʻatau. O tamaʻi ea e tasi ma piko, pe a faʻaaoga ituaiga lua o pupuni e lua, latou te faʻafaigofie ai le ata atoa - latou faʻaputuputu le vaega o le vaega o elemene.

Mataupu i luga o le autu: o le totonu o le potumoe ma lua ituaiga o pepa puipui: 5 nofoa mo le filifilia o ata

Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

Siaki le sili ona aoga faʻapitoa o pupuni mo potu eseese:

  1. I totonu o le ofisa faigaluega, lea i le ulu o le manatu tuvaai, o loʻo fesoʻotaʻi ai ma le matapale, faʻatasi ai o tauaso mai le laʻau ma le alu ese, ma faʻatulaga lelei pisinisi;
  2. I potu moe, faʻatasi ai ma pupuni ie pupuni ma 'alo ese mai mea faʻalenatura - BAMBoo, Burlap. O le filifiliga mulimuli e tatau ai i le faʻaaogaina faʻapitoa - o pupuni o pupuni mai Burlap o loʻo taugofie, o pepa na o le penny, ae i le taimi lava e tutusa latou i totonu;
  3. O le potu malolo o le avanoa mo le faʻatinoina o manatu tetele. Mo faamalama mamanu, e mafai ona faʻaaogaina ni ie puipui - ie puipui e aofia ai le tolu vaega o ie e tuʻufaʻatasia i le isi, faʻatasi ai ma le lanu o le tasi ma le lanu.
  4. O potu o tamaiti e manaʻomia ai fofo aoga - tuʻu le palasitika paʻepaʻe, lea e faʻamalamalamaina e tagata leaga, ma le auleaga penitala i le lanu mumu), ma maua ai se ata mataina o le a tatau ona faia se mea a le tamaitiiti.

Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

Ie pupuni mai ti o lanu eseese: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia saʻo?

Afai e te manatu o se tuʻufaʻatasiga mai ituaiga eseese o ie puipui, e te le masani ai pe sili atu ona fefe, ae o se mea fou i totonu e manaʻo ai i totonu o le ata o le tasi faʻamalama i totonu o le vae o le tasi faamalama.

Pupuni o lanu eseese i le tasi faamalama o loʻo faʻatasia e tusa ma mataupu faʻavae nei:

Vaʻai vitio ata

  • O le afa afa metotia o le tapoleni autu mo ie pupuni e tatau ona avea o se monophonic, sili atu beige, samasama poʻo le lanu samasama mo le tele atoa lanu;
  • O tuʻufaʻatasiga o ata ma mamanu - piki i luga pupuni ma tulle o le tasi lanu lanu, ae i ni mea eseese, e mafai ona faʻaaoga le pamu o le tasi mataupu - eseese gemet , autu o le sami po o le vateatea;

    Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

  • O le faaopoopoina o le Monochrome Web Matude - o le Upper Courts o loʻo tuʻufaʻatasia: O le vaega muamua o le tisu o se ata pupula, ma mamanuina o loʻo iai se ata faʻavae;
  • O le tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le lanu o le potu - ma lenei faiga, o le lanu o le tapoleni e le masani ai, o le faʻafefe o le ie faʻavae o loʻo filifilia i luga o puipui o puipui , se isi - ma meafale poʻo mea laiti poʻo ni vaega laiti;

    Polofesa fesoasoani: tuufaatasi ese pupuni eseese i le tasi faamalama

  • O le feteʻenaʻiga feteʻenaʻi - O le tapoleni e tatau ona i ai le tutusa o tusitusiga, ae e aofia ai ni vaega eseese o vaega (sipela i luga, geometric foliga). O le fiafia e vaʻai i le pupuni o lanu e lua i le tasi faʻamalama o le sogi o le promza.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le tipi mai le faitotoʻa o le taʻavale

Faitau atili