Faʻafefea ma le sili glue palasitika tulimanu

Anonim

O ia mea teuteu e pei o se oneone o loʻo i ai, i isi mea, o se taua taua. O lona galuega autu o le puipuia lea o tulimanu, atoa ma mea faʻauma i fafo atu o mea faʻaletonu. O mea e aofia ai ia mea e aofia ai puipui puipui, faʻafilemu mo pupuni o faʻamalama, masini faʻaalu, kapeta). O le asō o le a matou sili atu auiliili pe faʻapefea ona faʻaputu se tulimanu palasitika e kelu e faia, a ituaiga ituaiga o lenei faʻavae o lenei, ma o le a le tele e sili ona filifilia.

Faʻafefea ma le sili glue palasitika tulimanu

Nofoaga autu

E pei ona maitauina, laititi maualuga, o le mafuaʻaga autu mo le faapipiiina o le puipuiga o le PVC tulimanu mo le pepa puipui, e le gata o se gaioiga e maua ai le tele o puipui poʻo le faʻavaeina o mea e maua ai totonu o fale ma fale. Faatasi ai ma lenei fuafuaga, e mafai ona puipuia nofoaga leaga leaga mai le faʻaleagaina, ae e mafua mai i faiga mai fasi mea eseese, ma o isi taimi o pepe taalo i le aiga ma fagafao.

Gauai atu! Afai e te filifili e pipii se tulimanu o palasitika, ona mautinoa lea o lenei saming elemene o le a naʻo le saogalemu mo le pepa puipui, PVC pane "ma matagofie. O lea ia tatou mafaufau i le fesoʻotaʻiga i sili atu auiliiliga.

Ituaiga o palasitika tulimanu

Faʻafefea ma le sili glue palasitika tulimanu

E tatau ona maitauina, faʻapea ai ma foliga vaaia, faʻapena ona mafai e lenei feʻau tele. O ituaiga nei e tulaʻi mai iloga: O fafo, tagata na faia i fafo, totoʻa, lanu, lanu, faʻalelei, teuteuina "i lalo o le laʻau" i lalo o le laau "i lalo o le laau" i lalo o le Laau ". I se faʻaopopoga, o nisi o ituaiga e mafai ona faʻaogaina e faʻatino ai galuega i luga o le faʻamanatuga.

Fautuaga! Afai e te le faamalieina i le lanu o le PVC tulimanu ma e te manaʻo e vali, e tatau ona e faʻaogaina le tulafono ma faʻatonuga e pei ona valiina isi pvc luga.

A o le mea e sili ona tele e filifili ai: vaʻai le tulaga, taʻitaʻia e le toʻalua ma ni faʻamatalaga aoga.

Mataupu i luga o le autu: Tekonolosi o tekonolosi mo le faʻaputuputu o se ogalaau o se lakapi lapotopoto

Auala e Tumau ai

Ae le i taupulepuleina le tulimanu, e manaʻomia le faʻatinoina o nisi galuega sauniuni. E amata i le, o palasitika mea e tatau ona tipiina ma fetuunai. E mafai ona faia lea faʻaaoga se naifi manifinifi, poʻo le malosi uʻamea tipi seleulu, talu ai o latou aiga o aiga e mafai ona faʻaleagaina i le taimi tipi. O le mea moni o le mea moni o le galue ai i le naifi e fesoʻotaʻi ma mea e faigata ai, e manaʻomia le faʻatinoina lelei i auala talafeagai e puipuia ai.

Faʻafefea ma le sili glue palasitika tulimanu

I se faʻaopopoga, o galuega faataʻitaʻi e mafai ona faia e faʻaaoga ai se ata. Matau o lenei tulaga e fautuaina ai le faʻaaogaina o le disk mo le uʻamea filo. Ia amanaia le mea moni o le mea moni o le mea tonu o le aotelega o le lelei o le galuega ua maeʻa, o le aotelega o le lelei o galuega ua faia.

Aua le galo! Leai se mea e faʻaaoga ai le silika ina ia mafai ai ona nana mea i vaivaiga o le le mautonu. O le mea moni o le faʻamutaina o sina taimi e ufitia i avanoa siliki, e mafai ona ufiufi i le efuefu, faʻaleagaina le aotelega o foliga o le tulimanu, atoa foi o le nofoaga na tapunia ai. Afai e te le faia galuega, ae na faafaigaluegaina tagata poto faapitoa, ona matou fautuaina lelei lea pe faʻafefea ona latou faia a latou galuega.

Mafaufau i tatou lava: Ina ua mavae, e sili atu le iai o se tamaʻi, ae e tutusa foʻi i le umi atoa o le tulimanu nai lo le palapala, ae le o se maʻamamaʻe, ma e masani lava ona fufusi. O le mea moni o le tala lea e ono eseese ai le lanu ma le lanu.

Faʻafefea ma le sili glue palasitika tulimanu

O mea nei e masani ona lanu lanu:

  • Le uliuli.
  • Lanu efuefu.
  • Manino.
  • Lanu paʻepaʻe.

O le a le mea e faʻapipiʻi ai ma o le a le kelu e apalai

O lea, o le a le kelu e sili atu ona lelei le palasitika tulimanu? O se tasi o filifiliga sili ona lelei e masani ona valaauina. "Fasiina o le fao". Ma le latou fesoasoani, e mafai ona mausali ma tuʻu pea le magagana o lenei mea teuteu e le gata i potu uma, ae o le faletaele poʻo i totonu o le umukuka ma le faʻateleina o le teteʻeina tulaga. I le ala, filifili ai ni fao vai, lea pe a maeʻa le faʻapipiʻiina. I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o le acerilic kanelant o le lanu tutusa e faʻatagaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻaaoga i totonu o le umukuka o piniki o piniki

Faʻafefea ma le sili glue palasitika tulimanu

E le gata i le faʻatauga o le mea e tatau ona e faʻatau ai se fana faʻapitoa, ma o le a mafai ona e faʻaaogaina faʻu fulufulu i le galuega. A e apalai galue, e manaʻomia le faʻaaloalogia: Faaaoga kulimi ma le manifinifi lio, latalata i le ogatotonu o le itu sese o le tulimanu o le tulimanu o le tulimanu. O lea, o lotou faʻateleina le ono mafai ona tupu o le fatu, pe a oomiina, paʻu i luga o foliga-foliga. Lava lava tulaga, pe a o toe vaega o le pito i luma o loʻo i luma pea i le itu i luma pe i luga o le pepa puipui, e manaʻomia le faʻatali ai le faʻamago atoatoa, ona faʻateʻaina lea i latou ma le maʻai ma le laulu.

O ni nai upu e uiga i le auala e faʻasaʻo ai le tulimanu i le taimi o le faʻamamaina o le kulimi. Afai o le a galue ma lamolemole ma mafolafola luga (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalama uila) O le a laʻititi ai ou faʻafitauli, pe a faʻapipiʻiina ni meaʻai, e ono oso ai ni fesili, nisi o meaʻai. Ina ia faʻamautuina le tulimanu, i ia tulaga e manaʻo e faʻaaoga le lipine o ituaiga eseese (filifili i tulaga faʻapitoa, faʻavae i luga o ou tulaga). O ituaiga masani o le fonotaga o le koleni o:

  1. Mala.
  2. Afifiina.

Vaʻai faʻatonuga aoga vitio:

Gaosiga

I le tatou mataupu, o le mea sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o le valiinaina o le togiga. Ma o le a mafai ona e tusia le tulimanu. E manaʻomia le aveeseina o le nonoa lipili i le aso e sosoʻo ai, saunia e faʻamago le l o le kulimi. I le ala, e toatele e maofa ai: faʻafefea ona punou. O le mea moni, e le manaʻomia le faia o lenei mea i totonu o fausaga faʻagaioioia nofoaga, aua e lava le malie, ma o le a le aveʻesea pe a latou le lelei).

I le lava mataupu, pe a lava le tulimanu o le galue malosi e lava ma le faʻaosooso (mo se faʻataʻitaʻiga, 45 tikeri), poʻo le sitaili o le tino o loʻo laʻititi atu i le tele o vaega i luga O le metotia, sa palasi lemu i latou.

Mataupu i luga o le autu: palasitika faitotoa masini: uiga

Faitau atili