Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Anonim

E tele naua o loʻo tatou feagai ai ma le manaʻoga o se mea e pei o se tulaga ese i le va o avanoa nofoaga i luga o nofoaga aoga. I le faʻatinoga o lenei manatu, o le faʻaliliuina o le potu ma le fesoasoani a puipui o le a fesoasoani ia i tatou. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina ituaiga lua pe sili atu poʻo le pei o se Tusi, e le gata i ni lanu sili ona mamao, ae faʻatasi ai ma mea eseʻese. Peitai, tatou o le a o mea uma i mea uma.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Aisea e tatau ai

E le o taimi uma lava o le amataga o le totonu o le potu poʻo se isi e aoga tele e pei ona matou mananaʻo ai. O nisi taimi e tatau ona e suʻea ni auala e fofo ai. I se faʻaopopoga, e masani lava ona tuʻufaʻatasia ese lanu i totonu o totonu o le potu. E faatatau i le potu malolo, potumoe, vasega pepe ma faapena loa.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Manatua! O lenei auala e iloga i le maualuga o le tulaga o aʻoaʻoga, talu ai e te le manaʻomia le faʻaogaina i suiga o totonu o totonu ma le taugata faʻaleleia.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

O le mea moni, o le faʻaaogaina o le Kamupani puipui e manaʻomia ai ni tomai e tuʻufaʻatasia ai lanu ma luga. Ae o le isi itu, oa lenei mea, e le manaʻomia le avea o se faapitoa-tulaga faʻapitoa i le ata o faleʻitaʻi. Ua lava lea e momoli atu ai faʻavae faʻavae ma le vaʻai i le ata ma faʻataʻitaʻiga, o le a foi latou faʻatinoina i faiga filifiliga. I le avea ai o se tulafono, e tusa lava poʻo fea o le fale mautotogi, o le mea e fai ai meaafale ma mea faigaluega e aofia ai i totonu, o mataupu faʻavae o Livō tumau lautele.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

O lea, tatou mafaufau i le tele o finauga ia fiafia i le tuueseeseina o le avanoa i luga o sone aoga:

  1. A tatau ona vaeluaina se tamai potu, ae e te le alu e faʻaaoga le tele o povi ma mafiafia kamuta ma fata e aloese ai mai le sili atu le faʻaititia o le vaega.
  2. E tofu foʻi ma se vaega o le potu e tatau ona faʻamamafa, ia le itiiti ifo lanu. O le a faamamafaina lona finagalo.
  3. Afai e toʻatele tagata o loʻo nonofo i totonu o le potu (mo se faʻataʻitaʻiga, fanau a itu eseese), ona mafai lea ona faia se avanoa avanoa mo tamaiti taʻitasi. O le mea e tasi e aoga i le fanau o le tele o tausaga.
  4. E mafai ona e nofo toatasi i fafo le vaega autu o le potu, vaʻaia vaʻaia vavaeʻese mai le lua tulimanu. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai le tele o paolo o puipui.
  5. E masani lava, o ia auala e teuteu ai avanoa o loʻo faʻaogaina i le tulaga o potu e tasi ma se potu tuʻufaʻatasi ma se umukuka, pe mo potu.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

I le avea ai ma se tulafono, ma mea uma, e manaʻomia le faʻaaogaina e le-monochrome, ae sili atu le faʻatusatusaina o taʻaloga. E talafeagai foi mo le tuʻufaʻatasiga o pepa puipui ma ata / teuteu ma Monophorc Sero aunoa ma se mamanu. I le ala, i lalo o le tulaga o se faiga agavaa, e mafai ona e "fetuunai" o na vaivaiga i totonu o le potu. Ioe, e faʻaosofia lo tatou faʻailoa mai e uiga i le faʻasaʻoina o faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamaʻi potu lea lava e tele pe leai foi se lelei faʻatulagaina.

Ituaiga o teteega i luga o sone

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Muamua lava, ia manatua o le faitio, ma poʻo fea le vavaeʻese o le potu e gaosia i le lua pe sili atu poloka o le lanu. O le a le paolo o loʻo faʻaaogaina i le tasi nofoaga pe o se tulaga tele e fuafua ai lona aoga aoga. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia le mea o loʻo i se vaega faʻapitoa o le potu moli. E faʻatatau i le la susulu ma faʻaleoleo (moli, lamepa, ma isi mea).

Mataupu i luga o le autu: Aveesea eletise eletise plth: faapipiiina

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Sei o tatou vaʻai i mea autu ma fesuiaʻiga o tuʻufaʻatasiga e mafai ona maua ai le potu sili atu le manaia ma le aoga:

  1. O faʻataʻitaʻiga eseese o loʻo i totonu o puipui o le potu e masani ona faʻaaogaina i tulaga e masani ai oe i le tulaga: a) faʻatatauina le talaʻaga autu ma ni leo; B) Muamua, o le a faia le ata o totonu ma sili atu.
  2. O se isi suiga e tuʻufaʻatasia ai vaega i le toe teuteu ma monophonic pa. I le toeitiiti lava tulaga uma, o le a avea ma nofoaga na ia mamanuina o sui o le. O lea, taofi i le faʻamatalaga talafeagai (susulu ma le masani ai, poʻo le sui, filemu), e mafai ona e avatua se nofoaga faʻapitoa i totonu o le potu faʻapitoa.
  3. O le pepa puipui sa faʻaaogaina e iloga ai se sone e mafai ona i ai se eseʻese tusitusiga: lamolemole pe faʻapipiʻiina, ma faaleaogaina mea taua, o le "maualuga" o lea e mafai ona avea ma 1-2 mm. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faasaoina o le mafaufau poʻo le tuʻufaʻatasiga o le lanu o kamupani puipui. O soʻoga i le va oi latou e tatau ona faʻatulaga ina ia matagofie ma manaia le suiga. E faʻatagaina le faʻaaogaina o le tele o suiga poʻo ni suiga faʻapitoa ma isi mea teuteu vaega.
  4. Ma le mea mulimuli, e mafai ona e faʻaaogaina sea ituaiga mamanuina o se tuʻufaʻatasiga o puipui puipui ma ata na faia i itu eseese. O lea, o le mea muamua e mafai ona faʻapipiʻiina ma sipima foliga poʻo ni mea e pa, ona ma le o le paʻu (diagonal) poʻo le faʻatiga. I le auala, o se filifiliga, e mafai ona e faʻaogaina tutusa puipui, i auala eseese "o le lafoina" i latou i luga o le tasi poʻo le isi nofoaga o pa.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Tuʻufaʻatasiga filifiliga i potu eseese

Sei o tatou vaʻai poʻo a ni filifiliga mo le Zoning Space o loʻo avanoa mo le potu e pei o le potumoe, potu malolo ma umukuka (oe mafai ona avea ma se ata pulupulu i KHRUSHAND.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

O le a le mea e mafai ona faia i totonu o le potumoe

I le tele o taimi, e faigata ona talanoa e uiga i se tele o filifiliga mo zonming le moega potumoe. O se tulafono, o le mea e sili ona masani ona tupu mo filifiliga o se moega, faʻapea foi ma le potumoe o le potu, o le mea e latalata i ai. I le taimi lava e tasi, e le gata i avanoa puipui e mafai ona auai i totonu o le totonugalemu (latou, i le ala lea e mafai ona viiafale, pmlizelmin pepa ma faapena), ae isi uma mea.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

O faʻataʻitaʻiga e mafai ona tautua ai:

  • Fafie.
  • Uamea.
  • Mea teuteu.
  • Ata ma ata i totonu.
  • Puipui o le ata ma ni togafiti.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Gauai atu! E mafai ona e faitau sili atu e uiga i foliga o le ata pepa puipui i totonu o le tusitusiga "wallpaper mo potu 'aiga".

E tatau ona malamalama i le filifiliga o ata pe a fausia se tuufaatasiga e tatau ona atoatoa le malosi ma atamamai, talu mai le potumoe e masani ona motusia ai. O lenei potu o loʻo fuafuaina mo faʻafiafiaga ma le malolo, o lea o le tele o le pupula ma le "alavai" e le mafai ona talafeagai ai ata.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Afai e te alu e faʻatino se tuʻufaʻatasiga lelei i totonu o le moega i autafa o le moega, ona faʻaaoga lea, muamua o lanu uma ua uma ona iai i totonu. E le tatau ona aofia ai e le tagata foʻi o le potu e le tagata ese lanu pe le lelei le talafeagai o fofo i le ofe o le INFORD Space. O le lotogatasi o papaʻeina e fesoʻotaʻi ma le Monochrome lanu, i se isi lava avanoa, faʻaaogaina o pepa puipui - uo pepa mo lenei, poʻo se faʻatulagaina "ma se faʻataʻitaʻiga" i se ata ".

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo se ie puipui: matagofie tuʻituʻi

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

A o le potumoe mo tamaiti, ma potu, lautele, ona latou te matua ai lea o le Zoning. E faʻatagaina oe e vaevaeina le avanoa i totonu o nofoaga e manaʻomia ai le moe, taʻaloga, suʻesuʻe (mo tamaiti matutua) ma isi. I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o lanu eseese o le a faʻatagaina ai oe e foia le faʻafitauli o le potu o le fanau mo tamaiti o filifili. E le gata i lea, o puipui o loʻo iai foi i tamaiti matutua tausaga e ono ono ono mafai foʻi ona mafaufau i ai le tasi, ma o le a e mafaufau i auala e fatuina ai se faʻatasiga toʻafaga ma i lenei tulaga.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Filifiliga mo le potu malolo

O lenei avanoa atonu o le sili ona taua i tulaga o na galuega e tofia i ai. E le gata i le mafai ona malolo le aiga atoa, e masani ona latou talia ni malo i totonu, faʻavasega fonotaga avanoa i mafuaaga eseese, ma lautele, matou faʻaaogaina mo fonotaga eseese. O le mafuaaga lea e manaʻomia ai le taumafai e atagia mai le lautele o le potu malolo i le ata o puipui, ma le tele o na pa.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

O le taualuga e mafai foi ona logoina i le pepa puipui

Ioe, o le fofo e fofogaina e uiga i lenei galuega e matua faigofie tele i tulaga e tele ai le potu e tele, talu ai o le lautele o metotia auiliili i luga o mataupu faapena e faalauteleina ai metotia lautele i ia mataupu o le lautele lautele. Afai e le tele lou potu, e mafai ona momoli mai ni faafitauli. I le taimi lava e tasi, o le a lava le tele o lou potu malolo, e le fautuaina le faia o le tele sone. 2, sili atu 3: O le a lava lava lea. Ma sili atu "sone", e amata ona foliga foliga e sili atu le vaʻai i le potu ", talu ai e sili atu le mafaufau ma le le lelei o tagata o loskutka.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

E tatau ona amanaia i se potu laititi poʻo vaapiapi, aemaise lava i tulaga o loʻo iai i le fale mautotogi, o le faʻaaogaina o le pogisa, sili atu, pei ona le talafeagai ai. O le manatu e le gata o le lanu lanu uliuli e i ai le tomai e faia ai le totonu o sea tamaʻi meaʻai o le pogisa. Leaga, o le mea moni o pogisa ma pogisa papae ua iloa o le mafai ona faia se lagona vaaia o le tele o le avanoa, lea e le taliaina i le potu laititi o le potu malolo.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

O le mafuaʻaga lena e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le pastelgon lanu, ma lautele, o se moli sili ona lelei o le pale. O lenei, i le ala, e le o se mea pogisa uma o le pogisa pe susulu mata matala faʻaaogaina i tagata uma e le mafai. Ioe, kelu e pupu. Peitai, e tatau ona manatua a latou le tatau ona nofoia le nofoaga autu i luga o puipui ma puleaina le totonu o le potu.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Ia, o a foliga o foliga e tatau ona faia pe a e manaʻo i lou potu malolo, e tusa ma le iʻuga, na oʻo ma matagofie, ma aoga:

  1. Afai na e filifili e faʻaogaina le lanu malamalama, e manaʻomia tele o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai pe o le vaega o le taʻaloga mo tamaiti pe a iai. Afai tatou te talanoa e uiga i le filifiliga o le lanu, ona mafai lea ona e faʻailoa mai ni uiga o nei tafao, enaena, samasama ma le loka ma le launiti.
  2. I se faʻaopopoga, o le taulaʻiga o loʻo i tafatafa o le TV e ono avea ma se pepa pele matagofie. Green, lanu viole, lanumoana pe pouliuli lanumoana - o se tamai lisi o lanu.
  3. Afai ei ai sau tamai vaega faigaluega, o le mea lea, o le a le tele, o le faailo o le Kapeneta, e mafai foi ona faasee. E sili le taofi i le sili atu le toʻafilemu ma le le mautonu. O se faʻataʻitaʻiga e mafai ona tautua ai Beighe, uliuli efuefu, lanumeamata pe enaena.
  4. A o le faafiafiaga, o le avea ma aga masani ona fai i se sili atu "mafanafana" lanu, pei o le peach, lanu piniki. I nisi totonu o totonu, e mafai ona e faʻaogaina le lanu paʻepaʻe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le malosi o le malosi o le lamepa

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Umukuka fofo

I le faʻaopopoga i le tufatufaina o le sone o loʻo kuka ai le kuka, o le mimilo o lena vaega e masani ona faʻataʻitaʻi i tafatafa o le laulau. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le malamalama i na nofoaga, ma le umuku atoa lea e avea atoa ma umukuka atoa o se sone o le faʻateleina ma masani ai le filogia. O le a le mea e faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina faʻapitoa i luga o nofoaga. E pei o le avanoa e tupu ai le kuka, e le fautuaina le faʻaaogaina o puipui puipui iina: e sili le faʻamalieina o le pipili o le afioʻaga.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

I se isi faaupuga, e masani lava ona tuʻufaʻatasia le umukuka ma isi mea faʻaiʻu. O lenei vaega e faatatau i le mamanu o le avanoa o loʻo i tafatafa o le pusa pa, pe a iai i le umukuka poʻo le potu 'ai (pe a sau i potu malolo). I le auala, o le mea o loʻo iai i totonu o potu, o loʻo i ai ma aliali mai o se tasi o se auala e sili ona faʻaaogaina i totonu o le lotu. O le leai o pa puipui ma vaevaega i totonu e avea ma se tasi auala pe o le isi auala e faʻailoa ai se avanoa, foliga foliga foliga lautele i le "tulimanu tele".

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

I le potu potu

O se tulafono, i le tulaga o potu potu, o se faatasaga faatatau i le vaega o le potu i sone, o potu malolo, potu moe, potu malolo. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia ona o lanu e tuʻufaʻatasia ma le tasi, aua latou te faʻaaogaina uma, aua o le a latou faʻaaogaina uma, i le avanoa lava lea. Sefe le homogeneous o le lanu o le lanu, pe sili atu, o se maliega manuia e le faigofie, talu ai o "sone" e matua eseese tulaga.

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

E ui i lea, e mafaia mea uma, aemaise pe afai o loʻo taʻitaʻia e le lautele mataupu faavae o nofoaga ma le tuʻufaʻatasiga o ata faʻapitoa. I le ala, o loʻo fautuaina e le au faʻapitoa faʻapitoa le faʻatulagaina o le potu i luga o le potu i luga o le sooupu e le gata i pepa puipui ma mamanu, ogalaau, moli ma teuteuga mea faigaluega. Potu Zong ma Wallpaper, Photo:

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Zonging tasi-potu fale mautotogi i le pepa puipui

Faitau atili