Matou te faia se laulau mai le mosaic ma ou lava lima

Anonim

O tausaga uma lava e faʻateleina le tau o fale ma le faʻamaeʻaina o mea uma, o lona uiga e le o tagata uma lava e mafai ona suia ai totonu pe a ia manaʻo. Tutusa tutusa i meaafale. E le o se mea lilo o le umukuka meaafale ua afaina i masini faʻaleagaina ai taimi sili atu nai lo isi nofoaga. Ae o le a le faʻanoanoa e togi ai se laulau e te fiafia i ai ona o lona countertop faʻalauteleina ma faʻaleagaina!

Matou te faia se laulau mai le mosaic ma ou lava lima

Afai o lau laulau ei ai le pamu, e mafai ona e teuteuina i a Mose e manavaina le olaga fou i totonu.

E te le tau manaʻo e faʻanoanoa, e iai le auala. Ua lava le faʻatonutonuina o le laulau ma se mosaika, ma o le a ia susulu mai i vali fou, tuʻuina i totonu o se foliga fou ma muamua. Ina ia mafai ona fausia se Mose, o le a manaʻomia le lava taumafaiga, ae latou te aoga. O le taʻutaʻua o le galuega o le a totogi atoatoa e ala i le fausiaina o se mea faʻapitoa ma laʻititi tupe a le aoga o le taumafaina o le fanua.

O le a le mea e faia ai le mosaiki?

Matou te faia se laulau mai le mosaic ma ou lava lima

Mo Mose, e mafai ona e faʻaaogaina uma ato ma fasi o totoe ina ua maeʻa toe faʻaleleia.

O mea lelei atoatoa e faia ai o le mosaic - fasi fasi laupapa o totoe pe a uma ona toe faaleleia. E masani lava, o tagata e ona e sili atu ona manaʻomia se sili atu le paʻu, aua i le auala ua tuanaʻi, e mafai ona gagau pe sasaina. O nisi faleoloa faʻatau atu le Taua o Ceramoci Lapisi i le tau o le toe faʻatulagaina poʻo ua tuʻuina atu mo le faʻaitiitia tau o mea o totoe o mea o totoe. O lenei faaputuga uma lava e fetaui lelei mo le faia o se mosaik.

Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona tipiina le pe a o latou lima. O le faigofie auala o le tipiina o elemene i fasi laiti ma se faigofie tioata tipi. I lea tulaga, o fasi e ono eseese foliga ma lapopoa. E faia ai tutusa ituaiga, o fusi e masani ona faʻaaoga. Pe a tipiina le ato, o le ata e tatau ona amanaia: Afai i le tasi mataupu o le geometric faasaʻo o elemene o elemene, o le a sili ona matagofie le ata.

Mataupu i luga o le autu: Faaluaina faletaele pogisa

Sauniuniga o le Faavae ma Mea e Faaaoga Pusa

Pe a tipiina uma laupapa, ma o le iʻuga o elemene ua faʻavasega i le tele ma lanu, e mafai ona e amataina ai se tagamea motaka. O mea nei ma mea e mafai ona manaʻomia e galue ai:

Matou te faia se laulau mai le mosaic ma ou lava lima

Mo mosiacs e te manaʻomia: Kelu, solvent, telpent, mapupae ma pulumu.

  • Lauga faavae faavae;
  • se spatula mo le apalai o le meafaitino mea;
  • aisa;
  • postent nettant;
  • totigite;
  • faapuupuuina mo le gaioi ato;
  • Vaivai spatila mo aveese le vao;
  • oneone i totonu o saito eseese;
  • Meafale tao;
  • O se fasi tapoleni.

Ae le i faʻaaogaina le teuteuga i luga o le laulau, e tatau ona e mafaufau lelei i le faʻaaliga lelei. E mafai ona e tusia se ata o le lumanaʻi ata i luga o se laupepa, le fua lea o le a tutusa ma le galuega faʻataʻitaʻi. Fausia se ata faigata mai le taimi muamua e matua faʻafitauli, o le poto faapitoa faʻapitoa fautuaina amata i le solia o le faʻasolitulafono, lea e mafai ona faʻatinoina mai le vevesi o loʻo salalau ai fasi.

Matou te faia se laulau mai le mosaic ma ou lava lima

Ae leʻi gauma le Mose, e tatau ona e filifili i le ata ma tusi i luga o le laulau i luga.

Ona e tatau lea ona e faia le galuega. Muamua o mea uma, ua tatalaina mai i se eseese poʻo se vali ma le solvent. O le laupapa laupapa e lava e ufiufi ai ma se solvent ma tuu mo sina taimi. O le faʻavae o le lacquer, o le a naʻo le a tumau solo ma se ie mamago.

Ina ua uma ona aveese le Vaa, o le laulau e gaosia e le Sapopa. Muamua, o le tele o Aikupito 2, 3 ua faʻaaogaina, ona laiti lea - 1 1, 0. O le gaioiga o le oneone o le a faʻatupuina ai le lelei o le asuʻaga po o palasitika. Ma le lava faʻapipiʻi, faʻapipiʻi mafai ona paʻu ese, o le a faʻaleagaina atoa le iʻuga o le galuega.

Algorithm mo le faia o mosaic

A maeʻa ni gaoioiga sauniuni ma auala mo tapenaga o le fausiaina o ni Motaga e amata io latou lava lima. Lenei o le a manaʻomia ona e faʻaogaina se ata sauniuni. I ai, o se ata ma se penitala ua siitia agai i le galuega.

Afai e leai se talitonuina i ou tomai, e mafai ona e faʻaaogaina se faigofie lapotopoto lanu, lea o le a tilotilo atoatoa i le laulau faataamilo.

Matou te faia se laulau mai le mosaic ma ou lava lima

Faʻaoga mosaic i luga o le laulau pito i luga e fautuaina mai pito.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaeluaina le potu ma se ie puipui: potu malolo, potumoe, tamaiti

O le faia o lea, e tatau ona e tusia ni mea mai le ogatotonu o lio. Taʻitasi vaega o lio ua tuʻuina i fafo ma le ato o lanu eseese. E le afaina poo le fea geometric foliga o le a iai le asetac elemene. E manaʻomia le amanaia o le tasi tulafono: O fasi lamolemole e tatau ona i ai i pito, ma laʻitiiti - latalata i le ogatotonu.

Ona mafai loa lea ona e alu i le pisi o pou. Fautuaina tagata atamamai amata galuega ae le o le ogatotonu o laupepa, e pei ona manaʻomia pe a faʻatautaia puipui, ae mai luga o le laulau. O elemene taʻitasi e tatau ona faʻaaogaina i le isi, o loʻo pipiimau i luga o le tala fatu. I le le pei o i puipui o puipui, o le sa ufitia ai le pito i lalo o le faavae, pe a fausia le laulau i luga, o fafie e manogi. O nei mea uma ua ufitia i le kulu e faʻaaoga se spalala ma faʻamalosi tino i le faʻavae. O le tele o kusi ua aveese vave i le mama suamalie ie.

O le iʻuga, o le lamolemole ma lamolemole luga ma toetoe a le toe mauaina o le pito i luga e tatau ona mauaina. A uma lena, o le Chantertop ua tuua e faamaigutu sala. E le fautuaina le faʻaaogaina o le lauulu lauulu ma isi mea e nofo ai. E masani ona mago i le 24 itula.

Fatuina ma le polesi

Matou te faia se laulau mai le mosaic ma ou lava lima

Ina ua uma ona faʻaaoga le Mose, e tatau ona ufitia i se faleʻoloa faʻapitoa.

Ona tatau lea i le faʻaiʻuga o le siata o le laulau i se vao faʻapitoa, lea o le a maua ai e te le malosi ma le tumau. O le mea e faʻaaoga i ai ma se spatule spatula e saʻo i luga o le pito i le va o elemene ma ua olopalaina lelei i latou. Ole taimi lena, o le faufautua ile foloina totini e mafai ona puipuia le paʻu mai le aʻafiaga o le faʻavaeina.

Ina ua uma ona faʻaaoga le susu, o le laulau e le tatau ona e alu ese seia maeʻa le faʻamamaina atoa. E le fautuaina le faʻaaogaina o le fulufulu poʻo se isi mea e faʻamafanafana ai. O le umi o le mea e te mutia, o le malosi tele o le ata o le ai ai. I le vevela vevela, o le laulau pito i luga e mafai ona ufiufi i se lapopoa vai susu ina ia le o le mago e le sili atu. O le mea taua o loʻo aveʻesea mai le paʻu ma le matutu suamalie ie. I nisi o tulaga, afai o le faʻavae na faʻatoa tele, e mafai ona e faʻaogaina le oneone i totonu o fatu auvai.

Tusitusiga i luga o le autu: Valivali pusa o ata i totonu (34 ata)

O le vaega mulimuli o le galuega e sili atu popoto. O le a maua ai se pupula mo le matagofie ma le matagofie, faʻatagaina e molia ma alatoto vali. Mo le valiina, o le meaafale o le meaafale ua faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga i se fulufulu vaivai e aunoa ma se faaputuga ma faʻamalu i vaega o le nonoa.

Ua maeʻa le galuega - o le tuai o umukuka u umukuka laulau ua maua le olaga lona lua. O sea meaafale e mafai ona teuteu e oo lava i le umukuka faigofie. Ina ia lelei le laulau i luga o le laulau e sili atu le lelei, o se faʻatusatusaga tutusa e mafai ona faia i luga o le puipui i le potu umukuka. Lenei, o se Mose, e le gata i le faʻataʻoto i luga o pou, ae faʻapea foʻi i porcevin, ma fasi faʻata, ma e mafai ona faʻaaogaina poʻo le apogi uma.

Faitau atili