Tasi moega e tasi ma ou lava lima: Fonotaga, Meafaigaluega, Mea

Anonim

O le tasi moega e tasi ma ou lava lima o le faigofie auala e fai ai se lamepai laupapa.

Aʻo lumanaʻi galuega, muamua, teuina mea tau talafeagai ma mea e te faia. A iai sau mea e tatau ona i ai se tamai kamuta, e le tuʻuina mai e le galuega ni faʻafitauli faʻapitoa. A filifilia ni isi mea, o vaega autu o galuega o le a tutusa, ae o le taunuuga e ese ma le sala o isi, ma i tulaga mautinoa o le oloa.

Tasi moega e tasi ma ou lava lima: Fonotaga, Meafaigaluega, Mea

O le moega e tasi e masani ona faia mai le chipboard.

Ae paga lea, i le fale o le a le mafai ona tipiina le laupapa ina ia mama le moe, e aunoa ma le samoa, ma i totonu o le geomorics, o le a tupu tonu ai. O le mea lea, o le vaʻai e sili atu le faʻatulagaina - pe a fai i mea faʻapitoa meafaigaluega, o le iʻuga o le a sili atu. O isi galuega e mafai ona faʻatino tutoʻatasi, naʻo se tasi e te faia e faia ai ni taumafaiga faʻapitoa ma alualu i luma ina ia faia manaʻoga tatau. E taua tele lenei mea e fai ai ni taugofie.

Meafaigaluega ma Mea

Mai mea faigaluega o le a manaʻomia:

  • Filifiliga filifilia o le na fai mo le faia o le chisty chily tipi i luga o fafie, cheipboard;
  • rofautte;
  • 'Au-sikulukalaita, aua o loʻo manaʻomia e seisi vaega o galuega a le malo ma mea;
  • penitala penitala;
  • Fausia o le fefiloi ma le pule;
  • naifi;
  • saito oneone malulu;
  • Le tatau ona le aoga.

Tasi moega e tasi ma ou lava lima: Fonotaga, Meafaigaluega, Mea

Mole Musika Meafaigaluega Tools: Electrol Fitus ma pailate e faia ai le scric fir loli loli, chepboard; rofautte; 'Au-sikulukalaita, aua o loʻo manaʻomia e seisi vaega o galuega a le malo ma mea; penitala penitala; Fausia o le fefiloi ma le pule; naifi; Sanding o le paʻu paʻu.

Faamatalaga auiliiliga. E amata i le, o le oloa ata ma lisi o vaega e tatau ona tuʻufaʻatasia. A okaina, e manaʻomia le tatau ona amanaia mea uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se mea faʻataunuʻu o se laʻau laupapa laupapa ma le mafiafia o le 16 mm, o le fulufulu ma itu o 2000x900 mm:

  • autafa o le taeao 2000x150 mm (2 PCs.);
  • Felelei 932x150 mm;
  • Ulu o le 932x865 mm;
  • Fuafuaga mo le lagolago 1500x50 mm (2 PCs.);
  • Blulets mo vae 250x200 mm (8 PCs.);
  • O le pito i lalo o le moega e tasi o le 900x2000 MM, e le mafai ona faia mai le masani ai o le malae laupapa, ae mai le masani ai Plywood, ae faigofie; Afai o loʻo e fuafua e le faia se tasi, ma isi moega, o le mafutaga foi o se mafutaga ma mea o le a fesoasoani e faʻaola faʻaopopo tupe.

Tusi i luga o le autu: o le va i le va o le faletaele ma le puipui: o auala faigofie ma lelei o le faamaufaailoga o le va

Billets mo vae o le a tatau ona tipi i lalo o le tulimanu. O le pito i totonu o le tipi o le a le maimoaina i fafo atu, o lea e faigofie ai ona faʻapipiʻi mea uma e manaʻomia, muamua, e le mafai ona totogi le mea e te manaʻomia o le lamatiaga e sese malamalama. E tusa lava pe faʻaaogaina se lanu piniki mo se mama tipi, e sili atu le galulue faʻatasi ma auiliiliga mai le itu sese, talu ona mafai ona avea ma lapoʻa o chips. Ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a se eletise eletise, e mafai ona e faʻataʻamilomilo le ulu o le ulu.

Sauniuniga o le moega auiliiliga mo le Fono Aoao

Tasi moega e tasi ma ou lava lima: Fonotaga, Meafaigaluega, Mea

Tasi le moega tusi.

O auiliiliga o le moega ae leʻi aoina mai ia i latou le oloa, e alagata ona 'feagai ma tafatafa o pito, faʻataʻitaʻiga, e oʻo i totogi o se lipine faʻapitoa. Ae i le taimi lava e tasi e tatau ona manatua ai le faʻalavelaveina o le pito o le palasitika faʻapipiʻi, e mafai ona gagau - i le tulaga sili ona mataga o le a leaga o le a leaga. O le mea lea, o galuega e tatau ona taumafai e faʻatino le maualuga lelei e mafai ai.

O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le uʻamea masani. Pule Faʻatonu Faʻavae i kuata e tolu, tape le faʻatauga ma isi galuega. E manaʻomia lava le vevela. O le pito e faʻapipiʻi lemu i le faʻaiuga ma le atoa atoa le umi e faʻataʻitaʻi ai le uʻamea i le tele o taimi, pe a fai o loʻo faia foi le fesoʻotaʻiga i luga o pito ma se ie mago. O le le mautonu o le faʻaʻaita o faʻatoʻaga - mo lenei mea o le a e manaʻomia ai le valea naifi, lea o le a faia ai pito, ae le afaina ai le laualuga. E tatau ona toso ese le au tafao i fafo o le oneone, pepa. O le moega e tasi ma ou lava lima o le a le sili atu le leaga nai lo le oloa mai le faleoloa.

Fausia moega

Aoina vae, vaevae i latou o le a faʻapipiʻi i le itu taumatau ma tuʻu i le itu tauagavale, ina ia aua le tau le mautonu ma sili atu le aʻoaʻoina. Faʻasaʻoina i latou e faʻamautu, o loʻo taʻua ai evrovists. Latou te manaʻomia le faia o pu faʻaaogaina le vailaʻau. I le faaiuga, o le pu e fai ai se faʻailoga ma le lapoa o le 5 mm, o le loloto e tatau ona o i luga o le 60 mm. Le pu mo le Eurobrint i le vaalele e fai ma le lapoa o le 8 mm.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi Papa Papatusi

Tasi moega e tasi ma ou lava lima: Fonotaga, Meafaigaluega, Mea

Polokalame mo le moega mo le moega.

I faleoloa o mea na faʻatau atu ai meaafale, e masani ona i ai ni mea faigaluega e mafai ona e faʻatau ai faʻamaoniga. O le mea moni, o lo o faʻatau atu i le lapoʻa 5x70 mm. O loʻo manatu nei e sili ona talafeagai mo le faʻatasiga o meaafale, ae mo tagata o latou mea e fai ai le faʻatupu i le sikulukalaita.

I le faigofie fao o 4x30 mm, faʻapipiʻi le lagolago fuafuaga ma vae i autafa o le itu. I le taimi lava e tasi, ua ou mafaufau i le tulaga i lalo o le pito i lalo o le lagolago. E tatau ona faia e le faʻamatalaina i le vaalele, ma o le a matuā matua loloto lava.

Faʻapipiʻi pito o le moega ma faʻamaonia i autafa o le itu, ma le fesoasoani o fao - i vae. E mafai lava ona tuʻuina pou faʻapitoa mo le faʻamamaina o meaafale e faʻaleleia atili ai le fale. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia vae ma autafa, ma le tua, faʻaaoga le faʻavae o vaega ma le 8x45 mm e tatau ona 'eseʻese i le nofoaga manaʻomia.

Fetuunai le moega ma ou lava lima i tulaga o le tulaga faʻaaogaina faʻapitoa fofoga faʻamalosi tino, o loʻo 'aveina i le tele o le tele. Afai e le saʻo le fola o le foloa, o lenei taotoga e le faigata. Faʻaofi le pito i lalo i le faʻaputuga faʻavae ma faʻapipiʻi i le fao i autafa ma tua. O le a ia mautinoa le mamanuina o le tino e tetee atu i ni mea e tusa ma soʻo se tasi o le tolu itu.

Faitau atili