Wooden Wall faia oe lava: Laasaga I La Laʻasaga Faʻatonu

Anonim

O faleoloa o onapo nei, o loʻo tuʻuina atu se mea tele o le eseese o le eseese meaafale mo tofo uma. Peitai, ei ai se mea faapena, o se tulafono, taugata tele, aemaise lava pe a fai o lona uiga lelei mo le maualuga o le moega.

Wooden Wall faia oe lava: Laasaga I La Laʻasaga Faʻatonu

O le moega o fafie, faia e o latou lava lima, e sili atu le tamaoaiga nai lo le faatauina.

Ae e te le manaʻomia le faʻaaluina tupe i le faʻatau o meaafale fou. O se fofo sili ona lelei i lenei faʻafitauli o le a faʻaluaina le moega, ma ou lava lima faia.

Sauniuniga mo Galuega

Muamua lava, o le a manaʻomia lou tusia i luga, faʻapea foʻi ma tapenaga ma mea faigaluega e fesoasoani ia te oe e aoina le moega ma ou lava lima. O le numera o mea e manaʻomia e fausia ai le moega e faʻalagolago i lona maualuga. Peitai, a o le i fuafuaina i le tele o le moega ma tusi se ata, e tatau ona e iloa tonu le tulaga o le afu.

Wooden Wall faia oe lava: Laasaga I La Laʻasaga Faʻatonu

Tele o le tele o le tele o le fofo.

Sauniuni oloa faʻatau, o se tulafono, faʻapitoa tele faʻailoga. Afai o oe mo ni mafuaaga latou te le o fetaui ai, e mafai ona e faia se faʻamoemoe ma ou lava lima. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia 2 fasi foloa i le mafiafia o le 125 mm. E tatau ona i ai ni eseesega eseese. O le pito i luga e tatau ona sili atu le mafiafia (mai le 45 kg / m³), ​​ma mea ma le maualuga o 35 kg / m³ e talafeagai mo le vaega maualalo. O le lautele ma le umi o le palaka ua filifilia e tusa ai ma mea e fiafia iai. O le filifiliga sili ona taatele o le 200,5 cm. O loʻo tuʻu i luga le tele o le vaega. O le iʻuga, o le a e mauaina se sili ona lelei o le homemade ma le lautele o le 150 cm, 200 cm le umi ma 25 cm maualuga.

E fai ai le lua moega, o le a manaʻomia ona e faʻatau mea nei:

  1. Laupapa ma le numera 200x3030 cm i le aofaiga o 3 fasi. O le a faʻaaogaina mo le gaosia o le kapopo, tua ma tua puipui.
  2. Laupapa ma le fua 250x30x2 cm i le aofaiga o 2 fasi - mo itu itu o le moega.
  3. BARA 200 CM umi ma o le kolosi vaega o 4x4 cm i se aofaiga o 5 fasi o le 5 fasi - mo le lagolago, avetaʻavale, ave ma vae.
  4. Rake 150x4x2 cm - faʻatasi ai, o le a faʻapipiʻi atu i laupapa laupapa laupapa, o le a faʻaaogaina foi mo le ufiufi malosi. Nai lo le rake, e mafai ona e faʻaaogaina se maʻi mafiafia.
  5. Moril.
  6. Kupe manu.
  7. Vanini.
  8. Aufana.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻatumu o le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

E mautinoa o le ae manaʻomia se ata o le moega.

Wooden Wall faia oe lava: Laasaga I La Laʻasaga Faʻatonu

Fatu ata.

E potopoto se ofu taele laupapa, o le ae manaʻomia mea faigaluega nei:

  1. Vili.
  2. Hacksaw.
  3. Electrolzik.
  4. Sikulukalaiva.
  5. Tipi.
  6. Oneone
  7. Uamea pulega.
  8. Vaalele.
  9. Roulette.
  10. Faamauina
  11. Penitala.

Saunia uma mea talafeagai ma mea faigaluega, alu atu i le faaputuga o ato ato ma lo latou isi vaai. Pipii i le taimi e tasi o nisi o fautuaga autu:

  1. Muamua Saunia le ata o le lumanaʻi moe ma le saʻo o itu o vaega taʻitasi.
  2. Fai se lisi o mea moe ma faʻailoa mai le aofaʻi o mea manaʻomia e fausia ai.
  3. O laina Marking mo le sili atu, faʻaaoga se penitala poʻo se tipi i luga o le laina.
  4. Ina ia faafaigofieina le galuega, i le gaosiga o auiliiliga tele, e mafai ona e tipi i le 1 ma faaaoga o se auivi.
  5. O le laualuga o le moe e tatau ona faʻamamaina ma le fesoasoani i le oneone.

Laasaga-i-Laʻasaga Faʻatonuga mo le Colfill Fort

Fua le fulufulu oe o le a faʻaaogaina ma le moega mafolafola.

E tatau ona maua saoloto i le faʻavaʻa, ma e leai ni avanoa tetele.

Wooden Wall faia oe lava: Laasaga I La Laʻasaga Faʻatonu

Fafie Pulu Upega Tafafa.

E tusa ma le fuataga na aveese, tipi 2 faʻaiʻu laupapa ma 2 uumi laupapa mo autafa. Aoina i latou i se faasologa. Faʻaaoga mata mata ma laupapa laupapa mo le paʻu laupapa. E tatau ona foliga o le pamu. Soket i lalo o nei fesoʻotaʻiga ua tipi ese le jigsaw pe faʻalautele ma le fesoasoani a chishels.

O le loloto o faleʻau e tatau ona lata i le 50 mm, ma le lautele o le 20-30 mm. Lubricate le lauulu lauulu ma tusi tusitusi ma fesootai. Fuafua i latou i le angles o 90 tikeri ma malupuipuia ma omiga ae le i mago.

Wooden moega i luga o se faʻavaʻa - o le maufaatuatuaina ma lelei oloa. O se ata faʻapitoa o se faʻataʻitaʻiga lea o se malaga masani-masani. Afai e le mafai ona e faia se ogatotonu o le vanimonimo, e mafai ona e faʻaaogaina se fasi ata e faʻamau ai itu o laina o le laupapa.

O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona e ave laupapa ma sauni i o latou itu o le maʻai pu, le lapoa o le mea e fetaui lelei ma le lapoa o le laupapa papa. Libricate o spikes ma pu ma carpentry glue gele ma potopoto.

Mataupu i luga o le autu: pusa mo ie lino ma ou lava lima

O le faigofie auala e faʻaputuputu ai le pito o le laʻau o le laʻau o se tuʻufaʻatasia o le tagata lava ia ma le tele o le faʻaaogaina ma le faʻaopopoina o le uʻamea.

Lima mo le faʻapipiʻi o vae

Wooden Wall faia oe lava: Laasaga I La Laʻasaga Faʻatonu

Faapipii vae i le moega i le moega.

O le moega laupapa i lalo o le manatu o le a faapipiiina i luga o le talitonuina ma le tumau vae. E amata, o le ae manaʻomia le vavaeeseina o pa o le umi e tasi lava le mea o le a fai vae. O vae o loʻo faʻamauina i tulimanu o le moega. E mafai ona faʻatuina mai i totonu, fafo pe faʻaofi i totonu o le faʻavaʻa.

A e filifili e faʻaofi vae i le faʻavaʻa, ona fautuaina ai lea o le faʻaaogaina o se faʻamalama matala mo le faʻapotopotoga. E sili atu le faʻatuatuaina mo foliga tutusa, ina ia le toe tatalaina vae mo se taimi umi.

Afai o lau moega o lau moega e lautele atu nai lo le 200-222 cm, e fautuaina le faʻapipiʻiina o se isi vae lima. E faʻapipiʻi i le ogatotonu o le faʻavaʻa. I lea tulaga, e manaʻomia ona e saogalemu se tusi faʻaseti ma faapipii le vae i le.

Le taualumaga mo le faʻaputuputu o se lameva

O ia o se meaola pe mimiti. O le autu autu o lenei mamanu o le lagolagoina o le motu. E mafua ona O le apu faʻamau, e le o tuleituina i totonu, i Demeri ma pa'ū i le fola.

Wooden Wall faia oe lava: Laasaga I La Laʻasaga Faʻatonu

Polokalame Fonotaga a Lamelary Laughlary.

Muamua lava, o le a manaʻomia ona e ave le vave fusi ma faʻatumu i totonu o le skeleton o le moega o le moega, i autafa o laupapa ma isi. Faia se faʻailoga i le maualuga o le itiiti ifo i le 100 mm mai le pito i luga. I le nofoaga fai i le nofoaga, o le nofoaafi e mafai ona faʻapipiʻi i se laina faʻapipiʻi ma mautu. Nai lo lena, se tulimanu tulimanu e talafeagai.

Ave le pa (o le a lava e kolosi ai vaega 30x30 mm) ma fai se faʻavaʻa mo lamellas. Ua faʻasaʻo i totonu o le lapoʻa o le faʻaluaina o le moega. I luga o le Rama ituaiga Rake ma Fua o le 150x4x2 cm. O lo o faapipii i le uumi. O le laasaga e tatau ona 5-7 cm.

Mataupu i luga o le autu: Mafaufauga masani ma le nofoaga o le faʻamafanafana o aiga: mafuaʻaga ma le aveese

Afai e te galue e tusa ai ma le ata na faʻaalia ai ata, o le a leai ni faʻafitauli i le faʻapotopotoga o le oloa, ma le masina o le a auauna atu ia te oe mo le tele o tausaga e aunoa ma le loloto o tausaga e aunoa ma mafaufauga teisi e aunoa ma mafaufauga itiiti Ile iuga, o le a tumau pea le taulimaina o le auivi o le oneone vepea i totonu ma eseese varnish.

Faauma le moe moe

Ina ia atoa le moega laupapa foliga matagofie ma fetaui lelei i totonu, e tatau ona e filifilia se kopiina o lenei lanu o le a lelei ai ma le iai o iai o le i ai. O le tomai atoatoa ma faʻamamaina le faʻavaʻa, faʻasolosolo i le suauʻu ma pupuni le pdattafthal poʻo le suauʻu vali.

A o le i aofia ai fafie ma va eseese, o le ala e tatau ona manaʻomia le faʻatusatusaina le mataala ma le fesoasoani a le uafu. E tutusa lelei ma se pulumu. Faatali mo le mea matutu, ma faʻaaoga valennish ma se foma tampon, suʻi poʻo rollers. E fautuaina le talosaga o vale a itiiti mai 2 vaega. O le mago mago i luga o le agi mai le lagona pe lagona le manava.

Faʻatau se teuteuga vioper virte mo squatting ma le laupapa. O le laulau faʻapapa o le mea e manaʻomia e mafai ona okaina i le Joneyy Proteshop. E teuteu itu o itu tafailagi laupapa, ua uma ona fai ni mea na gaosia e le au leoleo. O ia teuteuga e le fatuina ai se tele avega ma e faigofie ona faʻapipiʻi ma le fesoasoani o le faʻaofuina o le faʻaaogaina o mata o oe, tamai kaligiga pe kelu. A uma ona sauni mea uma, o le a naʻo le tuu o se motu, ma o se moega o laupapa e mafai ona faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. Malo!

Faitau atili