Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

Anonim

Matagofie, faamafanafanaga, galuega mo nei tulaga, e filifilia Tiling i luga o faamalama. O le fesili a le umi o le pupuni o totoe pea i le pule faitalia, aua soʻo se filifiliga e taliaina. Afai e puʻupuʻu pupuni mai le tulle ua mafai ona fatuina le mafanafana i totonu o le potu, ona leai lea o se mafuaaga e teena ai na latou teena. Fuafuaga faaonapo nei ua mafai ai ona faapuupuuina pupuni faapuupuuina mo soo se potu.

Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

Muamua pupuu i totonu o le totonu

  • Potu malolo
  • Potumoe
  • Fanau
  • Faalauteleina
  • O a mea lelei pupuu

    I potu taʻitasi, faʻapuʻupuʻu pupuu mai le tulle e faʻatino la latou matafaioi, ae o le tele o foliga e mafai ona iloga mo lenei vaega o le togalaʻau:

    Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    1. O le pupuupu pupuni o le tamaoaiga - sauni pe taumafai e fai, latou te alagatatau ni taimi latou te taugofie;
    2. Puʻupuʻu tulle faia faigofie le potu ma le lautele - e taua mo tamai fale mautotogi;
    3. O pulu pupuʻu na sauni e faʻatagaina le taaloga ma lanu e le masani ai - o sina laʻititi lanu poʻo le mamanu e le o le paʻu;
    4. Faigofie tausiga - e fufulu faʻafaigofie le pupuni pupuni ma vave;
    5. Puʻupuʻu Eugele e alofa i le paso - Layrequins, piki, lauulu, falefetuli, Fistones, aufana, fuli;
    6. Pupuni, tapuni na o le faʻamalama matala, faʻatagaina oe e faʻasaʻoloto le faʻamalama ma le vaega o le pa i lalo o lea.

    Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    I lalo o le manatu, o le puʻupuʻu puʻupuʻu o le lapoʻa o le faʻamalama sill poʻo le maualuga. O le sili atu puʻupuʻu talu ai nei pupuga na manatu talafeagai mo le umukuka poʻo le fanau. O nei faʻatapulaʻaina o le filifiliga i le filifiliga o le pu puʻupuʻu e le aoga. E mafai ona e filifilia le ie pupuni mo se potu. O se pupuʻu pupuʻu e foliga faʻatasi lelei ma tagata umi.

    Ituaiga o umukuka pupuni mai le pu puʻupuʻu

    E tele ituaiga o pupuni pupuu talafeagai mo soʻo se potu. Mo lo latou gaosiga, okeni, vel, mesh:

    • O le faavaa tuusaʻo - o le tina Tulile tapunia le faamalama, ma tamai mamoe, Pickss poʻo okeps o loʻo faʻaaogaina mo le teuteuina;
    • Cafe - EAves o loʻo tautau i le ogatotonu o le faʻamalama matala ma Toulle na o le pito i lalo ifo o le afa afa;

      Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    • Roma - tulai mai i le faʻavae o le siʻomaga i luga o le tasi i le isi;
    • O le Igilisi - i itu uma e lua o le suavai o loʻo faʻatulaga e ala i le laumua, o le laina tuʻufaʻatasi e fausia ai le fono pe a siʻitia. Afai ua filifilia le filifiliga le saʻo, o le Scient Chemen na faia i le afa o le faʻamalama pe ave le 2/3 o lona maualuga;
    • Austrian - pei o le Igilisi, ae e aunoa ma lau puipui. Pe a toe siitia i latou, ua fausia vaivai vaivai;
    • Farani - ofu e olo solo ese vaega vavae ma liligi mai i totonu oi latou uma;

      Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    • Turkish - iinei o le vaega autu o ie. O se mea teuteu teuteu e faʻaaoga i le tapoleni, ma o loʻo tumu i filo auro. Talafeagai pe a fai o le mamanu o le potu e faia i le hyandal style;
    • O le tamai mamoe o le pamupine o se pupuʻu puʻupuʻu poʻo se tamai mamoe aulelei o loʻo i lalo o le cornice, ma o le malamalama o le amataga o loʻo tapunia ma papala.

    Mataupu i luga o le autu: Tamaoaiga Douptors vasega ma le amataga vasega: O le a le eseesega o eseesega

    Umukuka

    Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    Faʻataʻitaʻiga mo le umukuka

    Nofoaga masani mo pu pupuu. Faapau pupuu pulle umukuka pupuni mai le sili sporparent hebries o lona uiga:

    • Faʻatupuina masini saogalemu - O le uumi uumi e le o se nofoaga i tafatafa o le ogaumu
    • Fai le potu malamalama ma lautele - faʻaaogaina i tamai umukuka, o le a le taliaina e tapunia atoa le puipui o se ie
    • Faigofie tausiga mo pupuni - mini-telle e faigofie ma vave

    Umukuka ie ma le ie puipui

    Ua faia pupuni mai ie masani po o se mea e fai. Synthetic pultis billips ma pupuni i le umukuka o loʻo tautau e foia ai faʻafitauli ma le potu hygiene. O le Polyester e le mitiia pefu, faigofie ona solomuli, mago vave.

    Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    TAUA: Toul mai Polyester e le mafai ona fufuluina i le vai vevela ma malulu o se uʻamea. O le vevela o le vai o le 30 ° c, ma o le uʻamea e le sili atu nai lo 130 ° C.

    Tulle o soʻo se foliga tautau i le umukuka faamalama. O se faʻasologa masani e talafeagai, o se faitaʻavale i se ata o le loloto, lea e faʻalagolago i le taimi e faʻataʻitaʻi ai, asymmetric tipi. Tulle Noodles i luga o le umukuka o loʻo tautau pe a manaʻo e faia le sili ona malamalama lelei. O sea pupuni e aofia ai le tele o filo ua teuteuina i matafaga, o Shead, pine, tioata.

    Laiti pupuni i le umukuka

    Faʻaalia pupuni mo le umukuka i totonu o se tamaʻi fale poʻo se tamai umukuka e mafai ona avea ma se ituaiga. Ie puipui e talafeagai i totonu o le sele style. Roma, Austrian, Igilisi Cughtins e lelei pe a fai o le Windows tatau ona tumau pea matala. O le faʻatulagaina o aso nei o se tamai umukuka e masani ona faia o se mea aoga o loʻo avea ai ma mea aoga - faaauauina o le laulau pito i luga po o le fola o le fola.

    Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    Afai o le ie puipui e faia e le armen pe le o mafai ona oʻo i le Windows, ona puʻupuʻu lea o le umukuka mo le umukuka ua teuteuina i le oona, feoai.

    Potu malolo

    O le fiafia i le faapuupuuina kofe o loʻo tuʻuina i potu laiti. Manaia ie pupuni ma tulle i totonu o le potu malolo fale o le a mafai ai ona fausia se nofoaga manaia ma leai se mea o le avanoa taua. I tafatafa ane o se ie puipui, o le fatafata i lalo, o se laulau kofe, mumū faʻalelei. O pupuni uumi atu i luga o pito o le faamalama o le a faaumaina lea o le ata o le potu. O se mea e sili ona puʻupuʻu puʻupuʻu mo le avanoa ma le uafu Windored.

    Mataupu oi luga o le autu: valiina le taumafaina mo le 1 SQ. Talofa luga o luga o le foliga ma le maualuga o le vaega

    Austrian, Farani, Roma olo ie ie puipui o le a talafeagai mo le potu malolo. O le a talafeagai ai ma o se tamai mamoe manaia poʻo ni lauulu, filifilia i lalo o le totonu o le potu malolo. Mo Mataʻitusi, Malamalama Tuligoa, lae poʻo ni ie puipui ma meaola i totonu o le ie puipui ma meaola. O pulumu manino manino o le va o luʻitau o le a uʻia i maualuga, ma mo aso o lea, e tatau ona e mauaina se tala faʻapitoa i le gemonicle.

    Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    Potumoe

    Uma ituaiga o pupuni, pei o le potu malolo, talafeagai mo le potumoe. I totonu o lenei potu, e mafai e le au paia ona faia se gaioiga aʻoaʻi pe a fai o le pu puʻupuʻu mo le potumoe ua filifilia. O le faʻaaogaina o le o sipiʻi i le ituaiga o fugalaʻau o le a tuʻuina atu le potu agamalu ma matagofie. A filifilia se ie puipui i totonu o lenei potu, e tatau ona e faʻailoa i ai ona lautele, aemaise pe a le faʻaaogaina pupuni.

    Fautuaga: Afai e te manaʻo, e te filifilia le tulle ma se fusi poʻo se mamanu. O le mea e sili ona mafiafia o le ai ai, o le pogisa o le a avea ma potumoe.

    Malamalama ie pupuni i le faamalama sill e talafeagai mo le masani, faʻamaonia poʻo le atunuʻu. Poroque Heity Potu, AmCir poʻo Rococo ua tusia e Farani pupuni.

    Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    Fanau

    O ie puipui na gaosia e faia i le sportant sporict i totonu o le potu o se tamaititi e tatala ai se taʻaloga avanoa poʻo se nofoaga e suʻesuʻe ai. I lenei tulaga, i luma o le faamalama, e mafai ona e tuu se laulau tusia pe suia, o le pusa o 'olo, e tuu ai meataalo, aumai le avanoa i le faamalama. O le pu puʻupuʻu i le vasega pepe o loʻo tautau ma mo le saogalemu mafuaaga. I taimi o taʻaloga Gaʻo mo le taimi o le tamaititi le mafai ona le mautonu.

    O Windoramis Windows e sili ona lelei mo ia pupuni. Afai o le faʻamalama e laʻititi, ona maua ai lea e le tamai tama e tuufaatasia ma tauaso o le a maua ai foliga matagofie o le potu ma le galuega o le faʻamalama. Ola, Austrian, Ausetalia, Egelani Fitu na taʻalo i le vasega pepe. O ie puipui e talafeagai mo le teine.

    Polofesa fautua atu: Filifili pupuu ma pupuni

    Faalauteleina

    Faʻaaoga pupuni puʻupuʻu i totonu o soʻo se potu, e faʻatatau i lona mafuaʻaga ma le tele. E faʻatagaina oe e ia ie puipui e te faʻasaʻoloto ai le faamalama ma le nofoaga i lalo o le mea e taua tele mo potu laiti.

    Mataupu i luga o le autu: taele fou i le tele o le taele: vitio aoaoga

    Vaʻai vitio ata

    E tatala le ulu o Toulle i faʻataʻitaʻiga ma maua ai le tele o avanoa mo le faʻaaogaina o mea faigaluega.

    Faitau atili