Faʻafefea ona e faia se laulau kofe mai tioata ma oʻu lava lima?

Anonim

Tioata - lava masani masani mea mo le gaosia o mea eseese lautele. O fata ma mea teuteu teuteu i le foloa, faitotoʻa faitotoʻa ma countertaps o loʻo faia i mea mafiafia. Mo le gaosiga o laulau ata, tioata e talafeagai aua e leai seisi mea: E faigofie ai, e le afaina ai le susu ma le susu o nofoaga taua mo aso nei.

Faʻafefea ona e faia se laulau kofe mai tioata ma oʻu lava lima?

Polokalame o se laulau tioata kofe.

E masani ona masani ona faia ni tusitusiga tioata i luga o laulau kofe. O le le lelei o nei oloa o latou o le tele o tau, o le mea e sili ona fiafia i ai le auala e fai ai se laulau tioata.

O le a le mea o le a tatau ona galue ma tioata?

O le lavelave o mea e aofia ai le i ai o se mea faigaluega faʻapitoa meafaigaluega mo le gaosiaina o tioata:

  • Gress tipi taimane pe faasee;
  • Pliers ma ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa i luga o vaipuna;
  • malaia pe olo mo le galugalu, lagonaina le lio;
  • Emery bar (coupontundone maa).

E le gata i lea o nei mea faigaluega mo le tioata, o isi mea o le a manaʻomia:

Faʻafefea ona e faia se laulau kofe mai tioata ma oʻu lava lima?

Meafaigaluega mo le galue ma le tioata.

  • Ipu tioata felelei ma le mafiafia o le 1 cm;
  • vaega o Plywood;
  • Faakelu "Faailoga Voa";
  • GoE pakete, olo;
  • Mittens, tioata mo puipuiga mata.

A o le i amataina galuega, o le a manaʻomia le atiaʻeina o se oloa pusatoso, fai se mamanu o le uaea uaea poʻo le fiberboard. Mo le muamua aafiaga, e sili le fiafia i se faigofie laulau pepa (tafatafa, tafatolu).

Faʻafefea ona faʻamama le tioata?

Mo se tagata amata e manaʻo e fai se laulau kofe ma o latou lava lima, e i ai se fautuaga lelei e iloa ai le faʻamalosia o le vaipuna i le tele o taimi e manatua ai o le faasino e tusa ma le 2 kg. A maeʻa lena mea, e tatau ona e faʻatumuina le lima i luga o fasi tioata e le talafeagai ai, aʻoaʻo e faʻatino se tagata faigata i le siitaga faifai pea.

Mo le tipiina, o se ipu tioata ua tuu i luga o le mafolafola luga, i lalo ifo o le mafiafia o le le atoatoa o ie. O le uili a le UPU SOGL Sking Cubrate ma soʻo se vai suauʻu vai (fualaʻau, masini). Oti i luga o le laina sao o loʻo faia i le uʻamea laina i le faʻatonuga mai le taimi umi ia te ia lava ma le sili ona fetaui i le mea faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toese pupuni i totonu o le potu malolo ma ou lava lima

Faʻafefea ona e faia se laulau kofe mai tioata ma oʻu lava lima?

Gress tipiina matagaluega.

Afai e maua le laina faʻasauā i le le mautonu, o le tioata o loʻo teio mai le pito i lalo o le uamea mea faitino poʻo le tioata tipi le ulu. A maeʻa, o le tipi ua tuʻu faʻatasi ma se tasi o foliga o le laulau poʻo le pito sao o le laufanua na latou faia e aveese ai, ma le tasi gaioiga. I le taimi lava lea, o nofoaga o loʻo tuua ai le laina o manuʻa. Ina ia aveese latou e faʻaaoga ni pulupulu ma paʻu o paʻu poʻo se mea faʻapitoa i luga o le tioata tipi le ulu.

O lapisi uma o countertops o lo o togafitia i le tele o tulaga:

  1. Ua faʻaaogaina le saga o le corgindum, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻagaioiga faigata. O le mea faigaluega ua susu i le turpidar poʻo le kerosene ae e te leʻi faigaluega. O fasi fasi o le laa e ala i le alu i le mea faigaluega i luga o le tipi.
  2. O meaola e togafitia i foliga o ni leo tetele (1200-1700 RPM). I luma o se electrofolder, slice i luga o le lio ma taimane speratity. Grinker Grinding Darks mo lenei Vaega 100-200 grit.
  3. O lenei tulaga e faʻatino e pei o le muamua, suia le discs i le laʻititi (300-600 ma 1000-2000 grit)

I le taimi o le faatinoina o galuega faʻataʻatia, e manaʻomia le tausia lelei o puipuiga i puipuigaga o faiga: ia fai le saogalemu tioata ma mitens. O luga o le faiga o loʻo susu i taimi uma ua susu poʻo le olo i lalo o le jet o le vai.

I le faaiuga, o vaega o loʻo fetaui ma le oloina ma le laʻau ma se liʻo, faʻaaoga se pate gay ia te ia. O le faʻagaioiga o loʻo faia i se uiga faʻapitoa e susulu mai ai.

Fasioti laulau gaosiga

Faʻafefea ona e faia se laulau kofe mai tioata ma oʻu lava lima?

Ata 1. Uamea Lagolago polokalame mo le laulau tioata.

E mafai lava ona tolopoina le faʻaumaina o le faʻaaogaina o le counterop ma le lagolago lagolago mo ia. O filifiliga sili ona faigofie e mafai ona taʻua o le faʻatau ma faʻapipiʻi o se seti o uʻamea vae (lautele lagolago mo tioata tioata. Ata 1) ma le seti o le fua o le ata mo tioata.

O le faʻapipiʻi o vae o vae o loʻo tuu i ai ma se deving ma le acetone poʻo le isi galuega. O vae ua tuu i se fuafuaina ina ia o loʻo 'ese le mea e alu i le mauga i luga o le ala o le 8-12 cm, ma le itu o le lagolago, o le sili atu o le lagolago o le lagolago e fetaui ma le lapoa o le sucker. Faʻaofi le susu, teuteuina ia i latou ma le lautele o galue. O le countertop o loʻo tuu i luga o le mafolafola luga, o le suega ipu o loʻo fusi mau i nofoaga ua faʻailogaina. Ina ia faʻateleina le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaogaina kulimi, apalai i le nofoaga o faʻapipiʻi o vae. Liliu i luga o le laulau, salu le nofoaga o faʻapipiʻi ma paʻu carton ma tuʻu le uta i luga o le galuega. Ina ua maeʻa 48 itula, o le kulu atoatoa puʻeina ma le laulau kofe mai le tioata o le a sauni mo le taotoga.

Mau i luga o le autu: potumoe ofu: ofuvae ma pupuni - Faʻafefea ona filifili?

O le isi filifiliga lagolago e ono avea o se mea e sili ona faʻaalu o le plywood poʻo le laupapa ma le mafiafia o le 20 mm. O auiliiliga o le lagolago o loʻo faʻaalia i le Ata. 2. E manaʻomia e tipiina 2 vaega o ituaiga taʻitasi ma faʻafesoʻotaʻi i latou o se tagata mamanu, tuʻu meaʻai meaʻai i nofoaga o sikuea i luga o sikuea.

Fua o vaega o vaega e mafai ona suia e fuafua i le sili ona manaʻomia le tele o le laulau. I le pito i luga o lagolago e faʻatatau i le tulaga lautele, talafeagai mo tioata ma fafie, tuu le galuega ma fetaomi ma le uta mo 24-48 itula.

O isi manatu mo le faia o tioata tioata

Ata 2. Aoina polokalame o Plywood Support.

Ina ia mafai ona fausia se laulau tioata kofe, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻapitoa: O pou tuai, futu, fagu, sikuea poʻo maʻa, ma isi mea

Mai le fagu o se foliga le masani ai, e mafai ona e faia ni vae sili ona lelei mo se tioata tusi. Ina ia faʻatino lenei manatu, o le a manaʻomia:

  • 6-8 froupa tutusa;
  • 3-4 Fanam polo poʻo polo mai polo mai le ping pong;
  • 3-4 fasi fasilaau faʻapipiʻiina o le lapoa ma le tino i totonu o le ua o fagu;
  • 6-8 sikuea o polyfoam ma le itu o le 20 cm ma le tele ma le tele o le 16 cm;
  • Tusitusiga nusipepa, vali, va eseese, lautele kulimi.

2 fagu e manaʻomia mo vae taʻitasi. Faatasi ai ma le fesoasoani a laupapa laupapa, o loʻo aofia ai i le ua, latou te fesoʻotaʻi atu, o le tutusa o le tuʻuga i le tuʻuga o le lapoʻa. Sikuea o Foam Glue 2 PC. Tele atu ma le itiiti ifo, overē i luga o le tasi le isi. O ata o fagu ma sikuea ma nusipepa ma se laupepa o loʻo faʻamamaina, mago le aso-lua ma kelu sikuea i le fua o fagu mai luga ma lalo. I lea tulaga, ua maua le vae, pei ona faaalia i le mati. 3 (1). E mafai ona valivali ma acrylic valitiga ma ufiufi i varnish. Mo se taʻamilosaga taʻalo, e manaʻomia le faia o le 3 vae, mo le sikuea - 4 (Fig. 3 (2). O le Countertop o loʻo faʻapipiʻiina ma le lautele o le glue mo le 48 itula.

Tusitusiga i luga o le autu: ua tumu i luga o le pusa uʻamea i totonu: Aisea "o le tagi" le uʻamea faitotoʻa

Mo le isi filifiliga, o le a e manaʻomia:

Ata 3. Fai le laulau kofe: 1 - vali o vae, 2 - lolomiina o le au tusitala.

  • Tuai faamalama faavaa;
  • Vaaia mo suo;
  • Elemene elemene (atigi, mama, ma isi mea);
  • Utaga.
  • kelu;
  • Chipboard po o le laupapa.

Na faamamaina e Rama, vali. Tipi ata e tusa ma le a le maualuga e manaʻomia ai se laulau kofe. Mai le chipport poʻo le laupapa tipiina le dice ma le umi o le 8 cm ma le lautele e tutusa ma le faʻavaʻa. Drill 4 pu mo le fao i tulimanu o le maliu ma latalata i le tasi pito - mo le ofi ia te oe lava, faapipiiina alavai i le tee shock. Fao le fao i le pu i le pito i luga o le pito i luga, e mafai ona e faʻaleleia atili le fetaui ma le General Glue. O le maliu ma vae o loʻo i luga o le paʻu o ia i le tuina o tuufaatasiga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, faʻatasi o lona loloto itu e tatau ona faia se itu o lona mata. Afifi ata taʻitasi ma se 'olo ma le mumū, o le teuteuina o le kelisi ma kelu. Nofoaga i luga o le ipu tioata teuteu, kelu.

Stopper mai le tioata o loʻo i luga o le "pusa" ma se faʻamaliega ma le faʻasaʻoina i luga o le glue poʻo le "vai vai". I luga o le pito i luga o le countertiop of, e mafai ona e faia se isi desor diar mai le kord, nonoa ma le marine node, atigisa, ma isi mea.

Laulau ma tioata countertaps foliga matagofie ma e leai se mamafa. Mauaina o le tomai e le vaʻai camebmememe, o le a talafeagai ai i totonu o le totonu o le potu laʻititi.

Faitau atili