O tagata palasitika i luga o le palasitika Windows e aunoa ma le gaoioi - agamalu faiga

Anonim

O le lauiloa o le palasitika ua mafua ai le foliga o le tele o le tele o le faʻamalama o loʻo iai filifiliga ma avanoa avanoa. O se tasi o auala sili ona faigofie ma gafatia e mamanuina ai le faʻamalama matala o loʻo fusu i luga o pupuni i luga o le palasitika faamalama e aunoa ma le tosoina. E matua faigofie lava le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le auala amata ma le tapunia - ae ua liliu le ie Fabrism i se lisi i luga ole kesi.

O tagata palasitika i luga o le palasitika Windows e aunoa ma le gaoioi - agamalu faiga

Manuia

O loʻo faʻapipiʻi i le pa puipui i le pa, i le taualuga, i le faʻamalama matala pe tuʻu saʻo i luga o le faamalama. Faʻataʻavaleina faʻataʻitaʻiga mo le palasitika Windows maua ai le fiafia i isi ituaiga o pupuni:

  • I ai se tulaga masani tutusa ma le tele o le tioata iunite;
  • faigofie le faʻapipiʻi e mafai ai ona e faʻapipiʻiina e le masani ai le poto masani
  • 100% le puipuiga o le potu mai le la susulu, ona o le mafiafia o le malosi o le tapoleni atoa i le tioata i le lautele atoa o le lautele;
  • faʻatagaina e aunoa ma le faʻalavelave e tatala ma gagau le Windows Soush, aua o loʻo latou tutusa faʻatasi ma le faʻamalama faʻalua i le faʻamalama faʻalua;
  • O le auala e aʻe ai o le auala e faʻatumauina ai le malifa i soʻo se maualuga, faʻamautinoaina le manaʻomia o le malamalama;
  • E leai se totogi o le faamalama e teu ai ni mea (fugalaau, taupulega);
  • Taugofie Tau.

E ui lava i le aoga, ERGANONLIomacs ma le foliga o onapo nei, faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻiga mo palasitika Windows maua ni mea leaga. O le faigofie o le mamanu e le masani ona talafeagai mo le mafanafana ma sili ona lelei potu. E masani lava, o le masalosalo e mafua ai le faʻatuatuaina o se faʻafaigofieina ma le auala o le siʻiina o le faʻagaeʻetia o le tino, ae o lenei faʻailoga e faʻalagolago atoatoa i le gaosiga o elemene.

Faatasi ai ma le fesoasoani mai pupuni pupuga, e faigata ona fetuunai le itu a le sili ona ele eleelea, aemaise lava i le tasi-faamalama faamalama ma le seti o ie puipui.

O tagata palasitika i luga o le palasitika Windows e aunoa ma le gaoioi - agamalu faiga

Ituaiga o ata i luga o palasitika faamalama

Fuafua i luga o le mafai ona faʻatumuina ma fuafuaina le ie na tulaʻi ai le masini ma le faʻaaogaina o ituaiga o tagata gaosi oloa, faʻatau atu ma tagata faʻatau.

  • "Mini" (Mini) - maualalo-tau o loʻo faʻaalu faiga o le faigofie mamanu, mamanuina faʻapitoa mo le palasitika o loʻo tatala i luga o le laulau. Mafai ona tuʻuina atu i se auala masani i se faʻapipiʻiina o ia te oe lava le faʻaofuina i le talaaga pe leai foi le alu ese atu e pipii ai lua itu-itu. O le moli moli e na o le pau lea o le mea e te mafiafia - pe a tusia lalo ifo i lalo o le ventiplams o le ie puipui, e lafoina i lalo o lona mamafa mamafa poʻo le oti pe a tatalaina le faʻamalama i lalo o le gaioiga o le ea. O lenei faʻafitauli e faigofie ona foʻia ma le fesoasoani o faamaneta o le pito i lalo o le pito i lalo o pupuni o loʻo taofia i luga o le faʻavaʻa, faʻaloaloa ai le tapoleni.
  • O le "uni" Cassette o se faiga lea o loʻo i totonu o le ie puipui o loʻo i totonu o le pusa ma agai pe a siʻi ai le taʻiala o le itu. O le pusa ua faʻapipiʻiina ma le saogalemu i luga o le faʻamatalaga ma faʻatagaina oe e tapunia uma avanoa ma fiafia i le va o le faʻavaʻa ma le ie puipui, o loʻo tusia ai le puipuiga. O le pusa e mafai ona faʻailogaina i soʻo se lanu lanu pe i lalo o se masani masani i le leo o le tioata afifi. A tatalaina le faʻamalama, o le pupuni liliu i totonu o le kaseti paseti. O le filifili e puleaina le siitia o le auala o loʻo agai i totonu o mea e teu ai i luga o le faʻavaʻa i le faʻavae o le faʻapipiʻiina o pupuni. O le Uni Cassette System e mafai ona faʻapipiʻi i le faʻavaʻa ma le ulu o le faʻauiga o le faʻauiga poʻo le le gaoia.
  • Na faaiuina faailo a le au ie puipui "(un2) - o loʻo faʻapipiʻi ai le auala i le pito i luga o le tioata i le pito i luga. Mo Uni2, e lua ituaiga o ie ma mea eseese mamanu poʻo le eseese tikeri o le malamalama e le malamalama e faʻaaogaina. O lenei auala e mafai ai ona mautinoa le manaʻomia o le maualuga o le malamalama i totonu o le potu.
  • Zebra - Faʻasalaina faiga, le mea, i luga o le faʻaluaina o le palu, fasi o le telse tissue (uliuli) ma le diska). A miʻa uma, o fusi e faʻapopoleina, suia le malosi o le malamalama faʻamalama. I le faʻapipiʻi o le Zebra i mea uma, e le o se mea e manaʻomia mo le faʻalauteleina o le siata, ua lava lea e suia le fusi, tufatufaina le vavae tasi.

Ia lelei le fetaui lelei o le fugalaʻau i le faʻamalama ma faʻamaloloina malu puipuia ie puipui, ie puipui, faʻapupuʻuaʻi ma le faʻamaloloina o meaafale mai le mumū.

O tagata palasitika i luga o le palasitika Windows e aunoa ma le gaoioi - agamalu faiga

Faʻaaoga le paʻu o pupuni i luga o faʻamalama palasitika

E faigata ona fai atu, i mea na pito i luga o le au pupuni e sili atu ona pupuni - latou te faaaogaina i mea uma: potu i falesa, i ofisa, lautele ma faalapotopotoga a tamaiti. A o le filifilia o se upega tafailagi, amanaia le ituaiga o potu, o le tulaga manaʻomia o le malamalama ma le sitaili o le aotelega totonu.

  • Mo potu fale teu oloa, gaosi oloa e tele ai foliga ma lanu o ie na filifilia e tusa ma fafo o le potu. Tele taimi e masani ai i le potu malolo, potu moe poʻo le a le tamaititi o loʻo faʻaaoga pe a manaʻomia ona e fufusi le faamalama mai le la susulu, ma puipui ma o le pa. Mo le potumoe, fufusi pe feololo pastel moli auala e filifilia i lanu ma potu potu. Mo tamaiti, e tele laina lanu e le gata ona faʻatinoina galuega matagofie, ae o se tutoʻatasi foi o le potu. O se faʻapitoa nofoaga i le vaega o potu nofomau o loʻo nofoia e le Universal Zebra System, lea e le manaʻomia ai le tatalaina o le faamalama. O sea faiga e lelei mo le potumoe po o tamaiti.
  • E tele atu togafiti faigofie e fetaui lelei mo umukuka ma fusi i luga o se palasitika faamalama e aunoa ma le tosoina, o loo mafai ai ona e aveese le stroke i soo se taimi. Mo fale tumaoti ma fale mautotogi i lalo ifo o fola pito i lalo, o le uni2 fulagiu pupuni pupuni o ie puipui, lea e puipuia le pito i lalo ma le pito i luga o le faamalama.

I le umukuka e sili ona mafai ona faʻaaoga le casetsete na faʻataʻamilomilo i luga o le faʻamalama talaaga. O le faʻamalosi i luga o le faʻamalama e mafai ona oʻo atu i le taimi e faʻaleagaina ai ia lava o ia lava, o le folasaga maualalo ma le faʻatonutonu auala.

  • Ile tofiga avanoa, osofaʻiga afu a ie puipui e masani ona faʻaaoga e puipuia ai le potu mai le la susulu ma talafatu i luga o le mataʻitu. O le leai o ni ata faaopoopo, eAves, o le siʻitia o masini o se lelei i luga o le tauaso poʻo ni tulaga taua o faʻataʻitaʻiga. I le falefaigaluega, fufusi (fufusi (uliuli) o le ie o le kaseti mamanu pe a matamata ai ata ma faʻavaʻa i luga o le mata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifilia se manaia i totonu mo le potu

O tagata palasitika i luga o le palasitika Windows e aunoa ma le gaoioi - agamalu faiga

Faapipii i luga o faamalama

E tele auala e faʻapipiʻi ai pupuni na faʻatafulaloina i faʻamalama palasitika, lea na filifilia taʻitasi le pule a tagata faigaluega, e faʻavae i tulaga faʻapitoa.

  • Faʻapipiʻiina i luga o le faʻauiga a le tagata lava ia - O le faʻamalama talaaga o loʻo galueina ma tagata taʻitoʻatasi e faʻapipiʻi i le taimi o faʻapipiʻiina. E tele taimi e faʻaaoga ai le faototo i kaseti o loʻo faʻapipiʻiina o le faʻataʻitaʻiga, ma o le faʻailoga o loʻo faʻapipiʻiina i le fa-itu-itu.
  • Faapipiiina i luga o le puipui e faia e ala i le tuulafoaiina e aunoa ma le viliina. O faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i le talipalau i itu uma e lua ma fai ofu i luga o le sash faamalama mai luga. O lenei metotia e faʻaaoga e faʻamau ai le "mini" faʻataʻitaʻiga.
  • Faʻapipiʻiina i luga o le faʻapipiʻi lipine - o loʻo tuʻuina atu e le gaosi oloa, lea i le gaosiga o le itu o le laʻasaga lua-itu o le laina poʻo le kaseti. O le tagata faʻatau e tumau lava ona saeia mai le puipui puipui mai le lipine ma kelu le kaseti i le faʻamatalaga. Ae le i taina le Scotch, o le palasitika luga o le faʻamatalaga e fautuaina e faʻamamaina ma se dective deggen fofo e faʻaopoopo ai le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi.

A o loʻo faʻapipiʻi le faasalaga o faiga i luga o le faitotoʻa o le faapaologa, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o kaseti, o le a faigata le tatalaina o le faitotoʻa, aʻo malolo le kaseti solo i le faitotoʻa, aʻo malolo le kaseti i le faitotoʻa.

A o le i faʻapipiʻiina ni ie pupuni, e manaʻomia le fuaina ma le totoʻa nofoaga uma mo faʻamatalaga auiliiliga. Faʻapipiʻi mafai ona faia i luga o le stroke - i totonu o le faʻamalama lumme poʻo luga o le palasitika poʻo le ie e nana ai le stroke fufusi.

Faitau atili