Moega i luga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Anonim

Ata

Afai e te filifili e suia le moega, e le manaʻomia le alu e faʻatau i le sailiga o le sailiga mo le filifiliga talafeagai mo oe. Ioe, i tafatafa o faleoloa meafale saunia se lautele filifiliga o moega, i totonu o le mea e mafai ona e filifilia sili ona talafeagai mo le mamanu o lau totonu. I le avea ai o se tulafono, o tau o mea tauona i nei, ma e le masani ona tupu ia te oe le filifiliga atoatoa, na tutusa ma au paketi.

Moega i luga ma ou lava lima (ata ma vitio)

E sili le faia o se moega o fafie - o lenei mea e tumau tele ma o le a sili atu le sili atu nai lo le masani ai o le u.

Ae a pe a e faʻaaluina se taimi ma fai le faʻavaʻa o le moega ma ou lima? O le mea moni lava, e le o le mea taua le avea o se matai e feagai ma le faigofie vitio mamanu. I le taimi lava e tasi, o le a mautinoa e te sefe se tele o tupe. E le gata i lea, o le fua, lanu ma, mulimuli ane, o le ata o le moega ua ave uma i lou tofo ma mafaufauga.

Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga: o le muamua tulaga o galuega

Ina ia mafai ona faia le skeleton lava ia, muamua filifili i le filifiliga o le fofo. E manaʻomia le amanaia e le gata i ana uiga ese, ae aua neʻi galo foi i le tele o le potu. O le isi o le a iloiloina o se faʻataʻitaʻiga o se orthopedic tautotogo o loʻo i ai se tulaga o le 2000 x 1800 x 220 mm. Masini tutoʻatasi o moega, e tatau ona e soloia mai le tele o le uila na e filifilia.

Gaosiga o avanoa ma ou lava lima

Fuafuaina ma le mea mo le faʻaluaina o le moega pu, e sili atu le le mafai ona taofi lau filifiliga i luga o le laupapa.

Ina ia tausisi mo meaafale e tatau ona tausisi ma tautua mo se taimi umi, o se laʻau e atoatoa.

Ina ia vave ona alu le galuega, e manaʻomia le saunia o lau fale faigaluega. Muamua o mea uma, aveese mai le potu o le ae alu ai e galue, mea uma maua. Mea talafeagai ma mea faigaluega e tatau ona i lou lima. O lea, i le taimi o le galuega, e le tatau ona e faalavelaveina vave.

Mataupu i luga o le autu: sizrizal palasitika tauaso: mamanu, mamalu, tausiga

Lisi o meafaigaluega talafeagai ma mea:

Moega i luga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Lua o le ata o le ata ma fua.

  • Eletise Sigsaw (mafai ona suia e se tusi lesona disk na vaaia "Barquet");
  • Na vaai Miter;
  • samala ma fao;
  • Olo masini (po o le lelei oneone);
  • rofautte;
  • Corolc;
  • penina faigofie;
  • Ave faamalosi tino;
  • lava-lipping scw;
  • Vaega o uʻamea.
  • tauia;
  • laupapa;
  • pepa o Plywood;
  • Reiki;
  • MODDA;
  • vanini.

Faaopopo i le itu o itu uma o le itu o lou Studress o 10 mm. Ina ia mafai ona fai se faaputuga o moega, patipati omea laupapa e atoatoa. O le meaafale o le a liliu atu e sili atu ona tumau pe a le mafiafia le mafiafia o le 30 mm. Afai e te mulimulitaʻi i le faʻataʻitaʻiga na tuuina atu mo le manatu o le itu, itu itu uma o le Faavae e tatau ona avea ma 2070 x 300 mm, ma tele o le moega i tua e tatau ona 1810 3 300 MM.

Moega i luga

Moega i luga ma ou lava lima (ata ma vitio)

Moega i luga o masini ata.

Faʻamaonia o le 5 x 120 e talafeagai mo le tusi o le faʻavaʻa o lenei faʻavaʻa, uamea tulimanu e mafai ona apalai, mo le faʻapipiʻi o le mea e te manaʻomia ai se vaega o le 4 x 20.

Moega i luga ma lona vaega autu. Tafafao i vaega itu o le pu faʻavaʻa mo le faʻamaonia, ia manatua o le latou lautele e tatau ona 8 mm, ma mo le pito i luma ma tua. I le taimi lava e tasi, e tatau ona toe solomuli tutusa le afa o lona mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o mea, mulimuli i le faʻataʻitaʻiga - O le 15 MM.

Ma le isi, e tatau ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa i vaega o loʻo. A o faʻavae o le faʻavae, o le au folau e talafeagai lelei, o le i ai o le vaega o le 20 X m 80 mm. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e tatalaina le numera manaʻomia o ni tala e te manaʻomia. O le faʻavae o le latou faʻapipiʻi e matua faigofie lava, aua mo le faʻatulagaina o loʻo ia te oe le pito i lalo o le faʻavaʻa. Lenei o le a e fetaui lelei ma le fao 4 x 40.

O le isi laasaga i le au laupapa autu, toso le mea e sui ai fata. Ina ia mafai ona avea le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e sili ona magafagafa, o le mamao i le va o nofoaafi e tatau ona le itiiti ifo 150 mm.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni lanu e manaia tele i totonu

Afai e le aofia au fuafuaga i le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i luga o faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu se faʻavaʻa o foliga sili ona manaia, o lona laualuga e tatau ona faʻagaioia. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini olo poʻo se tagata, faʻaaogaina le tele o le salu, tomai faʻapitoa o loʻo sauni-faia. Ina ia mafai ona avatua le moega se leo, faʻaaoga le ufiufi i luga o le laupapa, pe a tatau ona ufiufi atoa ona taʻe atoa. Fuafua i au mea fiafia, o le lacquar coting mafai uma o le mate ma le susulu.

O le mea e tatau ona tuʻuina i luga o le plywood pepa poʻo se talita mai i le mafiafia o le tino. O le mea lea, o le ae maua ai se umi auaunaga olaga o le moega.

O le isi mea e tatau ona e faia o le filifili i luga o lou moega. A aunoa ma vae, o le sauni-faia-faia ma le manifinifi e sili atu le maualuga o le 350 mm. O iinei e mafai ona e filifili: Afai o le maualuga o le moega foliga mai e le lava, o lea ua faʻaʻoleina le pa o le laʻau pei o vae o le 50 x 50 mm. Mo a latou pito i luga, e lua itu e uma ona o ma faʻamaonia e talafeagai. Ia manatua o vae, faʻapea foi ma isi vaega o mea faʻavae, e manaʻomia le faʻaaogaina o le gaioiga.

Galuega mulimuli pe moe le teuteuga

Na maeʻa le faʻamalamalamaina o le fola i le moega, e mafai ona e faʻataʻitaʻia uma le galuega autu, e ono tumau lava ona amata le vaega mulimuli o le galuega. Faia se faʻaiuga i luga o le teuteuina o le lumanaʻi o le moega, e tatau ona e mafaufau i totonu o lou potumoe. I le taimi nei, ua leva ona faia ni mea ua maeʻa ona teuteuina e teuteu ai le pito o le moega e mafai ona faʻatau i totonu o le faleoloa. Ae afai na e mafai ona feagai ma le faiga o le faiga ma le taimi e alu ai le faia o se faʻavaʻa, e te ono le masalosalo i le mea e mafai ai i le fogafale o le moega o le moega o le moega i le pito i luga o le moega.

Afai o loo e filifili e faia i lenei mataupu e aunoa ma so o se fesoasoani, e le aoga le aua le o ni lagona lavelave o le tua. O le mea moni o le taulimaina lea o ni filifiliga, e foliga mai, e te le manuia, aua o le mea sili le galue ma le laʻau ua manaʻomia. O le filifiliga sili ona lelei o le a avea ma filifiliga o le faʻagasologa o genometric foliga, o loʻo foliga sili ona lelei, ma i le taimi lava e tasi e sili atu faigofie i le gaosiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o mama e fai ia te oe lava: O tulafono o le suisui

Faitau atili