Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

Anonim

Matou te taumafai e filifili Tullec ma pupuni mo Windows i le taimi toe faaleleia tulaga. O le ituaiga lea o le iʻuga o le galuega na faia, e fiafia i ai faʻafitauli ma le taimi mulimuli o le faʻaiuga o le fofo.

Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

Faamalama mamanu

  • Lanu o tulle ma a latou tuʻufaʻatasiga
  • Filifili pupuni ma tulle

    Peitaʻi o le mamanu o le faʻamalama nonogatupe o nisi taimi o loʻo taʻoto ai se gaioiga faʻapitoa i le teuteuina o le potu. E oʻo lava i le maeʻa o le tuʻufaʻatasia o luga o le pito i luga o le styllastics meafale ma le devor, maualuga-sili ona lelei-manaia tusitusiga ma o le a le manaia ai ma se mea e le manaia ai le moli uila.

    Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    Tulle ma pupuni e faʻatonutonuina le malamalama o le avanoa i totonu, ma le moli o le a oʻo i totonu o puipui puipui e fausia i totonu o le potu poʻo le isi lagona. Ina ia taʻu maia le ata, Metotia o Talosaga ma le Avaiaso: E mafai ona suia le avanoa, maʻea le siʻufofoga sulufaʻi i totonu o se potu laʻititi ma le lelei o le moli uila.

    Faavae tulafono mai tagata mamanuina

    O le mea lea, afai e te faia le tele o le toe faaleleia galuega oe, faʻavae i luga o lau oe lava tofo ma lagona o le sitaili, tusi o le fautuaga a tagata poto masani e aloese ai mai mea sese. Ma, o tulaga vaanutusa e taua le filifili o le mea sao o Tountuivin.

    Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    Fabric ata ma lanu

    • O le o le a faʻaopopoina ai ni laina o le tino, o le a faʻaopopoina le potu maualuga, sipela - faʻatele le avanoa. O le faʻaaliga vaaia o le potu o loʻo i ai i le lanu: malamalama moli ma pupuni ma pupuni o le a faʻaopopo le avanoa, pogisa - faʻaititia le potu.
    • E le tatau ona pipili le pupuni i luga o le puipui ma foliga mai o se vaega o latou. O lea, o ni malamalama ua fofoina, filifili atili le malamalama pe malamalama i ata, eseese, ai tuufaatasiga ma mafiafia puipui.
    • O le mafanafana o le lanu o loʻo susulu (lanu o le samasama, moli) e talafeagai mo le le aofia ai nofoaga e le aofia ai, "vali" e foliga mai o le potu mafanafana. Malulu lanumoana, lilac, efuefu lanu ata o le a fausiaina se lagona o le fou ma malulu. Le faia o le faigofie ma le felelei, filifili fabrics mo pupuni ma le lalagaina o le anufe nini o filo pe glossy, pupula luga.

    Mataupu i luga o le autu: mafuaʻaga o le tuina o le faʻapopoleina faʻatasi ma auala e faʻaitiitia ai le faʻafitauli

    Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    Mafanafana lanu gamma

    • I potu laiti laiti, maualalo, avatu le tamai mamoe. E ui lava ina latou faʻamamafa le matagofie ma le poto o le faʻamalama "teuteu", o le a faʻaleagaina ai le taualuga.
    • O le sanaration ma le tamaoaiga o faʻamalositino e faʻalagolago i le foliga ma le maualuga o le tisu. Mo mea mafiafia (flax, cotton), ua lava lea o le otootoina shall daw grelds. Ae i le malamalama, na foliga manaia ai le ie malamalama, o le tulle, e faatau i le 2 pe o le 3 taimi le umi o le eAves.
    • O le tuna ma pupuni - sisi. E faʻaaogaina mo nofoaga ua teuteuina i soʻo se sitaili, faigofie ma le faʻamaoni i le tausiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a filo ma le tele o tuʻufaʻatasiga ua fausiaina: E mafai ona latou puipuia le faʻamalama e ala ia i latou lava, tuʻufaʻatasiga ma ie puipui ie pupuni. O loʻo latou faʻatauvaʻa e pei o le tuli i luga o pupuni, sailia le lanu fiafia ma le le lelei aʻafiaga.

    Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia faʻamalama o le faʻamalama ma le potu teuteu

    Fautuaga lautele mo le tuʻufaʻatasiga o tulle po o le uafu ma totonu o mea. E taua le toe foʻi i le potu e tasi o le potu ae aua le auai i le tasi-photon fofo pe a faʻataina le isi. Uaina omiga:

    1. O le paolo o le ie puipui e mafai ona toe fai le lanu o le tele o mea poʻo le tufatufaina i totonu o le potu i le ituaiga o tamai lanu: solosolo, sofa pad.
    2. Aua le saili e filifili le tulle ma pupuni i lalo o le pepa puipui. E sefe i le lumanaʻi i luga o le mama e tatau ona faʻamanatu ma le manuia o puipui: e le o le puipui o puipui: e le o le puipui o puipui: e le o le puipui o puipui: e le o le puipui o puipui: e le o le puipui o puipui. O le laualuga poʻo le faʻafouina o le pepa puipui o le a ia te oe e sui ai le nofoaga meafale.

      Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    3. E i ai le lautele, talafeagai lanu tali talafeagai mo soʻo se sitaili: beige poʻo oneone tones. Paʻepaʻe poʻo le kulimi e talafeagai mo begee ie puipui. Malamalama studes e faʻatele ai le avanoa, fai le ogatotonu o le avanoa ma le manaia.
    4. Manaia le taaloga i le eseesega. Afai o loʻo i ai ni faailoga malamalama i le potu o le potu, o manu felelei, ma le malosi vaelaina lanu, tuʻuina le faʻamalama e toʻafilemu ma le filemu. E mafai ona e filifilia le Tuli i pupuni o le malamalama, le faʻaaogaina, toeititi lava tutusa foliga.
    5. Pe, le isi itu, faʻaali le faʻamalama i le vaega autu o totonu. Faʻailoa atu i ni manatu o malo o talitulau matagofie ma pupuni: palu: palu paolo, e mafai ona teuteuina i le fuʻa, mamanu poʻo le faʻatulagaina o le laʻasaga.

    Ae o lenei e taua tele aua le soona fai o le teuteuga o vaega o le tisu. Ata, o le teuteuga poʻo le faʻavae o le tino o loʻo i ai i le tasi ituaiga o le ie puipui: Toule poʻo ie puipui.

    Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    Filifiliga o mea

    O le lanu ma le tino o le ie e taua, ae aua neʻi galo e uiga i a latou aoga ma faʻagaioiga o amioga.

    • Mo le pupuni malamalama o loʻo i lalo o le malosi o le susulu o le susulu, e sili atu le filifilia o le synthetic poʻo ni mea fefiloi ma tagata tino. E masani ona mafai e le natura (flax, cotton) e le afaina ai ma mea faʻapitoa puipuia.
    • Mo se umukuka, o se tamaʻi pepesefi (peʻa manaʻomia e ie puipui le faʻamamaina) sili atu le fiafia mafiafia, malamalama-vaega fabrics ie.

    Tusitusiga i luga o le autu: o le sili atu le gaosia o fafie?

    Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    Pupuni mo umukuka

    • Cotton foliga mafanafana ma aulelei, ae vave ona susunuina i le la. E le faʻatagaina le faʻaaogaina o se ie puipui e aunoa ma le faʻapelepele, aemaise i potu susulu.
    • O le lelei e masani ona foliga matagofie ma le matagofie. Faʻaletonu le faʻaleleia atili o le faʻamalama i le faʻamalama faigofie ma le ea. Ae o lanu malamalama o le sili sili ona manaia e aunoa ma le puipuiga e le fiafia i le la. O le Taffita e faʻaaoga o se isi mea mo pupuni. E puipuia lelei mai le susulu malamalama ma taofi le tupuaga prodity pe a uma ona fufulu.
    • Linen fibers e lelei e pei o se mea faaopoopo. Masani ma le fale o ia fasi ie vaʻai i le umukuka, teuteuina ma le ie puipui poʻo le matapo.

    Lanu o tulle ma a latou tuʻufaʻatasiga

    O le fuafuaga o pupuni ma tuna e le tatau ona ogatasi ma le faʻaaloalo i le sitaili ma le lanu talimalo o le potu, ae ia ioe foʻi. O le lanu tuufaatasia o pupuni ma tulles ua filifilia foi i se nonogatupe i le fautuaga i le fautuaga a Socials:

    Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    • White Toul o se tasi o le masani ai, talafeagai, faigofie ma fiafia mafuaaga. Peitai auā i latou pupuni, e filifili se 'eseʻese mata poʻo se paʻepaʻe paʻepaʻe ma le mafanafana malamalama o pupula: begie, kulimi.
    • Lanu samasama - mo le malosi ma le fiafia lagona. O sea Gamma e le tatau ona talafeagai mo le potumoe, ae leai ni a isi tapulaʻa ile faʻaaogaina. Aemaise talu le lanu samasama manumalo foliga i le tele o tuʻufaʻatasiga: ma le elemene o le lanumeamata, lanumoana, paʻepaʻe. O tagata alolofa o uiga ese ma le malamalama o le a tatau ona faia i le tuʻufaʻatasiga ma le efuefu.

      Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    • Green Gamma Lava-Lava. O le moli lanumeamata lanumeamata tupua pa puipui o pupuni o le sili ona pupuni o se sili pouliuli paolo: monophonic, ma se faʻataʻitaʻiga poʻo se mataua o le mea. O lenei lanu o loʻo faʻaogaina e tagata tolauapi mo potu uma, e faʻapena, fefaʻatauaʻi, ma maalili ma agavaʻa o lanumeamata poto ma malie.
    • Turquetise togalaau pese o le a faamamafaina le paepae tulle. O lenei tasi o le sili fiafia ma masani ona tau tuʻufaʻatasia o le Metitirani Style poʻo le faʻamaonia. E susulu pupula Gamma Taamilosaga i totonu o le potu malolo, o le mamalu e faʻaopopoina o aulima, mea tetele o le a faʻatumuina le atoaga o tamaiti.

      Vaʻai i le faigofie o le filifilia o le tulle i le pupuni

    • Lanumoana lanu e talafeagai mo le potumoe. Faamutaina le lagona o le malulu, faʻaaoga sili atu le mafanafana ituaiga o Tullec mo pupuni.
    • Susulu, Rich Mumud Gread Swinten Susulu Manulele Fesoasoani. Ae o le taulia o le faʻamalosi mai ia se tuʻufaʻatasiga, lelava i luga o le taimi. O le mamanu e masani ona faʻaogaina e ala i le faʻamalamalamaina, loloto o le mumu o le mumu (burgundy, pogisa lanu uliuli). E mafai ona e filifili tulo ma ie puipui i le potu i se tuʻufaʻatasiga i se tuufaatasiga, faʻaleagaina le ofisa pe 'potu' ai.
    • Lautele i le faʻaaogaina o moli ma ona faʻaupuga ". E mafai ona faʻatasi ma tuufaatasi le tuli ma pupuni o le pale, fesuisuiai le lagona ma le amio o le potu.

    Tusitusiga i luga o le autu: Will of Seled Paipa i le faletaele

    Vaʻai vitio ata

    Mafanafana, ola-olaga tuʻufaʻatasia e faʻaaogaina i potu uma. Ogalaau ma le matagofie o le a faʻaopopoina lanu enaena enaena. Faatasi ai ma le lanumeamata Gamma, o le a fetaui mo le malie ma le agavaʻa o tamaiti. O le lautele o paʻepaʻe ma susulu paʻepaʻe e faʻamamafaina ai le matagofie ma le uluaʻi vaega o le mamanu.

    Faitau atili