Pupuni i luga o le potu i totonu o le potu malolo: foliga ma faapogai ma o latou lava lima

Anonim

O le mamanu totonu o loʻo le mafai e aunoa ma pupuni i luga o faʻamalama. Pupuni ave le potu mafanafana, atoa ma matagofie. O le potu malolo o se potu e le gata o le aiga atoa o le a oʻo i afiafi, ae ma o fea e oʻo mai ai malo. O le siosiomaga atoa a le potu malolo ma o le lagona o malo mai le lagona o le tofo o le talimalo i le fale faʻalagolago i le filifiliga talafeagai o le ie puipui.

O le mea moni, soʻo se mea e manaʻo ai se Hostess e tausisi i taimi, fausia se totonu e tusa ai ma mea fou masani ma aga masani o tagata mamanu. E leʻi sili atu le filifilia o pupuni. O le muamua faʻamoemoeina o le STTINE o le puipuia lea o ata ma faʻamaumau le vevela. Ia, afai e te manaʻo e faia ni aythetics, ae le o le faʻagaloina e uiga i le aoga ma foliga, o pupuni i totonu o fale e talafeagai. E ui i le mea moni o lenei ituaiga o le faʻauʻuina o faʻamalama i totonu o le potu malolo e tulagatutusaina, e matua faigofie lava.

O filifiliga mo le fuafuaina o faamalama i totonu o le potu malolo ma se ie pupuni i luga o faʻamaumauga o le a le tele se taimi, ma tau tupe a le tau. O le mea lea, e te le tau taufetuli i le faleoloa mo oloa uma, ae e sili ona o le faoa e ia i latou lava ie. Ona mafai ai lea ona mafai ona iloa lou manatu fatufatu, lelei, ma o malo ma aiga o le a mitamita ia te oe ma faamegia. Ae ina ia amata ona amata le faiga o gaosia, e manaʻomia le feagai ma le mea moni o faʻamaumauga o loʻo tuʻuina atu, ia saunia ma le faaeteete mo le sui oe na suʻe. O lea, tatou amata!

Pupuni i luga o le potu i totonu o le potu malolo: foliga ma faapogai ma o latou lava lima

Lafoai: O le a lea ma a ituaiga o latou?

O le autau o ni tulimanu faʻapitoa poʻo fuainumera o loʻo faia i palasitika poʻo uamea. Faʻaaogaina masini faʻapitoa poʻo le fetaomi, o nei mama e faʻatulaga i le pito i luga o le pito i luga o le tapoleni i luga o le tapoleni, ma fufulu i latou. O pamu e le o vaʻaia, ae faʻafetai i luʻitau a le potu, e faʻalelei ma faʻapipiʻi le homogelias, manifinifi, laʻei, lamolemole ma le lamolemole o le fomu taumatau. O lenei mea e taʻutino ai lona lava uiga. O le ie a le ie puipui e le ofuina, e faigofie lava ona latou pulea (tatala ma tapuni), o le a le tele o manatu o le a tautua ai i luga o le aufaila.

I le talanoa ai ma upu faigofie, o siamupili o se tasi o ituaiga ituaiga o fusi saito, lea e aofia ai se mama ma se poloka. I le filifilia o tagata faigaluega, e sili atu le tuʻuina atu o le faʻamoemoeina i palasitika. E sili atu lo latou talitonuina talu ai:

  • Mo le siʻitia o le kingling, e le manaʻomia masini faʻapitoa;
  • Aua le avatua se leo pe a e fealuaʻi i luga o o oaves;
  • tau le taugofie nai lo le uamea;
  • Aua le faʻaleagaina le cornice ma ie, aua pe a fufulu e le o povi.

Mataupu i luga o le autu: pepa puipui i luga o le puipui

O le manaia mea moni o i le tala faasolopito, ona ave e le Chammemens i le amataga. Leai se suisui! O le tagata e taua o le pu o le folau, lea e mafai ona faasilasila atu ma se uʻamea mama lea na faaaofia ai le uaea, teuteu le folau.

O ni luʻitau eseese o loʻo tele. Latou eseese i na faailoga e pei:

  1. Mea. E pei ona ua uma ona faʻamatalaina i luga, e mafai ona latou metallic ma palasitika.
  2. Lautele. E mafai mai le 1 i le 5 cm, ae e faʻamoemoe i le cornice lapoa. E taua le mafaufau o loʻo iai i totonu o le tagata faʻatau e tatau ona sili atu ma le lapoa o le Cornices o le 1.5 cm, a leai e le mafai ona faʻagaioi saoloto.
  3. Le fomu. O le mea e sili ona taatele o se lio. Ae toʻatele i latou o loʻo tuʻua mai tulaga ma filifili isi: tafatolu, sikuea, pili. Filifili foi moʻomia faʻamaumauga mo le potu malolo i foliga o le fugalaʻau, fetu, loto, ma isi mea.
  4. Foliga. E mafai ona lelei pe pupula, faia i lalo o le paʻu poʻo le laʻau. E faatagaina rhinestotones. O le mea autu o le latou te le faʻalavelave i le taimi lea ma se malamalama o le ie puipui.
  5. Lanu. E ese le ata lanu, ae ua fautuaina e tagata ua taofia le malologa o le potu malolo i luga o le matata e le taulaʻi atu ma tumau i le tele o le leo.

Pupuni i luga o le potu i totonu o le potu malolo: foliga ma faapogai ma o latou lava lima

Filifili sitaili ma ie mo le suisui

E sili atu le faigofie mea uma pe a fai o le sitaili o le potu malolo ua masani ona iloa, ona avea lea o ia ma malu o tatou pupuni. Ae a pe a leai? Ona aoga lea i le faʻalogologo i tagata mamanuina. Na latou fautuaina oe e te faʻaaogaina i le potu malolo o le potu malolo i tafatafa o loʻo i totonu o sitaili lea:

  • Minimalism;
  • High Tech;
  • Scandinavia;
  • Madder;
  • LOFT.

O lea malamalama ma fiafia i ai i puipui pupuni o le sami, ma e tele a latou tagata e le ofi i lou potu. O le mea autu o le pupuni pipili e fetaui lelei i le aotelega siosiomaga.

Mo ni ituaiga o pupuni, o le Iapani, Roma ma masani e sili ona fetaui e faʻapipiʻi chavers.

O ie mo suega e mafai ona filifilia se tasi. Fiafia faigofie ma mamafa. E mafai ona e faʻataʻitaʻi ma faia ni tuʻufaʻatasiga e le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e avatu i ai alavai faʻapitoa faia lua-fasi mea e lua. O le uluaʻi vaega o loʻo suʻiina mai se tulaga malamalama manifinifi, ma o lona lua e mai i le tele, sili atu ogaoga.

Pupuni i luga o le potu i totonu o le potu malolo: foliga ma faapogai ma o latou lava lima

Fuafuaina o ie ma siamupini

Faʻavae i luga o le mea moni o le pupuni i le tagata e fiafia mo le potu malolo faʻamatala o se numera tele o pailate, o le a manaʻomia tele ni 'ai. Mo se Fono Tele, E taua le taulaʻi i luga o le fua faatatau o le lautele o le ie i le umi o le 1: 2. I lea tulaga, o le lautele o le togalaau e tatau ona faalauteleina e ala i le 1.5. E fuafua uma lava i le numera o ata vali. Afai e te le fiafia i le puipui ma outou manaʻo e tautau ie puipui, tago i le faʻamalama atoa, ona tatau lava lea ona faʻalavelaveina ie ie.

Mataupu i luga o le autu: Septic TOPA: Faʻamatalaga, lelei ma le lelei iloiloga

Manatua o le potu malolo, aemaise, ofoofogia, ofoofogia ma le matagofie o le a foliga loloto ma lau puipui i luga o pupuni, o lea foi. I lea aʻoaʻoga, e tatau ona latalata i le tasi ma le isi ina ia faia se tala faʻafefeteo puipui. O nei metotia faʻaaoga faʻapolofesa i a latou galuega, faʻapea la le mea lilo lenei iloa ma oe.

O le ie mo le fusi o loʻo manaʻomia pea i le itu o le 7-8 cm i itu uma, faʻapea foʻi ma le pupuni o le a faʻaititia i le 5 cm o le a faʻapea, o le a i ai o le a le sili 2.5-3 cm o le a latou faia mea o le a faia i luga ia te i latou. O le igoa lea o le "scallop" o le ie mauvaa.

O le malamalama i le aofaʻi o le tisu, agai i le fuafuaina o chalks. Na vave ona ou fai atu e tatau ona latou ave i ai ni aʻoaʻoga, talu mai vaitafe o Beavas ua matua saʻo lava i puipui. Afai e te avea se tulaga ese, ona liliu lea o le tasi pito o le ie pupuni i totonu o le potu ma avea ma se matua le atoatoa. E le mafai ona faʻasaʻoina i le oloa uma.

I le va o nofoaga o le mama e tuua le mamao mai le 15 i le 22 Cm. Le mamao. O le mamao ese mai i le tagata alofa, o le tele o le uati i luga o pupuni. Mai le pito i le mama muamua, solomuli i se isi mea 7 cm. O le fetauiga ma le itu o le ben e leai se mama.

Ina ia fuafua le manaʻomia o le tele o chalks, o le fomu o loʻo faʻaaogaina: x = (l - 2b) / c + 1, lea:

  • X - O le tele o Chalks;
  • L - lautele lautele o le maeʻa ie pupuni;
  • e - o le mamao mai le ogatotonu o le mama muamua i le itu itu o le tapoleni;
  • C o le mamao i le va o le alofa.

Pupuni i luga o le potu i totonu o le potu malolo: foliga ma faapogai ma o latou lava lima

Sauniuni mo le galue i luga o pupuni

O lea, na matou alualu i luma i le taimi na maeʻa ai ona faia se isi faiga masani, o ie ma siamupini. Sa matou fuafuaina le numera manaʻomia ma faʻatau ia latou, ma o lenei ua tatau ai ona amata le galuega.

Mea ma Meafaigaluega i URW Pisinisi mo le Potu Ola:

  • Fabric tapoleni;
  • alofa;
  • O le librictant lipine (mafai ona suia i le faafitauli po o le phlizelin);
  • masini suisui;
  • filo;
  • seleulu;
  • uʻamea;
  • penitala;
  • pepa mo mamanu;
  • Press Forforain mo uamea climps;
  • cornice bob;
  • pine;
  • otaota;
  • Laina ie (pe a tatau ai).

Tusi: Paul Mai Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le omea i le fale, o le mamao e faaaoga

Ina ia faʻamautuina ni ie faʻamalositino ua maeʻa i luga o fata, o le ae manaʻomia mea nei:

  • Ie puipui i luitau (sauni);
  • saito;
  • filo ma se nila;
  • seleulu;
  • o le samala.

Pupuni i luga o le potu i totonu o le potu malolo: foliga ma faapogai ma o latou lava lima

Taumafai ma ou lava lima

Muamua faaalu le tisu tisu i luga o le solomuli. O se mea taua tele lea. Afai e te le o iloiloina, ona faia loa lea o galuega uma e mafai ona alu i le igoa. Ie susu, mago faamago ma mautinoa le uʻamea. Afai e lelei mea uma ma le 'upega tafaʻilagi, ona faʻatino atili ai lea.

Pupuni le ie ma fuaina 3 cm i luga o le punou mai luga, 5 cm - mai le pito i lalo ma lautele, kiliki o le 7 cm e le lava itu. i ai se tapoleni mai itu uma, togafitia i tua o le pito i lalo, itu ma luga.

Ma le pito i luga e tatau ona e galue atili. Faamama lona alofa alofa. Faafetai mai ia te ia, o ie pupuni i luga o fata o le a le tosoina ai le ie i lalo. O le lautele o le fasi o le fasi o le 10 cm, tuua le 1.5 cm mai le pito o le lipine. Ona alu ai lea o le uʻamea.

A faʻafefea ona faʻagaioia le ie mai itu uma, e tatau ona e faʻapipiʻiina i luga o le laulau ma tuu le tulaga o siamupine. Tuu i le ogatotonu o le olaga i le lumanaʻi. Taumafai e Lio le liber i totonu, ina ia sili atu ona sao le igoa. Ia, tuua le 2 i fafo atu o le tauoga, e nana ai le nofoa tele, Ave le seleulu ma tipi pu. O pu e mafai ona faia e faʻaaoga ai le bandwerker. E faia lenei mea, tuu i luga o le ie ma taia le samala.

Le isi, ina ia faʻaeteete i luga o le mama sese, ma i le isi itu, le pito i luga. Ma na o mai. O se gaioiga ma le vaega o totoe o luitau.

Na o mea uma! E matua faigofie lava ma e leai se tele o taumafaiga, o pupuni lelei e mauaina i totonu o fata i le potu malolo. E na o ni nai gaioiga: tautau i latou ma tufatufa matagofie gagau.

Filifiliga mo le faʻapipiʻiina sauni-faigata-taumafai pupuni tele:

  1. Faʻasaʻo le tapoleni i luga o le crossbar o le cornice o loʻo faʻamoemoe mo mama.
  2. O le nana o le ie puipui na tupu ma le fesoasoani o au ausilali mea: matau po o le maea. Ua tauʻave i latou i siama ma faʻapipiʻi i le EAVs.

Manatua o le ala muamua e sili atu le faigofie.

Tautau ie pupuni i luga o papa i luga o le cornice i saito, fai o tatou ata. Ina ia faia lea, o loʻo faʻataoto mai ai le "Amiotonu" le leo, ona toso lea o le lima e faʻaseʻe ai le matagofie o le cornix. E naʻo naʻo le faʻasaʻoina o latou lava.

Faitau atili