Moega ma le aufana ma au lava lima: faapipiiina

Anonim

O le moega o se tasi o le sili ona taua o potu meaafale meaa. E tatau ona aulelei, ae talafeagai foʻi. I aso nei mo fale mautotogi laiti e faʻaaoga ai le tele o filifiliga e i ai se seti o mea aoga e aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega e tasi e ono aofia ai le talafeagai o pusa ua toe faʻaleleia o pusa ua fuafuaina e le teuina o le ie lino po o lavalava. I totonu o le potu o tamaiti, e faigofie ai ona fefinauai atu i meataʻalo, eseese o oloa, aluga ma isi. Fai se moega ma le au faʻatau ma o ou lava lima e le faigata pe a e muaʻi tusi se ata, filifili mea mo le faʻaputuputu o le mamanu.

Moega ma le aufana ma au lava lima: faapipiiina

O le toe faʻaaogaina o pusa e tele naua: E mafai ona latou teuina le moega ie lino po o meataʻalo a tamaiti.

Potu moe potumoe

Faʻafefea ona fai se moega ma ni ata, o le a le faʻataʻitaʻiga e piki ai? Filifiliga mo moega nofofua seti, filifiliga faʻalagolago i le aotelega o le potu, o lona nofoaga, o le aipena o le saʻo nofoaga, ae mo pusa o le a alualu i luma. Avanoa avanoa e manaʻomia e tutusa ma le umi o le pusa.

O le sili filifiliga filifiliga o le faʻaaogaina o se fauina ma se pondium, o le mea o le a i ai i lalo o le au ata, i.e. i le fola. Ae afai e faʻatagaina le nofoaga, o atigipusa e mafai ona faʻapipiʻi ma itu mai le moega. O lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo le potu o tamaiti.

O nisi taimi o le laulau o fausia i luga o pusa, lea e mafai ona e tuu ai se tamaʻi ata, tusi.

Moega ma le aufana ma au lava lima: faapipiiina

Ata o se moega ma le auvae.

Le faia o le moega ma 'olo, e tatau ona e saunia mea faapena ma mea faigaluega:

  • Laupapa laupapa mo le faʻavaʻa faʻavave ma tuʻugamau;
  • DSP papatusi mo le fola i lalo o le styred;
  • Fanaʻia mo le falai o le faʻavaʻa, mo le pito i lalo o pusa lumanaʻi;
  • BOBOLEN BOOW;
  • O utupoto ma fata laupapa mo le pu o le moega;
  • 'Au ma sikulukalaiva mo le aʻoaʻoina;
  • Aurocromivik;
  • Po uamea Faileina Plela, PopicCank;
  • o le samala;
  • Meafale na fao, faomea, auto lipi;
  • rofautte;
  • kolosi sikulau;
  • Faatulagaga;
  • Faapitoa Felauaiga Fusi;
  • 'au mo' auvae;
  • Taiala, Rollers mo le au solitulafono.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se fale puipui o palasitika faitotoʻa

Tasi moega

Moega ma le aufana ma au lava lima: faapipiiina

Toe faaliliuina o galuega taulima.

Ae e te leʻi amata faʻataua le moega, e tatau ona e faia se polokalame. Muamua, o le nofoaga e fuafua i lalo o le faʻapipiʻiina o le moega, fua o loʻo filifilia. Ina ua maeʻa, ua tusia i luga se ata, o le a faʻaalia ai le nofoaga o kapoti.

Afai o le moega ma atigipusa o le ai ai le ponaum, a manaʻomia le galueafi ina ia vavalalata vavalalata ai i le fogaeleele, sa leai ni tauvaga. Vaega o le pronw i tua o le moega e tatau ona aveese pe a o le ata o le a fetaui lelei i le puipui. E le tatau ona faʻalavelave le moega i le taimi o totoe o le tulaga o totoe, e tatau ona faigofie ona faʻaaoga. O le isi fogafale, ua faia le faʻailoga o Mareko, o le paʻu paʻu ua faʻamalosia i le nofoaga, lea na faʻapipiʻi e tagata taʻitoʻatasi. O fata faʻapipiʻi o loʻo tusia i luga o le faʻavaʻa, lea e tusa ma le 50 mm maualalo ifo nai lo le lumanaʻi pito i luga o le moega. O ia Racks e tatau ona faʻamautu ina ia o le sitepu i le va o latou i le 40 cm. O le a faia atoa le faʻatulagaina o le tulaga lelei.

I totonu o fata e faasee ai auala. Afai o le moega e latalata i le puipui, o le a sili atu le umi o 'au ma mea e lua. O i latou lava e faʻatigaina i se auala e sili ai ona faʻaoʻo e le pusa. O le isi, o le moega ma kapoti o loʻo goto plywood, laupepa e toe gaosia ma se eletise eletise. Ina ua uma ona tipi le pito, e manaʻomia le togafitia o se masini olo ina ia tumau ai le burus ma faʻafitauli. A uma ona sauni le faʻavaʻa, e manaʻomia le siaki lona malosi. O le lumanaʻi e tasi le moega e tatau ona tatalia ai ni avega talafeagai, aua le faʻamoe, tino.

Moto o pusa moega

Moega ma le aufana ma au lava lima: faapipiiina

Ata o se pepe ponaivi moega.

E tatau ona e faʻapipiʻi muamua se pa laupapa i luga o le tulaga o le podium. Mo le fauina mai luga, o laupapa o loʻo faʻaogaina i luga, o le le mafiafia o latou o le 22 mm. O ia fonotaga e aunoa ma ni vaega o fafo, o le transverser vaega mo le moega. Mo vaega i totonu, e sili atu le le faʻaaogaina o se laupapa, ae o laupepa a le Chippord.

O le faʻavaʻa o le aʻoaʻoga e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le manuʻa o loʻo faia muamua mai le faʻapipiʻi o pa puipui 47 * 27 mm. O loʻo tuʻuina atu i se tulaga faʻalilolilo. Luga ia i latou ua uma ona tuʻuina e ala i ni vaega lagolago. A faapipiiina, e manaʻomia le manatu o le avega e tatau ona tufatufaina atu i ai. 2 Broousa tatau ona tuʻu i luga o pito ma 1 - I le ogatotonu, e manaʻomia le faʻasaʻoina o ia ma tusi faʻamaonia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le pito?

Mo puipui mo le tosoina o 'olo i fafo, e manaʻomia le faʻaogaina o laupapa, o le le mafiafia o le 16 mm. Mo le pito i lalo, o le plywood o loʻo faʻaogaina, o le mafiafia o le 10 mm. O le faia o atigipusa e tatau i se auala latou te masani ai ona nofoia uma le avanoa i lalo o le podium, leai ni avanoa ma le gaogao o totoe.

O le Fono Aoao o Drawers Mo le Alualu i luma o loʻo faia i lenei auala:

    1. Muamua, e manaʻomia le aoina o itu ma taofi puipui, aua o loʻo faʻaaogaina le faomea ma fao. O le pito i lalo pito i lalo o loʻo manaʻomia e faia ni leo faʻapitoa ma le mafiafia o le pito i lalo o le mafiafia o le plywood. E le atoatoa le tiute, ae o lea e le paʻu le pito i lalo pe a faʻaaoga. Afai e leai se avanoa e filifili ai ni togalaʻau, ona mafai ai lea ona o le fao i lalo o le fao ma le pito i tua ma le fesoasoani o meaafale ai.
    2. Ina ua maeʻa, e pipii ai le auala i luga o 'au a le au pusa ua faʻaseʻe pusa i fafo.
    3. Afai e masani ona e agaʻi atu i le gaioiga, e manaʻomia le vave faʻamalosia e tasi le vaega o latou i autafa o puipui o pusa, ma le lona lua - luga o totonu o le ponaivi.
    4. A maeʻa le potopoto, e tatau ona e siakiina le faʻatuatuaina o mea uma omea uma.

Toe tatala faiga

Lua moe le kosi kolisi ma le aufana.

Faʻaseʻeina le 'auʻauna mo le lumanaʻi o le moega e manaʻomia ai le fausiaina o se faʻapitoa faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le taʻiala ma mea tau meaafale. Ua faʻapipiʻi ni taʻiala i itu i totonu o le podium o le moega, o le a latou faʻatagaina pusa e sologa lemu ae le suia. E manaʻomia e Rollers le filifilia o lenei ituaiga ina ia latou le faʻaseʻe ai le fola o le fola. E i ai le aofai o ia fausaga, e masani ona iai ni paʻu paʻu, aʻo e mafai ona maua se palasitika, lea e ese mai ma maualuga maualuga o le malosi. E manaʻomia le tuʻuina atu mo le afioʻaga o se faiga ile faʻamoemoe ile fuafuaina, O le a mafai ai ona faʻatupu le moega ia sili ona faigofie.

Mataupu i luga o le autu: matagofie susu ie puipui: ata ma 8 penefiti

A o galue le galuega o le fogafale o le moega o le moega, e mafai ona e teuteuina i fafo i fafo ma se ie liliuina o le ie. Ua fai fua tele. O le ie lava e faʻapipiʻi ai i luga ma le fesoasoani o se puipui, tipi e tatau ona nana i totonu, e le o togafitia muamua. A o faʻasolosolo, o le ato ma meaʻai e le tumau i luga, o le mea lea e sili ona lelei e faʻatino faʻatasi.

O le moega o loʻo i ai le toe faʻaleleia o pusa e le gata i le manaia, ae o le saʻo foi o gaioiga. Pusa Faʻapipiʻi i luga aʻe o lalo, o loʻo faitau moni lava i le Pule o le Pule o le Pule o le Pule o loʻo i fafo. Afai e tatau ai, o loʻo latou tuʻuaga i luma, e mafai ona faʻapipiʻiina le ie puipui e mafai ona faʻapipiʻi i totonu, aluga, ma le taimi o lea ona tuleia lea o lea mea. Fai lou lava lima o se moega e tasi e le faigata, e te manaʻomia le faia o se ata, e pei ona vaʻai, ma faʻaali faʻatasi ma le fono a le fono.

Faitau atili