Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Anonim

O le faʻamalama o le faʻamalama e le iʻu i le mauaina o pupuni ma le malosi. E oʻo lava i le sili ona atamai e mafai ona misia se mea. Ma o lenei o se mea na o le piki po o lauulu. O loʻo mafai ona latou faia se faʻaletonu faʻailoga o le potu, tuʻufaʻatasia faʻamatalaga o totonu ma suia le faʻaaliga vaʻaia o le faʻamalama matala. O pupuni e mafai ona pipii pe nonoa matagofie. Mea fai mo pupuni ua faʻatau atu i le pepa mulimuli poʻo le faia ma o latou lava lima.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Ie puipui

Salu, nonoa pe tautevateva pupuni o le faigofie auala e foia ai ni vaega se lua o galuega: teuteuga ma aoga.

Leaga

Faʻaaogaina o laupepa, laulu poʻo taʻavale mo pupuni, i taimi uma o se faʻamalama fou ua faia. O ie ulaula o ie masani ua suia i luma o le faʻaaogaina o mea e mafai ona:

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

  • Fatuina matagofie ata;
  • Taulaʻi i ie puipui;
  • Ina ia avea ma se sootaga - pe afai e te manao ai, i totonu iina o loo moderately auai o so o se lanu po o faamatalaga auiliili, e mafai ona tuufaatasia se manatu se tasi o le sootaga lea i le ie puipui, sala bedspread po aluga, elemene decor.

E taua le filifilia o manoa talafeagai. E aʻafia ai le mamanu o le potu, le ituaiga ie poʻo fea le ie puipui o loʻo suʻiina, manaʻoga faʻapitoa. Mo faiga masani, o maea ma pulumu ma tissue gerters e talafeagai. tuufaatasi Provence po o le Atunuu ma e umia mai lipine, leise, fili, po o bouquets aufana. Haite ma le itiiti o le itiiti o le palasitika po o uʻamea faʻapipiʻi.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Fautuaga: Taumafai e amata le pulumu mo pupuni i le sitaili o tulaga maualuluga - o mea e mafai ona faia o le au mai filogia filo.

Arapi, Moroccan, Aferika o loʻo lagolagoina e Beads, faʻamatalaga i le ituaiga o tupe, laupapa poʻo ituaiga faʻamatalaga.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Aferika Faiga

Galuega

E le itiiti taua nai lo arethetics. Pupuni i luga o fusi poʻo ni lauulu e mafai ona suia le manatu o le faʻamalama lapoʻa. Afai e filifilia saʻo le umi o le ie puipui

  1. Maualuga faʻavaeina pikup - toetoe lava i lalo o le saito - fausia faʻataʻapeʻape le aulelei i luga o le ie, lea e paʻu fua i le fola. I le taimi lava e tasi, o lenei metotia fesoasoani e pupula le umi o pupuni ma le faamalama. O loʻo faʻaogaina ni ie maualuga mo pupuni e seasea na alu ese ai;

    Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

  2. O le fealofani ma le fausaga e fausia simmmmetrically fusifusia i le ogatotonu o le vaipuna;
  3. Vaai faia fesoasoani lautele o le faamalama o le manoa po o clamps i le lona tolu i lalo o le ie puipui. E masani lava, o tala pepelo e faia e le le aoga. Mo maea, o le tofiga o le 'au o loʻo latalata mai lava;
  4. Afai ua leva ona pupuni, ona faʻapipiʻi ai lea o ni piko poʻo le clamps. O loo latou tuuina mai i itu uma o le faamalama i aiga eseese le tasi i le isi vaega, ma le faatulagaina pa'ū 'ie puipui i iʻo tele.

Mataupu: Electrical Wilt Springs Manaomia Manaʻoga

Ituaiga o Garters: vaivai fusi ma isi

Mo le filifilia o manoa talafeagai ma matagofie e nonoa ie pupuni ma ou lima, e tatau ona e iloa poʻo a mea o loʻo iai.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

E vavaeeseina i latou mai le eseʻesega, faʻamamafa pupuni poʻo le faʻatamaʻia ma i latou. E i ai le mea sao, faʻatofa, matala. E faia i le ituaiga o papa, ie faitogafiti, polate, vlaonov, aufana. Faaaogaina i le monophonic po o le tele. O le fusiua e teuteuina i le faʻapipiʻiina, fili, fringe, lagomiti. ua sewn Piko ie thematic - i le tulaga o meataalo mo le fanau po o fua, fualaau faisua, ma e oo lava ipu lauti mo le umukuka.

E aofia ai i le Bellow Berlow Cards ma BUSUSH. O le aga masani, latou faiaina o filo poʻo manifinifi poʻo le manifinifi, teuteuina i tioata, ua faʻapipiʻiina, aofia ai uʻamea.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Vaivai vaivai

Taua: manoa Filemu ua faapipii saʻo i le 'ie puipui, ae e masani e nonoa ai le ie puipui, e tatau ona tatou umia le faapitoa. E faʻapipiʻi i luga o itu poʻo tua atu o pupuni e faʻamoemoe i luga o le ata na faia.

Tao faigata

Lenei foi, iai se mea e filifili mai ai. E tolu ituaiga:

  • Oloa oloa na ufitia i le ie;
  • O puipui o uʻamea o ituaiga eseese o loʻo amata ai le pupuni. O le sili atu na taliaina e umiaina;
  • O kilipa poʻo le pupu mo pupuni o loʻo faia i le ituaiga o buckles, maneta, nonoa i luga o lipine pe faʻapipiʻi solo i le fesoasoani a lipochk. Ua teuteuina i latou i Tasa, Tamu, O maa, e faia i le ituaiga ituaiga o gemetric o ata, lanu, lanu, ofu ma tufuga tuufaatasiga. Ua i ai nei le pupuni o le lauulu i le tumutumu o le lauiloa.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

O le poto o le popo pupuni

Iloa pe aisea ma le fesoasoani o le mea e mafai ona suia e le gata i foliga vaaia o le vafaitai, peitaʻi o le a tatou taulimaina atoa le lelei, o le a tatou taulimaina le matagofie o pupuni e mafai ona nonoa. Auala e faʻalagolago i luga o le aofai o tautau o tupuga o tau, o ie ma faʻauigaina o Windows. O metotia lautele e aofia ai ituaiga uma o aufana ma node.

Tasi le ie puipui

Afai o se tasi 'ie puipui tautau i luga o le faamalama, lea ua intercepted e le manoa i le ogatotonu. Mo se ie pupuni ma le fiafia, e fetaui lelei mea e talafeagai pe o le i ai o teuteuga teuteu. O le ie mai le mamanu ie ua teuteuina i le manoa i le lanu o le meateuteu po o le talaaga autu. E mafai ona e nonoa lelei ie pupuni ma le node i le maualuga maualuga. O le nota maualuga o le a oso i fafo o le faamalama, maualalo o le a faalauteleina, ma i laina ogatotonu. O nisi noli o loʻo nonoa i tua o filo ma mamanu foʻi ua tuʻuina atu foʻi mai ia i latou.

Mataupu i luga o le autu: I totonu o le aofia i totonu o puipui o fogafale - tekinolosi

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Nofofua

E toʻatasi le Canvas ma le mataʻituina i le tasi itu - amata i se tagata malosi, na lafi i lalo o le matagofie o le ie, faʻaputuputu ma mataua faʻaaogaina le tele o manoa. E mafai ona siitia na o le tasi le itu o le pito i tafatafa o le pito i lalo - fuafua i le maualuga o le piki, o se vaega tele pe laiti o le faamalama o le a tatalaina.

Lua pupuni

I le matagofie o nonoa ie pupuni, o se tasi o metotia nei o loʻo faʻaaogaina:

  1. Symmetric - manoa ma nodes o loʻo i luga o pasta taʻitasi o loʻo i le tulaga tutusa. O loʻo tuʻufaʻatasia le totonu ma avatu ia te ia le fealofani. Ia fatuina malosi le fuafuaina o le ie puipui, e tumau le solomuli, ia maua ai le malie ma le fiafia i lalo o le tuputupu ae

    Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

  2. Asymmetric - Pickeps o loʻo nonofo i mea maualuluga. E masani lava o se tasi i le maualuga o le faamalama, ae o le isi e maualalo pe maualuga. O le metotia faia se tulaga le masani ai i totonu ma fesoasoani e faʻalauteleina ai le avanoa. Sili i le matagofie o nonoa ie pupuni o fusi o le maea o lanu eseese;
  3. Tulimanu - o le pito o le 'ie puipui i le ogatotonu o le faamalama o le a fucked ma ua faatulagaina le neglection i luga o le puipui. Pupuni avea e pei o le faitotoa i le faleie ofoofogia, ao le faamalama tatalaina na o se vaega. O le metotia e talafeagai mo le fefiloi o upega tafailagi ma aemaise lava foliga foliga mai o ni ie - uliuli ma paʻepaʻe, mufuina ma auro;
  4. Sopoia-koluse - o le tautau i luga o le manifinifi lua casvises ua pipii i le isi itu. O le metotia e sili mo le vaivai pe lanu mulilua. E mafai ona avea ma nini suamalie manaia ie pupuni o le filo.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Lua faamalama

Le potu ma faamalama e lua, lea o loo tautau i totonu o ie puipui e lua, ma le va oi latou o loo i ai se commonness e le malamalama, decorates e faapea - ua siiina i luga o le foloa ona ogaoga i le manoa, o loo fesootai ma a node, ma ua tapunia le pa i le totonugalemu lua pupuni. Mo webs e tasi, o le o loo faaaoga nei metotia o garters: potopoto i le faatauvaa, i le pito po i le ogatotonu o le faamalama taitasi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e faia le vai pepa pepa puipui ma faʻaaoga i luga o puipui

Pulumu ma maea

Faigofie e le pasi i latou, ma o le faʻalauteleina o le faʻalautele ma ua le o toe faʻatapulaʻa ile faiga masani.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Pulumu ma maea

E lua filifiliga autu pe faʻafefea ona nonoa le pupuni ma pulumu:

  • ua faapipii le manoa i luga o le tagata e umia, ma le pulumu ua saisai i le ie e le node
  • E lua pulumu e ave i luga o maea eseese, faʻapipiʻi i le tagata e umia. Brushes ufiufi le tapoleni o lo o faapipiiina i le tagata o lo o umiaina, nonoa. O le node o loʻo totoe e pei o le, teuteuina ma Brooch, fugalaʻau, braid

O le a mautinoa lava e taʻu atu i isi auala, mo se faataʻitaʻiga, o le akerilia o maea o loʻo i ai i le magakaleni metotia.

Togafiti ma clamps

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

O le faʻamatalaga o le pupuni o le a fesoasoani i ituaiga uma o lauulu. Mo moli malamalama, o oloa matagofie e faʻaaogaina, mamafa mamafa o loʻo faʻalavelaveina e cagasdive claump mafai ona tausia le mea. Pei o piopio, o lauulu e faia ai se teuteuga ma le asthetic galuega. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona e suʻesuʻeina le pupuni i le tasi auala:

  • Symmetrically pe asymerically;
  • Fatuina o buffers faʻaaogaina maneta faʻapitoa;
  • O ituaiga o ituaiga totonu faʻaopopo ni mea e faʻaopopo ai mea a laupapa i luga o pupuni;
  • Fugalaʻau, papolu, laulaau, o paʻu e talafeagai mo tulaga faʻapelepele;
  • Uamea hairpins ma oloa gilding po o le 'apamemea le a faaatoatoa ai le baroque matagofie po o ampir, tuuina atu i le atoatoa i le faiga masani.

Ie puipui o le ata: piki, manoa, lauulu - o le a le mea sili

Barbs ma pipili o le faigofie auala i le matagofie o nonoa fusipano i le umukuka. Afai e tatau, e vave ona soloia le tapoleni pe aoina pe a sauni meaai. ua filifilia faaopoopoga i lalo o faiga le umukuka, faatasi ai ma facades, countertop, siʻuleo ma talieleele.

Vaʻai vitio ata

Faaiuga

Le faʻaaogaina o puipui, lauulu lauulu, piki ma manoa e mafai ai ona suia le faʻamalama geometry, tuʻu le susulu o le la i le potu. ua filifilia faaopoopoga i lalo o le faiga o le potu, o le ituaiga o le ie puipui, i le amanaia ai e fiafia i le tagata lava ia. O se nofoaga sili e tuʻuina atu i mafaufauga ma mafaufauga, ona e matagofie le taʻuleleia o se ie puipui i auala eseese i aso uma.

Faitau atili