Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

Anonim

E faʻafefea e le pupuni o le a vaʻai i le tele o le a latou aʻafia ai i totonu o le potu ma fetaui i le masani masani, tele faʻalagolago i le filifiliga o isi mea ma teuteuga. Talosaga mo le teuteuina o pulumu, fuli, clamp poʻo piki o le a tuʻuina atu le vave foliga, o le tofoina o tagata e ona o le a aliali mai ma e aumaia ai se tusi fou ma le mea fou.

Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

Tuuga mo pupuni

O le ie puipui o loʻo faia ai le lelei o teuteuga ma le faʻaaogaina galuega. O le faʻaaogaina ma le sitaili ua mamanuina e tuʻuina atu ai le ie o le manaʻomia foliga, o le fetuunaiga umi ma le lautele, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o le pupuni i se maualuga maualuga.

O le vaega o le vaega o le clamp e le tatau ona i ai ni sili, o le mamafa, maʻai ma isi mea e mafai ona faʻaleagaina le tapoleni.

Ituaiga o clamps

E ala i le auala o le faʻatulagaina o le ie, o ituaiga nei o ata mo pupuni iloga.

Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

  1. I foliga o se lauulu po o booches. O le ie e tumau i se tulaga e faaaoga ai le taofi. Faapea foi mo le gaosiga, e mafai ona e faʻaaogaina elemene o le faʻamutaina poʻo le le talafeagai o teuteuga. O se mea manaia o le faʻatinoga o le kanzashibi clomp, faʻataʻitaʻiina le foliga o le masani o Iapani lauulu.
  2. Buckles, Belts, loka ma isi elemene o elemene. O ia fusi e aofia ai le malifa i le itu taumatau, o loʻo tosoina (poʻo le patipati, nonoa) ma faʻapipiʻi i le ulavavale.

    Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

  3. Luga o maneta. I pito uma e lua o le pamu o le uaea, magnets ua tuu, aiaia ai le Dense Tiesue Fiestration pe a fesoʻotaʻi. E tele filifiliga mo le fuafuaina o maneta ma palasitika, fafie po o uamea. O le Vaʻai lauiloa a le Pule o se faʻataʻitaʻiga o maa taua. Faʻaaogaina maneta, e mafai ona e faia le ie i le tulaga manaʻo i le tulaga manaʻomia pe faʻapipiʻi i le eAves. E faigofie ona faʻaogaina le tele o elemene i le atunuʻu mo le faapipiiina o taimi pupuni taimi puipuia le potu mai le potu mai iniseti ma pefu, ae le taofia le ea ea.
  4. Le mautonu. O le faia o lenei ituaiga o mea faigaluega, o ipu ua faʻaaogaina e aunoa ma lalo, kulama ma isi mea tau vai. O le Cylundrical Claump o laei i luga o le ie tapuni ma faapipii i luga o le puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mai Beads faia oe lava: Laasaga i Laasaga Faatonuga

Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

I luga o Magnets

Filifilia o sitaili ma mamanu

O le eseese o kilipa na fuafuaina i luga o le maketi e tele ma faʻatagaina oe e filifili se oloa i se potu talafeagai atoa ma se sitaili filifilia. O manatu o pupuni e le faʻatapulaʻaina oloa masani, ma se auala fou e mafai ai ona fatuina se togafiti mo pupuni i ou lava lima, ma ia e suʻe atu le laititi o le potu laupapa.

Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

O mea e mafai ona faʻatumuina e mafai e le Cumen Decor, paolo pe taʻalo le vaega o tutoʻatasi o elefane o elefane. O tuʻufaʻatasiga faʻapitoa e foliga mai e sili atu le lelei ma le gataifale:

  • O pupuni malamalama ma se ata o loʻo vaʻai ma le onophonic clomps, aʻo le taimi lava e tasi faʻafouina ai le Monochrome Darsistries i uʻamea uʻamea.
  • Broong Ongen, laulu ma maneta, faʻataʻitaʻiga maʻa taua, o le a faʻamanuiaina maa taua o le baroquari.
  • Pepe o le a teuteuina o le ata o le malu o le floy o lo o taliaina le siata. O le fagu poʻo le manuki foliga muamua, aʻe i luga o le ie.
  • Clamp-Kandzasi o le a tumau i le itu i totonu o le itu i totonu.

    Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

  • O loka o le kuki i le ituaiga o ipu po o clat o le a talafeagai i le umukuka ua teuteuina i le atunuu faiga. O iina e mafai foi ona e faʻaaogaina ni kilipa i le faiga o pata, dragonflies poʻo bouquets.
  • Manino palasitika ma tioata, matematika poʻo le uʻamea uʻamea e fetaui ma le maualuga-tekonolosi sitaili.

E le manaʻomia le fefe e faʻataʻitaʻi ai ituaiga o clamps, pe a filifili e faʻauʻuina e le gata i le mamanu o meaafale, ae fai foʻi puipui poʻo mea teuteu e fetaui.

O clamps faia oe lava

Stort Faʻatau Mea Faʻatasiga Auā Mo Matafai o loʻo ofoina atu se ata tele o ata puʻe filifiliga. I le taimi lava e tasi, e le faigata tele le faia o fusi i puipui puipui ma o latou lava lima - o lenei filifiliga o le a taugofie ma o le a mafai ai ona faia se tulaga ese. Mo le gaosi oloa latou te fetaui i mea e fetaui ma mea faʻapipiʻi pe faʻatau i faleoloa faʻapitoa.

Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

Fai oe lava

O le gaosiga o maneta o le maneta e le iloga i le lavelave. E manaomia mea:

  • Lua maneta.
  • Teuteu teuteu (iinei o le filifiliga e masani ona le faʻatapulaʻaina).
  • Faʻafesoʻotaʻi mea (faʻaaogaina le lipine, pipi, filifili, filifili, mimilo le maea poʻo le uaea).
  • Epoxxy faʻapipiʻi.

Mataupu i luga o le autu: ogatasi o le fola e le ogatasi ma le maualuga-tulaga fefiloi: o loʻo siomia ma le taimi o le faʻamamaina i le tele o le lapoʻa, sili gypsum ma sima

O le gaosiga faatau lava ia lava e faigofie lava: o le maneta ua teuteuina, pe a uma ona faapipiiina le tagata i latou. O faʻailoga maneta mo pupuni o loʻo faʻaalia e ala i le faʻaaogaina ma le le faʻatapulaʻaina filifiliga o fuafuaga filifilia filifiliga.

Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

O le falelotu o Kandzasi o se tasi o le sili ona faigofie, muamua ma le laki ma laki e faʻatagaina oe e fatuina ni faʻapitoa o faʻafitauli mai le ie. Fuafua i mea o loʻo faʻaogaina, e faʻaaogaina i soʻo se totonu, mai le Iapani sitaili, i le maualuga-tech. E gaosia mai le lua vaega autu:

  • Mafolafola hoop po o mama. Masani ona faaaogaina cd ma crast cort. O le iʻuga o le 2-3 lautele 2-3 cm o loʻo afifi ma filo poʻo lipine i le taimi atoa.
  • Barrette. E mafai ona faʻaogaina le Chostick Chopsick, Blueting nila poʻo isi mataupu faʻapena. Le umi atoa o le lauulu ua teuteuina i se lipine po o le filo.

Uluai clamps matagofie mo pupuni o se auala e fai ai se raisini i totonu

Fuafua i le i ai o le uo teine, e mafai ona e faʻaaogaina uʻamea poʻo laupapa laupapa ma nini o nila, e teuteu ai le paʻu o le paʻu poʻo le paʻu o fugalaʻau. O le tele o mamanu ma le o loʻo i le tulaga o loʻo faʻaaogaina e mafai ai ona e faʻaogaina le manaia o pupuni ma Kandzas i totonu o potu uma.

Vaʻai vitio ata

I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina le tele o isi filifiliga mo le faʻatinoina o ia oloa, ae le manaʻomia le toe faia o polokalame na faʻamatala atu i mea laiti. Ua lava lea e faʻaalia ai fantasy, fesuiai se seti o mea, faʻaaoga isi tuʻufaʻatasiga o lanu pe faʻaopopo vaega faaopoopo ma o se iʻuga o le mauaina o mata ma le matagofie.

Faitau atili