A o le i le Glue Walpaper: Faaaogaina o le Glass Brownter

Anonim

A o leʻi faia le pepa puipui, e masani ona iai le tapenaina o pa, talu ona masani ai o latou mata ie e le saʻo, ma e aofia ai ma le tele o lavea ma le mapuea. Faʻasaʻoga o ia faʻaleagaina ma le tulaga o le galue o le laʻasaga o se gaioiga faigata ma sili atu ona tupu e manaʻomia le tele o taimi. Ae ui i lea, ei ai se auala faigofie ma maliaaga o loʻo vave ona fai uma galuega, lelei ma i se tau faʻatau atu: o le faʻaaogaina lea o le ata vali. "PatininA", e pei ona taʻua, faigofie e faʻapipiʻi, o se tagata e le fesoʻotaʻi ma faʻalelei e mafai ona faʻapipiʻiina i o latou lima.

A o le i le Glue Walpaper: Faaaogaina o le Glass Brownter

E ui i lea, e ui lava i le faigofie o galuega, e manaʻomia le taʻitaʻia o nisi galuega sauniuni. E i ai le taua, e manaʻomia le sailia o le a le gasu lenei mea ma pe faʻafefea ona faia le saʻo o laʻei.

Faitau atili e uiga i mea

O le autu autu o loʻo faia e tioata o le upega tafailagi o le tapenaga ma le feololo o se lelei poʻo le le masani ai lelei galuega o puipui, vaega, o le kepings, ma isi Mo latou toe faauma. O lenei mea ua gaosia faʻavae i luga o le afi, mai le mea e tupu ai lona igoa. Faʻalagolago i le le fiafia, e tele atu pe faʻaititia.

I se tusi! Afai e te manaʻo e tuu le ipu tioata, ia manatua o le sili ona lelei meafaigaluega mo le faʻatinoina o galuega faapena o se lautele spaula mo le maeʻa o le spatiula.

O le manaʻoga e faʻaaoga ai le tioata o loʻo faʻasilasilaina o mea e faʻasilasilaina mai e le mea moni o le mea moni o le o le a le mafai ona ufiufi sigila i totonu E oʻo i tulaga e te faʻaaogaina ai le maualuga o le fausiaina o le palu, i nofoaga o le faʻapipiʻiina o laupepa sima, ma le taimi, cracks i le tutusa masini e mafai ona fausia tutusa. E le mafai ona sefeina le mapusaga ma le manifinifi mai o latou fomu. O le mea lea, o le sili auala e mautinoa ai le leai o ni paʻu i le lumanaʻi mafai ona faʻamaonia faʻapitoa le faʻaaogaina o le fibglass o le cellets.

Mataupu i luga o le autu: Device Veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

Manuia tele

A o le i le Glue Walpaper: Faaaogaina o le Glass Brownter

A o le i le Glue Walpaper: Faaaogaina o le Glass Brownter

A o le i le Glue Walpaper: Faaaogaina o le Glass Brownter

Sei o tatou lisi uma le tulaga lelei o le uiga o lenei mea. O lea, o la latou lisi:

  • E matua saogalemu lava mo le soifua maloloina o tagata o loʻo nonofo i se fale poʻo se fale.
  • Maualuga o le maualuga i le va agafesootai, faʻapea foi ma le lauiloa faʻamaonia se umi auaunaga olaga.
  • E le faaputu le eletise eletise.
  • Faigofie faapipiiina mafai ona e kelu se cob, e aunoa ma le mauaina o nisi tomai faapitoa i le fale fausiaina. O le mea moni, o lenei ituaiga galuega ua faʻamanatu i le faʻafefiloi o le pepa puipui.

O le a le kelu e sili atu ona apalai

I le avea ai o se tulafono, o le au soifua o loʻo fautuaina e faʻaaoga ai ni kulimi faʻapitoa, na fuafuaina faʻapitoa mo le pipii tioata malulu. O le aso, o loʻo faia ai e le maketi se lautele filifiliga i le filifilia o tali faʻapena. I se isi itu, e mafai ona e tutoʻatasi e tapenaina se faʻafefeteina o se paluga mo le pipii. E le faigata ona faia lenei mea, o le tekonolosi o le kuka ma o latou lava lima e faigofie lava. O le faʻavae o se paluga o le tuʻufaʻatasia o mea lelei uma pv kulusu, iloa, le pei o le starch, maualuga tulaga o le faʻatuatuaina ma le tumau o le gaʻo. E ala i le ala, Glue mo fiberglass Banvas mafai ona gaosia i ituaiga e lua:

  1. Mamafa atu Mamaluga e tatau ona sauniuni ai.
  2. Faalauteleina e faʻaaoga tele.

Lapataiga! E le tatau ona e pipii i le gaʻo tioata tuusaʻo i luga o le ata faʻapipiʻi. Ona o le mea moni o nei mea e ese le manaia, "BUBBSS" e mafai ona faia pe a uma ona pipii i luga o le upega tafailagi. Ma le isi, e mafai ona latou faʻaalia e i le tele o mea i le mea na faia ai e le galuega na iloa lelei le Matai. O le a la le mea e talanoa ai e uiga ia i latou e leai se poto masani i totonu o galuega fausiaina ma mo le taimi muamua lava ia filifili e toe faaleleia o latou fale.

A o le i le Glue Walpaper: Faaaogaina o le Glass Brownter

A o le i le Glue Walpaper: Faaaogaina o le Glass Brownter

A o le i le Glue Walpaper: Faaaogaina o le Glass Brownter

Nei e uiga i le a le mea e faatatau i le tafe o kelu. O le averesi taumafaina o 100g. / 10m2. Tuuina atu lenei uiga, e mafai ona faʻaogaina tau masani, e aunoa ma le faʻaaogaina o le paluga i luga aʻe. I se faʻaopopoga, o se tasi o ona foliga e toetoe lava leai o se leai o ni nofoaga pe a maeʻa faʻamago. Aua neʻi galo le uiga faigofie o le sauniuniga: ma le saʻo peleni, toetoe o soʻo se tagata o le a mafai ona saunia ni leo puʻupuʻu.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ma le mea e tapunia ai le faapaologa

O le tulaga lelei o le upega tafailagi

Matou te lisi atu o le tulaga lelei o le uiga o lenei mea faʻapipiʻi:
  1. Siosiomaga le mama ma le saogalemu atoa mo le soifua maloloina o tagata.
  2. Maualuga le maualuga o le tetee.
  3. O le tala faanumera o le a tupu i luga o se vaitaimi o nofoa i le lua aso.

Fufulu ma le tioata

E pei ona taʻua i luga, seʻi se upega tafailagi - e faigofie tele ma ia faia ai lenei tulaga o le galuega e le o manaʻomia le i ai o ni tomai faʻapitoa. E ui i lea, aʻo le i faʻamau ipu tioata, e ala lelei lava ona faʻaalia manino ai faʻavae faʻavae o le faʻapipiʻi. O lea, muamua lava, e tatau ona faʻaaoga le kulimi i luga o le puipui. E ui i lea, e manaʻomia le sauniaina muamua. Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le tali aʻiaʻi, seti le pito muamua o le mea ma lemu lokaina, teisi teisi i luga o pito. Ma, o le faʻatagaina o le vaega o totoe o le laualuga o loʻo galue ma faʻapipiʻi le vaega o totoe o le tapoleni.

Ona manaʻomia lea o le faasologa saʻo ma se tuʻuga. O le sauniuniga lea o le laualuga i lalo o le vali. O loʻo faʻaaogaina ina ua maeʻa le faʻapipiʻi o le tioata o le tioata. Fai sa faigofie ai, ma e leai se mea e le manaʻomia i le iai o ni isi tomai faʻapitoa. O nei mea uma e mafai ona faia i ou lava lima.

I le auala, matou te fautuaina malosi le sailia o se aoga vitio o aʻoaʻoga i luga o le Gelu le tioata Chegeball Cloed:

A o le sima lea o laupepa taʻitasi, e manaʻomia le fesoʻotaʻi ai i latou e aua neʻi auai, ae o le apamemea, auai i le tele o pasene. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le tipiina o Upega Tafaʻilagi i luga o le laina fesoʻotaʻiga i le nofoaga o loʻo sau ai se tasi. E mafai ona e tipiina i latou ma le maʻai lofituina naifi. O le mea o loʻo totoe o loskutka e mafai ona lafoina i fafo, ona toe faapipiiina lea o laupepa o le jack i luga o le laina fou.

Gaosiga

I soo se mataupu, aʻo leʻi amataina galuega, e sili atu le siakiina ma le totoʻa suʻesuʻega mataupu, faʻapea foi ma mea uma e fesoʻotaʻi ma uiga o mea:

  • O ana mea e tatau ma le lelei.
  • Auala talafeagai ma pipii.
  • Faʻafefea ona faʻaaloalo ma o le a le kulimi.
  • Faapipiiina o vali ata i luga o puipui ma le taualuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le puaʻa i le faʻaiuga o le iʻuga?

Matou te faʻamoemoe ina ua uma ona latou faitauina a matou faʻamatalaga faʻamatalaga, e tele atu manatu e uiga i le faʻafefea ona faʻatautaia uma galuega. Matou te moomoo ia te oe se toe faaleleia lelei!

Faitau atili