Faatauaso ma taupulepulega pupuni: lelei ma le le atoatoa, talotalo i le filifilia

Anonim

O i latou e sailia le faʻaleaʻaga, ae le o le faʻalumaina i le mafanafana, taumafai e faʻatau tauaso ma faʻapaupau pupuni. E manaia ie pupuni, e aoga, ma manaia ma manaia tele. Na latou felelei lelei ma galuega a le tamaʻitaʻi faʻataʻitaʻi, aʻo fesoasoani ai e fausia se mamanu tulaga ese i totonu o le potu, saturaina ai se potu ma le le fiafia. O a ni avanoa lelei e iai ni faʻataʻitaʻiga? O le a le aoga o le faʻapopoleina o pupuni i luma o mataʻupu o tauaso?

Faatauaso ma taupulepulega pupuni: lelei ma le le atoatoa, talotalo i le filifilia

Ituaiga autu

O le tauaso - puipuia o ai le palau e aofia ai papatusi tutusa o le a e puipuia le potu mai le la, tafe o le ea, efuefu. Pepa (Lamella) e mafai ona faia i le tele o mea: fafie, palasitika, uʻamea, ie. O le sili ona aoga ma taugofie o le Aluminim. Peitaʻi, o le sili atu siosiomaga faʻalelei ma matagofie mea o se laʻau.

I le auala o le tuʻu i ai le lamellae, siʻosiʻomaga ma faʻamalosiʻau tauaso o loʻo faʻaalia ai. Faʻasaʻo i le tele e masani ona faʻaaogaina i nofoaga e le o nonofo ai. E lelei i latou mo faamalama matala e tele atu si lapoa o loʻo tele ata, faʻapea foʻi i potu uumi. Tele taimi, o latou pimbellas e faia i polyester: jacquar (lalagaina mea) ma fiberglass (le lalagaina). O tauaso tauaso e taatele i totonu o le lautele o potu. Ua iloga ona iloga i se tele filifiliga o mea ma auala e faʻapipiʻi i luga o pupuni.

O le tele o le tele o tauaso o tauaso - tuaoi pupuni. O i latou o le lavalava e tasi, lea, lea e lavea ai se paʻaga faʻapitoa i le faʻamalama, liliu i totonu o le lisi. Ina ia faʻasaʻo le pupuni i le maualuga talafeagai, o lona pito i lalo o le pito i lalo o le rack-sthevevener. I le pepa tapunia, ae e toetoe lava le vaaia le matuu pupuni.

O ituaiga nei o le pito i luma o pupuni o ie e sili ona lauiloa:

  • Avanoa tatala, o se ata faigofie o le sulu, sola i luga o le pa, ma lavalava ma le moega pepe;
  • O le tapunia-ituaiga, o le i ai o se atigipusa e ufiufi ai le galuega shaft, ma le laulau faʻapipiʻi, o le faʻasaʻoina o le auala i totonu o le faʻamalama matala.

Mataupu i luga o le autu: taumalulu fale gaosi i luga o le upega tafailagi

Faatauaso ma taupulepulega pupuni: lelei ma le le atoatoa, talotalo i le filifilia

Manuia

Lautele manuia o faʻataʻitaʻiga uma e lua:

  • Laasaga: O le tele o mea ma lanu e mafai ai ona e faʻapipiʻi i totonu o soʻo se potu;
  • E tele filifiliga mo le faʻaaogaina: mai le ata o pupuni o le potu e nofo ai i le faʻatulagaina o le Logigv, taumalulu togalaʻau;
  • Faʻasili ie puipui ma tauaso o loʻo tuʻufaʻatasia ma isi pupuni;
  • E le pei o le fiafiaga pupuni e le faalavelave i le ea.

O tagata tauaso e iai le aoga taua i luga o pupuni puipui. Ona o le Public Polisi, latou te faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le moli. Toe liliu le Lamellas i lo latou pule, e mafai ona ausia ni galuega fai pisinisi: pogisa, tootoo ma moli fale, pupula mai i taaloga la.

O ie puipui e i ai a latou lava lelei. E faigofie lava ona taulimaina, o lea lava e oo foi i se tamaitiiti e mafai ona avea i latou ma se tamaititi. E le gata i lea, o le fausia o nei faʻataʻitaʻiga, ua afaina ai le mea i se faʻapitoa faʻapitoa. Faafetai i lenei, o le pupuni faapilipiina e sao mai ai, e eseese mea eseese, afi malisō, susuga, susuosi. Ina ia faʻasaoina meatotino a le mea mo se taimi umi, ua lava lea e tausi ai pupuni e faʻaaoga ai fufulu mama.

Faatauaso ma taupulepulega pupuni: lelei ma le le atoatoa, talotalo i le filifilia

E masani ona tuu le ie puipui e faigata ona tatala le faamalama

le atoatoa

E mafai ona matauina tauaso tauaso i ni lagona taua tele. Latou te manaʻomia le tausiga faʻapitoa. E tusa ai ma tagata atamamai, o le aofaʻi o a latou mea e tatau ona sili atu i le atoa o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina. E le mafai ona faʻaaogaina se masini fufulu, vai vevela, fufulu powder. Tusa lava pe a uma le faʻafefeteina ma le faʻaaogaina o mea faigaluega faʻavae mai mea puʻeʻoti mai mea, o le puipuia puipuiga o le toesea ai lea, ona o le mea o tauaso na vave aoina ai le pefu ma le palapala.

Faatasi ai ma ni faʻataʻitaʻiga, o tagata tauaso e le talafeagai e tatala ai le Windows: O taimi uma e te toe foʻi ai i le pologa. Afai e i lalo ifo o le 3 cm mai le pito i luga o le tatalaina pito i luga o le taualuga, e le mafai ona faʻapipiʻiina le tauaso, talu ai nei le faʻamalama o le a le tatalaina. I le tele o taimi o faʻamaulaloga o nuxens, o ia pupuni o le a ave le tele o faamalama, lea e le mafai ona le mafai ona vaʻaia i potu laiti.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona ou faʻamamaina le vai mai le lili?

O nisi faʻataʻitaʻiga e iai le tauaso, e i ai le isi faʻafitauli taua. Ma le matala Windows (aemaise i le taimi o ata o loʻo fai ai le tatagi o le uʻamea. O lenei mea leaga e mafai ona aveeseina pe a fai e te suia le auala o le faʻapipiʻiina o pito i lalo o fusi, ae mo lenei auaunaga o le a totogi pea. Afai na e faaleagaina se tasi pe sili atu nimellas - o le a faigata ona suia. Naʻo le kamupani na e faʻatonuina le oloa o le a faʻaleagaina ai le mamanu o se tasi o atoa, mo se pili faʻapitoa.

O le taua o le le lelei o ie puipui o le malosi o le fetuʻunaʻi o le fetuunaiga o le malamalama, e mafai ai ona e faia ni tauaso. O nisi ie pupuni i le taimi e amata ai ona galulue leaga, o le igoa igoa, ae o le tele lava e masani ona taugofie ai ni tagata gaosi tagata gaosi. O le aofaʻi atoa mo ituaiga uma o tagata tauaso o le o loʻo i ai i le latou faʻaaogaina i potu teuteuina i se masani lelei, faʻaaloalo.

Faatauaso ma taupulepulega pupuni: lelei ma le le atoatoa, talotalo i le filifilia

Fautuaga mo le Filifilia

Pe a faʻatau se ie puipui, e tatau ona e folau atu mo 3 galuega tetele e manaʻomia e filifili ai: Faʻalauiloaina i luga o le pupula o le la ma mata fiafia, ma le tausiga. E filifili le faʻataʻitaʻiga atoatoa, e tatau ona e mafaufau i ni tapulaʻa faʻavae.

  1. Ituaiga o mea. Mai le ituaiga ie, e faalagolago i ai pe o le a puipuia le faamalama. O le lamella o tauaso o tauaso e masani lava ona faia mai le atoatoa opaque: fafie, palasitika, alumini. O ie o le eseese o le tino e mafai ona faʻaaogaina mo le tauaso ma faʻapipiʻi papala ma faʻataʻamilomilo solo. O moli atoa e fetaui lelei mo se potumoe poʻo se potu, lea e masani ona manaʻomia e faʻatiga o faamalama i le taimi pupula o le aso (mo le faʻaogaina o se poloketi vitio). Male manifinifi, ma na o le faataapeapeina o le lalagaina o le ie o le a atoatoa i le potu malolo, i le umukuka, i le ofisa. E ala i le filifilia o le Zebra Brobruck pupuni, o loʻo tuʻufaʻatasia mea eseese, e mafai ona faʻatasia, e mafai ona e faʻatonutonuina le moli o aufa.
  2. Lanu. Ua tumu ie puipui, au tauaso - O se vaega taua o le potu i totonu, ina ia latou filifili, e manaʻomia le manatu o meaafale, pepa puipui, o le tulaga lautele. O pupuni e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se paolo ma se lanu masani o le potu gamut potu poʻo ni isi mea e faʻapipiʻi ai, pei o le moega, o le kapeta. Afai e te manaʻo e taulaʻi i le faʻamalama, filifili le ufiufi o pupuni matala o lanu pupula ma ata poʻo ata lolomiina.
  3. Auala faʻapipiʻi. Mo tagata tauaso ma toʻotoʻo e tele ituaiga o faʻamau: totonu o le faʻamalama matala, i luga aʻe o le, latalata i le ipu. Mo le faʻamalama o le potu i totonu o potu laiti, e sili le filifilia o puipui ufiufi faʻapipiʻi faʻapipiʻi tuʻusaʻo i luga o le faʻavaʻa. O le mea lea, o le pupuni a o le a le tapunia, e mafai ona faʻaaogaina nai lo le fata. I se faʻaopopoga, o lenei vaʻai o le a faʻalauteleina ai le potu. Faatasi ai ma se metotia faʻapipiʻi, pe a tapunia tauaso o le faʻamalama matala ma le faamalama atoatoa, e mafai ona sili atu le lelei o le potu.
  4. Ituaiga pulea. O tagata tauaso, faʻapea foi ma pupuni o ie puipui e faʻaaogaina ai se auala faigofie (filifili), o loʻo mafai ai ona e suia le tulaga o papala ma le tapoleni atoa. O nisi faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu i se eletise eletise, o loʻo lelei e faʻaaoga i luga o faamalama tetele i falemaʻi poʻo fale gaosi.

Tusitusiga i luga o le autu: lanu enaena pupuni: tuʻufaʻatasiga tulafono ma matafaioi i totonu

I le faʻatauina o le tauaso poʻo ni ie puipui, faʻatatau le mamanu o le potu. Filifili faʻataʻitaʻiga talafeagai mo le faʻatulagaina o ata ma ituaiga o mea. Afai e te maua le faigata, ave le manaʻomia i le matapoina o matapou o le le fiafia o leo. Aua neʻi galo e mafaufau i le faʻapipiʻi metotia muamua.

O tagata tauaso ma fefunaʻe o ie o se fofo sili ona lelei mo le faʻatulagaina o matala o matala i soʻo se potu. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona faʻaaogaina le auvae aliginum. Mo le faʻatulagaina o tamaiti, potu malolo, umukuka e sili atu le faʻatauina o ie puipui. E sili atu lo latou faigofie e faʻatautaia, faʻatamalu ile tausiga ma e talafeagai mo nisi atunuʻu ona o le tele o lanu.

Faitau atili