Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Anonim

O Kanzashi o se aga masani o fafine Iapani na o mai ia i matou mai taimi anamua. E masani ona taumafai Iapani e le masani ai ona teuteuina o latou lauulu ma Kimono, faaaoga ginoso, booches po o fugalaau o le houpode, faamatalaina e le matagofie matagofie. Ae o nei galuega na faʻatonutonuina e le au faipisinisi e faʻatonutonu ai tausaga, faʻapea foi ma le sosaiete o latou fafine. I le Iapani nei, e le lelei mea uma, latou te ofuina Kanzashi Beth, faafetai i tulagaga anamua.

Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Kanzashi mo pupuni

Na faia ie ie teuteuga o maa taua, a laumei o le laumei, Afie vao mago, ae o oloa na faia i natura silik faaaoga sili ona lauiloa. I le mea muamua, sikuea laiti na tipiina i fafo mai le mataupu, ma le fesoasoani a Tweekers o loʻo gaugau i luga o moli. Pipii pe faʻapipiʻi faʻatasi ma teuteuina i totonu o le ogatotonu, pesini na liliu atu i fugalaʻau moni o fugalaʻau.

Kanzashi ducoications i totonu

O fugalaʻau matagofie o fugalaʻau ma le fiafia o le au fai ma le fiafia i le lauulu i vaiiloto o aso nei. Ma le latou fesoasoani na fausia ai mea fou:

  • atavali;
  • Teuteuga mo pupuni (piki i luga, fugalaau o fugalaau).

Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Asthetically tosina ma le masani ai ata vaʻai vaʻai ma Kanzashishi fugalaʻau, o loʻo taʻuina i luga o pupuni. Mo le gaosiga o le atavali o le a manaʻomia le faʻalavelave ma le onosai. E aoga foi le faia o seleulu, sima poʻo Satin teuteuga lipine mo pupuni, kelu, maliga, kalama, moligaoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a moligaʻo, o le tasi tulimanu o saunia, faʻapipiʻi e tusa ma le sikuea o sikuea, o lea la e taunuu ai polega lelei.

Eseese Paʻu Techning Technologies ma fafaga tissue faʻatagaina oe e te alu i le curved, lapotopoto poʻo polesi.

Faʻatasia ituaiga eseese o laulaau, taʻalo ma le lanu lanu, maua ni mea ofoofogia lelei, o fugalaʻau fugalaʻau mai le okeni poʻo isi ituaiga o mata. O le matai o le Insunale Repcarnications faia mai i le pito i lalo o le sili sili ona lelei o Silk Maniva: Roses, Tui Arets, o loʻo foliga mai o se mea e sili atu.

Mau i luga o le autu: O le a le loloto e mafai ona sisiina ai le vai mumusu le pamu?

Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

O le ata o loʻo aoina mai le faʻavaʻa ma le pepa malo. Ma o le vaalele lea o Fantasy e fesoasoani e filifili ai le manaʻo i tua, fuafua nofoaga mo le gaʻo o lanu. O fugalaʻau tutusa, naʻo isi lapopoa, ua pipii i pupuni poʻo le faʻaaogaina o le pipili mo pupuni o le pulu. E aliali mai i fafo se potu e faʻamamaina e faʻamamaina e tosina mai ai le mafaufau ma faʻalavelave i se tulaga le masani ai.

I aso malolo o le Kerisimasi, o pupuni na teuteuina i le kiona na faia i Kanzashis, ma o le Aututun Charm ua faamamafaina e Satin lanu lanu.

Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Kiona

Kanzashi mo pupuni mai Satin po o Silk foliga manaia tele i le eckictic ma fiafia i totonu. Na latou mauaina le iloa i potu taʻitasi ua teuteuina potu poʻo ni isi tagata teuteuina i le sitaili o le faʻamaonia poʻo le atunuʻu.

I le potu malolo na teuteuina i le uliuli ma paʻepaʻe gamut, kiona-paʻepaʻe satini e mafai ona teuteuina i le le mautonu pe o le paʻepaʻe laki. Ma mo le potu o le teine ​​talavou, o le fugalaʻau o le pao o paolo e talafeagai pe piki mo pupuni i le sitaili o Kanzashi (faalagolago i luga o manaoga ma faiga o le potu).

Gaosia o le mezashi

Na maua e Kanzashi Tekonolosi ua avea ma lauiloa i tagata atamamai galuega. Faʻafefea ona fai ni kilipa mo pupuni Kanzashi e fai o oe, o le a se mea e te manaʻomia mo lenei mea?

Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Muamua e te manaʻomia e faʻasoa mea ma mea faigaluega:

  1. Faapipii mo Petin Pepets, 25 mm Muse, i Golden, lanumeamata ma samasama lanu).
  2. Faapipiiina 50 mm lautele mo le gaosia o lanu.
  3. O le MAMALAMUA 50 MM FIT mo le teuteuina o le CD.
  4. Lua CD (mo le uu).
  5. Faigofie iron.
  6. Tweezers.
  7. Seleulu.
  8. Iapani fasi.
  9. Faakelu ma le faanatinati.

Kanzashishi Picps e faia i le auala lava e tasi, naʻo le pupuni lona lua, o le pefu o loʻo tuu e faʻatatau i le oloa muamua.

Amata ona fausia ni auala mo pupuni, ave se CD ma, fuaina 15 mm mai le pito o le oloa, tusi se lio. Faʻaaoga se uʻamea uʻamea, e tele taimi e agaʻi atu ai ile liʻo. Afai e leai se faʻaʻaulaina o loʻo i ai le uʻamea, latou te faʻaogaina ai se faʻailoga o le peoonery.

Mataupu i luga o le autu: tuʻufaʻatasiga o lanu - faitotoʻa, puipui puipui, i le proman, fola ma meaafale

Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Piki mo pupuni

Fautuaga: Mamago o le naifi tipi disc ma faigata. Ina ia mafai ona agai i le tulaga - O le laulu o loʻo i totonu o le moli poʻo se moligaʻo.

Ae e mafai ona finau matai e finau e faapea o se auala e sili atu ona faʻaletonu ma tausisi i le faʻaaogaina o le uʻamea uʻamea.

Ona aveese lea o le ogatotonu mai le disk disk ma tuu le "tolopoina", o lo o latou galulue ai. O le lipine ave ni lanu faigofie ma le faʻaeteete, ae le faʻatagaina le gaogao, o le disk ua tape (250 cm lipine o le scrick, o le oloa e le o tuʻu ai le discsy. O le kuka o ie puipui o le au ie o ua saunia, o loo tumau pea le faia o se teuteuga mo ia.

O le fugalaʻau e mafai ona faigofie pe faigata, i le mea o loʻo aofia ai le pela o le 2 vaega o le faʻalavelave (paʻepaʻe ma kofe, auro pe lanumoana, etc pe lanumoana, etc pe lanumoana, etc pe lanumoana, lima).

Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Tulaga

A uma mea a le Peraimeri, o le gaosi oloa amata:

  1. Lipine tipi i 5x5 cm fasi.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tosina i le ogatotonu, tafatolu, o lo o ufiufi ai le ie i le tasi ma le isi, e taulaʻi ai se millimeter kilia.
  3. Ave tulimanu o tafatolu ma fesoʻotaʻi i le ogatotonu e ala i le uuina o le Tweezers.
  4. O le galuega o le galuega e tulia tonu i le ogatotonu, tipi ese le faavae ma se vevela vevela (pa'ū ma se moligao).
  5. O le petal ua suia, oomi le kelu i totonu o le laina tipi. E aliali mai i fafo o le lapotopoto laupepa o le 2 vaega o ie. E tele naua pela pei o le tagata mamanu na fuafuaina (asthetically foliga o se fugalaʻau o le 3 o pelafu).

    Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

  6. O oloa e le mafai ona sui ma le tasi ma le isi ma le filo poʻo le laina fagota.
  7. I le ogatotonu o le fugalaʻau gliue rhing poʻo ni ofu.
  8. Tuu se fugalaʻau i luga o gal, pe a uma ona filifilia se nofoaga i luga o le alavai.

Afai e le lava le fugalaʻau tasi, latou te faia ni mea sili atu ma maua ni teuteuga mo pupuni tozashita ma posa o loʻo faia e le sitaili i le sitaili i le sitaili i le sitaili i le sitaili i le sitaili i le sitaili i le sitaili i le sitaili o Kanzashi e le o sauni.

Vaʻai vitio ata

Le isi, o le Wands mo Iapani Cuiisii ​​o le savili e lelei i le lanu o le soli lipine lipine. O le fugalaʻau ma le faʻamalosia o le access e faia, faʻapipiʻi i le pito o le faʻasao, o le ogatotonu o le rhinestones e faʻaofi i le ogatotonu. O lenei ua sauni le kilipa sima mo le faʻaaogaina i le uafu nifo.

Mataupu i luga o le autu: bigee lanu i totonu: Filifili se pato talafeagai ma aʻoaʻo e tuʻufaʻatasia ma isi vali (40 ata)

Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

O Kanzashishi Tuatusi e le o le le faʻamalosiina taleni, o le a tutupu foi tomai atiaʻe, pei o isi tomai. Faaauupegaina i le onosaʻi ma le manaʻo e fai le matagofie, o le mea e mafua ai, o le a e aʻoaʻo le auala e fatu ai le aulelei o fugalaʻau, kiona poʻo le faʻaaogaina o le totonu.

Faitau atili