Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le laʻau e faia oe lava

Anonim

O laulau kofe i aso nei e tutusa i le tele o tausaga ua mavae, e mafai ona faʻatauina ese mai le paʻu vaivai pe faʻamaea, e pei ona maualuga le mea taua. O le mea lena e mafai ona tumau tutoʻatasi.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le laʻau e faia oe lava

Peitaʻi o laulau 'aʻai e iai mea maualuluga' ona taua i isi mea, e leʻo nisi mea eafale, e faigofie ona latou faia latou lava.

Galuega sauniuni

Ina ia mafai ona faʻatino le laulau o laupapa tutoʻatasi, e tatau ona e faʻasoaina mea faigaluega ma mea nei:

  • o le faatagata o le fai pine;
  • vai faʻavae faʻavae;
  • SWHO SAMOA;
  • Acrylic vali;
  • pulumu;
  • ia lava-faia;
  • Eletise Siki;
  • sikulukalaiva;
  • Vanudges o loʻo pipiʻi;
  • tamai;
  • Vili.

A o le PINne Array, e manaʻomia le faʻatauina o se mea mafiafia o le 25 mm. Bilitts mo lenei laulau e tutusa ma 1500x500 mm. O lenei faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia vae taʻitoʻatasi. Ina ia mafai ona ufitia le laulau, o le a manaʻomia le 300 g o le vai-faʻavae varnish. E tatau ona faʻatau le ata o le acrylic. O le a faʻatagaina le oloa, o le a faʻatagaina ai le oloa, o lenei mea faigaluega o le a faʻaalu e uiga i le 100 g. Ina ia amanaia lena pe a maeʻa galuega o le a faʻatau atu, o le a le mea e le mafai ai e le suni o le a le mafai ona aveese.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le laʻau e faia oe lava

Meafaigaluega mo le faia o se laulau kofe.

O le laulau kofe e tatau ona aoina e le fao o le lua ituaiga: 4x60 ma 4x40 mm. Mo le fafie fale, e mafai e le eletise a le JIGSIKA O LE A LE MEA O LE VAEGA O PYLONS na fuafuaina mo pa mama mama ua faapipiiina. E sili ona manaʻomia le faʻaogaina o le tagata lava ia-appratatude, e sili atu ona fetaui mo le tuʻia i le taimi o galuega. I soo se tulaga, e tatau ona mafai i totonu o le pulufana e faʻapipiʻi ai se taʻavale ma se lapoa o le 10 mm. O le mataʻina mai o le totoina e mafai ona suia e se alafetuli faʻamalosi tino, lea e iai ni faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o le faapaologa - fai oe lava

Mai le Center Tradereyer, o lea, e mafai foi ona e teena le fiafia i le lauʻeleʻele faʻaleaganuʻu, talu mai le muamua faʻamatalaga o le mea faigaluega e le avanoa mo malo uma. O le a manaʻomia e fafaga ai sili ona manaia chamdes.

E tatau ona i ai i le Drills le itu i lalo: 10 ma le 5 MM, o le filifiliga muamua e tatau ona faʻaaogaina ae le o le vavaeʻese zenkovka. E aoga i le galuega ma se seti o mea ma se faaopoopoga.

Faatasi ai ma se manoa mea, e le mafai ona e taumafai e fuafua le tele o le radius, mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina o se masani uamea hlaub-chup mataina.

Sauniuniga mo le Faasologa Fono Faitulafono

Faia o se laulau kofe, e tatau ona e faia ni vaega se lua o le gaosiga o oloa: muamua ma faauma. I le tulaga muamua e mafai ona ave le tipiina, nofoaga ma olo.

E manaʻomia le aveese o le Chamfer e fai le 5 MM, e foliga mai o le a le "'ai" le mafiafia o le laulau pito i tua. E oʻo lava i luma o le faʻamamaina o elemene, o le leo e tatau ona oloina i auala e tolu i le fanua o le iʻuga.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le laʻau e faia oe lava

Tusitala laulau ata.

E manaʻomia le gaosia o ni galuega faʻapena e le fomaʻi i lalo ifo.

Ina ua mavae mea na vavaeeseina sa tuu eseese, e tatau ona ufiufi i se vaega o va eseese.

E manaʻomia ona e sauni mo le mea moni o le fausaga o le laʻau o le a vevela i luga o le ogaumu. Ina ua uma ona mago, e tatau ona toese ma vagaia, e manaʻomia le faia seʻi vagana ua mafai ona ausia le lamolemole o le tipi. I lea tulaga, e manaʻomia le mautinoa o le a le faʻaleagaina ai le vaalele.

Laupapa laupapa

Faia o se laulau kofe ae le i amataina le elemene o elemene i totonu o latou lava, e manaʻomia le coubs o le prone, suia lea e tatau ona tuua ai ma mago. O faaputuga ma vae e tatau ona faʻafesoʻotaʻi e le tagata lava ia ma le tele o le 4x40, a o le faʻamalosia i se laulau, o fusi e tatau ona faʻaaoga.

O le laulau kofe e le tatau ona maua le itu i luga, ina ia aveese ai, e tatau ona e faʻaaogaina le lima paʻepaʻe ma se tele tele o vet. E fautuaina le faʻatinoina o galuega i totonu o le avanoa. A leai, o le manogi o le a tumau pea i totonu o le fale mautotogi mo se taimi umi.

Mataupu i luga o le autu: Fale o Fale: Ituaiga, Mea, Mea, Vaega

Valnish e tatau ona fefiloi ma le lanu pupula ma ufiufi le laualuga o le laulau. Faatasi ai ma toega o acrylic, e mafai lava ona faʻataʻitaʻi laʻititi, i le faʻailoaina o mamanu a mulimuli ane o mamanu mulimuli, latou te le faʻaalia lava i foliga vaaia.

Kofe laulau o fafie i vae

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le laʻau e faia oe lava

Faavasega faapotopotoga.

O le laulau kofe e mafai ona faia e ala i talafatu i luga ma le mea i luga, ae i le mamanu e mafai foi ona maua ni vae. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le galuega mai le faʻasologa o le lapoʻa o le tele. Mai le elemene mai le fa itu (ae le mai le lua) e manaʻomia e faʻauma ai le mea. O le tele o le laulau pito i luga o sea laulau e mafai ona tutusa ma 950x650 mm. O se faʻasologa i lenei tulaga e tatau ona iai se mafiafia i le laina o le 35-40 mm. O le galuega mo lenei laulau o le a faatino ai mea ma fua i le 1280x980 mm. O vae e mafai ona saunia-faia ni vaegaau i totonu, o lo oi totonu o le fale fausiaina, lea e tatau ona sikuea, o lona itu e mafai ona faʻatapulaʻa ile 60 mm. O Blillets mo vae e mafai ona totoina i le laulau e avea ma sili ona manaomia.

Afai o le susulu o le faʻapopoleina o le custortp mai le 4 itu, a le o elemene o loʻo i le tulaga muamua na faia le tulaga o vae o le fa vaega. Ina ia faapipiiina latou e manaʻomia le tosoina o le faʻamaoniaina o le faʻamaoniaina ma tulaga o 5x90 mm. I le taimi lava e tasi, o avanoa e tatau ona fausia ai se foliga-taotoga, lea e tatau ona faofu i le laulau pito i luga o le tulimanu. E le tatau ona galo ia te oe o elemene o le "Pusa" auiliiliga e tatau ona ulagia i le umi, o le a faʻatagaina oe e maua le mamanu o le saʻo pe a uma le laulau.

A faʻapipiʻi vae, o fao e tatau ona faʻaaogaina, maata mai totonu. O le faʻatuatuaina o le pusa faʻavae o le a ausia e le mea moni o le fausaga o fafie i luga o vaega umi o loʻo feololo.

O le mea lea, o le faʻataʻitaʻiga o le a maua ai vae. Afai e iai se faanaunauga, o lea laulau e mafai ona suia i luga o le faʻapipiʻi vaega i le 'afa, mo lenei o le a manaʻomia e aʻoaʻo ai vae, tuu ai se sili atu lagona lelei. Pe a o le faʻatinoina o tipi e ala i Jigsaw, e mafai ona e faia ni gaioiga faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Aʻoaʻo pe faʻapefea ona ou faʻatafunaina

DIY laulau mai le Dirt

E mafai ona e faia se laulau mai le tele o pusa laupapa. Ae peitai, e tatau ona manatua, e matua manifinifi le Plywood o oloa. I le taimi o le sikulula, e mafai ona malolo. Mo lenei mafuaaga, e masani ona faia e faia ai se pu mo faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi. Afai e te lua pu i totonu o le laupapa mai itu eseese, o le a mautinoa o le a le aliali mai le taupulepulega i mea uma.

Mo galuega e saunia ai se laupepa o pali, ma e le o le leiloa mamanu. Pusa o le a le faʻatagaina e maua le sikuea atoatoa, o lea a o le tatalaina le laupepa e manaʻomia e tuu i latou i luga o le galuega ma le suauu o le afu. E tatau ona ufitia Farr i le faanoanoa.

Mo le laulau e tatau ona faʻatauina uili e tatau ona laʻititi. E manaʻomia le faʻamalosia o latou i tulimanu ma nisi o ese mai pito. Pusa e tatau ona faʻasaʻo i le pito i lalo o le pito i lalo o le vasega.

O lenei mafai ona manatu o le laulau ua sauni, o lona laga ua fautuaina e ufiufi i vale i le tele o vaega. E mafai ona fai e fai se laulau i lalo o le laulau anamua, ufiufi lona laualuga i se va eseese, lea i le taimi o matutu ua ufitia e tau.

Faitau atili