O le namu o namu i luga o Magnets: penefiti ma tulafono o le taotoga

Anonim

I le taumafanafana, e faigata ai ona mafaufau i tufuga tapunia ma faʻamalama matala, aua o le fale mautotogi ou te manaʻo e veleua, ia faʻatagaina se ea fou. Faatasi faʻatasi ai ma sina pili i totonu o le potu, faʻalavelaveina iniseti, pollen, ma pefu mai le auala e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le fale puipui. O mea faʻaonaō faʻaonapo nei e le faʻaleagaina foliga o le totonu, faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻagaioia, aua le faʻalavelave i le iloiloga ma i luga i le potu la. Faʻapipiʻiina o le system e ave nai minute, o se ituaiga faʻapitoa o fausiaina e maua ai se fua faatatau i le faapaologa. Afai e te manaʻo, e mafai ona e filifilia se oloa e talafeagai mo le faʻamalama matala.

O le namu o namu i luga o Magnets: penefiti ma tulafono o le taotoga

Foliga, galuega ma le lelei

O le tele o le tamaoaiga o Anti-Masquito o loʻo i ai se faʻamalosi tino faʻapitoa, o lenei e faʻaititia ai le tikeri o latou ofuina o se taunuuga e sili atu faʻamalosi tino. E se gata i lea, i le pito i lalo o se ata, e masani ona masani na fai ma se faʻapitoa "Jackhable" plak, o loʻo puipuia mea mai fagafao ma kipeta faifai pea.

O Netquoto Nesquo Nets ma Magnets o loʻo tautau i luga o moli moli, faʻateleina le malosi o soʻoga e ala i le faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa. O le ata faapitoa o le matasele e mafai ai ona e fana ma tautau le grid mata i le tele o taimi e tatau ai. O le Spring-utaina Teops ma le latalata atili na fausia ai le maualuga o le mafanafana i le taimi o le taotoga.

E le pei o le masani le grid, e vave palapala, tuʻituʻi i se paluga ma le leaga e tuai le palapala ma iniseti sili ona lelei o le lelei o le lelei.

  1. O le tapoleni mai le mafiafia o mea e teteʻe ai i mea e tetee ai i tulaga o le tau, mamafa eseese i le vevela, maualuga le susu.
  2. E ala i le pu i le va o tapoleni, e faigofie lava le pasi, ma le magnets vave ona pipii i tua o le tagata ua tuanaʻi, tapunia le tatalaina.
  3. Fufusi le fetaui lelei o pito o le ata e maua ai le puipuiga puipuia i le palapala ma iniseti mai le auala.
  4. O le ie na togafitia ma le faʻailoga faʻapitoa na tuleia le palapala, o lea e tumau ai le faʻamamaina ma fou.
  5. E ui lava ina ua maeʻa le tusi lesona mataga, masini ma vailaʻau faʻamama, uma meatotino o mea ua sefe. O le mana o maneta e le faaitiitia le taimi.
  6. O le taimi nei o foliga o le aano ma le i ai o lanu eseese e mafai ai ona e filifilia le sili sili ona lelei o le ie puipui, lea o loʻo fetaui i totonu o loʻo iai nei.
  7. Faʻapipiʻiina lenei mamanu e mafai ai ona e tausia le faitotoʻa matala, e mautinoa ai le tumau o le ea fou.
  8. O nisi ituaiga tetele ma le faigofie faiga faʻaleleia faiga e maua ai le agavaʻa e filifili ai se faiga mo pupuni ma faitotoʻa o soʻo se itu.
  9. O le maualuga o mea o loʻo faʻaaogaina e faʻatagaina ai le maualalo o le tulaga o loʻo i ai ma le latou manuia manuia le manuia taotoga.

Mau i luga o le autu: PASPERCERS MOSIAC: Pakec Works ma ou lava lima, ata i luga o pepa, polokalame mug, o le a le ituaiga lelei, vitio o ata

O le seti o anti-masquido puipuiga i luga o maneta aofia ai:

  • Anti-dasquito net - 2 panels;
  • Maneta lipine - 2 fasi;
  • Mamafa o maneta po o uta;
  • E masani ona i ai se teuteuga pad, lea e avatua i le tulaga o le sao ma Aresthetics;
  • O mea faʻapipiʻi - e masani ona tele o nei velcro poʻo ni faʻamau faʻapitoa.

A e manaʻo, o ia fausaga e mafai ona aoina tutoʻatasi, uma mea talafeagai uma o loʻo avanoa ma e le talimalo i le tau maualuga. A o le aotelega, e leai lava se avanoa i lena, ona ua iloga foʻi le auala e ala i le aoga, gaioiga ma le teuteu matagofie. O taimi uma ua uma ona mafaufau i fafo o tagata tomai, ma o le oloa atoatoa copesily ma galuega ua tuʻuina atu i ai.

Vaega o anti-moskit cutchain

Faapipiiina faatonuga

Ina ia faʻapipiʻi le ie puipui o namu i totonu o le fale, e tatau ona e faia nei gaioiga.

  • Na matou tipiina le lipine e fesoʻotaʻi lua vae o le grid.
  • I vaega pito i lalo o le tapoleni, matou te momoli atu ni mamafa faʻapitoa o le a maua ai le afu toniga. I le tele o seti, ua latou suʻeina lava i le 'oloa, ae e manaʻomia le mautinoa o loʻo faʻalauiloa nei fusi mata o fuʻa.
  • Maneta faʻapipiʻi ese ese mai le tasi ma le isi ma faʻapipiʻi i latou i totonu o taga faʻapitoa o loʻo saunia taga. Na faia ma le faaeteete e le taupulega ina ua faʻaalia manino ai le maneta i le umi o le tapoleni. I le taimi lava lea, o itu ma maneta e tatau ona faasino i totonu e faʻapipiʻi ai ma le ala o se tagata. Afai o le maneta tuufaatasiga o loʻo tuʻuina atu i le mamanu muamua, ona avea lea o se tulaga o le skip.
  • E fuafua lava ile ituaiga ile faʻavaʻa, o KPrim i le faitotoʻa, ma o le magnenetic stomps e tatau ona tumau i le ogatotonu. Afai o se masani o aano o matasi, ona faʻasaʻo lea i le faʻavaʻa faʻaaogaina le kapeta faʻapipiʻi. O lenei filifiliga e sili atu ona talafeagai mo laupapa laupapa, talu mai palakalafa pala, e le o ni igoa e le mafaufau. Mo palasitika, e mafai ona e faʻaaogaina faiga I luga o le faʻavasegaina, ia ua faʻaofi i totonu o le faitotoʻa ma tausi faʻaaoga lelei masini. O le isi filifiliga o le lua sikoa sikoa. I le taimi lava e tasi, o le nonoa lipive o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le matala, ma o le ani-masquido cuttun e fesoʻotaʻi i ai.

Fono

A faʻaaoga le lipine o le lua pito o pupuni i nofoaga na paʻi i ai o le a paʻi ma se faitotoʻao le faitotoʻa, ua fautuaina le taumafai e faʻataʻitaʻi le vai vevela. Lenei o le a tuʻuina atu le faʻatuatuaina sili atu maʻeʻe.

  • E manaʻomia le suʻeina o le tele o fale gaosi i le va o le grid ma le foloa, o le a mautinoa le siʻitia o le faʻagasologa o maneta ma maualuga "o le faʻapipiʻi.
  • I le pito i luga o le ata, o le pepa kuka, pe a fai o le manatu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻavasega faitotoʻa ma o latou lava lima

E i ai ni ata faʻapitoa e ese lava mai le faʻavae o le faʻatulagaina, ae o le latou faʻapipiʻi e faigofie tele.

O le namu o namu i luga o Magnets: penefiti ma tulafono o le taotoga

O isi lomiga o isumu namu

I le faʻaopopo atu i togafiti, e iai isi filifiliga mo Ati-namu-Navai na maua ai ni aoga ma vaivaiga vaivai.

O le faasee ani-mast o loo aoga i luga o le mataupu faavae o ie puipui o Iapani. O le masini e aofia ai ni taua faʻapitoa, sliders ma taʻitaʻi, lea e tuʻuina atu le faiga o gaioiga o gaioiga i se vaalele. Fufusi o le umu o le upega tafailagi ua ausia e ala i le faʻaaogaina o se pulumu faʻamau. O fuafuaga e foliga manaia ma asthetically, aua le nofoia le tele o avanoa ma faʻatagaina oe e teu faitotoʻa. E i ai le filifiliga ma taua tele le faaletonu - ona o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le tino, e le mafai i taimi uma ona faʻapipiʻi.

O le asquimot Net of poirt faʻatagaina le maualuga o le sefeina o le avanoa, faʻaputuputu i totonu o se lelei ma le athetic "harmonic". A oʻo mai i le faitotoʻa, o le pupu e na o le mafanafana i le itu taumatau poʻo le agavale, ma o le sili lea ona lelei filifiliga i potu laiti. O le mamanu e fetaui lelei ma le tele o totonu, e le o faʻaleagaina pe a faʻaaogaina le faʻaaogaina, e iai meatotino uma o le maualuga-lelei o le monquodo puipuiga.

O le namu o namu i luga o Magnets: penefiti ma tulafono o le taotoga

Valivali eseese o le anti-masquito net

Gaosiga

Mafaufau i le mea moni o loo i ai le aʻoaʻoga o upega, e ao ona maʻea, e tatau ona aoga. Tele ata e faʻaesea faigofie a o latou aoina, lea e mautinoa ai le ono mafai ona faʻaaogaina o latou teuina ma taimi umi.

Ua oʻo i le taimi e lafoai ai le auala faʻaalu o le puipuiga mai le pefu ma iniseti e fiafia i le aoga ma lalelei oloa.

Faitau atili