Podium Wall faia oe lava: ata ma faapipiiina

Anonim

E tele lava potu moega, e mafai ona avea ma uʻamea, laupapa, lua ma tasi, pa, ma le ie lino ma leai. Ae e matua manaia lava i le potumoe o le moega o le podium. O lenei mamanu e matua ese lava mai le amini masani, pei ona leai ni vae. O le moega o loʻo tu i luga o se tamai maualuga, o le tua e masani ona leai, o le itu o le togafiti tumau i le tulaga o se sitepu, lea e mafai ona faʻaaogaina mo tulaga eseese. E masani lava, o puipui puipui ua tuu ii, o timuga ua faataapeapeina, tusi e totoe.

Podium Wall faia oe lava: ata ma faapipiiina

Faapipiiina ata taiala.

Afai o le tele o le poidium e lava le lava, ona mafai ai lea ona e teuteuina i le fesoasoani a laau i totonu o le fatu.

O le fausiaina o le moega e le tigaina, ae e tatau ona i ai ni tomai faʻapitoa e galulue ai ma fafie, mo faʻagaioiga au mea faʻapitoa. O le mea lea, ina ua filifilia i le ata talafeagai na filifilia ni auiliiliga i se faʻapolofesa, pe a maeʻa le fono ma ou lima.

Mea mo gaosiga

Podium Wall faia oe lava: ata ma faapipiiina

Fafo Mutuale Medicime.

E potopoto le Pontium Hadium i o latou lava lima, e manaʻomia le ia saunia mea faapena:

  • Lagolago pa mo le 24 * 77 mm mo le motu;
  • transververse laupapa laupapa mo le 27 * 27 mm mo le sili ona leaga scuts;
  • Plywood mo le pito i lalo o le au lafo ma le mafiafia o le 10 mm - 788 * 748 mm;
  • Chipboard mo vaega i totonu ma le mafiafia o le 19 mm;
  • 8 i luga o le pito i tua ma le itu i tua ma le itu o le 330 * 81 mm;
  • 4 CrossBars mo le faapotopotoina o le ogatotonu o le Unitst 272 * 142 MM;
  • 2 panels mo faʻaputuputu le ogatotonu o le poloka 1479 * 272 MM;
  • 1 Vaega mo le Fortrest 1606 * 330 mm ma 1 vaega mo le Brander Block 19100 330 MM;
  • O le laupapa ma le mafiafia o le 1 mm mo le auvae, e manaʻomia le toe 4 fasi i autafa o le 4 fasi itu o itu o 760 * 240 mm, 2 vaega mo le puipui pito i tua 778 * 240 mm;
  • Laupapa mo 22 mm, lea e manaʻomia mo le pito i tua, sward o pusa, pito i luga propchik, vaega mo le laumua.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faʻasologa e aunoa ma le pamu mo le tuʻuina atu

O poloka e muamua aoina, 8 MM pine o loʻo faʻaaogaina mo le vave. O poloka o le a latou o se taimi umi e vaeluaga e vavaeeseina e vaega. I le maeʻa ai o ni fusiua ma fusifusi i le Glue, o vaega uma o loʻo tuʻituʻi atu i le sipuni. Mo le ogatotonu o le iunite, faʻavasega faʻavasega o loʻo faʻaaogaina, ua na o le toʻa 4. O suʻesuʻega o loʻo tipi i luga o ona potu, lea o le a tautua mo le faʻamauina o le transverse pa. O avanoa nei e tele atu le 100 * 22 mm. O se faʻataʻitaʻiga o se tusi tusia e mafai ona vaʻaia i lalo.

Faapipiiina o le lagolago lagolago ma faia pusa

Podium Wall faia oe lava: ata ma faapipiiina

Podium mamanu.

Mo le faʻatasia o le faʻavaʻa, e tatau ona e faʻaaogaina ata e faʻaalia ai le auala ma o loʻo aoina i latou laupapa taʻitoʻatasi. I luga o itu o le poloka e manaʻomia e faʻamalosia ai tagata o loʻo avea ma tagata o loʻo feosofi o laina faalava 47 * * 13 mm, fao ma keʻee o loʻo faʻaaogaina mo fusi. Ina ua uma lena, o le avela lagolago e masuaina, o le a tauaveina uma avega lava ia i latou lava. I luga o le laupapa ma le pito i tua e tatau ona i ai 3 na pa e 3, 2 o loʻo tuʻu i luga o pito ma 1 i le ogatotonu. Ina ua maeʻa, o le utio i luga o le fanauina o pa mo le transverse spress ua tipiina, 4.5 MM pu mo fusiua o loʻo faʻatinoina. Mai le itu o le ai ai o atigipusa, e manaʻomia le tipi i totonu o le t-mamanuina grooves e lagolago alualu i luma.

I lalo o le moega e mafai ona e faia ni pusa lelei o le a faʻaaogaina mo le teuina o le ie lino poʻo isi talitonuga. Ina ia faia lenei mea, i luga o puipui o pusa lumanaʻi e faʻaaoga ai le 10 mm tipi, masini e faia, o le loloto e tatau ona 5 mm. Lenei e tatau ona tuu le pito i lalo mo le Plywood Box. O le maualuga o le pito i lalo o le pito i lalo o le a faalagolago i le a le maualuga o le a avea ma rollers. E taua le manatua o le fola mai le fola o le mamao i le pito i lalo e tatau ona i lalo o le 10 cm. O lenei avanoa e manaʻomia mo le ea. E toʻatele e talitonu o le moega e mafai ona tuʻuina vave i luga o le fola, ae le tele faʻafitauli e ono tupu, e aofia ai ma le faʻamamaina, Talu ai e faʻaputuputu ma le palapala ma le palapala.

Mataupu i luga o le autu: Kickly umukuka

Le isi, o le mamanu o pusa o loʻo faʻaputuputu, puipui o loʻo faʻaalu i le manogi ma fao, faʻapipiʻi o loʻo faʻaogaina mo isi faʻasoasoaina. Ua faapotopotoina Faivaga i lenei auala, e tatau ona latou faia i luga o puipui i se mamao mamao:

  • 103 mm mai le ogatotonu;
  • 40 mm mai pito o le moega.

Mo nisi vaega faʻapipiʻi, 7 * MM pa e masani ona faʻaaogaina, o loʻo tiʻetiʻe i le tulimanu o totonu. Fausia poloka mo le moega faigofie. Muamua e tatau ona e siakiina le faʻatuatuaina o taupulega uma, naʻo le amataga lea o le fesoʻotaʻiga. E faia lenei mea ile fesoasoani ole lagolago lagolago, lea e fafona e oe lava-tusi. I se faʻaopopoga, o pu ma le lapoa o le 9 mm o loʻo galulue i totonu o pa tuʻuga o poloka uma, ma le fesoasoani a paʻu o le M8 * 50 ma nati o loʻo faʻamautu. O le pito i totonu o le moega le poloka i totonu o le potumoe ua nonoa i le sili atu le talitonuina 80 MM Belts. Ina ua uma le faʻatasiga, e tatau ona e siakiina le malosi ma le faʻatuatuaina, o le faʻavaeina o le mataupu atoa.

Moega o le moega

Faʻafefea ona teuteu le moega poʻo le potu moe? E masani ona faia lea i le vagaia vali ma le faʻamalosiʻau ie, ae o loʻo iai foʻi ni tulaga ese mo le faʻaaogaina o fasi ie ma le faʻamaeaina o moli, laupapa mo le faʻamamaina o pani. E faʻalagolago uma lava i le mea o loʻo faʻatinoina atoa.

E mafai ona e tusia se moega o le moega i lenei auala:

  1. I luma o le kolosi, faʻaaogaina se lagolago mai le 2 pa o le laʻititi umi. E faʻasaʻo i le ogatotonu o le betum, o le mafiafia o le 31 mm, i pito o loʻo i ai 2 faʻailoga faʻapitoa. Ua latou faʻasaʻoina i tua o le moega ma i le laupapa. O le komiti poloketi o loʻo tuʻuina i luga o nei crossbars.
  2. Mo le sauniaina, 3 potu e iai ni togatotogi i pito o loʻo faʻaaogaina. O nei govoves, spikes mimilo ma kelu ua faʻaoʻomia, pe a maeʻa le fonotaga. O se faigofie faigofie e mafai ai ona e vave faʻasoaina le faʻataʻitaʻiga, aemaise lava pe a e manaʻomia le suia o se vaega pe a e manaʻomia le faʻaleleia poʻo le felauaiga o le moega i se isi nofoaga.
  3. Ae le i faia le pa tutotonu, e tatau ona e tuu se uati mai luga. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia ona faʻailogaina nofoaga o oneone, tipi i lalo fale faʻapitoa mo nonoala. Ma le isi, ma le fesoasoani a manogi, fesootai le oona ma le faavae o le ata, seti le auvae agai i luma pepa.
  4. A maeʻa lena mea, e mafai e le po o le po o le po o le eletise ona valiina le tiga o le prrylic, varnish poʻo se ituaiga filifilia. Ae muamua, o le laufanua o loʻo ufiufi i 2 faaputuga o faʻapitoa muamua i luga o se laʻau e faʻaaoga ai le faʻateleina o pulumu. Taitasi phimber vaega e tatau ona mago ae e le i faia le isi. O le laulu e polesi, pe a tatau ai, pisia i 2-3 faaputuga. Mo le faʻauma uma, po aeferethane varnish ua faʻaaogaina, e manaʻomia le alu i le afa-tasi. E faʻaaogaina i le 2 faaputuga, ona faʻamau lea o le moega o le potu faʻapaʻu.
  5. A maeʻa ona sauni le mamanu, e naʻo le tuʻuga o le fulufulu i totonu o se nichche faʻapitoa, e nana ai moega i pusa.

Mataupu i luga o le autu: Faia o uʻamea faitotoa: tekinolosi ma le suʻesuʻeina

O le moega podium o se mamanu le masani ai o le fulufulu e faaputuputu i totonu o le moega faʻapitoa, ma o le moega lava e leai lava ni vae. O se mea faʻapena o meaafale o le aso nei o loʻo faʻaogaina soʻo, e lelei tele mo se toa, o nei o loʻo iai nei. O le moega e le gata ona faʻaaogaina mo se faʻamoemoe saʻo, o le podium lava ia o se nofoa malolo. Lenei e mafai ona e setiina le nofoaafi amata, salalau le pads mai luga, tuu ni moli laiti ma matagofie lamepa.

Faitau atili